gün için açtığımız topiği nerden bulacam şincik ben yaaa
birileri hayrına link gönderiversinnnnn
cumartesi görüşürük hatunlaarrr
esracım bende artık şu meme olayından bıkmış durumdayım.gerçe bütün gün çalıştığım için emzirmiyorum ama geceleri hiç uyutmuyor.sağa dönüyor meme sola dönüyor meme.eeler sürekli orda zaten tam bırakmaya karar veriyorum sonra vazgeçiyorum.annemler bayramdan sonra dediler.tam bu ctesi bıraktıracktım hastalandı yapamadım.bakalım nezamana kısmet.memmeee memmeee
sıyırıcam akıl sağlımı yitireceğim artık adam her yerimden meme fışkırsın istiyor omuzlarım götüm göbeğim sırtım heryerde meme arıyor iki tane yetmiyor sinirleniyor söyleniyor beni hakiki inek sandı galiba
bu konuyu doktormuzla konuştum dedim böyle böyle
benim önerim 20 aylık olana kadar emzir dedi ben genelde o dönemlerde bırakmalarını istiyorum 2 yaşı dolduktan sonra çok daha zor oluyor dedi
şubatta aşımız var o zaman geldiğinde bıraktıralım tabii dayanabilirsen 3 ay daha dedi
dedim bunca zaman dayandım elbette dayanırız artık dedim
yani uzun lafın kısası yazı hiiç beklemeyi düşünmüyorumkış ayı bitiminde bu işe son vereceğimmm
:))çok güldüm yahu.benimki herkeslere bende dahil aba diyor sadece babasına baba diyor çok sinir oluyorumyahoda anne diyor sonunda ama ufak bi sorun var bana değilde anneme anne diyor
düşüp bayılacam şincik şuracıkta pehhhh
bayramda hastaydım hep yattım kiloda almışım moralim bozuldu. üstümde kalın kıyafet vardı bide tok karna çıktım 60 ı gördüm.
bide arkadaşlar bi problemim var sık sık bu konuyu araştırıyorum netten kk dan saçlarım feci şekilde dökülüyo hemde önlerden kel gibiyim ya o kadar kötü dışarı çıkarken utanıyorum artık. normaldede cansız ve seyrek ama şu sıralar dahada kötü dökülme dursada yeni saç oluşmuyo. bi sürü şey yapmaya karar veriyorum ama hiç birşeyi tam anlamıyla uygulayamıyorum. ne yapsam ne etsem bilmiyorum.sizlerinde elinden bir şey gelmez belki ama açılmak istedim derdimi anlatsam biraz rahatlarım diye düşündüm.erkek tipi dökülme gibi geldi ama drye gittim test yaptı hormonlarda bi problem yok sadece vitamin hapları verdi kullandım kullanırken dökülme durdu ama saçda çok çıkmadı kullanmadığım zaman dökülüyo ee sürekli vitaminmi kullanıcam doğal almaya çalışyorum ceviz fındık pekmez kırmızı et yaricak ne varsa yiyorum ama bi değişiklik yok gibi saçlarım gür gözüksün kabarsın diye nehirin şampuanını kullanıyorum.böle işte çokm taktım kkyı açtığımda önceden hemen buraya giriyodum şidi şaç bakımı konusuna gidiyorum direk
bizimkiler uyudurlar gökhan daha gelmedi yiğit 11 gibi uyanır biraz emişip bakışırız sonra uyur aslında çok uykum var dün gece hemen hemen hiç uyumadı yanımızda uyudu yerine koyunca uyandı ee zaten emzirirken alıyorum ki grip geçmesin die onun için yanımda tutamadım bu arada yiğit doğduğunda aynı mustafaydı şimdi bam başka biri oldu ve hiç birimize benzemio masmavi gözleri varki bizde mavi gözlü kimse yok benim ela gökhanın yeşil mustafanın kahverengi gözleri ama boncuk boncuk bakıo heni yeni doğanların gri olur ama bu öle deil masmavii bakıo:)
ayyy yerim onun alkısını ben çok tatlı oldular artık ya bakmaya izlemeye doyamıyoruz izdebebekleri,n konuşmasından bahsetymişsininz bende anlatıyım bişey çok hoşuma gidiyo nehir sorduğum soruya karşılık veriyo bayılıyorum geldinmi diyorum geldim diyo korktunmu korktum iyimi iyi atıyımmı seni diyorum at diyo ama bunları gereksiz yere söylemiyo gerçekten korkmuşsa korktum diyo bide herşeye alkış itiyo aferim diyorum alkış diyo alkış yapıyo inek napıyo moo diyo kuş napıyo diyoruz cik cik diyo
gün için açtığımız topiği nerden bulacam şincik ben yaaa
birileri hayrına link gönderiversinnnnn
cumartesi görüşürük hatunlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?