seçil sen hiç antalya merkeze gelmiyomusun hafta sonları falan??
evde olupta emziren annelerin ruh hali daha vahim bence
geceler zaten saymıyorum 3 kere kalksam şükrediyorum 5 kez 6 kez uykuyu unuttum iyice
çook dertliyim bu konuda
dertliyim dertlisin dertliler
yahoda anne diyor sonunda ama ufak bi sorun var bana değilde anneme anne diyor
düşüp bayılacam şincik şuracıkta pehhhh
ayyy bi şey diceem
şu sabiş hanım varya
sabiha keskin hanım
onun videolarındaizlmeiştim
çoçuk düşünce yada kafayı vurunca o yere vurup ahh ahh babasıseni döver gibi gibi bişeyler vardı
uyguladık epey ama
YANLIŞMIŞ......
ÇOCUGA YAPTIGI HATADAN BAŞKASINI SUÇLU TUTMAYI ÖGRETİYORMUŞ BU.
bakıyorum afik düşüncefalan hep halıyı ,yeri falan dövüyor pa pa pa diye
ama son 5-6 gundur. tersini uyguluyoruz.
ama senin suçun dikkat etmedin ben sana düşersin dedim gibi gibi..
yada ayagın takıldı düştün bişey olmaz geçti gibi gibi.. laflar ediyoruz.
ayy adem güneşi dinleyince yaptıgım hatayı farkettimdide ondan şey ettim
sizede söyliyim dedim..
öyledir sıpaçok şeker
neva hanım
varya manken işi iyimiş.yatırıp hamur gibi yoğurmalı bunları.keşke ben de istanbulda olsaydım.ne güzel oynardı kızlarımız:)ayy evet elif ya çok tatlı oldular ece de kendinden buyuk çocuk ugorse sokaklarda bebeee bebee diye bagırıyor tabi oyunc ak babeklerede aynı sekilde bagrınıyor
birde magazalarda kuçuk çocuk plastik mankenlere sarılmaya opmeye kalkıyor arkadas gibi elini tutuyor falan sapsalak kızım :)))
ibo ogretti ece ye abbbooooo demeyi. bir dizidemi ne biri diyormus ibonun yan masadakı arkadası diyip duruyormus ibonunda diline dolandı habire aboooo diyoruz ece de dudaklarını buze buze uzatarak oyle guzel soyluyorki :))
birde ben hep annem dedigim için ona beni gordugu anda yan odadan gelince falan annemm annemm o bana annem diyor ben ona canımm diyorum o tekrar annem diyor kızımm diyoruz boyle boyle dakikalarca suruyor ibo veb erke kıskanclıktan çatlıyor iboda basladı bbaba babacımm falan demeye o baba dedikce ece beni gosterip sanik ilk kez goruyormus gibi aaaa annemm diyor :))) e bunca sıkıntı çektik onu dunyaya getirene kadar olsun anne olarak farkımız kızım simdilik bana duskun :) tek sokakta gezmek için babasının kucagını tercih ediyor onun omzunu seviyor.
birde acayip kiskanc ben ibonun omzuna kafamı koymiyim deli gibi itiyor olmadı aglıyor koltukta berke ile sarılıp tv izlerdik onuda yapamıyoruz ıhıı ıhııı diye aglamaklı surekli
düzelecektir diye ümit ediyorum.ece en azından çorba falan yiyor.neva asla çorba yemiyor.ne çorbalar yaptım.bilmediğim çorbalar öğrendim bana mısın demedi.dün gece pila pila diye tutturdu pilav yaptım yiyip yattı.sevdiği şeyleri harika yiyor ki.onlar da bir elin parmağını bulmaz.idare ediyoruz artık.elif yazmayı unuttum ya demin
istah konusunda ece nin boyu kilosu guzel tamam bunda degilim ama biz çok yorgunuz ve sinirlerimiz harap insan ustu efor sarfediyoruz gorenler sizin kadar ugrasan varmıdır yedirmek için iki kasık için neler yapıyorsunuz diyor bilmiyorum yani çok yogruunum bıkkınım. benim sizlerden farklı bir istahsız çocugum daha var oyle hassas noktamki bu biraz olsun istahı acılsın biraz daha istekli yesin ist ioyrum. ama alerji ilacı ile degil vitamini balık yagı vs ari poleni vs tamam ama alerji ilacının kalbe de etkisi olduun okudum asla vermeyi dusunmuyorum b vitamini takviyesi olanı içiririm belki .
çok iyi.daha rahatlatıcıçocuklara yemek konusunda günlük değil haftalık düşünmeliymişiz, yani bugün ihtiyacı olanları yedimi değil bu hafta yedimi tamammı diye.
iştahla ilgili okuduğum bir makaleden, adını ne yazıkki hatırlamıyorum.
ilginç geldi ben hep günlük düşünüyorum.
vışşş kabin falan.yakışıklı çocuğu kaparlar böyle iştemaşallah yerim onun dilini..geçen lcw deyiz..bi kız çocuğu aynı yaşta Rüzgarla..tuttu elinden oğlumun soyunma kabinine doğru götürdü..yanağından öptü felan..dedim noluyozz..ama çok tatlılardı hiç ayrılmadılar mağazada..el ele tutuştular sürekli..:)
evet ya.ben de öyle diyorum bebek sensin diyorum.ağızlarını dillerini yediklerim.çoook tatlılar çoook.hayatta herşeye değer tek kelimelerikuzular dillendikçe tadlarından doyum olmuyor..bebi kelimesi bizdede mevcut..ve her gördüğü miniğe bayılma sevme ..ne zaman büyüdükü bunlar diğerlerini bebbi diye sever oldular..:))))
benimde donuyor biryerlerim.Afyon soğukmuş be. kabak çekirdeğinin içini açmama fırdat vermedn kabuğuyla yiyor neva.3'er 4'er.Bademi falan bütün bütün yiyor.ama çorbaya gelince ağzını bile açmaz.maşallah bu kendi kendine yeme konusunda iyidir.bizim de biraz rahat davranmamız belki.dikkatliyiz tabi ama güvensizlik oluşmasın diye çok belli etmiyoruz endişelerimizi.seni çok özledim bu arada.merhaba! Okuldayım, son dklar artık, g.tüm dondu, okul buz gibi. Kalorifer yanmıyor tabi ki
Doruk uykusuz. İştah yerinde, gündüz uykuları bile kısa bu aralar. Meme yok bizde ama sosyal hayat da pek yok :)
Kabak çekirdeği falan demişsiniz, tehlikeli değil mi yaf? Tırsıyorum ben.
