2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

monologuma burada son verirken sebebi olan fasılcı başı taze hanımıma sevgilerimi sunarım.

nurr bebiklerin muthissssssss masallahhhhh

bence cok ilac ıcırıosunuz bebelere...gereksız buluorum ıstah acıcı olarak karauzum suyunu tavsıye edıorum hergun 1 salkım sıkın ıcırın, multıvıtamın olarak elma mandalına havuc suyu ıcıne pekmezlı...

Herkese selam :))
Arada girip okuyorum ama yazamıyorum bu ara yine bir haller oldu bana...
Nur maşallah paşalara çok tatlı bence abisine çok benziyor güzel hatunun güzel çocukları :))
Elif Gurme Neva yı ısırabilir miyim? Gece yarısı pila pila he :)) Maşallah benim kardeşim bunun ağlayan versiyonuydu gece kalkar ağlar sızlar anneme makarna yaptırıdı oturur yer yemeden uyumazdı rüyasında mı görüyordu ne!? Rejime yeniden başladın demek bende bir gruba girip gaz alayım dedim 70-79 grubunda iş yok tembeller ya kim kimi gaza getirecek bilemedim ( Ben açacağım sonunda 2009 ağustosun tombul anneleri hadi erimeye diye :)
Esra gülmekten öldüm ya her yerinde meme arıyor 2 tane yetmiyor demek yakışıklı Yaho ma :) Memeden kesince cidden belki daha iyi olacak ya belki gece uykuları düzene girerse sende daha rahatlarsın...
Taze yine formundasın bakımlar, kırık fönler (bende ilk defa duydum) fasıllar yarasın yerimede eğlen Görümcende hamile demek ne güzel sıra sende bakalım nasıl oluyormuş?
Esrako nasıl o kadar çıktın ya 79 a bende inişler çıkışlar içindeyim ama bakalım önümüzdeki yaza fit girmek var aklımda hedefime bir ulaşsam Birde rahat tıkınmak için Ece yi götürmeden brunchlara gidiyorsunuz demek yarasın ne keyifli olur ama :)
Meltem Ece çok güzel görünüyor maşallah beyaz çok yakışıyor...
Gizem Ada dişten mi yapıyor acaba? Daha önce yeme konusunda bir problem yaşamadınız değil mi? Masa konusunda çok başarılıınız ayrıca patentini almalısın :))
Hocam tadilat işlerinden nefret ederim içinde bulunmak birde sorumlu olmak daha zor olmalı Kolay gelsin.. Geniş menülerinizde süpermiş benim standart devam ediyor....
Çeçil iyi fikir Ruzy de çok eğleniyor demek oyunlar falan kreş işi süpermiş bizimde burada 2-3 erkek çocuğu var onlar eve geliyor takılıyorlar arada bugünde bizdelerdi oyuncak konusunda paylaşmada azıcık arıza var ama hadi kızım ver azıcık oynasın sende git diğer oyuncaklrını getir dediğimde veriyor :)
Derya Tuba daha iyi değil mi? Geçmiş olsun tekrar cnm...
Seda Nehir e maşallah ne kadar dilbaz olmuş... Biz daha anne ve top=gap ayakkabı =gap tan öteye gidemedik pek arada alo=lo diyoruz bu kadar yarmazlıkta harekette sınır yok ama iş konuşmaya gelince yok...
Evrim iştahı nasıl oldu Tusi nin düzelmiştir inş.
Güliz en son Alpella yaralanmıştı orada kalmışım nsıl oldu düzelmiştir çoktan değil mi?
Güli ne güzel deşarj olmuşsunuz tatil yaramış üstüne o kadar iş çekilmez ki ya! Neyse sen o enerjiyle tüm mahallenin işini yaparsın artık :))
Bugün Sibel hiç girmemiş neden acaba?
Aklımda kalanlarla yazdım atladıklarım vara kusura bakmayın... Sonunda başardım arada girip yazıp kaçıyorum bakın :)
Bu ara yoğunum görümcemin nişanı var yol hazırlıkları, kıyafet bakma, kuaför, misafir ağırlama işleri çok yordu... Geçen kendime kıyafet bakmaya çıkarken topukluyla gittim 5 saat onlarla yürümek ne zormuş anne olunca anladım :) Ama yine kendime birşey bulamadım erken gitsek oradan alırdım ama Çıktım kendime diye Özde ye aldım...

ya bu topikde gezerken sag ustte ozel mesajları goruyorduk varmı yokmu simdi nasıl olmus ayrıca girmek gerek sanırım ozel mesaj atan varmı vs diye? bilen varmı pratik bir yolu varmı

sağ üstte var hala bildirileriniz..

burcu canım koymuştum ama bebişer uyuyorken ekleyim canım öle aman aman bir yiğitimiz yok adı yiğit ama kendi çöp ali gibi tizesii

maşallah subhanallah ağız burun nokta gibi..çok duygulandırdı beni Mustiyle sarılmış halleri..allah bağışlasın..

aslında eşimle başbaşa birşeyler yapmayı yemek yemeyi sinemaya gitmeyi özledim galiba ben
bu arada balık yağı vermeyin diyor bazıları sizler veriyormusunuz??

balık yağlı multivitamin veriyorum ben.

