2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun, pek bı kotu olmus..

su ara sana ıkıncı cocuk.. senın yazık olmanla es deger valla :)

gelecek gelecek az kaldı.. ozledımm senı nan..

gecmıs olsun guzel bacım..

çok gecmıs olsun.. ıse yaramıs.. sevındım.

İstahsız.. ama mutlu bır cocugun anası olarak.. su bayramda kk nın bır fok olmadıgını belırtmek ısterım. Iyı kı geldınıs yaf.. gıtmeyın bı daa bı yere.

aynen katılıyorum ...!!!!iştahsızlık diyip duruyoruz ya çok şükür buradaki hiçbir bebekte gelişme geriliği filan yok çoğunluğuda dişe bağlı geçici durumlar. Yani süt emmese iştahı tavanmı yapacak belli değil.
Sinemaya bende gitmedim hamileliğimden bu yana. Burda sinema olsa nazlıya bırakırdım ama ankarada ancak imkan oluyor ondada uzun süre denizle kalabilecek kimse olmuyor.
Ama gündüz bakan kişi sensiz uzun saatler idare edebilir demektir oda annen olduğuna göre sinemaya gidebilirsin bencede. Diğer şartları zorlayabilirsin yani....

yok evrimim şu ara zaten kesinlikle istemiyoruz selin yetip yetip artıyor bize zaten:))) en az bi 3-4 sene sonra zaten 2. çocuk planları ama ben her fırsatta ileride de olsa ikinci çocuğu istediğimi belirtiyorum ikinci çocuk lafı duyduğumda duygularım depreşiyor:)))

Var ya sabahtan beri oturuyorum hiçbişey yapmadan. Okul hepten inşaat oldu. Idari kadro olarak habire okulu gezip duruyos. Herkes aynı durumda. çok fena tatil dönüşleri.

hafta içi annem bakıyor hafta sonu da anneme bırakınca kendimi kötü hissediyorum artık
kayınvalidem bu aralar zaten git gel antep yapıyor sürekli
pazar günleri zaten iptal kayınpederle hep gezerler
dolayısıyla kime diyeyim Ece ye 4-5 saat bak diye

Var ya sabahtan beri oturuyorum hiçbişey yapmadan. Okul hepten inşaat oldu. Idari kadro olarak habire okulu gezip duruyos. Herkes aynı durumda. çok fena tatil dönüşleri.

bu hafta böyle geçer hocam tatil dönüşü hepimiz aynı durumdayız bende sabahtan beri bi iş yapmadım kk başındayım canım yapmak istemiyor kızımı özledim alıştık 9 gün birbirimize anni baba diye dimizimin dibinde dolaşıyordu....

cok zor bır donem.. hepımız ıcın oyle.. bızde Fatoş sagolsun ne zaman desek hazır ama o da bır yere kadar.. yanı her yerde asagı yukarı durum aynı, emın ol. gececek.. az kaldı.

zilleri çoktan takmıştım bende şimdi aksesuar olarak başımda bi huniyle geziyorum :)))

umarım ustunle basınla uyumludur hunin.. taşlı maşlı olsa bari.. karızma hepı topu cızılmese :)

valla oldum olası su akraba muhabbetını sevememısımdır.. daralırım.. bunalırım.. sukur kı cevrede de boyle bır durum yok.. sanırım alısmadıgımdan bır de..

Doruk ıle Kuzy cok guzel oynuyorlar.. kac keredır fark edıyoruz.. ıkısı yan yana oldu mu bız dordumuz resmen rahat rahat oturuyoruz.. bırbırlerını cok guzel oyalıyorlar. Seneye kesin krese verırım Kuzey ı.. yarım gun, oyun saatı adı altında..

ooo hemde en taşlısından körbile görür yani hunimi parıl parıl parlıyor:))) renk renk aldım her kıyafete göre takıyorum hunimi başıma güzellik kraliçelerinin taçı misali....

canım alışmasanda alışılıyor... bekarkan bu kadar çevremiz yoktu bayramın çoğu evde geçerdi canım sıkılırdı ozamanda özenirdim kalabalık aileleri ne güzel birlikte yiyip içip geziyorlar zaman geçiriyorlar dedirdim ama yok bana xxxxllll büyük geldi bu kalabalık durumlar aşıyormuş beni:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…