gerçekten birisinin doğru dediğini diğeri onaylamöıyor ..en iyisi çocuğunu iç güdülerimize dayanarak büyütmek..eee ağır abimz o bizim o işlerle uğraşmıyor:))) seline biz çok öğretmedik vurma işini ama düşsün birşey olsun gidiyor pa pa pa diye kendi vuruyor... unutur inşallah yanlışmış madem bizde vazgeçirelim...akşam koltuğun arkasına girmeye çalışıren kafasını vurdu bana geldi dedim kızım oraya girilmez sen girdiğin için vurdun senin hatan dedin vurmadı oraya ilerleme kaydediyoruz sanırım... neyin doğru neyin yanlış olduğunu şaşırdık artık...
yazık olmuş yediklerine Derya
Ece ninde sabah ateşi vardı
dün de eşim beni sinir etti annemin yanında
sabah özür diledi ama artık çok geç dedim anlayana tabii
yok son lokma diye reklamı kapattık birde su almamışım yanıma arada içer çünkü:18:..suyuda geç kalınca kustu..onda suç yok bende yorgun olunca dikkat sıfır..:78:
olsun canım o kadar olur iki tane evlatla evle eşinle işle uğraşıyorsun iyi bile dayandın bu güne iyi bile dikkatlisin... arada böyle şeylerin yaşanması çok normal....
Dunyanın en degerlı varlıkları olan sız ogretmenler! Bugun, turk ogretmenının seref gunudur. Ona olan saygıyı yenıleme, onun yucelıgını anma gunudur. Boyle anlamlı bır gunde hepınızı sevgıyle, candan kutluyorum....
günaydın
öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun gerçekten çok zooor meslek
aramızda bulunan tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum..
geçmiş olsun kuzuya..DERYAM sende iyiki varsın canım hepimiz iyiki varız....
SELİN şükür iyi canım burnumuz tıkalı sadece peditus veriyorum işte birkaç gündür hapşuruk falan geçtide bi tek tıkanıklık kaldı gün gün daha iyi oluyor...
NUUUR MASALLAH FOTOLAR SUPER, kuzular sahanae..
Teo hastabugun acile goturmusler, atesi hala dusmedi cumadan beri bugun vucudunda dokuntu baslamis, ama viral enfeksiyon kaynakli demois.ben arkasdaslarimi aradim perdiatr olan endiselenme dediler ama icim rahat degil, yarina dusse bari atesi.. buarada asiri derecede istahsiz oldu sut bile zor iciyor ki bu teo icin cok ekstrem bi durumdu (
ben cok keyifisizm buaralar, magzur gorun okuyorum ama aktif olamiyorum(
BALIK YAĞI HÜCRE BÜYÜTMÜYOR ÇOĞALTIYOR..onun için kullanımında kilo alınıyor..tabi bebekler ve çocuklar için geçerli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?