2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nur fotolar harbi harika uyurken melek oluyorlar değilmi ama ya uyanınca
ben yahonun en çok uyuyan halini seviyorum mesela hihoo

meltem biz minadeks multivitamın veriyoruz balık yagı iç inde az miktarlarda var dr ozellikle vermeye gerek yok dedi vermeyin diyeni duymamıstım hiç

nur fotolar harbi harika uyurken melek oluyorlar değilmi ama ya uyanınca
ben yahonun en çok uyuyan halini seviyorum mesela hihoo

hehe orasını karıştırma esram bırak böle masum kalsınlar tek zorlandığım yiğiti emzirmek için aldığımda mustinin yanına geliyorum etkilenmesin görsün alışsın die amaa illa öpüyüm yada emziğini veriyim die çabalıo bende eğil kalk bi hal oluyorum:)))

çeçilim dikişlerimi sormuşsun canımmm dün gittim konturole çok şükür bu sefer ii dier drnin yaptığı hatayı düzeltti bu dr onun yüzünden ameliyatımda uzun sürdü ben 1 e çeyrek kala girdim 3 buçukta çıktım ve amaliyathane buz gibi olduğundan sezeryandan çok boynumun tutulmasını çektim sırf dier drnin hatasını düzeltemeli uzun sürdü....

ben bu sefer genel oldum ama epidural daha kolaymış uyandığımda yoğunbakıma gidiordum ve koridoru inletiondum amaliyat yerim acıo die susuyum diorum narkozun etkisiyle susamıyordumda:))) amaa gerçekten yanıodu resmen...

dün başıma hiç gelmedik bişi geldi gece çamaşır makinasını boşaltmaya gittim çamaşırları çıkardım ama bi tuaflık var dedim sanırım mendil kaldı parçalandı neyse çıkardım hepsini anaaa bi baktım yiğitin bezi değiştirecektim baktım çiş yapmamış kalmış öle çamaşırların arasında bende hopp makinaya içindeki jeller yapımış ne iğrenç bi görüntüydü onları temizledim makinayı boş çalıştırdımda temizlendi..:)))

Son düzenleme:
ayça hangi yazısında var merak ettim hiç duymamıştım sürekli adem güneşi takip ederim!!!

Cipsicik tepki toplayınca yazısını siteden kaldırmışlardı. ama googledan adem güneş otizm falan yazarsan çıkıyor...Şu paragraf beni dehşete düşürmüştü. Bir pedagogun söylememesi gereken şeyler bence.

""Peki ne oldu da böylesi vicdansız insanlar bizim ülkemizde de yetişir oldu?

Otizm şaka değil bir korkunç gerçektir

Vicdansız insanın pedagojideki bir karşılığı da "otistik" kişi demektir. Otistik kişi duygusuzdur, vicdani mekanizması normal insanlar gibi çalışmamaktadır. Otistik bir çocuk, karşısındaki ile düzgün iletişim kuramaz, göz teması kuramaz, ilişkileri hep yüzeyseldir, duygularının derinliklerine inemez...
"

Yaaa Nur bayıldım fotolara. Hele yerdekiler süper. Ama ama ama hani Yiğit'in emziğini göremedim:))

Yaaa Nur bayıldım fotolara. Hele yerdekiler süper. Ama ama ama hani Yiğit'in emziğini göremedim:))

mustinin ağzındaki yiğitin emziği ayça biliomusun hastane çıkışına uygun olsun die onu almıştım ağzında gördü yiğitin bi ara sadece onu emdi yiğit çok fazla almıo emzi ben tepiorum amaa beyfendi istemio:)) yerdeki resimde annem gittikten sonra evde ilk defa üçümüz kalmıştık yiğit emmek istedi musti uyumak istedi eee sondurumda ikisi uyudu bu hale geldi:))

Son düzenleme:
Nur cum,

Yaw bız cok duygulandık Ozy ıle fotolara bakarken.. hele kı ıkısının yan yana yatıs pozu sahane ıdı.. Allah nazarlardan saklasın evlatlarını..

Yannıs Ozy de dedı, eklemeden edemeyecegım, Yıgıt ın yuzu hıc yenı dogan bebek gıbı degıl.. burnu dudakları yüz sıması cok guzel, sanırım sana benzıyor Yıgıt te.. Mustı nın de ole yuzu cok guzel cunku.. kendıne benzetmıssın, efferımm sana guzel kadın. Iyı iş başarmışsın.

canımsın biliosun dimi.... her yazın beni ayrı duygulandırıo....

oyy valla sevindim ozy yorumuna çünkü bana halennnn çok zayıf gelio efrimim bugün sanırım 15 gün oldu demekki kendini toparlıo tşk ederim her ikinizede yorumunuz için canım benim rabbim hepimizin kuzularını nazarlardan korusun..

bayram dönüşleri yapılmış çok şükür sağ sağlim herkesler evine dönmüş...
herkes mutlu görünüyor tatil güzel geçmiş sanırım herkesin ohhh ne güzel..

site çok kötü ya nasıl alışıcaz bu haline ben hiç beğenmedim

yaw ben çıkmak istiyorum ama yapıştım kaldım musti artık yavaştan uyanmaya başlar babam gelecekmiş gidip bişiler hazırlayım hehe yırttım babam mustiye bakar bende biraz daha dinlenirim:)))

bu arada abimin eşide hamileydi ya dr %60 kız demişş çok sevindim dedim abime ben beceremdim kız doğurmayı siz bari becerdiniz dedim....:))

ben kaçıyorum ark bende biri uyanmazsa biri uyanıo:)) hepinize yorumlarınız için tşk ederim en kısa zmnda grşrz yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…