migrosta diş macunu ve fırçalarında indirim var arkadaşlar haberiniz ola ne alırsanız alın bi alana bi bedava:)) konumuzla alakası yok ama yinede söyleyim dedim....
iştah açma amaçlı bende bir dönem kullandım alerji ilacı. ama her alerji ilacının yan etkileri oldukça fazla. mesela acayip uyutuyor. bende kullanamayıp bırakmıştım. bence de esra sen doktorunu dinle, hiç değilse iştahı açılıyorken gerekli vitaminleri almış olur bünyesi.
tülincim evrimin önerdiği şurubu al ve bugün kullanmaya başla hemen farketti bizde umarım çınar da hemen iyileşir. ilacın isimleri evde yazıyor. inan hiç hatırlamıyorum. evrim bulamazsa yaz telini bana özelden eve gittiğim gibi bakar ararım seni.
AAA ne sorcam, şu BIM hacıyatmazlarına nasıl su koydunuz arkadaşlar ben beceremedim de...
önce sizzz.ama geliriz biz iyice bir niyetlenelim neden olmasın tatlım.ELİFİM benim yaşa bakma sen ya benim içim hepinizden yaşlı hayat çok yordu beni:))) evet sıkıntılı dönemler ama ne bilim yinede istiyorum hayırlısıyla.... herşeyin ayrı bi güzelliği ve zorluğu var be... hamileliği bile özledim diyebilirim kanrında bebeğinin hareketlerini hissetmen onun hareket etmesini beklemen her ay dr.a heyecanla gidip acaba ne kadar oldu kilosu boyu diye meraklanmak vs.. zorlukları kadar güzellikleri de var..... içinde ve dışında bi canlı büyütmek apayrı güzel....
tabiki neden olmasın aslında gelinebilir çokda iyi olurdu.... ama önce siz geleceksiniz sahi gelseniz ya bi hafta sonu:)))biz anca bahara yazadoğru gelebiliriz....
çok geçmiş olsun bebem.herşey güzel olacak.çalışırken de iyi anne olunabilir bunu öğrendim.2 kat fazla yorularak tabi.dayanacak güç versin rabbim.Elif iyi sayılırım. Rüzgar annemle iyi keyfi yerinde, babannesiyle nasıl olacak bilmiyorum. Akşam biz eve gittiğimizde çok naz yapıyor canımıza okuyor. İşyerinde de henüz büyük bir yoğunluk yok. Evde onunla olmayı çok özlüyorum.
Bu arada dün parmağımı doğradım 2 dikiş attılar. Kurban sonrası et değil de balık keserken oldu benimkisi. Allahtan sol elimde.
o dişi ben de öpmek istedim ne tatlı yazmışsıniyi haftalar...
rüzgar gibi geçti tatil ne kadar kısa sürdü gibi geldi. umarım herkes cok keyifli günler geçirmiştir. seyahattekiler evlerine kavuşmuştur sağ salim. iştahsız babyler üzmüş yine annelerini. dişler rahatsız ediyor olmalı çocukları. dün patlamış bizimde alt azımız şevvalin ki gibi kanlı kanlı idi ama çok şükür sorunsuz cıkardığımız tek diş. öpmek istedim o dişi. hep ya ishal ya ateş olurdu cok şükür sorunsuz atlattık. geçen hafta sonu öksürük başladı alperen de hırıltılı bir şekilde. Evrimciğimin bahsettiği şurubu aldık herkes alıp evinde bulundurmalı bence. 1 günde kesti inanamadım hiç bu kadar etkili bişey kullanmamamıştım. aynı anda bende grip olmuştum ben daha ağır atlattım ama alperen hem bu şurup hem de immuzinc 1 günde kaldırdı ayağa cocuğumu.
TUBA'ya cok geçmiş olsun. Yusuf'ta kolayca atlatır inşallah. Derya bende hiç bir hastalığı geçirmedim bugüne kadar. küçükken hep su çiçeği geçirenlerin yanında yatırmış annem beni yine de çıkarmamışım. belki yusuf'ta cıkarmaz. hamileliğimde doktorum cok korkmuştu ya kızamık falan geçirirsem diye. bende alpellayla mı geçireceğim acaba? yaş ilerledikçe daha da zor. hiç yakalanmamak mümkün mü acaba?
