2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya daha önce de bu yeri masayı dövme olayı konuşulmuştu, evet biliyorum hatalı olduğunu ama ada düşünce veya bi yere vurunca canı çok yanıp ağlarsa eh eh yapınca hemen susuyor. naapiyim yapıyorum ben de. ama bence zaten 1-2 yıl sonra filan suçlunun orası olmadığını kendi düşünüp anlayabilecektir..

burcuuu ben de senin gibiyim canım, bazen çok kızdığım halde bir sürü para verip oturup uğraşıp şekerlerini yapmıştım! uslanmayız biz tatlım!

patlıcan çorbası yapıcam (adaya diil tabii ki) ,ilk defa duydum ama güzel olabilir. ama 2 tarif buldum biri beşamel sosla yapılıyor diğeri de süzme yoğurt ve sarımsakla. hangisini denesem acaba. ikisinde de közleniyor patlıcanlar. sanki beşamel soslu olan daha güzel olurmuş gibime geliyor..

adanın da sebze çorbasını yapıyorum, özene bezene yap yemesin.. hele elime vurup da yemekler saçılmıyo mu şöyle bi gidip geliyorum!

gizmo yere dökülen yemeklere ve yeni aldığım kıyafetin ilk giyişinde lekelenmesinde ben de gidip geliyorum aynen yani

burcu canım koymuştum ama bebişer uyuyorken ekleyim canım öle aman aman bir yiğitimiz yok adı yiğit ama kendi çöp ali gibi tizesii

çok güzel patlıcanlarım var evde benim de.babagannuş ya da beğendi yapayım diyordum.ama sarımsaklı tarif güzel olabilir
adanın da sebze çorbasını yapıyorum, özene bezene yap yemesin.. hele elime vurup da yemekler saçılmıyo mu şöyle bi gidip geliyorum!
gidersin gelirsin.dişini sıkarsın ona gülücükler atarsın
gizmo yere dökülen yemeklere ve yeni aldığım kıyafetin ilk giyişinde lekelenmesinde ben de gidip geliyorum aynen yani

lekeler umrum da değil de halılar ahh halılar

bu bizden kareler sanırım resimlerin boyutları küçük oldu yapamadım bir türlü

Eklentiler

• $16112010483.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $14112010472.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 17
  • $20112010505.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $22112010507.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $1801.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
yolculuk baram guzel gecmıs sevındım.bizimde 6 torun artı Şevval öle gectı :)) cok güzeldı tabı cok da yorucu
bunu bılıyordum ama ben nerden duydugumu hatırlamıyorum hatta sen bunu yazmasan hala sabıha teyzeden ögrendım sancam.çünkü cocıuk düştüğünda falan bıyere ıhh ıhh yapıp dövmek cok yanlıs bı hareket dıe dınlemiştim.doktorumda dınledım sanıyıroum ama hatırlayamadım bak şimdi

ayy maşşalah daha Şevvalın bırtabak dolusu bıse yedıgını görmedım.cok nadır ekmeksız yogurttlu şehrıye corbasıdır en ıyı ve fazla yeıdgı şey.valla maşşalah Nevaya.
iyi ettin... BIM 'de de panduf ev ayakkabısı varmış.19 kasımda başlayan aktüel ürünlerden yani.
hıc begenmedım aldım ve Şevval içe basmaya basladı gerı verdım.en ıyısı carık coraplar,dısarısı içinde kalıtelı ıyı bır ayakkabı die düşünüyorum
AAA ne sorcam, şu BIM hacıyatmazlarına nasıl su koydunuz arkadaşlar ben beceremedim de...
Hakan koymustu önce suyu koydu sonra şişirdi
aşılı oldugu için hafıf atlattı sanırım hadı gözünüz aydın.Yusufada tam anlamıyla gecmemıs olmasına sevındım Deryacım
Onu da biraz parçalayıp veriyorum bütün haliyle değil. Ceviz de tırtıklatıyorum.
gecenlere kayınvalıdem verıyodu fazla parcalamamıs demekkı,kakasını zorlana zorlana yaptı bı bakarımkı butun butun cıkarmıs .sanırım kakasıı yaparken poposu acıdı netıcede sert bıse ya
4 arkadasız gıdıp gelırız öle.hepimizdede bırer cocuk :)) 2 si 26 aylık bizimkilerde 15.5 :))
gel bana ben sana cok guzel kahvaltılar hazırlarımm

Nur fotolar şahaneee.nedıyecegımı bılemıyorum 2 tanne aynı anda uyuyor.maşalah, sanada annelıgınede kocaman bı maşşalah.
cok güzeller cok yakısıklılar.bahtlarıda kaderlerıde cok güzel olsun inşalah

Meltem gezınız cok guzel gecmıs bellı,daha nası olsun baya sosyal hayat işte :)) Ece cok zyıf gelmedı bana.takma kafana okadar Şevvalde yemıyo hıc bıse.gelısımlerı ıyı ya ona şükür

aslında eşimle başbaşa birşeyler yapmayı yemek yemeyi sinemaya gitmeyi özledim galiba ben
bu arada balık yağı vermeyin diyor bazıları sizler veriyormusunuz??

minikim tubammmm saol canım şimdilik barber uyuyorlar ama ilerde ne yaparız bilemiyorum:)) bütün bebişlerin bahtları açık olsun inş isteyen tüm annelerede 2 bebişi nasip etsin hayırlıca...

he heee geliyoz inşallah adaş
ama eceyide getirsene kızım hayret bişeysin rahat rahat tıkınacan dimi resilll ben napcem pekiii hee söle

yahoya bende bakarım daha cok gozlerimle bakarım heheheee:))) saka biryana adas merak etme bakarız el birligi ile . valla ikisi kudurcak ben rahat zıkkımlanamıycam ne gerekdedik annemlerede yakın mekan bırakır ordan geçeriz

valla tebrik ediyorum seni bunca yemek cesiti denemissin ya bravo ben useniyorum hyer gun karısım çorba garibim hyer gun yiyor :)

gel anacım sen hiç merak etme en ala brunch a gotururuz seni sehir firsatından ucuz yollu biryerler bulalım sen gelmeden .))) hehee biz oyle gidiyoruzda genelde

hiç duymadım nasıl olur acaba tadı yorumları yazarsın artık yarın ama onur un yorumlarınıda istiyorum ozellikle :)
brunch için keske onceden konussaydık gizem ya atasehide hemde gideceğimiz yer birlikte giderdik ne guzel olurdu

aynenn boyle patlatmamak için kendimi nasıl zor tutuyorum anlatamam o anda iste. allah sabırlar versinn hepimize

bu bizden kareler sanırım resimlerin boyutları küçük oldu yapamadım bir türlü

ayy nurr olurum benbu karelere olurum bu sıpalara ya nasıl guzellerrr massallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…