2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmm
biz dun sag salim geldik evimizee.çekirdek ailemizle çok guzel yolculuk geçirdik.
bayram çook iyi geldi
afik için muhteşem oldu
2,5 -3 -3,5 ve daha buyuklerden oluşan 7 torunla geçirdi tatilini ve acaip sosyalleşti.çıldırdı adeta..
bugun biraz işim var
sizi özledm
haber vermek için girdim.
geçmişden haberim yookk.
K K da değişiklik var farkındayım şimdilik sevmedim...

seçil sen hiç antalya merkeze gelmiyomusun hafta sonları falan??

geliyoruz ayda 1 felan..eşimin işi sebebiyle çok zor oluyor sık gelmek..pazarları dahi çalışmaya başladı..alışverişe geliyoruz genelde 5M e ya da Deepoya..sen gelirsen de beklerim her zaman..ayy birileri de bana gelsin artık yawff..görüşelim ne iyi olur..

evde olupta emziren annelerin ruh hali daha vahim bence
geceler zaten saymıyorum 3 kere kalksam şükrediyorum 5 kez 6 kez uykuyu unuttum iyice
çook dertliyim bu konuda
dertliyim dertlisin dertliler

katım katım katıldım..

yahoda anne diyor sonunda ama ufak bi sorun var bana değilde anneme anne diyor
düşüp bayılacam şincik şuracıkta pehhhh

:))))..bana ilk anne dediğinde ağlamıştım.(..ses tonları nası da tatlı oluyor..:))

Maşallah Ece ye ne güzel eğlenmiştir kimbilir..kürkünü sevsinler..

geçenlerde Alanya da bisiklet yarışı vardı oraya gitmiştik..bi baktık adamın birisi eşeğe plaka takmış gezdiriyor..biz de Rüzgarı koyduk üzerine fotoğraf çektik..eşeğin yanına yanına doğru gitti sürekli..bulursam fotoyu eklerim bi ara..Ponny yi görünce aklıma geldi birden

ayyy bi şey diceem
şu sabiş hanım varya
sabiha keskin hanım
onun videolarındaizlmeiştim
çoçuk düşünce yada kafayı vurunca o yere vurup ahh ahh babasıseni döver gibi gibi bişeyler vardı
uyguladık epey ama
YANLIŞMIŞ......
ÇOCUGA YAPTIGI HATADAN BAŞKASINI SUÇLU TUTMAYI ÖGRETİYORMUŞ BU.
bakıyorum afik düşüncefalan hep halıyı ,yeri falan dövüyor pa pa pa diye
ama son 5-6 gundur. tersini uyguluyoruz.
ama senin suçun dikkat etmedin ben sana düşersin dedim gibi gibi..
yada ayagın takıldı düştün bişey olmaz geçti gibi gibi.. laflar ediyoruz.
ayy adem güneşi dinleyince yaptıgım hatayı farkettimdide ondan şey ettim
sizede söyliyim dedim..

onca işimin arasında aklıma geldi hemen girip yazdım valla hiç üşenmedn.
cam siliyorum perdeler yıkanıyor.
biz evde yokken gunduz camlar hep açıkdı saolsun kayı validem acdı kapadı rutubet kokusu olmasın diye..
bayram öncesi temizliğimi apıyorum yane..
mutfagı temizlemiştim gitmeden ama örtülerini sermemiştim şi di ütüleyip dzenlicem
evim mis gibi tertemiz olacak..
içime nur kaçtı dermişim damla hocama hitabenn..

gulicim aynı seyi ben yazmıstım aylar evel burda konusulmustu benim mantıgıma ters gelmisti yani dustu yeri niye dovuyoruz mantıklı gelmiyordu kendi hatası vs diye dusunmustum burda bazı arkadaslar sabihanin yorumlarını vs yazmısalrdı demek dogrusu oymus he napalım diyipaklıma yatmasada yeri orayı burayı dovuyorum bende yanlıs mıs diyorsun sevindim valla bana ters gelsede yapıyordum yapmiycam bundan sonra .
sabiha kendine guveni annebabasına guveni olur mantıgınla etrafı dovduruyordu ama bence yanlıstı pekistirdim sagoll

ya bu topikde gezerken sag ustte ozel mesajları goruyorduk varmı yokmu simdi nasıl olmus ayrıca girmek gerek sanırım ozel mesaj atan varmı vs diye? bilen varmı pratik bir yolu varmı

birsey daha soracagım alıntı ile cevapla dedim diyelim yukarda birine yazdım ama cevaplaya basıp yollamak istemiyorumo zaman en son sayfaya atıyor hani mesajinin gittigi yere aynı anda birden fazla kisiye alıntı ile cevapla yapıp yazıları yazıp sonra en son bir tane kisinin altındaki cevapla butonuna bassam acaba obur yazdıklarımda otomatik gidermi anlatabildimmi ??
en iyisi deneyeyim simdi

