yok kuşum yok prosedürrr o prosedürrr
örtmenler gününde dersmi olur yahu
hay cok yaşa Evrimim aynı seyı düşünüyordum Pervinin msjını okurken.
Haddimi aşmamışımdır insallahh.. yılların hatrına yazdım valla.. yoksa kımsenın ısıne karısmak haddıme degıldır ama su an kı ruh halını ıyı gormuyorum,ondan dolayı endıselenıyorum acıkcası.
Evrim sen kuzeyin iştahsızlığından bahsediyorsun ya geçen gün bi gazetede okudum
bebeklerin iştahsızlığı iiçin havuç tohumu diye birşey varmış.
iştahsızlığa bire bir diyor özelliklede bebeklerde diye yazıyordu
gerçi sen elinden geleni yapıyorsun
paylaşmak istedim bir araştır istersen
ben dedim doruk iyidir diye.
evrim okul başladığından beri işe,markete falan arabayla gidip geliyorum.seviyorum mu kullanmayı hayır hayır hayır.bir şöfor olsa dah iyi bence.mecburiyetten işte.kabiliyetsizim biliyorum.
nevaya ıspanaklı makarna yapıyorum bakalım yer mi?
dünkü evdeyaptığım döneri pilavla,hoşafla,sarımsaklı yoğurtla yemiş bulunuyr.çok mutlu oldum çoooooook
çorbalara sarmış durumdayım hafif beslenme adına.tandır çorbası harika oluyormuş mesela.tarifi yengemden almıştım.bayıldım bayıldım
Pervinim, bir de hamıle kalırsan halını duusnuyorum.. nacızane endıselenıyorum senın ıcın be yavrum.. en azından yaza kadar ertelesen su projenı. Tek basına cocuk buyutmek, etrafında guvenecegın bırı olmadan bas basa yasamak hakıkaten cok zor.. Allah yardımcın olsun.
Haddimi aşmamışımdır insallahh.. yılların hatrına yazdım valla.. yoksa kımsenın ısıne karısmak haddıme degıldır ama su an kı ruh halını ıyı gormuyorum,ondan dolayı endıselenıyorum acıkcası.
endıselenecegını bılıodum canım ama bu ısın nezaman olacagı bılınmıoki...cok saol hayatım..oyle bı degısım ısteı varki ıcımde
benım ruh halım uzun zamandır boyle...tabıkı yazacaksınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?