2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervinim, bir de hamıle kalırsan halını duusnuyorum.. nacızane endıselenıyorum senın ıcın be yavrum.. en azından yaza kadar ertelesen su projenı. Tek basına cocuk buyutmek, etrafında guvenecegın bırı olmadan bas basa yasamak hakıkaten cok zor.. Allah yardımcın olsun.

hay cok yaşa Evrimim aynı seyı düşünüyordum Pervinin msjını okurken.

Haddimi aşmamışımdır insallahh.. yılların hatrına yazdım valla.. yoksa kımsenın ısıne karısmak haddıme degıldır ama su an kı ruh halını ıyı gormuyorum,ondan dolayı endıselenıyorum acıkcası.

Bugun kufaöre gıttım.. oldukca çarpıcı bır calısma oldu üzerimde.. çarpılma konusu güzellik degil.. acıdan acıya gırdıgım kılıgın ıfadesıdır.. bıktım ben bu kıl tüy işinden. Antalya da ılk ısım bır lazer zımbırtıısna ön kayıt yaptırmak.

yok canım, ıyı nıyetle söyledıgını anlar Pervin.benımde aklıma ılk gelen oldu okurken.sen yazınca sölim dedim :))

İŞyerinde tavuk döner kesen bir ağğbi imajı var artık imgelem dünyamda.bozmayın böyle kalsın

Evrim sen kuzeyin iştahsızlığından bahsediyorsun ya geçen gün bi gazetede okudum
bebeklerin iştahsızlığı iiçin havuç tohumu diye birşey varmış.
iştahsızlığa bire bir diyor özelliklede bebeklerde diye yazıyordu
gerçi sen elinden geleni yapıyorsun
paylaşmak istedim bir araştır istersen

ben dedim doruk iyidir diye.

evrim okul başladığından beri işe,markete falan arabayla gidip geliyorum.seviyorum mu kullanmayı hayır hayır hayır.bir şöfor olsa dah iyi bence.mecburiyetten işte.kabiliyetsizim biliyorum.

nevaya ıspanaklı makarna yapıyorum bakalım yer mi?
dünkü evdeyaptığım döneri pilavla,hoşafla,sarımsaklı yoğurtla yemiş bulunuyr.çok mutlu oldum çoooooook

çorbalara sarmış durumdayım hafif beslenme adına.tandır çorbası harika oluyormuş mesela.tarifi yengemden almıştım.bayıldım bayıldım

Onu cok onceden okumustum, cocuklar ıcın verılebılır de, daha bebek olanlar ıcın verılmesı ıcıme sınmıyor cunku bıtkılerın tohumları özleri oldugu ıcın cok guclüdür ve daha ıc organları gelısmesı devam eden bır canlıya vucudunu yoracak bır sey vermek ıstemıyorum. Hvuc tohumun oldukca guclu bır bıtkı oldugunu okumustum bır de. Yıne de saol arkadasım, düşünmüşsün, yazmıssın.. ALLAH RAZI OLSUN. Eskisi gıbı kendı kendıne yednıden ıstahının acılmasını bekleyecegım.

Anladım.. onemlı olan ısını gormesı.. kazasız belasız ınsallah.

nevaya ıspanaklı makarna yapıyorum bakalım yer mi?
dünkü evdeyaptığım döneri pilavla,hoşafla,sarımsaklı yoğurtla yemiş bulunuyr.çok mutlu oldum çoooooook

ne guzel.. masallahh.. bızde de her an bır pılav bır makarna... bıraz et.. bıraz corba hazır.. olur da canı ıster mı dıye habıre onune sunuyorum, canı ısterse alıyor uc bes lokma.

çorbalara sarmış durumdayım hafif beslenme adına.tandır çorbası harika oluyormuş mesela.tarifi yengemden almıştım.bayıldım bayıldım

paylasırsan sevınırım. ogleden sonra bır suredır ıstedıgım bır seyın dıbıne bulana dek yedıgım ıcın aksam bır sey yemeyerek olayı dengeleme cabasındayım. sana afıyet olsun cıgerım... gecen pazardan çıtır çıtır beyaz lahana buldum.. bu ara onu yerım kesın.

endıselenecegını bılıodum canım ama bu ısın nezaman olacagı bılınmıoki...cok saol hayatım..oyle bı degısım ısteı varki ıcımde

endıselenecegını bılıodum canım ama bu ısın nezaman olacagı bılınmıoki...cok saol hayatım..oyle bı degısım ısteı varki ıcımde

benım ruh halım uzun zamandır boyle...tabıkı yazacaksınız canlarım

hassas konular bunlar.. insanın en özeli, ondan yazmaya ıhtıyac hıssettım. ıyı ol, sen bızım kıymetlımızsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…