BURCUUUUU naber nan? özledim seni pislük.ıhlamura devam iyi geliyor.neva da hapşırıyor.ben bal katıyordum senin gibi.dün sema abla balsız içirmiş.bayıla bayıla içmiş.şekere de karşıyım bal da vermiyorum diye öyle içirmiş.
burcuuu ben de senin gibiyim canım, bazen çok kızdığım halde bir sürü para verip oturup uğraşıp şekerlerini yapmıştım! uslanmayız biz tatlım!
burcu canım koymuştum ama bebişer uyuyorken ekleyim canım öle aman aman bir yiğitimiz yok adı yiğit ama kendi çöp ali gibi tizesii
bu bizden kareler sanırım resimlerin boyutları küçük oldu yapamadım bir türlü
bilemiyorum.öyleyse yandık:)Elüüüf senin Neva Gurme olmasın hee??
özendim sanaben de diyete başladım ben deeee... 60'ım çünkü, yaza kadar 54-55 olmak istiyorum. Bir tabak pırasayı hüplettim. Aç kalmayı özlemişim.
Yarın akşamki bir organizasyon için gidip kendime elbise aldım. Gene spor bi elbise ama çok beğendim. Bakıcımız bizde kalacak. Onur gelmeyecek, okuldan hatunlarla fasıla gidiyoruz.
ben de diyete başladım ben deeee... 60'ım çünkü, yaza kadar 54-55 olmak istiyorum. Bir tabak pırasayı hüplettim. Aç kalmayı özlemişim.
Yarın akşamki bir organizasyon için gidip kendime elbise aldım. Gene spor bi elbise ama çok beğendim. Bakıcımız bizde kalacak. Onur gelmeyecek, okuldan hatunlarla fasıla gidiyoruz.
ben de diyete başladım ben deeee... 60'ım çünkü, yaza kadar 54-55 olmak istiyorum. Bir tabak pırasayı hüplettim. Aç kalmayı özlemişim.
burcu foto isterim bana ne
tek cümle
SEFAN OLSUN...
NEREDE BÜTÜN ALINTILARIM ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
hepısıne cevap yazmıstım.. hepısıne hem de.. püüüüüüüüü
Ayıp beaaa.. kadın kısmının erkeksız fasılda felan ne işi var?? evde koca, dısarıda kadın nerede gorulmus, hem de hava kararmıskene.. cocuklarımızı kımlere emanet edıyoruss.. naman nallahımmmm
hadı len kımı kandırıyon.yazmamak için bahane :))
hahahah :)) eskiden daha çok giderdik İstanbul'dayken. Ayrı ayrı eğlenmeyi de severiz biz. Onur da anlayışlıdır bu konuda, ben de öyleyimdir. Şartlar zorlaşınca birlikte bile gidemez olduk tabi ama, kimse eşiyle gelmiyor.
Burcu paylasım için saol,ilaca olan antipatim yuzunden cokca arastırıyorum bende. gereklı durumlarda kullandıgımız antıbıyotıgı saymassak oksürük soguk algınlıgı ılacı hıc kullanmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?