2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gün için açtığımız topiği nerden bulacam şincik ben yaaa
birileri hayrına link gönderiversinnnnn
cumartesi görüşürük hatunlaarrr

esracım bende artık şu meme olayından bıkmış durumdayım.gerçe bütün gün çalıştığım için emzirmiyorum ama geceleri hiç uyutmuyor.sağa dönüyor meme sola dönüyor meme.eeler sürekli orda zaten tam bırakmaya karar veriyorum sonra vazgeçiyorum.annemler bayramdan sonra dediler.tam bu ctesi bıraktıracktım hastalandı yapamadım.bakalım nezamana kısmet.
yahoda anne diyor sonunda ama ufak bi sorun var bana değilde anneme anne diyor
düşüp bayılacam şincik şuracıkta pehhhh
:))çok güldüm yahu.benimki herkeslere bende dahil aba diyor sadece babasına baba diyor çok sinir oluyorum

canım ya tahmin ettigin uzre hiç bir fikrim yok saclar niye bu denli dokulur ama erkek tarzı gibi dokuluyorsa dr a git diycem gitmissin bakılmıs bilemedim valla mevsimseldir umarım

nurcum geçmisler olsun hepinize . yaza rahatlayacaksın musti iyice buyumus olacak yigit meydana çıkmıs olacak iki çocuk annesi olmak çok guzel zorluklar geçecek iyiki yapmısım diyeceksin

ayyy yerim onun alkısını ben çok tatlı oldular artık ya bakmaya izlemeye doyamıyoruz izde

gün için açtığımız topiği nerden bulacam şincik ben yaaa
birileri hayrına link gönderiversinnnnn
cumartesi görüşürük hatunlaarrr

al sekercimm sana link

http://www.kadinlarkulubu.com/annel...s-2009-istanbul-anneleri-gune-basliyor-2.html

adasssss pazar gunu brunch rezervemiz var unutmadın degilmii ???
ben ece yi anneme bırakıp gelmeye karar verdim kahvaltısını ettirip birakacagım zaten uyandıktan birkaç saatsonra uykusu geliyor benim oraya tasımama gerekyok dedim rahatca yiyelim içelim acık bufe sonuçta .))) yaho yu severim bol bul geliyorsunuz dimi bir iptal falan yok ?? tee bir ay sonraya rezerve yapmıstık bak gunler ne çabuk geçiyor geliverdi bile tarih

gizmoooo gizmoo gunaydın arkadasım nasılsın napıyorsunn ozledim ya az kaldı gorusmemize neyseki:)
tombik kızımı getiriyorsun degilmi gune ??

günaydın herkese
kızım da bana ayye diyor nasıl bağırıyor dün gece uykusunda ayye diye ağladı canım kızım ya
şimdi size bayram tatilimizden görüntüler atacağım

esracım şimdilik geliyoruz adayla beraber. bi hastalık filan oolmazsa tabii... akşam aşımız var. pöff...
tubacık iyileşiyormuş çok sevindim..
ayçacııım geçmiş olsun...
esracıım sana da.... parmacıklar uf olmuş..

VİDEONUN SONUNDAKİ YANITA BAKIN - WEB TV :: Hürriyet

yukarıda paylaştığım videoya hem cok güldüm hem de cok ağlamak istedim arkadaşlar :) tv olayından vazgeçirmek lazım çocukları biraz daha büyüdüklerinde. öğretmenim sonunu düşünen kahraman olamaz diyor velet ya. dizi izliyo ilkokul bebeleri çok fena halbuki en geç 21,30 da yatmaları gerekiyor. yazık taptaze beyinler nelerle dolup taşıyor.

NURRRRR Allah dağına göre kar verirmiş derler ya bebeğim, sabrına anneliğine bayılıyorum senin çok erken yaşta bu kadar sorumluluğu kaldırabilecek nadir insanlardansın. ben senin yaşında tek çocukla bile zor baş ederdim. birazda mustiyi anlatsana neler yapıyor kıskanıyor mu seni?

benim çocuğumunda hiç yaşıtı yok ya şimdi farkettim çok az etrafımızda görüştüğümüz cocuklu aile. bende bir kreş bulup hafta sonları götürmeyi düşündüm hemen araştıracağım büyük bir eksiklik bu.

gizem sabır valla arkadasım sabır sabır baska yolu yok biz ne kadar kızsak etsek daha çok aglıyor kase elimde karsılıklı aglamaklı bakısıyoruz
bu gunlerde biraz daha iyi napalım bunada sukur diyorum her gece yatmadan dusunuyorum bunları bugun neler yedi eksik birseyi kaldımı kalmadımı vs. yedi ise herseyini nasıl huzurul mutlu uyuyorum anlatamam

çok şekersiniz Meltem, sosyal hayat diyordun bak işte mis gibi gezmişsiniz ne güzel. Ben bırak sinemayı evde TV bile izlemeyeli çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…