2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hava çok guzel gunesli burda oglen pazar var bizim evin orda banu ve ece ile pazara gideceğiz :) kuzum hava alsın azıcık hep evde benimle

esra normal yemek tabağıyla da yediği oluyor,onun biraz küçüğü bir tabakla da.sarmayı seviyor mesela.ama hepsini tıkınca yaprağı çiğneyemez atar.erişte pilaını yer yine bir tabak.patetes yemeğinin patateslerini yer yoğurtla.yoğurdu kendi başına yemiyor sarımsaklı yiyor bir de ayran içiyor bu aralar.dün akşam yemekte 1 su bardağı içti.ben sana yazayım yediklerini ve miktarı.
et yemiyor kesinlikle artık,köfte yemiyor.dün pataes haşlamasının arasına sıkıştıra sıkıştıra köfte yedirdim.çok zor oluyor ama neyse.
pilav 1 tabak
erişte pilavı 1 tabak
makarna (soslu,kıymalı,labneli) 1 tabak
fırında patates kızartması (1.5-2 orta boy patates)
cevizli kabak ( birşeylerin yanında küçük bir tabak)
kuru fasulye ( 10 tane falan)
börek (dörte bir yufka peynirli olacak ıspanaklı,kıymalı yemez)
krep (1 yada 2 tane)
tavuk göğsü tatlısını çok sever bir de,kazandibini de.hoşaflara da bayılır.erik,kayısı falan.

yedikleri bunlar kahvaltıyı yazmadım.yumurtayı yağda yer kaşarlı olmazsa yemez.zeytin favorisi,labne,pekmez.reçel yemiyor asla tükürüyor.ıhlamura bayılır.

Nasıl olduysa Doruk dün gece kesintisiz uyudu. 1-2 miyavladı, ıhlamur hazırlamıştım, ondan verdim ve muhteşem bir uyku çektim. Haftada 1-2 gün yapıyo böyle sağ olsun :))

bir de kuru öksürük var ama sanırım balgama çevirecek. Ihlamur - elma - bal takılıyoruz. İnşallah kötü olmaz.

Nurrr, resmini koysana Yiğit'in. Çok merak ediyorum. Maşallah deriz hepimiz nolurr...

valla doğru.insan evde olunca farketmiyor fazla kilolarını.bir de benim gibi bir koca sahibiysen.okulda da önlük giyoyoruz müdür öyle istiyor sıyırıyorum.ama bayramda üstüme birşey bulamadım yakışan.aldıklarımı da giymedim sonradan şişko gösteriyor diye.gösteriyoru mu var şişkoyum zaten.senin boyun uzun maşallah.çok şanslısın

elif çok alemsin ya sebep esrako kızdı ha: )))
yedikleri gayet guzel neva nın ya massallah ben bu kadar cesitli yemek denemedim labneli kiymalı makarna falan hiç yedirmedim mesela nerden aklına geliyor yemedikce fikir olarak mı oturup yapıyorsun?
bir et eksik onuda kuru fasulye mercimek falanlada kapatma imkanın var tabi.
yumurtayı daha bol verebilirsin alerji yapmazsa
ihlamur ece de bayılıyor geçen içine biraz mandaliye suyu koydum anınad tukurdu istemedi meyva suyu içse hosaf falan ne guzel olur

BURCUUUUU naber nan? özledim seni pislük.ıhlamura devam iyi geliyor.neva da hapşırıyor.ben bal katıyordum senin gibi.dün sema abla balsız içirmiş.bayıla bayıla içmiş.şekere de karşıyım bal da vermiyorum diye öyle içirmiş.

elif boy olması sans da kilo + boy oluncada katana gibi gorunuyor insan iri kiyim tabir edilen yada hukmet gibi kadınsın tabirleri alıyorsun onlarda hos olmuyor :)

evet elif adasa benim brunch hatırlatma alıntım hala bossss ne diycektinn bi lafınmı var brunch a gidiyoruz iste:)))

he heee geliyoz inşallah adaş
ama eceyide getirsene kızım hayret bişeysin rahat rahat tıkınacan dimi resilll ben napcem pekiii hee söle

esra yedikleri bunlar ama dön dolaş aynı şeyler.hergün yemek düşünmekten kafama ğrılar giriyor.yeşil mercimekli börek yaptım tükürdü mercimekleri.çorba yese sebze çorbası yaparım,mercimek yaparım,şehriye,yayla vs.ama yemez.ama hep deniyorum çünkü sağları solları belli olmuyor.geçen gün mıhlama yaptım edi mesela.hiç umudum yoktu oysa.nohut denemedim belki yer.

brokolili makarna denedim yemedi,sarımsaklı yoğurtlu brokoli yaptım yemedi.döneri seviyor.ev de döner yapıcam bugün bakalım ne olacak.meyve seviyor Allahtan.benim sıkıntım yemek seçiyor.açlıktan ölse sevmediğini yemiyor.

şenkuşum gülim hoşgeldin
elif hani nerde düzelttin bende gözükmiii
gelmeyin nan üstümee
elif boy olması sans da kilo + boy oluncada katana gibi gorunuyor insan iri kiyim tabir edilen yada hukmet gibi kadınsın tabirleri alıyorsun onlarda hos olmuyor :)
ben olamak isterdim be
evet elif adasa benim brunch hatırlatma alıntım hala bossss ne diycektinn bi lafınmı var brunch a gidiyoruz iste:)))
aaaaa en önemlisi o.ben brunch aşığıyım..çok seviyorum.Batman da çok büyük harika bir mado vardı brunchlar çok güzel olurdu.burada güzel bir yer yok.çeşitler iyi olsa servis kötü,servis iyi olsa yiyecekler kötü falan..ben de gelicem istanbula beni de götüreceksiniz brunch'a tamnam mı? zayıfalamam lazım ama önce.

canımın içi,bence daha iyi olur.o yer sen yahoya bakarsın sen yersin o bakar

mem me kelimesinden artık bana da sinir geldi esra uykusuz işe geliyorum ya resmen
dün gece tam 3 kere uyandı en son saat 4 de mecburen yatağıma aldım ya
bu arada anaokulu dergisi sitesinden ücretsiz sabiha paktuna nın kitabını sipariş verebilirsiniz
yetenek keşfetme kitabı 2-5 yaş arası
gezdik gezmesine de bayramda ece arada yoruldu tabi yemekler problem oldu ve hiç yemedi gibi birşey hava değişimindendir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…