2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amanın bizimde bir ara bu durum oldu oruçta başaldı yusuf düşerdi gelridim ne oldu bana bakmadan düştü derdi kalkıp bakmazdı veeeeeeeeeee..
Esrako gibi bir uzaklaşma bir surat her isteğini reddettim..baktım olmuyor tartışma çıkarttım oda kesmedi ve..dedimki asla bizimle muhatap olma al bilgisayarı salona taşı ..yok anlamıyor
sonra sı....birgün karşılıklı kahve içerken konuyu açtım..bizimle beraberken oyun oynamamaya söz verdi oynamıyor şükür..ama birde şu sözüm etkili oldu madem oyun oynamayı seviyorsun oyna hoşuna gidiyorki yapıyorsun ne yapalım bende tek başıma her şeyi yaparım dedim..duygu sömürüsü gibi oldu ama etkilide oldu..

maşallah Ada ya ne güze dişleri tamamlanıyor...
yazdıkların için çok teşekkürler...

taze dodoya geçmiş olsun.
bizdede 2 gündür hırıltı var ara ara öksürüyor özellikle sabah kalktığında umarım ilerlemez

gizem maşallah adaya dişler birden çıkacak desene
bizde daha 7 diş var

derya kızın nsl oldu?
geçmişte okumuştum çiçek çıkardı diye fakat bir türlü soramadım şimdi iyimi?

guzel oldu bilgiler gizemcim çok sagol yaptıgı oluımsuz hareketlir gormezden gelmek gerek dimi ozellikle daha çok yapıyor yapma dedikce dgogru

aynen bende bunlarıda soylemistim
bende sıkıntımı uzuntumu derdimi mutlulugum arkadaslarımı ararım paylasırım iyice koparız ne hos vs demistim

HAE

dislerin toplamı simdilik 20 mi olacaktı bizim 13 tane varr allahım az kalmıs çok sukurrrrr
iki gundur çok kolayyiyor yani yiyne oyuncak vs oyalıyoruz ama allaha sukurneydi o ne yapsan agzını acmayan hali kalmadı

ADAya kocaman bi maşallah ha gayret çok az kalmış dişleriniz.. demek 20 olunca son yarıyı azda olsa geçtik az kalmasına sevindim....

sağol dilek kızım iyi şükür yarın banyo yaptıracağım..bakalım baya baya söndü çiçilerimiz..

aşınızı olmuşsunuz geçmiş olsun..biligler güzel..ama tubada işe yarmıştı..
yusfta sala yırtıyor hemen:))

Sağol canım, bu arada ESRAKO VE senin doğum gününüzü kutlarım. Nice güzel yaşlara inşallah...

GİZEM maşallah Ada'ya. Bilgiler için teşekkürler.

Annemle konuştum az önce bizden haberler pek iyi değil. kulak enfeksiyonu demiş doktor. Akciğerler de pek iyi görünmüyormuş, röntgen istemiş. Bir de kan tahlili yaptırın, demiştim anneme. Doruk daha hiç kan vermedi çünkü, tam kan sayımı istemiş doktor, damardan almışlar, yarım saate çıkacakmış. Çok ağlamış kuzum benim, içim parçalandı, keşke gitseydim ben de akşam gitmemeyi düşünüyorum, içime sinmiyor şimdi hiç.

burcu geçmis olsun. kan sayımı yapılmalı zatenbir yas civarndıa kan durumuna bakılmıs olur hem.
umarım yuksek oranda mikrop vs çıkmaz kanda antibiyotik kullanmasına gerek olmaz. ama olsa bile endise etme çok kuçukken kullanmak zorunda kalanlar var bilmiyorum doruk daha once içtimi antibiyotik ama .

oglen babacım geldiii cicekk almıs banaa ilk kezz. kapıyı actımm dogum gunun kutlu olsun diye çiçegi uzattı nasıl sevindimmm yaa canım babammm.

ibocum da iki gun evel sehir firsatında kampanyalı olan orkideden yollamıs :)))) iki gun evel gormustum hah demistim ibo bu firsatı kacırmaz ve kaçırmamıs :)))) hey allahım sehir firsatı çikti mertlik bozuldu :) aksamda gorumcelerle pasta kesme toreni var bu aksam diyet bozulcak biraz napalım

bende çok surat astım ama olmadı.sizin taktikleride bi deniyeyim.çünkü dünya ile bağlantısını kesiyor resmen.

çok geçmiş olsun burcu.geçen ay çınar içinde kulak enfeksiyonu demişti doktorumuz.malesef ciğerleride berbattı.neyseki hiç antibiyotik önermeyen doktorumuz 5 günlük bi kür verdi çok şükür geçti.canım eğlenceye gidememen içinde üzüldüm ama onun yanında olman daha iyi bence orda huzursuz olacağına

canım benim babanın çiçek alıp gelmesi süper olmuş.senin adına çok sevindim ve ayrıca çok duygulandım.

face de arkadasların hakkındaki soruları yanıtla ya bayıldım hepiniz için çok fena dusuncelerim var haberiniz ola :))

BURCUM geçmiş olsun canım ya... kan sayımı zatenbi hastalık olsada olmasada yaptırmanız iyi olmuş malesef kötü oluyor tüplerle kan almaları ama inşallah sonuç güzel çıkar...röntgeni ne yaptırdınız çektirmişmi annen şartmıymış peki boşuna radyasyon almasın kuzucuk.....

ESRAKO cidden çok güzel bi sürpriz olmuş baban çok ince bi davranış sergilemiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…