2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yazdıklarım nereye gitti yafff zaten vakit yok niye böyle oldum ben

günümü kutlayan tüm annişşşşler teşekkürler , bende öğretmen arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum

dodo niye hasta oldu bukadar allah acil şifa versin inşallah kan sonuçlarıda iyi çıkar. gitmediğin daha iyi olmuş daha çok üzülürdün...

gizmo bilgiler süper çok çok teşekkürler daha aklına gelirse yaz olarmı. ben bu araalr kitapta okuyamıyorum.

ama denize masa aldı anneannesi, pilsandan, 50 tl, rengarenk.

üstüne kağıt koyuyorum çiziptirip duruyor ama bunun bu dönemde önemli olduğunu bilmiyordum.

plastik daha iyi fikirmiş sanki hani ahşapda bakıyordum. sürekli eğilip duruyor masanın altına filan korkmuyorum böyle olunca.

ben ne fena ama ayakkabı giydiriyorum uykuya geçmeden az öncede yalınayak dolaştırıyorum çok hoşuna gidiyor arada birde çarık çorap ama genelde evde ayakkabı ((

ayrıca deniz tarkan öp öp öp ve sertap rengarenk şarkılarına takık durumda. tarkanı isteyince öb öb öb aç diyor sertabdada klipte yanaklarını tutuyor ya o hareketi yapıyor acilen açıyoruz dans ediyoruz. tabi bunlar hep nazlının marifetleri.

esrakom ve dilekcim doğum gününüx kutlu olsun. yeni yaşınız hayırlı uğurlu gelsin...

bizim okulda da mantolama var.benim camın önünde ustalar.kanka olduk valla
maşallah sana hafızana.
canım benim Allah yardımcın olsun.iyleşsin öydekimiz bir an önce.
Elüüüf senin Neva Gurme olmasın hee??
kesin :)
kırık fön nasıl olar ki?? özledik seni Taze, koy bi foto gözümüz göynümüz açılsın hele bi..
benim teyze oğulları kuaför.süper yapıyorlar.bir de bekear bir ingilizce öğretmeni var bizde hergün kırık fönlü geliyor.zaman bol tabii
gurme nevaya maşallah dide .her çocuk yemesinden uymasına çok farklılık gösteriyor...
öyle de ben çok sıkıntı çekiyorum.hem akşama onun da yiyeceği birşeyler yapmak için hem de ertesi güne.
Bu arada Gurme Neva lafı çok yakıştı kendisine....
salifoyla da paylaşayım bunu
çokk sağol ikinciyi yapacağım iki katı yapacağım.seveceğimden eminim.babagannuşu severim onun gibi bu da
neva balık da yemiyor.ama 1 aydr denemedim belki yer.denemk de faide var.
sulu köfte ramazan da yerdi.sonra yemesi.köfteti bütün bütün yutardı.şimdi minik minik parçalayıp kakalıyorum.
unutmadan dido hatunu laf atıyon atıyon arge filan sataşıyon allahın afyonundan. sanmaki farketmiyorumm senide pöpücem bigün karadutum çingenem kızınıda bi uygun zamanda...))))
ben de diyorum niye tepki yok.:)))
bu abinin bir adı var değil mi? kafamda çok gizemli,değişik bir imajı var:)
hayırlısı.taşınma işi ne oldu?
gecelerı uyumuo saat basıbıle olmadan mızırmızır 4te uyanıo 6ya kadar sallıorum 6bucykta cıglık poffff oglen 1 saat uyuyo ayagımda bırakınca uyanıo yanı kendıme aıt 1 dk bıle yok
işin zor gerçekten.benimki de gece meme meme diye uyanıp üstüme abanıyor çok daralıyorum.dün mızladı uykum var diye saat 9 dedim yandık.uyudu ve 1 saat sonra uyanıp kudurdu,binbir şebeklik gece 2'de yattı ve3 defa uyandı.ece kurt adama dönüşüyor.
aaa ne güzel.ben de neva'nın sürekli kalem defter diye ağlamasından ve defterlerimi karalayıp dolan sayfayı yırtıp atmasından ötürü sprialli kocaman resim defteri aldım.acaba erkenmi yanlış mı yaptım diyordum.sağolasın.ilk karalamakarını sakladım tarih atıp.
dislerin toplamı simdilik 20 mi olacaktı bizim 13 tane varr allahım az kalmıs çok sukurrrrr
iki gundur çok kolayyiyor yani yiyne oyuncak vs oyalıyoruz ama allaha sukurneydi o ne yapsan agzını acmayan hali kalmadı
gözün aydın.doğumgünün de kutlu olsun.

öğretmenler günümüz mübarek olsun arkideşlerim:)
bugün salifo okula çiçek göndermiş.arkadaşlar çok özendiler bana.bir kaçı eşlerinin gönderdiği öğretmenler günü mesajını sesli sesli okuyordu hava atma babından:) en sevdiğim çiçeklerdi.çok mutlu oldum,onere oldum.

püdürümüz de hepimize oukun adı ve amblemi olan ahşap kutu içerisinde kalem seti hediye etti.kalemlerin üzerinde ad ve soyadlarımız yazıyor.
yüzsüz öğrencilerim de onları öğretmneler günü şerefine yemeğe götürmemi istediler.arabayla yurtlarına bıraktım o kadar.
okkulun yemeği vardı ordu evinde biz üç arkadaş gidemedik malum sebebpten.önemli de değil.salih ve neva olmadan sevmiyorum gitmeyi.

doktora gittim ayağımdaki yağ bezeziymiş perasyonla alınacak büyürse
diğer ayağımdaki siğillere azot,ışın uygulandı.uzun olu affedin.neva uyurken yazayım dedim

yok yok ESRA yoktur yoktur benim hakkımda kötü düşüncen yoktur senin
eminsin yani

Son düzenleme:

aynen şarkılar çıktığından beri müptelası.usbye kaydettim onu bakıcıdan alınca çalıyorum arabada öp öp'ü ileri eri sallayarak kafayı öp öp do do diyor.
bugünkü marifeti elleri arkkada kavşturup göbeği çıkarıp kıro gibi yürümek.sema abla uyarmıştı bugün eller arkada yürüyor diye eve geldik hep böyle yürüdü uyuyana kadar

yok kuzumm yaa kıyamam.. oyle demek ıstemedım nıye kafana kaya atayım delü :)) ben de güle oynaya yazdım nan.. gel öpimmm.. regl donemıne denk geldık sanırsam .
demam demam gel barısalım osamann
wcde bıle benımle cok bunaltıo kacmak ıstıorum bazen
kıyamam sana yaa,keske yalnız olmasan birileri olsa yanında.orda gunluk kabul eden kresler yokmu.mesela haftada bı gunlugune yarımgunluk anlassan.burda bı kac arkadasım öle yapıyo haftanın 2 gunu falan yarım gun yolluyolar sonra öğlen alıyo öğle uykusunu evde uyutuyo
gecmıs olsun Nurdancım..inş düşer atesı Teonun

Deryacım sende yalnızsın hemde 2 cocuklusun.özellıkle sen ve Pervın için üzülüyorum.inş uykuları düzene gırer

sibelin ağbi tavuk dönerci ağbi dimi ya bende de farklı bi imaja sahip adı sanı görüntüsü canlandıramıyorum hiçbişekilde:))))

Elif, ben yazıların arasından senın arabayı aktıf kullanmaya basladıgını anlamıs bulunuyorum.. kazasız belasız kullanasın arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…