2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğuştan kankalar

aynen oyle canım berke 8 aylık çikarmıstı kasımaya çalısmayı bile bilmiyorud çok rahat atlatmıstık hiç bir yerinde i falan kalmadı kasımadıgı için. daha hafif geçiyorms ben kocamandım çıkardımhala hatırlarımkabus giyidi aglardım oturup kasıntısından

Sibel ilahi, hüniyle seni gözümde canlandırdım da pek bir tatlı göründün, en tatlısından hem de...

Rüzgar bu ara kabak çekirdeğine sardı. Gel otur vereyim diyorum, nasıl koşarak gelip oturuyor ağzını açıyor görmeniz lazım. Dakikalarca oturup zaman geçiriyoruz böyle, süper yani...

Son düzenleme:

evrim sizin antalya isi ne oldu iptal mi oldu hep soracagım unutuyorum ? kankalar ayrılmayacakmı yoksaa ?

herkese selamlar iyi haftalar

hata tum bebeklere acil sifalar diliyorum
aycam sanada geçmisler olsun parmakcıkların tez zamanda iyilessin insallah.

ece nin istah iki gundur biraz daha toparladı bize bayram suprizi yaptı sanırım burnumuzdan geldi ha bize denk gelmese banu ile iken yapsa tamamen ac yasardı sanırım iki kisi ancak oynatarak binbir saklabanlıkla yedirdik çunku.
dun nerodeyse tum ogunlerini yedi diye iboyla nasıl mutlu mesit gezdik anlatamam yani sevindigimiz seylere bak diyoruz sonrada
yedikce tabak bittikce ikimizde bir ohh deyisimiz var biz yedik bize yaradı sanki: )
allahım çok dua etmistim istahsızb ir çocuk buyuttukten sonra 10 yasına gelip hala istahı acılmayan birçocuktan sonraki herkes der bizimde oyle idi birden acılıd vs simdi onunden alamıyourze o zaman ne zamann 10 yıldır ugarısoyurm derkenn ece iyi idi agzın kus gibi acıyor aman allahım ne mesudum diye geziyordum ki kilit oldu bi anda offf insallah beter olmaz . en beteri daha kotusu diyoruz agzına aldıgını yutuyor allahtan hemen tutmuyor agzında onuda yaparsa tam olcak yani kabus x 2

bu arada hatırlarsanız yazmıstım dr sonucunu ama sanırım silinenler arasında mesajım
dr a sormustum marniyls mi demistiniz arı sutu poleni verebilirsin demisti. bugun eczacı arkadasa siparis vermek için aradık kesinlikle onermiyoru sıklıkla 2 yas al tında dokuntulu alerjiye nden oluyor demisti onun yerine baska v harfi ile birsey onermis bunun uzerine dr u tekrar aradık ve o da baska iki surup onermis biri zatitol 8 damla sabah aksam seklinde alerji ilacı malum bu alerji ilacları istah acıyor. digeri bekoizm surup gunde bir olcek e dedim tamam istah acıcı verelimde ikisi birden ne diye yani neyse simdi netten arastırıyorum sipariside verdik çok sıkısınca kullanacagız en azından

ece bir ayda 880 gr alarak rekor kırmısdı evde giysilerle ve beziyle 12,5 cıkıyordu dr un muaynanede çıplak bezsiz 12160 cıkmıstı simdilerde evde 11,8 cıkmaya basladı bariz 400 gr falan verdi bu son gunler yemeyerek biskuvileri azaltmıstık tekrar artırdık anında alıp anında veriyormu ne dir bilmiyorum. boyu 84 cm olmus kafa 46 biraz kuçuk kafalıymısız.

ayca ece de aycekirdegine merak sardı nasıl yiyor anında yut up yutup geri donuyor hatta alıp giderken yolda iki adım ilerliyor bitiyr geri geliyor çok komikk nasıl bekliyor acayipoyalıyor bu yemis isi. geçen anneme yaptım bu muhabeti annemde diyor es kiden tv falan yoktu çocukları yemisle oyalarlardı e dogru dedim :)) simdi findik fistik vs alıp onları ararda kakalamayı dusunuyourm.

sitenin yeni halinde birsey dikkatınızı çektimi ekran agırlastı sanki yazıyorum yazıyorum bir anda çıkıyor cumlelerim ekrana anında yazdıgım gorunmuyor agır pc ler gibi

