Doruk ıle Kuzy cok guzel oynuyorlar.. kac keredır fark edıyoruz.. ıkısı yan yana oldu mu bız dordumuz resmen rahat rahat oturuyoruz.. bırbırlerını cok guzel oyalıyorlar. Seneye kesin krese verırım Kuzey ı.. yarım gun, oyun saatı adı altında..
günaydın..
Tuba bugün çok iyi maşalah ilk çıkanlar ve kocaman olanlar hariç tüm çiçekelrimiz sönmüş rengide düzeldi yavrumun iştahıda yoktu bu sabah kahvaltısınıda güzel yaptı ..ama bir hafta evdeyiz ..Ankara soğuk ve kapalı Çocuğu doktora götürecektim Yusf üşür diye şu an bekelmedeyim..babamızda bu sabah gündüz görevine başladı..Olmazsa akşam dayımız götürecek artık..
Yusufta henüz birşey yok ama ilk belirtisi grip gibi başlıyormuş ve iki gündür paşa hapşuruğu çoğalttı hayırlıysa çıkartıp kurtulalım..
NURDAN topiği açar açmaz yazını gördüm erken çıkartamsı daha iyimiş ne kadar geç çıkarsa okadar riskli..
Doruk ıle Kuzy cok guzel oynuyorlar.. kac keredır fark edıyoruz.. ıkısı yan yana oldu mu bız dordumuz resmen rahat rahat oturuyoruz.. bırbırlerını cok guzel oyalıyorlar. Seneye kesin krese verırım Kuzey ı.. yarım gun, oyun saatı adı altında..
bu arada hatırlarsanız yazmıstım dr sonucunu ama sanırım silinenler arasında mesajım
dr a sormustum marniyls mi demistiniz arı sutu poleni verebilirsin demisti. bugun eczacı arkadasa siparis vermek için aradık kesinlikle onermiyoru sıklıkla 2 yas al tında dokuntulu alerjiye nden oluyor demisti onun yerine baska v harfi ile birsey onermis bunun uzerine dr u tekrar aradık ve o da baska iki surup onermis biri zatitol 8 damla sabah aksam seklinde alerji ilacı malum bu alerji ilacları istah acıyor. digeri bekoizm surup gunde bir olcek e dedim tamam istah acıcı verelimde ikisi birden ne diye yani neyse simdi netten arastırıyorum sipariside verdik çok sıkısınca kullanacagız en azından
ben ben ben tatlı değilmiyim(( halbuki bayramda okadar çikilota tatlı yedim tatlı olayım banada tatlısın desinler diye :))))
Doğuştan kankalar
aynen oyle canım berke 8 aylık çikarmıstı kasımaya çalısmayı bile bilmiyorud çok rahat atlatmıstık hiç bir yerinde i falan kalmadı kasımadıgı için. daha hafif geçiyorms ben kocamandım çıkardımhala hatırlarımkabus giyidi aglardım oturup kasıntısından
Rüzgar bu ara kabak çekirdeğine sardı. Gel otur vereyim diyorum, nasıl koşarak gelip oturuyor ağzını açıyor görmeniz lazım. Dakikalarca oturup zaman geçiriyoruz böyle, süper yani...
evrim sizin antalya isi ne oldu iptal mi oldu hep soracagım unutuyorum ? kankalar ayrılmayacakmı yoksaa ?
Ben anlamdım şimdi doktor öneriyor eczacımı önermiyor..niye vazgeçtin doktorun önerdiyse..biz iki şişe kulandık şükür bi sorunla karşılaşamdım..ikiciyi yarısında ara verdim işathında sıkıntı yok boşuna yüklenmeyeyim diye..
ecenin iştahı içinmi diğer iki ilaç..ve neden vitamin dururken alerji ilaçlarının yan etkisinden faydalnacaksınki?
gülizcim selam canım,bende tam evrimin bahsettiği ilaç izsimlerini soracaktımki sen aldım demişsin.2 şuruptan bahsetmişti galiba isimlerini verebilrimisin.çınardada öksürük başladı.burunları acayip akıyor bazen tıkanıyor.hafif balgam var sanırım.sekrol diye bir şurup veriyorum ve petıtus ama bitksiel olanını içirmek istiyorum.iyi haftalar...
rüzgar gibi geçti tatil ne kadar kısa sürdü gibi geldi. umarım herkes cok keyifli günler geçirmiştir. seyahattekiler evlerine kavuşmuştur sağ salim. iştahsız babyler üzmüş yine annelerini. dişler rahatsız ediyor olmalı çocukları. dün patlamış bizimde alt azımız şevvalin ki gibi kanlı kanlı idi ama çok şükür sorunsuz cıkardığımız tek diş. öpmek istedim o dişi. hep ya ishal ya ateş olurdu cok şükür sorunsuz atlattık. geçen hafta sonu öksürük başladı alperen de hırıltılı bir şekilde. Evrimciğimin bahsettiği şurubu aldık herkes alıp evinde bulundurmalı bence. 1 günde kesti inanamadım hiç bu kadar etkili bişey kullanmamamıştım. aynı anda bende grip olmuştum ben daha ağır atlattım ama alperen hem bu şurup hem de immuzinc 1 günde kaldırdı ayağa cocuğumu.
TUBA'ya cok geçmiş olsun. Yusuf'ta kolayca atlatır inşallah. Derya bende hiç bir hastalığı geçirmedim bugüne kadar. küçükken hep su çiçeği geçirenlerin yanında yatırmış annem beni yine de çıkarmamışım. belki yusuf'ta cıkarmaz. hamileliğimde doktorum cok korkmuştu ya kızamık falan geçirirsem diye. bende alpellayla mı geçireceğim acaba? yaş ilerledikçe daha da zor. hiç yakalanmamak mümkün mü acaba?
Deniz'de ateşlenmiş ona da geçmiş olsun.
bayram boyunca ara ara telden girip okudum ama cevap yazamadığım için hiç biri aklımda değil(
Ben anlamdım şimdi doktor öneriyor eczacımı önermiyor..niye vazgeçtin doktorun önerdiyse..biz iki şişe kulandık şükür bi sorunla karşılaşamdım..ikiciyi yarısında ara verdim işathında sıkıntı yok boşuna yüklenmeyeyim diye..
ecenin iştahı içinmi diğer iki ilaç..ve neden vitamin dururken alerji ilaçlarının yan etkisinden faydalnacaksınki?
evrimcim sende burdaymışsın.eğer aklındaysa zahmet olmazsa bana bahsettiğin şurup isimlerini verirmisin.geçmişe bakıyorum ama bulamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?