nevanın deyimiyle oğaaa diyorum sana.boşver yav.doruk bırakmadı de:)Belma, çok haklısın. Çocukla nasıl koşturacağım her işe değil mi :) Ama ben "DOruk izin verirse bebek şekerini ben yaparım" dedim bile :))) Boşboğazım, hesapsızım. Neyse yaparım tabi gene ama, aklıma geldikçe yaşananlar, sinirleniyorum.
daisy vaysss çocukta ingilizceye istidat görüyorum.yavrum benim.onu gece bahçelerinde kıstırırım benkeske olaydı etrafta.. :) kocaman vardı kapandı
hay masallahhh dilli düdük.. tusi sadece bana geceleri anne dıyor tane tane, gunduz benı tanımıyor,onun harıcınde bı ara hersey dede ıdı... oglumun tane tane soyledıgı tek ısım daisy.. dogru okuyorsun, gece bahcesındekı upsy daisy nın ısmını soylıuyor.. hem de sesını ıncelte ıncelte..
ben de sızı takdır etmek ıstıyorum.. Tusı nın daha buna hazır olmadıgını duusnuyorum.
ben artık bır sey dusunmuyorum.. oluruna bıraktım.. akışına gıdıyorum.
hıc bahsetmedın basladı falan dıye.. en son olesıne konusuyorduk.. bızden habersız neler yapıyorsun sen ole :))
abowwwwww.. gıttı oglan desene :)))
nehir direk iletişim işine girmiş maşallah.bebekleri,n konuşmasından bahsetymişsininz bende anlatıyım bişey çok hoşuma gidiyo nehir sorduğum soruya karşılık veriyo bayılıyorum geldinmi diyorum geldim diyo korktunmu korktum iyimi iyi atıyımmı seni diyorum at diyo ama bunları gereksiz yere söylemiyo gerçekten korkmuşsa korktum diyo bide herşeye alkış itiyo aferim diyorum alkış diyo alkış yapıyo inek napıyo moo diyo kuş napıyo diyoruz cik cik diyo
memmeee memmeee
sıyırıcam akıl sağlımı yitireceğim artık adam her yerimden meme fışkırsın istiyor omuzlarım götüm göbeğim sırtım heryerde meme arıyor iki tane yetmiyor sinirleniyor söyleniyor beni hakiki inek sandı galiba
bu konuyu doktormuzla konuştum dedim böyle böyle
benim önerim 20 aylık olana kadar emzir dedi ben genelde o dönemlerde bırakmalarını istiyorum 2 yaşı dolduktan sonra çok daha zor oluyor dedi
şubatta aşımız var o zaman geldiğinde bıraktıralım tabii dayanabilirsen 3 ay daha dedi
dedim bunca zaman dayandım elbette dayanırız artık dedim
yani uzun lafın kısası yazı hiiç beklemeyi düşünmüyorumkış ayı bitiminde bu işe son vereceğimmm
hesra bir de çalışanları düşün nen.gece kaçkere uyanıyorum meme diye,bir de cu cu diye (su) uyanmalar var,bir de geç yatıyor yaaa yaaaa.evde olupta emziren annelerin ruh hali daha vahim bence
geceler zaten saymıyorum 3 kere kalksam şükrediyorum 5 kez 6 kez uykuyu unuttum iyice
çook dertliyim bu konuda
dertliyim dertlisin dertliler
seni örnek alıyordur.sen anne dediğin için.ben de babaanneme ana derim.amcam,halam,babam ana dediği için.hala ana derim babaanneme, anneme anne derimyahoda anne diyor sonunda ama ufak bi sorun var bana değilde anneme anne diyor
düşüp bayılacam şincik şuracıkta pehhhh
adasssss pazar gunu brunch rezervemiz var unutmadın degilmii ???
ben ece yi anneme bırakıp gelmeye karar verdim kahvaltısını ettirip birakacagım zaten uyandıktan birkaç saatsonra uykusu geliyor benim oraya tasımama gerekyok dedim rahatca yiyelim içelim acık bufe sonuçta .))) yaho yu severim bol bul geliyorsunuz dimi bir iptal falan yok ?? tee bir ay sonraya rezerve yapmıstık bak gunler ne çabuk geçiyor geliverdi bile tarih
onca işimin arasında aklıma geldi hemen girip yazdım valla hiç üşenmedn.
cam siliyorum perdeler yıkanıyor.
biz evde yokken gunduz camlar hep açıkdı saolsun kayı validem acdı kapadı rutubet kokusu olmasın diye..
bayram öncesi temizliğimi apıyorum yane..
mutfagı temizlemiştim gitmeden ama örtülerini sermemiştim şi di ütüleyip dzenlicem
evim mis gibi tertemiz olacak..
içime nur kaçtı dermişim damla hocama hitabenn..
elifffff naberrr nasılsınnn sesin çikmiyo epeydirr ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?