aynı dr berke kuçukkende alerji ilacı veriyordu istahı acılsın diye
vitamin vs bir nebze acıyor ama alerji ilacları inanılmaz acıyordu hatırlıyorum berke mama diye gezip acayip guzel yemisti ilacı ara ara kullanıyorduk
bilmiyorum valla niye o derce verdi yani bakacagım zaten aksama ilaclar gelsin
aynen oyle dr verebilirsin dedi eczacı israrla vermeyin demis e belki izimkinde alerji yapmayacak dokuntu olmayacak ne bilim kafam karıstı .
merhaba! Okuldayım, son dklar artık, g.tüm dondu, okul buz gibi. Kalorifer yanmıyor tabi ki
Doruk uykusuz. İştah yerinde, gündüz uykuları bile kısa bu aralar. Meme yok bizde ama sosyal hayat da pek yok :)
Kabak çekirdeği falan demişsiniz, tehlikeli değil mi yaf? Tırsıyorum ben.
migrosta diş macunu ve fırçalarında indirim var arkadaşlar haberiniz ola ne alırsanız alın bi alana bi bedava:)) konumuzla alakası yok ama yinede söyleyim dedim....
dün neva tamam mı demeyi öğrendi.ona birşeyler söyleyip tamam mı kızım diyorum.o da aynı tondan taam mı diyor.bir de sema ablanın kızı neva'ya hep tontik diyor bizimki de ona tontik diyor.ama tıpkı Büşranın dediği gibi,vurgu tonlama aynı. telefonu alıp tontiiik diyor büşrayı arayacakmış.çok tatlı oldular değil mi?
ha bir de ykm'de bebeğin birine yapıştı öptü bebe bebe diye satın aldık mecbur.
süpersin ça ça ça , bende arıyordum, evde var renkli olanları henüz çıkarmadım ama kendim yapıp gıda boyasıyla renklendirmek istiyorum.
çocuklara yemek konusunda günlük değil haftalık düşünmeliymişiz, yani bugün ihtiyacı olanları yedimi değil bu hafta yedimi tamammı diye.
iştahla ilgili okuduğum bir makaleden, adını ne yazıkki hatırlamıyorum.
ilginç geldi ben hep günlük düşünüyorum.
geçenlerde bahsediyordum ya sizlere kreşe götürücem oynatmaya diye..haftada 2 dafa felan götürüyorum çok güzel oynuyor..konuşması gelişti çocuğumun çok farkı var yaş gruplarıyla oynamasının..
..
maşallah yerim onun dilini..geçen lcw deyiz..bi kız çocuğu aynı yaşta Rüzgarla..tuttu elinden oğlumun soyunma kabinine doğru götürdü..yanağından öptü felan..dedim noluyozz..ama çok tatlılardı hiç ayrılmadılar mağazada..el ele tutuştular sürekli..:)
Belma, çok haklısın. Çocukla nasıl koşturacağım her işe değil mi :) Ama ben "DOruk izin verirse bebek şekerini ben yaparım" dedim bile :))) Boşboğazım, hesapsızım. Neyse yaparım tabi gene ama, aklıma geldikçe yaşananlar, sinirleniyorum.
hem vitamin hem bağışıklık güçlendirici hem arı sütü ..bu dururken alerji ilacı önerisi şaşırttı..ama sen araştırmadan kullanmazsın..
SİPRAKTİN diye bir alerji şurubu var bir gün tubaya önerdiler salak kafam alıp verdim aman yarabbi tamam iştah açıyor ama çocuk gece kabuslarla uyanmıştı daha 3 yaşında yemez içmez deneyeyim dedim ve çevremdede kullanan vardı meğer kabus yan etkilerinden birisiymiş bir daha töbe..geçen temmuz annelerine bakıyordum orda iştah için bunu kulandıkalrını okudum yaşadığım sonucu yazdım ama sanırım memnunum deyip veren var..yazık..
Belma, çok haklısın. Çocukla nasıl koşturacağım her işe değil mi :) Ama ben "DOruk izin verirse bebek şekerini ben yaparım" dedim bile :))) Boşboğazım, hesapsızım. Neyse yaparım tabi gene ama, aklıma geldikçe yaşananlar, sinirleniyorum.
çocuklara yemek konusunda günlük değil haftalık düşünmeliymişiz, yani bugün ihtiyacı olanları yedimi değil bu hafta yedimi tamammı diye.
iştahla ilgili okuduğum bir makaleden, adını ne yazıkki hatırlamıyorum.
ilginç geldi ben hep günlük düşünüyorum.
hem vitamin hem bağışıklık güçlendirici hem arı sütü ..bu dururken alerji ilacı önerisi şaşırttı..ama sen araştırmadan kullanmazsın..
SİPRAKTİN diye bir alerji şurubu var bir gün tubaya önerdiler salak kafam alıp verdim aman yarabbi tamam iştah açıyor ama çocuk gece kabuslarla uyanmıştı daha 3 yaşında yemez içmez deneyeyim dedim ve çevremdede kullanan vardı meğer kabus yan etkilerinden birisiymiş bir daha töbe..geçen temmuz annelerine bakıyordum orda iştah için bunu kulandıkalrını okudum yaşadığım sonucu yazdım ama sanırım memnunum deyip veren var..yazık..
merhaba! Okuldayım, son dklar artık, g.tüm dondu, okul buz gibi. Kalorifer yanmıyor tabi ki
Doruk uykusuz. İştah yerinde, gündüz uykuları bile kısa bu aralar. Meme yok bizde ama sosyal hayat da pek yok :)
Kabak çekirdeği falan demişsiniz, tehlikeli değil mi yaf? Tırsıyorum ben.
evrimmm içimden geldi bir anda muckk
keske olaydı etrafta.. :) kocaman vardı kapandı
hıc bahsetmedın basladı falan dıye.. en son olesıne konusuyorduk.. bızden habersız neler yapıyorsun sen ole :))..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?