2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten birisinin doğru dediğini diğeri onaylamöıyor ..en iyisi çocuğunu iç güdülerimize dayanarak büyütmek..

yazık olmuş yediklerine Derya
Ece ninde sabah ateşi vardı
dün de eşim beni sinir etti annemin yanında
sabah özür diledi ama artık çok geç dedim anlayana tabii

sizede geçmiş olsun.
ASLINDA ŞİMDİYİ YAŞAMYI ÖĞRENMEDİĞİMİZ İÇİN GÜNÜN HERHANGİ BİR SAATİNDE SAÇMA BİR TARTIŞMANIN İÇİNDE BULABİLİYORUZ KENDİMİZİ..
SEBEBİ GEÇMİŞE YADA GELECEĞE TAKILI KALMAMIZ..anlatabildimmi.MELTEM..

yok son lokma diye reklamı kapattık birde su almamışım yanıma arada içer çünkü:18:..suyuda geç kalınca kustu..onda suç yok bende yorgun olunca dikkat sıfır..:78:

olsun canım o kadar olur iki tane evlatla evle eşinle işle uğraşıyorsun iyi bile dayandın bu güne iyi bile dikkatlisin... arada böyle şeylerin yaşanması çok normal....

olsun canım o kadar olur iki tane evlatla evle eşinle işle uğraşıyorsun iyi bile dayandın bu güne iyi bile dikkatlisin... arada böyle şeylerin yaşanması çok normal....

canımsın sizlerde olmasa kime dert yanıp rahtalayacağım..kim destek olucak bana..iyiki varsınız..

BALIK YAĞI HÜCRE BÜYÜTMÜYOR ÇOĞALTIYOR..onun için kullanımında kilo alınıyor..tabi bebekler ve çocuklar için geçerli..

DERYAM sende iyiki varsın canım hepimiz iyiki varız....

SELİN şükür iyi canım burnumuz tıkalı sadece peditus veriyorum işte birkaç gündür hapşuruk falan geçtide bi tek tıkanıklık kaldı gün gün daha iyi oluyor...

günaydın
öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun gerçekten çok zooor meslek

aramızda bulunan tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum..

Herkese çook teşekkürler, ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım.

geçmiş olsun..çabucak atlatır inşallah..
kaç gündür aklımdasın ..hatta bayramda aradım seniiiiiiiiiiiiiii...Artık türkiyedesin ..yurt dışındaki sıkıntılı endişeli günler bitti...çok yol katettin..bu yaşadığın normal..eşinlede mesafeler aradan kalkınca daha bir sıkı bağlanırsınız.

bende yanlızları oynuyorum.. abi yok 3 gün izinli.... tek başımayım angarya işler var takıldım kaldım canım hiç yapmak istemiyor.. bu arada cumartesi günüde seminer var hafıza geliştirme teknikleri ve etkili iletişim ile ilgili cumarteside çalışacağız seminere katılacağız, pazar günü kpss sınavı var yine bilecikteyim bu hafta bana tatil yok full bilecikli oldum:))

ev iş tuba ve Yusuf'u tekrar doyurmak hepsi beni bekliyor..:79:
benimse tek beklediğim..azcık yalnız kalıp nefes alabilmek..

3 ağustos bebikleri hep aynı demekki Ece de her ortamda mem me deyip yakamı çekiştiriyor olmadı tişörtümü alttan açmaya çalışıyor olmadı memeye kafasını vuruyor
15,5 aylık bebek bu konuda gayet ısrarcı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…