Ben anlamdım şimdi doktor öneriyor eczacımı önermiyor..niye vazgeçtin doktorun önerdiyse..biz iki şişe kulandık şükür bi sorunla karşılaşamdım..ikiciyi yarısında ara verdim işathında sıkıntı yok boşuna yüklenmeyeyim diye..
ecenin iştahı içinmi diğer iki ilaç..ve neden vitamin dururken alerji ilaçlarının yan etkisinden faydalnacaksınki?

ben ben ben tatlı değilmiyim(( halbuki bayramda okadar çikilota tatlı yedim tatlı olayım banada tatlısın desinler diye :))))

demek cıkolata, tatlı yedın hee.. noldu rejım??

Doğuştan kankalar

hakıkaten oyleler..

sen kocamanmışsın ağlamışsın.. e Berke neler cekmıstır kımbılır? kaşısa kaşımayı bılmıyor, derdını anlatamıyor.. bence Berke nın halı senden berbat gecmıstır Esra.. en azından sen derdını bılıp ne oldugunu anlayabılıyordun.. kıyamam Berke ye

Rüzgar bu ara kabak çekirdeğine sardı. Gel otur vereyim diyorum, nasıl koşarak gelip oturuyor ağzını açıyor görmeniz lazım. Dakikalarca oturup zaman geçiriyoruz böyle, süper yani...

bızde de aycekırdegı aynı durumda.. delıler gıbı yıyor adam..

evrim sizin antalya isi ne oldu iptal mi oldu hep soracagım unutuyorum ? kankalar ayrılmayacakmı yoksaa ?

var daha zamanı.. az kaldı.

hakıkaten ben de rahatsız oldum o onerıden.. alerjı ılacı mı ıcecek cocuk sımdı yan etkısını gorsun dıye.. cok sacma yaf..

gülizcim selam canım,bende tam evrimin bahsettiği ilaç izsimlerini soracaktımki sen aldım demişsin.2 şuruptan bahsetmişti galiba isimlerini verebilrimisin.çınardada öksürük başladı.burunları acayip akıyor bazen tıkanıyor.hafif balgam var sanırım.sekrol diye bir şurup veriyorum ve petıtus ama bitksiel olanını içirmek istiyorum.

aynı dr berke kuçukkende alerji ilacı veriyordu istahı acılsın diye
vitamin vs bir nebze acıyor ama alerji ilacları inanılmaz acıyordu hatırlıyorum berke mama diye gezip acayip guzel yemisti ilacı ara ara kullanıyorduk
bilmiyorum valla niye o derce verdi yani bakacagım zaten aksama ilaclar gelsin

aynen oyle dr verebilirsin dedi eczacı israrla vermeyin demis e belki izimkinde alerji yapmayacak dokuntu olmayacak ne bilim kafam karıstı .

evrimcim sende burdaymışsın.eğer aklındaysa zahmet olmazsa bana bahsettiğin şurup isimlerini verirmisin.geçmişe bakıyorum ama bulamıyorum malesef

alerji ilacları istah acma amaclı kullanılıyor çevremde birkaç çocuga daha verilmisti berke doneminde ama tabi sonuçta ilac çok nacar kalırsak kullanırız heralde

Esra, ben olsam vermezdim.. bır yerı tamır edeyım derken bır yerı heder etmek demek bu. Nacizane tabi ki.. karar senin.

evrimcim sende burdaymışsın.eğer aklındaysa zahmet olmazsa bana bahsettiğin şurup isimlerini verirmisin.geçmişe bakıyorum ama bulamıyorum malesef

Marniys = Propolsaft - Kıs ayı ıcın bagısıklık sıstemını guclendırıcı surup

Prospan = oksuruk surubu..

gecmıs olsun..

iştah açma amaçlı bende bir dönem kullandım alerji ilacı. ama her alerji ilacının yan etkileri oldukça fazla. mesela acayip uyutuyor. bende kullanamayıp bırakmıştım. bence de esra sen doktorunu dinle, hiç değilse iştahı açılıyorken gerekli vitaminleri almış olur bünyesi.

tülincim evrimin önerdiği şurubu al ve bugün kullanmaya başla hemen farketti bizde umarım çınar da hemen iyileşir. ilacın isimleri evde yazıyor. inan hiç hatırlamıyorum. evrim bulamazsa yaz telini bana özelden eve gittiğim gibi bakar ararım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…