Uyku demeyin bana, dün akşam saat 6 da didarın uykusu geldi yattı. gece 12 de tam biz yatmaya hazırlanırken uykusunu aldı uyandı. Sabahın 5 ine kadar gözlerim kan çanağı olmuş halde onun başını bekledim. iki saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum bakalım gün nasıl geçecek.
bizde sabaha kadadr uyumadık desem yeridir...babaannemizden seline grip geçti kuzumun burnu tıkalıydı sabahı sabah ettik yanımıza yatırdık döne döne durduk sabaha kadar bi ara içim geçmiş rüya gördüm.. bi kız bebek altını değiştiriyorum küçücük çokta sevimli bulmuşuk onu diyorum bu benim evladım olsun artık onada bakarım kendi kızım evladım gibi diyorum hayırdır inşallah....
geçse şu soğuk günler değil mi? hayır olsun diyeyim istiyorsun yeni bebiş ya ondandır,hayran kalıyorum bu kadar sıkıntıya rağmen gücüne.ben o gücü bulamıyorum kendim de senden yaşlıyım ya ondandır belki
bana gel lütfen kahvaltıya.evrimde gelecek hala gelecek
Elif iyi sayılırım. Rüzgar annemle iyi keyfi yerinde, babannesiyle nasıl olacak bilmiyorum. Akşam biz eve gittiğimizde çok naz yapıyor canımıza okuyor. İşyerinde de henüz büyük bir yoğunluk yok. Evde onunla olmayı çok özlüyorum.
Bu arada dün parmağımı doğradım 2 dikiş attılar. Kurban sonrası et değil de balık keserken oldu benimkisi. Allahtan sol elimde.
iyi haftalar...
rüzgar gibi geçti tatil ne kadar kısa sürdü gibi geldi. umarım herkes cok keyifli günler geçirmiştir. seyahattekiler evlerine kavuşmuştur sağ salim. iştahsız babyler üzmüş yine annelerini. dişler rahatsız ediyor olmalı çocukları. dün patlamış bizimde alt azımız şevvalin ki gibi kanlı kanlı idi ama çok şükür sorunsuz cıkardığımız tek diş. öpmek istedim o dişi. hep ya ishal ya ateş olurdu cok şükür sorunsuz atlattık. geçen hafta sonu öksürük başladı alperen de hırıltılı bir şekilde. Evrimciğimin bahsettiği şurubu aldık herkes alıp evinde bulundurmalı bence. 1 günde kesti inanamadım hiç bu kadar etkili bişey kullanmamamıştım. aynı anda bende grip olmuştum ben daha ağır atlattım ama alperen hem bu şurup hem de immuzinc 1 günde kaldırdı ayağa cocuğumu.
TUBA'ya cok geçmiş olsun. Yusuf'ta kolayca atlatır inşallah. Derya bende hiç bir hastalığı geçirmedim bugüne kadar. küçükken hep su çiçeği geçirenlerin yanında yatırmış annem beni yine de çıkarmamışım. belki yusuf'ta cıkarmaz. hamileliğimde doktorum cok korkmuştu ya kızamık falan geçirirsem diye. bende alpellayla mı geçireceğim acaba? yaş ilerledikçe daha da zor. hiç yakalanmamak mümkün mü acaba?
Deniz'de ateşlenmiş ona da geçmiş olsun.
bayram boyunca ara ara telden girip okudum ama cevap yazamadığım için hiç biri aklımda değil(
meltem emzirme konusunda, şu kış dönemini atlatsan çok iyi olur. Bağışıklık sistemine olumlu etkisi var biliyorsun. Yaşadıklarını ben de çok iyi anlıyorum ve yaşıyorum da. Bu arada kilo konusunda ece cidden az değil ki. Hani 7-8 kilo olsa gelişme geriliği var diycem. Ama belli ki çıtır bir kız, herkesin bünyesi farklı değil mi.. Iştahsızlık çoğu bebetolarda var. Biraz daha sabır.. Ya sabır!!!
Allah yardımcın olsun, pek bı kotu olmus..
su ara sana ıkıncı cocuk.. senın yazık olmanla es deger valla :)
gelecek gelecek az kaldı.. ozledımm senı nan..
gecmıs olsun guzel bacım..
çok gecmıs olsun.. ıse yaramıs.. sevındım.
İstahsız.. ama mutlu bır cocugun anası olarak.. su bayramda kk nın bır fok olmadıgını belırtmek ısterım. Iyı kı geldınıs yaf.. gıtmeyın bı daa bı yere.
Efrimim ben gitmedim bi yerlere ama bana gelen geldi ...!!!!
gitmeyiss bir yere.... sana söz veriyorum bir dahaki tatile kadar bir yere gitmiyoruzzzz:)))))
Var ya sabahtan beri oturuyorum hiçbişey yapmadan. Okul hepten inşaat oldu. Idari kadro olarak habire okulu gezip duruyos. Herkes aynı durumda. çok fena tatil dönüşleri.
aman aman.. senın durumun bana gore oldukca ıcler acısı.. ona ugra buna ugra.. yedı ceddı gez.. yerınde olsam zıllerı takmıstım sımdı :)
hafta içi annem bakıyor hafta sonu da anneme bırakınca kendimi kötü hissediyorum artık
kayınvalidem bu aralar zaten git gel antep yapıyor sürekli
pazar günleri zaten iptal kayınpederle hep gezerler
dolayısıyla kime diyeyim Ece ye 4-5 saat bak diye
zilleri çoktan takmıştım bende şimdi aksesuar olarak başımda bi huniyle geziyorum :)))
umarım ustunle basınla uyumludur hunin.. taşlı maşlı olsa bari.. karızma hepı topu cızılmese :)
valla oldum olası su akraba muhabbetını sevememısımdır.. daralırım.. bunalırım.. sukur kı cevrede de boyle bır durum yok.. sanırım alısmadıgımdan bır de..
çok tatlısın hocam.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?