ne tartışması katliam çıkar heralde.bilgisayarın yanına yaklaşamıyorum evde.çok bağmlı inanılmaz yıllardır oynuyor.kulağında kulaklıklar.,online bir oyun 5-10 arkadaş konuşa konuşa oynuyorlar.inşallah soğur ama nasıl olacak bilmiyorum.
maşallah Ada ya ne güze dişleri tamamlanıyor...dün akşam aşımızı olduk nihayet. ama bi adah akşam saatlerinde gitmicem doktora. hiçbi soruma doğru düzgün yanıt alamadım. adam o kadar yorgun ki gözleri kan çanağı gibiydi. halbuki çok seviyorum onu çok da güveniyorum ama dün sinir oldum. ada da bu zamana kadar hiç sesini çıkarmamıştı doktor kontrollerinde. bu sefer ortalığı yıktı. çok şaşırdık onur da bende. elimiz ayağımıza dolandı. neyseki herşey yolunda. bir sürü diş uç vermiş yine. çıkmak üzereler dedi. onlar da çıkınca 16 dişimiz olacak. yani kalıyor 4! evde ayakkabı giydirmeyin dedi. çarık çorap giydiriyorum zaten genelde. bağışıklık sistemini güçlendirici bi şurup filan veriyim mi pek sebze meyve yemiyor dedim. hayır dedi. bitkisel bile olsa çocuğa boşuna ilaç verme dedi. büyük bir resim defteri al dedi. resim yapamaz tabii ama karalama yapması bu aylarda bizim için çok önemli dedi. onunla sakın inatlaşmayın dedi. yapmasını istediğiniz hareketleri afferin sana alkış filan gibi ödüllendirin, yapmasını istemediğiniz hareketleri görmezden gelin çünkü şu anda büyük ölçüde dikkat çekmeye çalışacaktır dedi.resimli kitapları göstermeye devam edin, masal kitaplarına şu anda ilgi duymaması çok normal zorlamayın, 2 yaşından sonra dedi. daha aklıma gelirse yazarım ada izin vermiyor.
dün akşam aşımızı olduk nihayet. ama bi adah akşam saatlerinde gitmicem doktora. hiçbi soruma doğru düzgün yanıt alamadım. adam o kadar yorgun ki gözleri kan çanağı gibiydi. halbuki çok seviyorum onu çok da güveniyorum ama dün sinir oldum. ada da bu zamana kadar hiç sesini çıkarmamıştı doktor kontrollerinde. bu sefer ortalığı yıktı. çok şaşırdık onur da bende. elimiz ayağımıza dolandı. neyseki herşey yolunda. bir sürü diş uç vermiş yine. çıkmak üzereler dedi. onlar da çıkınca 16 dişimiz olacak. yani kalıyor 4! evde ayakkabı giydirmeyin dedi. çarık çorap giydiriyorum zaten genelde. bağışıklık sistemini güçlendirici bi şurup filan veriyim mi pek sebze meyve yemiyor dedim. hayır dedi. bitkisel bile olsa çocuğa boşuna ilaç verme dedi. büyük bir resim defteri al dedi. resim yapamaz tabii ama karalama yapması bu aylarda bizim için çok önemli dedi. onunla sakın inatlaşmayın dedi. yapmasını istediğiniz hareketleri afferin sana alkış filan gibi ödüllendirin, yapmasını istemediğiniz hareketleri görmezden gelin çünkü şu anda büyük ölçüde dikkat çekmeye çalışacaktır dedi.resimli kitapları göstermeye devam edin, masal kitaplarına şu anda ilgi duymaması çok normal zorlamayın, 2 yaşından sonra dedi. daha aklıma gelirse yazarım ada izin vermiyor.
aynen bende bunlarıda soylemistimamanın bizimde bir ara bu durum oldu oruçta başaldı yusuf düşerdi gelridim ne oldu bana bakmadan düştü derdi kalkıp bakmazdı veeeeeeeeeee..