çok şeker
neva hanım
öyledir sıpa
varya manken işi iyimiş.yatırıp hamur gibi yoğurmalı bunları.keşke ben de istanbulda olsaydım.ne güzel oynardı kızlarımız:)
düzelecektir diye ümit ediyorum.ece en azından çorba falan yiyor.neva asla çorba yemiyor.ne çorbalar yaptım.bilmediğim çorbalar öğrendim bana mısın demedi.dün gece pila pila diye tutturdu pilav yaptım yiyip yattı.sevdiği şeyleri harika yiyor ki.onlar da bir elin parmağını bulmaz.idare ediyoruz artık.
birgün kahvaltıdayız bir arkadaşta.sofrada sucuk var.1 tabak sucuğu yedi ağlaya ağlaya vermedim yıktı ortalığı mama diye.eve sucuk aldığım yok.ısrarla onu istiyor.ben de çocukken hep sucuk istermişim.evde olsa vermezdim ama insanlara ayıp oldu ve anlam veremediler benim vermeme isteğime.
çok iyi.daha rahatlatıcı
vışşş kabin falan.yakışıklı çocuğu kaparlar böyle işte
kuzular dillendikçe tadlarından doyum olmuyor..bebi kelimesi bizdede mevcut..ve her gördüğü miniğe bayılma sevme ..ne zaman büyüdükü bunlar diğerlerini bebbi diye sever oldular..:))))
evet ya.ben de öyle diyorum bebek sensin diyorum.ağızlarını dillerini yediklerim.çoook tatlılar çoook.hayatta herşeye değer tek kelimeleri
benimde donuyor biryerlerim.Afyon soğukmuş be. kabak çekirdeğinin içini açmama fırdat vermedn kabuğuyla yiyor neva.3'er 4'er.Bademi falan bütün bütün yiyor.ama çorbaya gelince ağzını bile açmaz.maşallah bu kendi kendine yeme konusunda iyidir.bizim de biraz rahat davranmamız belki.dikkatliyiz tabi ama güvensizlik oluşmasın diye çok belli etmiyoruz endişelerimizi.seni çok özledim bu arada.
nevanın deyimiyle oğaaa diyorum sana.boşver yav.doruk bırakmadı de:)
daisy vaysss çocukta ingilizceye istidat görüyorum.yavrum benim.onu gece bahçelerinde kıstırırım ben
nehir direk iletişim işine girmiş maşallah.

evde olupta emziren annelerin ruh hali daha vahim bence
geceler zaten saymıyorum 3 kere kalksam şükrediyorum 5 kez 6 kez uykuyu unuttum iyice
çook dertliyim bu konuda
dertliyim dertlisin dertliler
hesra bir de çalışanları düşün nen.gece kaçkere uyanıyorum meme diye,bir de cu cu diye (su) uyanmalar var,bir de geç yatıyor yaaa yaaaa.
yahoda anne diyor sonunda ama ufak bi sorun var bana değilde anneme anne diyor
düşüp bayılacam şincik şuracıkta pehhhh
seni örnek alıyordur.sen anne dediğin için.ben de babaanneme ana derim.amcam,halam,babam ana dediği için.hala ana derim babaanneme, anneme anne derim

Son düzenleme:
istah acıcı ilaclarla ilgili olarak alerji ilacını aynen geri iade ettim b vitamini karısımı olan duruyorsimdilik fena degiliz vermiyorum minadex ile devam

keske yakın olsak elif ya ne guzel olurdu bolb ol toplasır gorusurduk.

sucuk vermeme istegin zararlı oldugundan olsa gerek insanlar niey sasırdı ayıp oldu ki bebek sucuk yermi yahuu??

pilav yedi diorsun mesela miktar olarak ne kadar yedi sizler boyle degisik seyler yedi dioyrsunuz ben sasırıyorum pilavı soyle bir kase yedi ise tamam ama iki kasıksa ece de yiyor ama bana gore porsiyon olmayan seyleri yemis olarak saymıyorum sen nasıl tabir ediyorsun ??

esrako bajım iyiyim.iş güç işte.ayağımda ne olduğunu bilemediğim bir kitle var yarın doktordan randevu almış salih bana.topuk dikeni midir nedir.vucudum taşıyamıyor fazla kilolarımı artık.

bu arada diyetteyim.iyi gidiyor şimdilik.Bayramda az yiyerek kendimi aştım.ne şeker ne çikolata,ne ekmek yedim.et yedim ızgara.o da çok değil.artık bıktım böyle olmaktan.yeni kıyafetler almak ve eskilere girmek istiyorum yaaaa

Adem Güneş adını duyunca titriyorum...Zaman gazetesinde otistik çocuklara "potansiyel katil" damgasını vurmuş bir adam değil mi o. Bilim dünyasından çok tepki toplayınca yazısı gazeteden kaldırılmıştı..

Bu arada vurma işi bence de mantıklı değil..Bazen yapıyoruz bizde..

elif naptın bacım yeni sayfa haline alısamadın sanırım alıntılar yapmısın adasla benim yazılardan altları bosss dolduruver bi zahmet .))

elif bende dun adam gibi diyet yaptım iki adet minik madlen yedim o kadar yani.
pazar sabah 79 u gormustum dusun 80 lere vuruyordum az daha oysa aylardır 76 idim.
ama hayvan gibi yedik tabiri caizze bayram boyunca sokakta bolca yiyince boyle oluyor sebzedn salatadan uzak et v kebap yada hamur isi çunku.
ama pazar ve ptesi dikkat ettim anında 76,8 bu sab.ah çok mutluyum ac yatmayı bile ozlemisim. kararlıyım vericemm
aynen bendeise gitsem kesin ya represyonun alasını yasardım yada mecbur kalıp erirdim evde xl esofmanlarımla mutlu oldugum için birazda agırdan alıyorum diyet isini ama yok olmuyor bayramda bayram el opme gezmesine gitcez ustume esofman harici yakısan birsey bulamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…