ya bu topikde gezerken sag ustte ozel mesajları goruyorduk varmı yokmu simdi nasıl olmus ayrıca girmek gerek sanırım ozel mesaj atan varmı vs diye? bilen varmı pratik bir yolu varmı
burcu canım koymuştum ama bebişer uyuyorken ekleyim canım öle aman aman bir yiğitimiz yok adı yiğit ama kendi çöp ali gibi tizesii
aslında eşimle başbaşa birşeyler yapmayı yemek yemeyi sinemaya gitmeyi özledim galiba ben
bu arada balık yağı vermeyin diyor bazıları sizler veriyormusunuz??
hehe orasını karıştırma esram bırak böle masum kalsınlar tek zorlandığım yiğiti emzirmek için aldığımda mustinin yanına geliyorum etkilenmesin görsün alışsın die amaa illa öpüyüm yada emziğini veriyim die çabalıo bende eğil kalk bi hal oluyorum:)))
çeçilim dikişlerimi sormuşsun canımmm dün gittim konturole çok şükür bu sefer ii dier drnin yaptığı hatayı düzeltti bu dr onun yüzünden ameliyatımda uzun sürdü ben 1 e çeyrek kala girdim 3 buçukta çıktım ve amaliyathane buz gibi olduğundan sezeryandan çok boynumun tutulmasını çektim sırf dier drnin hatasını düzeltemeli uzun sürdü....
ben bu sefer genel oldum ama epidural daha kolaymış uyandığımda yoğunbakıma gidiordum ve koridoru inletiondum amaliyat yerim acıo die susuyum diorum narkozun etkisiyle susamıyordumda:))) amaa gerçekten yanıodu resmen...
ben de diyete başladım ben deeee... 60'ım çünkü, yaza kadar 54-55 olmak istiyorum. Bir tabak pırasayı hüplettim. Aç kalmayı özlemişim.
Yarın akşamki bir organizasyon için gidip kendime elbise aldım. Gene spor bi elbise ama çok beğendim. Bakıcımız bizde kalacak. Onur gelmeyecek, okuldan hatunlarla fasıla gidiyoruz.
günaydın..
sabah sabah sinirlerim tepemde sabaha kadar uyumayan ve sabahın 5 inde kalkıp saçımı başımı yolarak benide kaldıran Yusuf sıpası kahvaltısınıda tam bitirmişken kustu..çıldımamak elde değil uykusuzluk yanlızlık ve üstüne sorun hiç çekilmiyor...
yusuf düşünce veya biryerini çarpınca çarptığı yeri dövmeyi yusufun bir bakışı bırkatırmıştı bana..
Bir gün başını çarptı dengesini kaybedip çarptı daha doğrusu bende ağlamasın diye oraya vurmaya başladım..Yusuf bir bakış baktı bana ya ben çarptım sen niye orayı suçluyup vuruyorsun der gibi..o günden beri bu harekti yapmıyoruz..
düşüncesiz ve de bencil insanlar minnacık yavrucukaları düşünmek mi bu kelime onlaırn lugatında yokki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?