2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hem vitamin hem bağışıklık güçlendirici hem arı sütü ..bu dururken alerji ilacı önerisi şaşırttı..ama sen araştırmadan kullanmazsın..
SİPRAKTİN diye bir alerji şurubu var bir gün tubaya önerdiler salak kafam alıp verdim aman yarabbi tamam iştah açıyor ama çocuk gece kabuslarla uyanmıştı daha 3 yaşında yemez içmez deneyeyim dedim ve çevremdede kullanan vardı meğer kabus yan etkilerinden birisiymiş bir daha töbe..geçen temmuz annelerine bakıyordum orda iştah için bunu kulandıkalrını okudum yaşadığım sonucu yazdım ama sanırım memnunum deyip veren var..yazık..

Tubayı doktora götürdüm hava açınca çıktık..doktor çok dökmemiş ..iyi dedi ..yusf için kapacağını kaptı ama dökmeyede bilir nezle gibi burun akıntısı şeklindede geçirebilir dedi..Tubaya 2 gün rapor verdi..okuldan kalmasına gerek yok sadece insanlar rahatsız oluyor onun i.çin göndermiyoruz dedi..banyo yasak hala 3 gün daha bekelyeceğiz..baş içinde ve boyun ensede bir kaç tane çok kaşımadan yara olanlar var ..onlarda ilk gece daha çiçek çıkartttığını anlamadan kaşımış yavrum..onun için çok düşük dozda antibiyorik verdi yaraları mikrop kapmasın diye ama kullanıp kullanmamakta tereddütteyim..kremi hiç önermedi direk iz bırakıyormuş..((
DİKKAT ŞU ANDA ÇİÇEK SALGINI VARMIŞ..

kuzular dillendikçe tadlarından doyum olmuyor..bebi kelimesi bizdede mevcut..ve her gördüğü miniğe bayılma sevme ..ne zaman büyüdükü bunlar diğerlerini bebbi diye sever oldular..:))))

merhaba! Okuldayım, son dklar artık, g.tüm dondu, okul buz gibi. Kalorifer yanmıyor tabi ki

Doruk uykusuz. İştah yerinde, gündüz uykuları bile kısa bu aralar. Meme yok bizde ama sosyal hayat da pek yok :)

Kabak çekirdeği falan demişsiniz, tehlikeli değil mi yaf? Tırsıyorum ben.

Belma, çok haklısın. Çocukla nasıl koşturacağım her işe değil mi :) Ama ben "DOruk izin verirse bebek şekerini ben yaparım" dedim bile :))) Boşboğazım, hesapsızım. Neyse yaparım tabi gene ama, aklıma geldikçe yaşananlar, sinirleniyorum.

Son düzenleme:

Onu da biraz parçalayıp veriyorum bütün haliyle değil. Ceviz de tırtıklatıyorum.

migrosta diş macunu ve fırçalarında indirim var arkadaşlar haberiniz ola ne alırsanız alın bi alana bi bedava:)) konumuzla alakası yok ama yinede söyleyim dedim....

keske olaydı etrafta.. :) kocaman vardı kapandı

hay masallahhh dilli düdük.. tusi sadece bana geceleri anne dıyor tane tane, gunduz benı tanımıyor,onun harıcınde bı ara hersey dede ıdı... oglumun tane tane soyledıgı tek ısım daisy.. dogru okuyorsun, gece bahcesındekı upsy daisy nın ısmını soylıuyor.. hem de sesını ıncelte ıncelte..

süpersin ça ça ça , bende arıyordum, evde var renkli olanları henüz çıkarmadım ama kendim yapıp gıda boyasıyla renklendirmek istiyorum.

ben de sızı takdır etmek ıstıyorum.. Tusı nın daha buna hazır olmadıgını duusnuyorum.

ben artık bır sey dusunmuyorum.. oluruna bıraktım.. akışına gıdıyorum.

hıc bahsetmedın basladı falan dıye.. en son olesıne konusuyorduk.. bızden habersız neler yapıyorsun sen ole :))

abowwwwww.. gıttı oglan desene :)))

foşver içinden yapmak geliyorsa yap..ben de senin gibiyim..bayramda gittim bi baktım kendime yelkenleri çoktan suya indirmişim.:))

yazık.. hakıkaten cok yazık.