Esrako gibi bir uzaklaşma bir surat her isteğini reddettim..baktım olmuyor tartışma çıkarttım oda kesmedi ve..dedimki asla bizimle muhatap olma al bilgisayarı salona taşı ..yok anlamıyor
sonra sı....birgün karşılıklı kahve içerken konuyu açtım..bizimle beraberken oyun oynamamaya söz verdi oynamıyor şükür..ama birde şu sözüm etkili oldu madem oyun oynamayı seviyorsun oyna hoşuna gidiyorki yapıyorsun ne yapalım bende tek başıma her şeyi yaparım dedim..duygu sömürüsü gibi oldu ama etkilide oldu..
aşınızı olmuşsunuz geçmiş olsun..biligler güzel..ama tubada işe yarmıştı..dün akşam aşımızı olduk nihayet. ama bi adah akşam saatlerinde gitmicem doktora. hiçbi soruma doğru düzgün yanıt alamadım. adam o kadar yorgun ki gözleri kan çanağı gibiydi. halbuki çok seviyorum onu çok da güveniyorum ama dün sinir oldum. ada da bu zamana kadar hiç sesini çıkarmamıştı doktor kontrollerinde. bu sefer ortalığı yıktı. çok şaşırdık onur da bende. elimiz ayağımıza dolandı. neyseki herşey yolunda. bir sürü diş uç vermiş yine. çıkmak üzereler dedi. onlar da çıkınca 16 dişimiz olacak. yani kalıyor 4! evde ayakkabı giydirmeyin dedi. çarık çorap giydiriyorum zaten genelde. bağışıklık sistemini güçlendirici bi şurup filan veriyim mi pek sebze meyve yemiyor dedim. hayır dedi. bitkisel bile olsa çocuğa boşuna ilaç verme dedi. büyük bir resim defteri al dedi. resim yapamaz tabii ama karalama yapması bu aylarda bizim için çok önemli dedi. onunla sakın inatlaşmayın dedi. yapmasını istediğiniz hareketleri afferin sana alkış filan gibi ödüllendirin, yapmasını istemediğiniz hareketleri görmezden gelin çünkü şu anda büyük ölçüde dikkat çekmeye çalışacaktır dedi.resimli kitapları göstermeye devam edin, masal kitaplarına şu anda ilgi duymaması çok normal zorlamayın, 2 yaşından sonra dedi. daha aklıma gelirse yazarım ada izin vermiyor.
taze dodoya geçmiş olsun.
bizdede 2 gündür hırıltı var ara ara öksürüyor özellikle sabah kalktığında umarım ilerlemez
gizem maşallah adaya dişler birden çıkacak desene
bizde daha 7 diş var
derya kızın nsl oldu?
geçmişte okumuştum çiçek çıkardı diye fakat bir türlü soramadım şimdi iyimi?
bende çok surat astım ama olmadı.sizin taktikleride bi deniyeyim.çünkü dünya ile bağlantısını kesiyor resmen.amanın bizimde bir ara bu durum oldu oruçta başaldı yusuf düşerdi gelridim ne oldu bana bakmadan düştü derdi kalkıp bakmazdı veeeeeeeeeee..
Esrako gibi bir uzaklaşma bir surat her isteğini reddettim..baktım olmuyor tartışma çıkarttım oda kesmedi ve..dedimki asla bizimle muhatap olma al bilgisayarı salona taşı ..yok anlamıyor
sonra sı....birgün karşılıklı kahve içerken konuyu açtım..bizimle beraberken oyun oynamamaya söz verdi oynamıyor şükür..ama birde şu sözüm etkili oldu madem oyun oynamayı seviyorsun oyna hoşuna gidiyorki yapıyorsun ne yapalım bende tek başıma her şeyi yaparım dedim..duygu sömürüsü gibi oldu ama etkilide oldu..
Sağol canım, bu arada ESRAKO VE senin doğum gününüzü kutlarım. Nice güzel yaşlara inşallah...
GİZEM maşallah Ada'ya. Bilgiler için teşekkürler.
Annemle konuştum az önce bizden haberler pek iyi değil. kulak enfeksiyonu demiş doktor. Akciğerler de pek iyi görünmüyormuş, röntgen istemiş. Bir de kan tahlili yaptırın, demiştim anneme. Doruk daha hiç kan vermedi çünkü, tam kan sayımı istemiş doktor, damardan almışlar, yarım saate çıkacakmış. Çok ağlamış kuzum benim, içim parçalandı, keşke gitseydim ben deakşam gitmemeyi düşünüyorum, içime sinmiyor şimdi hiç.
oglen babacım geldiii cicekk almıs banaa ilk kezz. kapıyı actımm dogum gunun kutlu olsun diye çiçegi uzattı nasıl sevindimmm yaa canım babammm.
ibocum da iki gun evel sehir firsatında kampanyalı olan orkideden yollamıs :)))) iki gun evel gormustum hah demistim ibo bu firsatı kacırmaz ve kaçırmamıs :)))) hey allahım sehir firsatı çikti mertlik bozuldu :) aksamda gorumcelerle pasta kesme toreni var bu aksam diyet bozulcak biraz napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?