Deniz'de ateşlenmiş ona da geçmiş olsun.
bayram boyunca ara ara telden girip okudum ama cevap yazamadığım için hiç biri aklımda değil(
pöpüyüm de geçsinSaol Buket, sızım sızım sızlıyor şu an
Eskişehir'de çok istedik biz de sinemaya gitmeyi.ama bırakmak istemedim nevoşu kimselere.gezdik alışveriş merkezlerinde acele acele zamansızlıktan.neva hangi mağazaya kaçarsa oraya girdik mecburenevet ya sabır
ya sinemaya falan gitmek istiyorum
çok özledim ya sosyal yaşamı
boşver bacım.deneme yapıyordu zabah zabah.topiğin ayarı kaçtıya.acayip oldu sayfa yapısı falan.ar-ge çalışması içine girmişti damla hanımlar da.Damla, Anlamadı ben :44:
değil mi?İstahsız.. ama mutlu bır cocugun anası olarak.. su bayramda kk nın bır fok olmadıgını belırtmek ısterım. Iyı kı geldınıs yaf.. gıtmeyın bı daa bı yere.
ne güsel ne güsel.nevanın bir yaşıtı bile yok ki bakayım ne yapıyor.ama benim yeğenlere,kuzen çocuklarına abla,abi diye bayıldıöpmeler,cicick yapmalar.çok güzel oynadı onlarla.herkes bayıldı kendilerine.şımardıkça şımardı nasıl da anladı tüm ilgi üzerinde ne şebeklik yapacağını şaşırdı.meler,hav havlar.miyavlar havada uçuştu.Doruk ıle Kuzy cok guzel oynuyorlar.. kac keredır fark edıyoruz.. ıkısı yan yana oldu mu bız dordumuz resmen rahat rahat oturuyoruz.. bırbırlerını cok guzel oyalıyorlar. Seneye kesin krese verırım Kuzey ı.. yarım gun, oyun saatı adı altında..
neva 9 aylıktan beri çok severek yer.çinko açından çok zenginmiş.zaten ver önüne kuruyemiş başka birşey verme.cevizi falan kırmaya çalışıyor krize girip.Rüzgar bu ara kabak çekirdeğine sardı. Gel otur vereyim diyorum, nasıl koşarak gelip oturuyor ağzını açıyor görmeniz lazım. Dakikalarca oturup zaman geçiriyoruz böyle, süper yani...
esra çok iyi,çok normal bence.lütfen kafana takma.neva 11 kg 82 cm falan uzadı mı bilmiyorum son dönem.ben sebze meyve yesin diye kasıyorum.sebze yedirmeyi başaramıyorum henüz ama.ece bir ayda 880 gr alarak rekor kırmısdı evde giysilerle ve beziyle 12,5 cıkıyordu dr un muaynanede çıplak bezsiz 12160 cıkmıstı simdilerde evde 11,8 cıkmaya basladı bariz 400 gr falan verdi bu son gunler yemeyerek biskuvileri azaltmıstık tekrar artırdıkanında alıp anında veriyormu ne dir bilmiyorum. boyu 84 cm olmus kafa 46 biraz kuçuk kafalıymısız.
geçen gün neva fıstık yedi sema ablalarda,çok fena alerji oldu.fıstık bana riskli geliyor.ama gerçi ece fıstık ezmesi yiyordu değil mi? sitenin sevmedim yeni halini ben.daha ferah aydınlık ama ağır.ayca ece de aycekirdegine merak sardı nasıl yiyor anında yut up yutup geri donuyor hatta alıp giderken yolda iki adım ilerliyor bitiyr geri geliyor çok komikk nasıl bekliyor acayipoyalıyor bu yemis isi. geçen anneme yaptım bu muhabeti annemde diyor es kiden tv falan yoktu çocukları yemisle oyalarlardı e dogru dedim :)) simdi findik fistik vs alıp onları ararda kakalamayı dusunuyourm.
sitenin yeni halinde birsey dikkatınızı çektimi ekran agırlastı sanki yazıyorum yazıyorum bir anda çıkıyor cumlelerim ekrana anında yazdıgım gorunmuyor agır pc ler gibi
bize doktor vimin fer verdi.kaşık kaşık paketlenmiş ilk hafta işe yarar gibi oldu.ama değişen birşey yok.üzerime düşeni yapıp içiriyorum.unuttuğum da oluyor.yine söylüyorum ece gayet iyi neva 6 ay hiç kilo almamıştı hatta vermişti.buna rağmen herşeyi çok normal ve sağlıklı dedi doktor.şurubu da eminim ben endişelendim diye verdi.ben karşıyım çok fazla ilaca,şuruba.dr un yazdıgı bir diger ilac becozyme surup
b vitamini agırlıklı bir vitamin 2,75 tl diyor fiyatıda acayip ucuz. sıradan bir vitamin sanırım içinde istahsızlık sindirim duzenlenmesi vs yazıyor. belki tek bunu kullanırım diyorum
[ı]parmak boyası:özelliği, başka hiçbir araç kullanmadan, sadece parmaklar ve ellerle boyama çalışması yapmaktır. çocuklar ellerini boyaya batırırlar ve kağıt üzerinde diledikleri gibi şekiller meydana getirirler[/ı]
[ı]gerekli malzemeler:
-2 yemek kaşığı toz şeker
-1/3 bardak mısır nişastası
-2 bardak su
-1/4bardak gliserin
-gıda boyası
hazırlanışı:
şeker ve nişastayı bir tencerede karıştırın. 2 bardak soğuk suyu azar azar tencereye ekleyin, karıştırmaya devam edin. 10 dk kadar pişirin. şeffaf , yumuşak bir kıvama gelince ateşten alın. Soğuduktan sonra gliserini de ekleyip karıştırın. Karışımı bir kaba boşaltıp gıda boyası ile renklendirin. ( sıvı gıda boyası için 1-2 damla, toz için çay kaşığının ucunda bir miktar yeterlidir )[/ı]
hiç evde parmak boyası yaptınız mı?? Ruzy yoğurdu parmak boyası niyetine kullanıyor da bu aralar. Netten tarif buldum. Biraz ortalık batabilir ama çok keyif alabilirler değil mi... Sadece gıda boyası yerine başka ne ile renklendirebilirim diye düşünüyorum malum yeme ihtimali çok yüksek..