çok iyi yapıyorsun..Yiğiti emzirirken Musti ye de dokun..zehir gibiler maşallah

neyse atlattın ya çok şükür geçti gitti acılar..şimdi yavrularının tadını çıkar

ben de bekliyorum resmini

Son düzenleme:
kötü içerik bildir linki var her mesajın altında
ona göre yazın mesajlarınızı bildiririmm ona göreeee

NUUUR MASALLAH FOTOLAR SUPER, kuzular sahanae..

Teo hasta bugun acile goturmusler, atesi hala dusmedi cumadan beri bugun vucudunda dokuntu baslamis, ama viral enfeksiyon kaynakli demois.ben arkasdaslarimi aradim perdiatr olan endiselenme dediler ama icim rahat degil, yarina dusse bari atesi.. buarada asiri derecede istahsiz oldu sut bile zor iciyor ki bu teo icin cok ekstrem bi durumdu(

ben cok keyifisizm buaralar, magzur gorun okuyorum ama aktif olamiyorum(

TEODA dusunce ah ah diye vuruyor yere yada carpinca bi yerini, ve aglamiyor,
ayrica DERYA dedigin gibi teoda bebi diyor bebek gorunce sanki kendi buyuk adam:))

Dunyanın en degerlı varlıkları olan sız ogretmenler! Bugun, turk ogretmenının seref gunudur. Ona olan saygıyı yenıleme, onun yucelıgını anma gunudur. Boyle anlamlı bır gunde hepınızı sevgıyle, candan kutluyorum....

günaydın..
sabah sabah sinirlerim tepemde sabaha kadar uyumayan ve sabahın 5 inde kalkıp saçımı başımı yolarak benide kaldıran Yusuf sıpası kahvaltısınıda tam bitirmişken kustu..çıldımamak elde değil uykusuzluk yanlızlık ve üstüne sorun hiç çekilmiyor...

nedir benim düşüncesiz insanlardan çektiğim cidden selini alıp dağa kaçmak istiyorum artık.... bugün kayınvalidemin günü var tatlı tuzlu birşeyler yapılacaktı görümcemde yardıma gelmiş onda kalan bi arkadaşı var misafir kadın zil zurna grip onuda almış getirmiş yanında biz daha yemek yiyorduk onların geldiğinde eşim hemen apar topar yemeğini yediği gibi çıkardı selini bizim eve.... inşallah birşey bulaşmamıştır... su çiçeği salgınını konuşuk görümcemde evet bizim okuldada var geçen sene oğlundan için çıkarmadı belki bu sene çıkarır dedi allah korusun kesin hiç düşünmeden oğlunu su çiçeği varkende alır gelir çok sinir oluyorum çokk.... kadın dibimizde oturuyor hemen yan evde gün içinde kaç kere geliyor annemin yanına selini görmeye dolaşmaya diye öyle birşey olsa ben grmedende gelir yapacağını yapar gider düşüncesiz insan....

yusuf düşünce veya biryerini çarpınca çarptığı yeri dövmeyi yusufun bir bakışı bırkatırmıştı bana..
Bir gün başını çarptı dengesini kaybedip çarptı daha doğrusu bende ağlamasın diye oraya vurmaya başladım..Yusuf bir bakış baktı bana ya ben çarptım sen niye orayı suçluyup vuruyorsun der gibi..o günden beri bu harekti yapmıyoruz..

oy kıyamam sana canım.... sabah sabah üst üste gelmiş.... kötü bi durum...yusuf kusmazdı neden kustuki yavrum üşütme falan yok dimi....

düşüncesiz ve de bencil insanlar minnacık yavrucukaları düşünmek mi bu kelime onlaırn lugatında yokki.....

eee ağır abimz o bizim o işlerle uğraşmıyor:))) seline biz çok öğretmedik vurma işini ama düşsün birşey olsun gidiyor pa pa pa diye kendi vuruyor... unutur inşallah yanlışmış madem bizde vazgeçirelim...akşam koltuğun arkasına girmeye çalışıren kafasını vurdu bana geldi dedim kızım oraya girilmez sen girdiğin için vurdun senin hatan dedin vurmadı oraya ilerleme kaydediyoruz sanırım... neyin doğru neyin yanlış olduğunu şaşırdık artık...

yok son lokma diye reklamı kapattık birde su almamışım yanıma arada içer çünkü:18:..suyuda geç kalınca kustu..onda suç yok bende yorgun olunca dikkat sıfır..:78:

yazık olmuş yediklerine Derya
Ece ninde sabah ateşi vardı
dün de eşim beni sinir etti annemin yanında
sabah özür diledi ama artık çok geç dedim anlayana tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…