dayanamayacagını bılıyordum :)

aynen oyle ben bunu birinci çocuktan biliyorum oy uzden bir gun eksik bir ogunu oldu ise meyava ise sayet ertesi gun mutlaka meyvayı vermeye çalısıyorum ilk olarak çok tamantıklı geliyor bir gun yememekle birsey olmaz
ama haftalık onemli

valla anlamadım derya ya dr arı sutunede ok dedi alerji surubuda oneren dr. arı sutunu vermeyin amann alerji yapar diyen kisi ibonun çok bilmis eczacısı. dr hepsine verebilirsin ok diyor.
ama alerji surubu asla yani vermiycem kararlıyım. supraktini banu anlattı oglu elerjikmis verirmis uyurmus saatlerce kalkmazmıs sersemletirmis asla vermem zaten benzeri ilacı da.

ya bende oyleydim kk bulusmasında baktım bebekler ellerinde neler neler yiyor. cekirdegi çanakkalede basladık verdik baktık kırt kırt isirip yiyor. benim en korktugum sey bogazını tikayacak buyuklukte seyleri agzına sokması. pinpon topu gibi. onun dısında cekirdek vs gibi seyler ancak kusturur ogurtur aglar vs. bogmaz yani. bu soluk borusuna kacma olayıda nadir olan seyler diyebliyorum. biraz d ene ver bak nasılda yiyormus ben vermiyormusum diyeceksin bide oyle oldu çunku tablo.
hatta ilk gunler ibo cekirdegin sivri kosesini kirip veriyordu batar agzına diye yapma daha neler dedim diken degil ya bu ne batacak imdi tamamını veriyoruz kırt diy kırıp yiyor serseri :)

kalbin iyi niyetli olduktan sonra istedigin kadar burda miyavla onların yaptıklarını yapman mumkun degil atlar boyel bebek sekeri yaparım diyivermis bulursun kendini:) olsun arkadasım iyilik yap denize at demisler dogru yoldasın bence.

Tüm iştahsız bebek annelerine sabır diliyorum. En kısa zamanda çok çok yerler umarım :)Ege nin iştahı fena değil ama biz emmiyoruz 2 aydır. Zaten son zamanlarda çok düşkün değildi memeye. Yemeklerini güzel yiyordu. Ben de çok zorlamamdım. Bazen hala emiyor olsa mıydı diyorum. Galiba özlüyorum emzirmeyi ara ara Ama gece kalkmaları iyice azaldı. Emmeyince kalkmıyorlar da.
Kız bebekler daha konuşkan mı oluyor ne! Bizim ki çok kelime söylemiyor. Bİşey isteyeceği zaman anni diyor sıpa.

hirkese mirabaa

öncelikle site değişmiş ve hiç hoş olmamış gerçi tam anlamıyla bakamadım yeni neler var...

geçmişe baktım şöle evlerine dönenler iştahsız bebikler ve su çiçeği olmuş tuğba var:)

bizde de 15 aydır ilk defa mustiyi bukadar iştahsız oldu bir kere daha böle olmuştu ama kısa sürmüştü amaa nedendir bilmiyorum ama topik hep aynı konuda muzdarip

bu arada tubaya geçmiş olsun deryacımmm...

bizim bayramımız çok yorucuydu biz bir yere gidemediğimiz için herkes bize geldi vee acayip yoruldum...

2 gündürde ben musti gökhan grip olduk dün hepimiz yattık yiğiti mustinin odayı havalandırıp orda tuttum emzirmeden emzirmeye yanına gittim geçmesin die bayramda musti grip olmuştu ondan hepimize geçti en ağır gökhan atlatıo mustide burun tıkanması bende geniz akıntısı var gökhandada her ikisi var:))

bugün konturolüm vardı dışarı çıktım vee hastaneye gitmek bile hoşuma gitti çünkü ben yaklaşık 1 buçuk aydır evdeyim mustinin sünneti hadi onun ameliyatı benim doğum derken ev artık çok sıkıcı gelmeye başlamıştı ama 2 bebişle sıkılmaya bile vakit bulamıyorum:)

mustinin 13 ten 5 e düştü dikişleri perşembeye kadar düşen düşecek perşembe günü alacaklar umarım hepsi düşer benden haberler böle tekrar başa döndüm ben gaz çıkar emzir sadece daha çok mok görüyor ve kokluyorum bol miktarda:):):)

