2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

miğrenim geliyor soldan soldan başımı tutmaya başladı allahım bıktık artık şunda ya ilaçlarımın bi kısmını içtim ama hala tam olarak geçmedi aksi gibi kriz ilacım evde kaldı((

gecelerı uyumuo saat basıbıle olmadan mızırmızır 4te uyanıo 6ya kadar sallıorum 6bucykta cıglık poffff oglen 1 saat uyuyo ayagımda bırakınca uyanıo yanı kendıme aıt 1 dk bıle yok

Bu gün doğan Sevgili Esra ve Dilek,
Doğum gününüzü kutlar ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim sevdiklerinizle...

Öğretmenler gününü kutlayan arkadaşlara teşekkürler.
Ben de tüm öğretmen arkaşlarımın gününü kutlarım

Çok zor yazı yazmak forumda bu ne böyle....
uykusuzluk çok zor Allah yardımcınız olsun PErvin ve Derya.
Bir an önce normale dönerler inşallah.
Kendine ayrıracak zamanı evde bulmak imkansız.
Ben tırnaklarımı bile okulda törpülüyorum boş derslerde :)

BABYBİM allah kolaylık versin bu aralar çok bunaldın cidden... biri gelse yanına ya annen ya görümcen biraz rahatlarsın gelme ihtimalleri yokmu.. birkaç saat ecoşa baksalar ya sen dinlenmiş olursun biraz uyursun yada ne bilim bi çarşı pazar yaparsın bu sana çok iyi gelir....

maalesef canım kimse gelecek poz da deil

deryacım işin zor gerçekten.. tuba nasıl daha iyi mi?
pervin bi arkadaşın vardı arada bırakıyodun ya, yine öyle bi rica etsen de kendinle kalsan azıcık? akıl vermek gibi olmasın ama.. bu durumlarda yarım saat bile süper geliyor. ada o kadar bacaklarıma sarılan bi çocuk diil ama dün duş almak için yarım saatliğine komşuma bıraktım. acele etmeden, suyun altında 10 dk durmuşum ööyle..

0 arkadasım hamıle ustelık 3 ay dusuk ıgnesı olması gerekıo kucagına alamıo sagolsun ona ragmen gecen kuafore gıttıımde baktı yuklenmek ıstemıorum

İfinim günümüzü kutlayan kendi güzel, yüreği güzel tüm anneleri öpüyorum. Ben de örtmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.

Hastalara acil şifalar, uykusuzlara acil uykular diliyorum.

Annem ve Meryem Abla Doruk'u doktora götürdüler. Bir duş alıp uykumu almaya çalışacağım. Gece Doruk'un odasında yere yorgan attım, uyudum. Uyumak denirse tabii, saat başı kalktık. Öksürük, tıksırık...

dün akşam aşımızı olduk nihayet. ama bi adah akşam saatlerinde gitmicem doktora. hiçbi soruma doğru düzgün yanıt alamadım. adam o kadar yorgun ki gözleri kan çanağı gibiydi. halbuki çok seviyorum onu çok da güveniyorum ama dün sinir oldum. ada da bu zamana kadar hiç sesini çıkarmamıştı doktor kontrollerinde. bu sefer ortalığı yıktı. çok şaşırdık onur da bende. elimiz ayağımıza dolandı. neyseki herşey yolunda. bir sürü diş uç vermiş yine. çıkmak üzereler dedi. onlar da çıkınca 16 dişimiz olacak. yani kalıyor 4! evde ayakkabı giydirmeyin dedi. çarık çorap giydiriyorum zaten genelde. bağışıklık sistemini güçlendirici bi şurup filan veriyim mi pek sebze meyve yemiyor dedim. hayır dedi. bitkisel bile olsa çocuğa boşuna ilaç verme dedi. büyük bir resim defteri al dedi. resim yapamaz tabii ama karalama yapması bu aylarda bizim için çok önemli dedi. onunla sakın inatlaşmayın dedi. yapmasını istediğiniz hareketleri afferin sana alkış filan gibi ödüllendirin, yapmasını istemediğiniz hareketleri görmezden gelin çünkü şu anda büyük ölçüde dikkat çekmeye çalışacaktır dedi.resimli kitapları göstermeye devam edin, masal kitaplarına şu anda ilgi duymaması çok normal zorlamayın, 2 yaşından sonra dedi. daha aklıma gelirse yazarım ada izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…