dün neva tamam mı demeyi öğrendi.ona birşeyler söyleyip tamam mı kızım diyorum.o da aynı tondan taam mı diyor.bir de sema ablanın kızı neva'ya hep tontik diyor bizimki de ona tontik diyor.ama tıpkı Büşranın dediği gibi,vurgu tonlama aynı. telefonu alıp tontiiik diyor büşrayı arayacakmış.çok tatlı oldular değil mi?
ha bir de ykm'de bebeğin birine yapıştı öptü bebe bebe diye satın aldık mecbur.
bende senin gibi düşünüyordum ama artık sabah çok erken servise biniyorum gece de 3 kere emzirmeye kalıkınca hiç halim kalmıyor eşime diyorum ki sen kalk gece birazcık ama Ece nin dersdi pışpışlanmak değilki meme eşimi görünce daha da mızmızlanıyor
eşim de artık sütten kes sosyal hayatımız olsun birazcık diyor
hiç iştahı yok
10100 gram Ece 15,5 aylık
Doruk ıle Kuzy cok guzel oynuyorlar.. kac keredır fark edıyoruz.. ıkısı yan yana oldu mu bız dordumuz resmen rahat rahat oturuyoruz.. bırbırlerını cok guzel oyalıyorlar. Seneye kesin krese verırım Kuzey ı.. yarım gun, oyun saatı adı altında..
herkese selamlar iyi haftalar
hata tum bebeklere acil sifalar diliyorum
aycam sanada geçmisler olsun parmakcıkların tez zamanda iyilessin insallah.
ece nin istah iki gundur biraz daha toparladı bize bayram suprizi yaptı sanırım burnumuzdan geldi ha bize denk gelmese banu ile iken yapsa tamamen ac yasardı sanırım iki kisi ancak oynatarak binbir saklabanlıkla yedirdik çunku.
dun nerodeyse tum ogunlerini yedi diye iboyla nasıl mutlu mesit gezdik anlatamam yani sevindigimiz seylere bak diyoruz sonrada
yedikce tabak bittikce ikimizde bir ohh deyisimiz var biz yedik bize yaradı sanki: )
allahım çok dua etmistim istahsızb ir çocuk buyuttukten sonra 10 yasına gelip hala istahı acılmayan birçocuktan sonraki herkes der bizimde oyle idi birden acılıd vs simdi onunden alamıyourze o zaman ne zamann 10 yıldır ugarısoyurm derkenn ece iyi idi agzın kus gibi acıyor aman allahım ne mesudum diye geziyordum ki kilit oldu bi anda offf insallah beter olmaz . en beteri daha kotusu diyoruz agzına aldıgını yutuyor allahtan hemen tutmuyor agzında onuda yaparsa tam olcak yani kabus x 2
ece bir ayda 880 gr alarak rekor kırmısdı evde giysilerle ve beziyle 12,5 cıkıyordu dr un muaynanede çıplak bezsiz 12160 cıkmıstı simdilerde evde 11,8 cıkmaya basladı bariz 400 gr falan verdi bu son gunler yemeyerek biskuvileri azaltmıstık tekrar artırdıkanında alıp anında veriyormu ne dir bilmiyorum. boyu 84 cm olmus kafa 46 biraz kuçuk kafalıymısız.
AAA ne sorcam, şu BIM hacıyatmazlarına nasıl su koydunuz arkadaşlar ben beceremedim de...
dün neva tamam mı demeyi öğrendi.ona birşeyler söyleyip tamam mı kızım diyorum.o da aynı tondan taam mı diyor.bir de sema ablanın kızı neva'ya hep tontik diyor bizimki de ona tontik diyor.ama tıpkı Büşranın dediği gibi,vurgu tonlama aynı. telefonu alıp tontiiik diyor büşrayı arayacakmış.çok tatlı oldular değil mi?
ha bir de ykm'de bebeğin birine yapıştı öptü bebe bebe diye satın aldık mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?