Son düzenleme:
NUR yazzıp çıkmışsın ama inşallah okursun doğum zamanında baktım siteye haber varmı diye sürekli ama bi şey yazamadım.Allah analı babalı büyütsün minik bebeğini ne kadar zor oluyodur iki bebek allah sana kolaylık versin sabır versin bugünleri kolayca atlatırsın inşallah. mustiyede çok geçmiş olsun dikişlerinin hepsi düşer inşallah canım benim ya küçücük bedeniyle ne acılar çekiyo kimbilir.

burdayım canım tşk ederim zor oluyor olmuyo deil ama böle onlara bakınca bütün yorgunluğum gidiyor ikiside öle güsel geliokiii musttafam çok acılar çekti gerçekten tekrar etkilenmesin die hergün yıkıyorum dikişler biran önce düşsün die...

keske olaydı etrafta.. :) kocaman vardı kapandı

hıc bahsetmedın basladı falan dıye.. en son olesıne konusuyorduk.. bızden habersız neler yapıyorsun sen ole :))..

ya ne bileyim o zaman söyledim diye tekrar etmedim bi daha..zaten kayıtlı kuyutlu bi durum yok..arkadaşımın işlettiği bir kreş olduğu için götürüyorum..misafir alıyorlarmış zaten haftada 1 gün..ben 2 kere götürmeye çalışıyorum..apt. da çocuk yok evde sıkılıyor bunalıyor benimle oyna diyor sürekli..kafayı sıyırmak üzereydim..parka götürüyorum çocukların peşinden koşturuyor oyuncaklarla alakası yok zaten..dr.u na konuşmuyor diyince kalabalığa sok demişti..aklıma böyle birşey geldi ve çok hoşuna gitti bu durum..

bayramda hastaydım hep yattım kiloda almışım moralim bozuldu. üstümde kalın kıyafet vardı bide tok karna çıktım 60 ı gördüm.
bide arkadaşlar bi problemim var sık sık bu konuyu araştırıyorum netten kk dan saçlarım feci şekilde dökülüyo hemde önlerden kel gibiyim ya o kadar kötü dışarı çıkarken utanıyorum artık. normaldede cansız ve seyrek ama şu sıralar dahada kötü dökülme dursada yeni saç oluşmuyo. bi sürü şey yapmaya karar veriyorum ama hiç birşeyi tam anlamıyla uygulayamıyorum. ne yapsam ne etsem bilmiyorum.sizlerinde elinden bir şey gelmez belki ama açılmak istedim derdimi anlatsam biraz rahatlarım diye düşündüm.erkek tipi dökülme gibi geldi ama drye gittim test yaptı hormonlarda bi problem yok sadece vitamin hapları verdi kullandım kullanırken dökülme durdu ama saçda çok çıkmadı kullanmadığım zaman dökülüyo ee sürekli vitaminmi kullanıcam doğal almaya çalışyorum ceviz fındık pekmez kırmızı et yaricak ne varsa yiyorum ama bi değişiklik yok gibi saçlarım gür gözüksün kabarsın diye nehirin şampuanını kullanıyorum.böle işte çokm taktım kkyı açtığımda önceden hemen buraya giriyodum şidi şaç bakımı konusuna gidiyorum direk

bizimkiler uyudurlar gökhan daha gelmedi yiğit 11 gibi uyanır biraz emişip bakışırız sonra uyur aslında çok uykum var dün gece hemen hemen hiç uyumadı yanımızda uyudu yerine koyunca uyandı ee zaten emzirirken alıyorum ki grip geçmesin die onun için yanımda tutamadım bu arada yiğit doğduğunda aynı mustafaydı şimdi bam başka biri oldu ve hiç birimize benzemio masmavi gözleri varki bizde mavi gözlü kimse yok benim ela gökhanın yeşil mustafanın kahverengi gözleri ama boncuk boncuk bakıo heni yeni doğanların gri olur ama bu öle deil masmavii bakıo:)

Nur allah analı babalı büyütsün yavrularını..allah sana sabır sabır sabır versin..bazen düşünüyorum da ne yapıyor nasıl idare ediyor diye sonra vazgeçiyorum içinden çıkamıyorum..:))..sana yardımcı olan birisi var mı yani annen gündüzleri yanında mı hep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…