2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşşşallahh boncuk gözlüye o zaman

maşşşallahh boncuk gözlüye o zaman
saol tizesi kısa bi zmanda resmini eklerim biraz kilo alsın adama benzesin die bekliyorum:)) gerçi enson gittiğimize 3 kilo olmuştu
canım inan bende hamileyken düşünüyordum nasıl yapacağım die şimdi sabah kalkıyorum önce mustinin altını değiştiriyorum üstünü giydiriyorum yanımda mama içerken aynı nısınıyiğite uyguluyorum ve bu 1 saatten fazla sürüo:)) geçen saat tuttum onun dışında musti uyuyunca yemekleri yapıorum o uyanınca onunla beraber ev topluyorum oynaşıoruz ama tek zor olan çamaşır ve ütü hiç bitmiooo çeçilim hergün çalışıo ...

annem hergün gelemio zatten ben kendimi ii hissedene kadar o kaldı yanımda sonra mecbur evine gitti zorlandığım dönemde çağrıyorum haftada yada 15 günde bir temizliğe kadın gelio temizlikten yırttım yani bana sadece çamaşır ütü yemek ve bebikler düşüo:))) fazla bişi deil dimii

ama şaka bir yana seçilim sevgileri olmasa bu kadar yorgunluk çekilmez sevgileri herşeyden üstün..
sadece gerçekten çokk büyük sabır gerektirio

seçil ne iyi yapmışsın yA bende götürmeyi düşünüyodumda 2 yaşını falan doldurmasını bekliyodum şimdilik yaşıtı akrabalrın çocuklarıyla faln beraber bizde bayramda karşı komşuya gittik ilk başta nehirle zor olur falan die düşünmüştüm 4 yaşında oğulları var bi ilgilendi çocuk nehirde onu çok sevdi sürekli peşinden koşturdu 2 saate yakın oturduk ve çok rahat geçti nehiri kendi haline bıraktık çok mutlu oldu ertesi gün kapıda kaşılaştık çocuğa sarılıyo öpüyo şaşırdım kaldım.

benden bu kadar çamaşır asıp yenisini koyacağım evi toplayım düzenleyim yarın uyandığımda rahat olsun:) eğer gökhan gelmezse ben bunları yapana kadar tekrar aranıza gelirim şimdilik ii geceler herkese..

Son düzenleme:
MAŞŞALLAH Nur sana ya ne kadar mükemmel bi annesin onlarda inşşalah sana hayırlı evlat olurlar. ama ne kadar şanslılar hem kardeş hemde iki iyi arkadaş olucaklar ve hiç yanlız kalmayacaklar

birilerinin bi işin ucundan tutması lazım zaten..yoksa zor gerçekten..diyorum eskiler nası başarmış..arka arkaya çocuk..elde çamaşır , hazır bez yok..biz şanslıyız gene..
Nur senin dikişlerin ne durumda

arkadaş arıyorlar..bayramda Muğla da kuzenlerin çocuklarıyla çok güzel oynadılar..beni hiç aramadı desem yeridir..nerde çocuk görse koştu gitti yanlarına..acık nefes aldım bayram tatili çok iyi geldi bana

bebekleri,n konuşmasından bahsetymişsininz bende anlatıyım bişey çok hoşuma gidiyo nehir sorduğum soruya karşılık veriyo bayılıyorum geldinmi diyorum geldim diyo korktunmu korktum iyimi iyi atıyımmı seni diyorum at diyo ama bunları gereksiz yere söylemiyo gerçekten korkmuşsa korktum diyo bide herşeye alkış itiyo aferim diyorum alkış diyo alkış yapıyo inek napıyo moo diyo kuş napıyo diyoruz cik cik diyo

sevindim senin adına seçil bi kaç gün kafa dinlemiş oldun yakın çevrede yaşıtları olsa ne iyi olur dimi ama şu kreş işini cidden iyi düşümüşsün yazın parkta iyi oynuyodu nehir 5 6 yaşlarında çocuklar var çok ilgileniyolardı nehirle .her akşam buluşuyoduk onlarla ama artık götüremiyoruz havalar serinledi. götürsekte aynı saat denk gelmiyo yanlız kalıyo kuzenlerimin bebekleri var benimde nehirle yaşıt ama evlerimiz yakın değil sık sık görüşemiyoruz.

ohh ohh sayfalar ilerlemiş çook mutlu mesut ve bahtiyar oldum
sitenin yeni hali çok kıl olmuş hiç beğenmedim hani nerde beğendim beğenmedimler ona göre butona bascem

memmeee memmeee
sıyırıcam akıl sağlımı yitireceğim artık adam her yerimden meme fışkırsın istiyor omuzlarım götüm göbeğim sırtım heryerde meme arıyor iki tane yetmiyor sinirleniyor söyleniyor beni hakiki inek sandı galiba

bu konuyu doktormuzla konuştum dedim böyle böyle
benim önerim 20 aylık olana kadar emzir dedi ben genelde o dönemlerde bırakmalarını istiyorum 2 yaşı dolduktan sonra çok daha zor oluyor dedi
şubatta aşımız var o zaman geldiğinde bıraktıralım tabii dayanabilirsen 3 ay daha dedi
dedim bunca zaman dayandım elbette dayanırız artık dedim
yani uzun lafın kısası yazı hiiç beklemeyi düşünmüyorumkış ayı bitiminde bu işe son vereceğimmm

evde olupta emziren annelerin ruh hali daha vahim bence
geceler zaten saymıyorum 3 kere kalksam şükrediyorum 5 kez 6 kez uykuyu unuttum iyice
çook dertliyim bu konuda
dertliyim dertlisin dertliler

nurrr seni hayal ediyorum sonra o hayalleri gözümün önünden kışkışlıyorum valla şaka gibi Allah sabır versin

hocam yemek menüsünü bekliyorum
belmacım sende o yazdığın çorba tariflerini yazıp yollarsan çook makbule geçerr

ça çammm bi görüşemedik yahuu ben arıyorum sen açmiin sen arıyon ben açmiim
ben bu telefon trafiğini en çok belmayla yaşarım ama sonunda ikimizde azmeder ve konuşmayı başarırız :))
geçmiş olsun bende iki parmağımı doğradım benim kanımla dananın kanın birbirne karıştı

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

gypsyesra,

huu huu kimsiniz uleynn açıklayın kimliğinizii çabukk

yahoda anne diyor sonunda ama ufak bi sorun var bana değilde anneme anne diyor
düşüp bayılacam şincik şuracıkta pehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…