ha demek kı sen ole yapıyorsun ha Tuba hn.. :)) fikir zikir dedikleri bu olsa gerekD HEY YAVRUM HEY.. DÖKÜL NECLA döküll :)) başımıza gelenı yazarız bis yafrumm.. üfürekten teyarre kıtabımızda yazmas bisimm..
aynen canım. prospan'ı söyledi Evrim sağolsun. Öksürük için bitkisel bir ilaç. İçirmeyi deneyeceğim bakalım. İlaç içmiyor adam çünkü. Calpol'ü bile süte karıştırarak veriyorum. Buhar mak çalıştırdım gene yüksek yastıkla yatırdım vs.
Önceden ne güzel beğendim düğmesi vardı ben çok sevmiştim kendisini...Şimdi ne oldu ki. Niye yok....
LCW de öğretmenlere özel %20 indirim var. Annem gitmiş birşeyler almış. BAyram sonrası girilebilir hale gelmiştir sanırım İStanbulda da. Bayramdan önce içerisi bildiğin Salı pazarıydı.
LCW de öğretmenlere özel %20 indirim var. Annem gitmiş birşeyler almış. BAyram sonrası girilebilir hale gelmiştir sanırım İStanbulda da. Bayramdan önce içerisi bildiğin Salı pazarıydı.
ayy kırık fön süper bişi.. bööle maşalı gibi oluyo ama maşa gibi hemen bozulmuyo. namı diğer bihter saçı!! :)) ben de çok severim ve hep yaptırırım. ama kimse ankaradaki kuaförüm gibi yapamıyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?