gülizim canım arkadaşım yorumun içinnnn yürekten tşk ediyorum... musti kıskanıyor canım yaa biz daha bilmez dioduk ama öle olmadı mesela ben her işini yiğitin mustiyle yapıyorum işte altı değiştirecemde mustiyide alıyorum gel bebiş çiş yapmış filan diorum yada hadi gel emzirelim diyorum öle öle alıştırdım ama bi ara akşam olunca emzirmek için aldığımda gökhan varsa ya suskunlaşıp bize hiç bakmıo yada birden bi ağıt çıkarıodu susturamıoduk şimdi iii kıskanıo ama sanki bize belli etmemeye çalışıo gibi davranıo:)NURRRRR Allah dağına göre kar verirmiş derler ya bebeğim, sabrına anneliğine bayılıyorum senin çok erken yaşta bu kadar sorumluluğu kaldırabilecek nadir insanlardansın. ben senin yaşında tek çocukla bile zor baş ederdim. birazda mustiyi anlatsana neler yapıyor kıskanıyor mu seni?
bizden haberler bayramda çınarı fena üşüttük heralde.burunları akıyordu.şimdide öksürük başladı.cumadan beri devam ediyor.bugün olmadı yarın doktorumuzdan randevu alıp götüreceğim.ciğerlerine inmesinden korkuyorum.neşesi yerinde ateşi yok ama olsun içim rahat etsin.benimde 3 gündür midem çok bulanıyor.üşüttümmü yoksa başka birşeymivar bilemiyorum.yarın regli olmam lazım inşallah bişey yoktur.tırsmaya başladım
Çok alakasız olacak ama,ben artık evimde bilgisayar görmek istemiyorum.acayip oyun bağımlısı bir kocam var.nasıl vazgeçireceğimi bilemiyorum.fikri olan varmı?
teşekkür ederim ayçacım.hemde ne korku.zor bekliyorum yarın olsun diye.
nurcum bu arada bebeişlerine 41 kere maşşallah ikiside çok tatlılar.allah sana bol bol sabır versin
öncelikle geçmiş olsun
pc den sürekli oyun programlarını silsen biraz tartışma çıkar ama
ne tartışması katliam çıkar heralde.bilgisayarın yanına yaklaşamıyorum evde.çok bağmlı inanılmaz yıllardır oynuyor.kulağında kulaklıklar.,online bir oyun 5-10 arkadaş konuşa konuşa oynuyorlar.inşallah soğur ama nasıl olacak bilmiyorum.
tüm akşam mı oynuyor?
bir ara eşimde oynuyordu akşamları 1-1,5 saat falan ama Ece doğmadan yani
dedimki seni kayınpedere şikayet ederim beni çok severde
sonra oyundan sıkıldı bıraktı
nayırrr nolamazzz ne doluymussun be yavru yaaa.... :))
bı 10 dakıkalıkmı ne tekrar sıte bakıma gırdı senınkıler orda gume gitti sanırım. gülelim die yazdım ama kafama kayayı yedım oturuyom aşağı
kötü içerik bildir linki var her mesajın altında
ona göre yazın mesajlarınızı bildiririmm ona göreeee
NUUUR MASALLAH FOTOLAR SUPER, kuzular sahanae..
Teo hastabugun acile goturmusler, atesi hala dusmedi cumadan beri bugun vucudunda dokuntu baslamis, ama viral enfeksiyon kaynakli demois.ben arkasdaslarimi aradim perdiatr olan endiselenme dediler ama icim rahat degil, yarina dusse bari atesi.. buarada asiri derecede istahsiz oldu sut bile zor iciyor ki bu teo icin cok ekstrem bi durumdu (
ben cok keyifisizm buaralar, magzur gorun okuyorum ama aktif olamiyorum(
günaydın..
sabah sabah sinirlerim tepemde sabaha kadar uyumayan ve sabahın 5 inde kalkıp saçımı başımı yolarak benide kaldıran Yusuf sıpası kahvaltısınıda tam bitirmişken kustu..çıldımamak elde değil uykusuzluk yanlızlık ve üstüne sorun hiç çekilmiyor...
"Başta matematik(!) öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun" derdi Evrim olsaydı :)) Koca 1 sene geçti ha..
Biricik öğretmenlerimiz, güzel gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?