bizimkiler uyudurlar gökhan daha gelmedi yiğit 11 gibi uyanır biraz emişip bakışırız sonra uyur aslında çok uykum var dün gece hemen hemen hiç uyumadı yanımızda uyudu yerine koyunca uyandı ee zaten emzirirken alıyorum ki grip geçmesin die onun için yanımda tutamadım bu arada yiğit doğduğunda aynı mustafaydı şimdi bam başka biri oldu ve hiç birimize benzemio masmavi gözleri varki bizde mavi gözlü kimse yok benim ela gökhanın yeşil mustafanın kahverengi gözleri ama boncuk boncuk bakıo heni yeni doğanların gri olur ama bu öle deil masmavii bakıo:)
saol tizesi kısa bi zmanda resmini eklerim biraz kilo alsın adama benzesin die bekliyorum:)) gerçi enson gittiğimize 3 kilo olmuştumaşşşallahh boncuk gözlüye o zaman
canım inan bende hamileyken düşünüyordum nasıl yapacağım die şimdi sabah kalkıyorum önce mustinin altını değiştiriyorum üstünü giydiriyorum yanımda mama içerken aynı nısınıyiğite uyguluyorum ve bu 1 saatten fazla sürüo:)) geçen saat tuttum onun dışında musti uyuyunca yemekleri yapıorum o uyanınca onunla beraber ev topluyorum oynaşıoruz ama tek zor olan çamaşır ve ütü hiç bitmiooo çeçilim hergün çalışıo ...Nur allah analı babalı büyütsün yavrularını..allah sana sabır sabır sabır versin..bazen düşünüyorum da ne yapıyor nasıl idare ediyor diye sonra vazgeçiyorum içinden çıkamıyorum..:))..sana yardımcı olan birisi var mı yani annen gündüzleri yanında mı hep?
saol tizesi kısa bi zmanda resmini eklerim biraz kilo alsın adama benzesin die bekliyorum:)) gerçi enson gittiğimize 3 kilo olmuştu
canım inan bende hamileyken düşünüyordum nasıl yapacağım die şimdi sabah kalkıyorum önce mustinin altını değiştiriyorum üstünü giydiriyorum yanımda mama içerken aynı nısınıyiğite uyguluyorum ve bu 1 saatten fazla sürüo:)) geçen saat tuttum onun dışında musti uyuyunca yemekleri yapıorum o uyanınca onunla beraber ev topluyorum oynaşıoruz ama tek zor olan çamaşır ve ütü hiç bitmiooo çeçilim hergün çalışıo ...
annem hergün gelemio zatten ben kendimi ii hissedene kadar o kaldı yanımda sonra mecbur evine gitti zorlandığım dönemde çağrıyorum haftada yada 15 günde bir temizliğe kadın gelio temizlikten yırttım yani bana sadece çamaşır ütü yemek ve bebikler düşüo:))) fazla bişi deil dimii
ama şaka bir yana seçilim sevgileri olmasa bu kadar yorgunluk çekilmez sevgileri herşeyden üstün..
sadece gerçekten çokk büyük sabır gerektirio
seçil ne iyi yapmışsın yA bende götürmeyi düşünüyodumda 2 yaşını falan doldurmasını bekliyodum şimdilik yaşıtı akrabalrın çocuklarıyla faln beraber bizde bayramda karşı komşuya gittik ilk başta nehirle zor olur falan die düşünmüştüm 4 yaşında oğulları var bi ilgilendi çocuk nehirde onu çok sevdi sürekli peşinden koşturdu 2 saate yakın oturduk ve çok rahat geçti nehiri kendi haline bıraktık çok mutlu oldu ertesi gün kapıda kaşılaştık çocuğa sarılıyo öpüyo şaşırdım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?