2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizden haberler bayramda çınarı fena üşüttük heralde.burunları akıyordu.şimdide öksürük başladı.cumadan beri devam ediyor.bugün olmadı yarın doktorumuzdan randevu alıp götüreceğim.ciğerlerine inmesinden korkuyorum.neşesi yerinde ateşi yok ama olsun içim rahat etsin.benimde 3 gündür midem çok bulanıyor.üşüttümmü yoksa başka birşeymi var bilemiyorum.yarın regli olmam lazım inşallah bişey yoktur.tırsmaya başladım

"Başta matematik(!) öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun" derdi Evrim olsaydı :)) Koca 1 sene geçti ha..

Biricik öğretmenlerimiz, güzel gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız...

Çok alakasız olacak ama,ben artık evimde bilgisayar görmek istemiyorum.acayip oyun bağımlısı bir kocam var.nasıl vazgeçireceğimi bilemiyorum.fikri olan varmı?

gülizim canım arkadaşım yorumun içinnnn yürekten tşk ediyorum... musti kıskanıyor canım yaa biz daha bilmez dioduk ama öle olmadı mesela ben her işini yiğitin mustiyle yapıyorum işte altı değiştirecemde mustiyide alıyorum gel bebiş çiş yapmış filan diorum yada hadi gel emzirelim diyorum öle öle alıştırdım ama bi ara akşam olunca emzirmek için aldığımda gökhan varsa ya suskunlaşıp bize hiç bakmıo yada birden bi ağıt çıkarıodu susturamıoduk şimdi iii kıskanıo ama sanki bize belli etmemeye çalışıo gibi davranıo:)

Son düzenleme:

Amanııın..O korku fena korku olmalı... Geçmiş olsun Çınar'a bu arada..

teşekkür ederim ayçacım.hemde ne korku.zor bekliyorum yarın olsun diye.
nurcum bu arada bebeişlerine 41 kere maşşallah ikiside çok tatlılar.allah sana bol bol sabır versin

burdan topikimizin tüm güsel öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum

bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun
onlar bizlere herzaman gerekli.

Esra canım seninde doğum gününü kutlarım nice senelere..

doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler..

öncelikle geçmiş olsun
pc den sürekli oyun programlarını silsen biraz tartışma çıkar ama

ne tartışması katliam çıkar heralde.bilgisayarın yanına yaklaşamıyorum evde.çok bağmlı inanılmaz yıllardır oynuyor.kulağında kulaklıklar.,online bir oyun 5-10 arkadaş konuşa konuşa oynuyorlar.inşallah soğur ama nasıl olacak bilmiyorum.

doğum günleri olan arkadaşlar MAVİŞ ve ESRAKO doğumgününüz kutlu olsun... sevdiklerinizle nice mutlu senelere bütün güzellikler sizinle olsun...

tüm akşam mı oynuyor?
bir ara eşimde oynuyordu akşamları 1-1,5 saat falan ama Ece doğmadan yani
dedimki seni kayınpedere şikayet ederim beni çok severde
sonra oyundan sıkıldı bıraktı

tüm akşam mı oynuyor?
bir ara eşimde oynuyordu akşamları 1-1,5 saat falan ama Ece doğmadan yani
dedimki seni kayınpedere şikayet ederim beni çok severde
sonra oyundan sıkıldı bıraktı

allahtan bırakmış.malesef tüm akşam oynuyor.arada ben isyan ediyorum çınarla top oynuyor.sonra yine devam.

dogumgunumu kutlayan tum arkadaslara tesekkur ederim

dogumgundasım dunurum dilekcim seninde yeni yasın kutlu olsun arkadasım.

tulin ya ne demke tum aksam kulaklık takıp arkadaslarla ohh ne ala memleket hayatata kaldıramam
ibo bir ara nete çok takılıyordu o da poker oynuyor aynı masada arkadasları ile vs kiyamet kopardim bur gun buyuk caplı ondan evel kuçuk kuçuk surat asmalar uzak durmalar vs yaptım tınlamadı oyle koklu olarak kıyameti kopardım iki laf etmiycekmiyiz napıyorsun sen boyle kotuye gider iliskimiz ona gore cart curt. simdilerde az az oynuyor yarım saat bakıp cıkcam askım vs diyor ben mutfakta isim varsa vsdaha çok
ama gurlemesem asla bırakmazdı olay ciddi anladı
dedim ailenmi karınmı salak bos pc oyunlarımı sec birini çok fen olacak yani

yok kuzumm yaa kıyamam.. oyle demek ıstemedım nıye kafana kaya atayım delü :)) ben de güle oynaya yazdım nan.. gel öpimmm.. regl donemıne denk geldık sanırsam

kötü içerik bildir linki var her mesajın altında
ona göre yazın mesajlarınızı bildiririmm ona göreeee

artisss.. arada nanik yap ondada tehdıt et.. yeris nan siz biz seni.

çok gecmıs olsun tatlım.. tekrar bır an once toparlanmanı dort gozle beklıyorum bu arada yapacagımız bır sey olursa lutfen soyle.

hiç sevmem matematik öğretmenlerini, ozellıkle de kılçıklı olanları

Son düzenleme:
Başta Başöğretmen Atatürk ümün ve tüm Öğretmenlerimin günü kutlu olsun, hak ettikleri muameleleri görerek görevlerini bir gün yapabilmeleri dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…