2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

lahana kapuskası yap efrim kıyma soğan kırmızı biber ve bulgur koyuyorum ben.

tandır çorbası ne kuzum tarif yaz olmaz öyle

dodoya sevindim.

bugünde öğlen etli biber dolma erişteli yeşil mercimek çorbası akşamda fırında pırasa var

ayrıca akşam balo var gitsemmi diye düşünüyordum gitcem galiba. bugün çok yoruldum 1 saat tören sonrada salonda 3 saat gösteri salonda buzdan öte soğuk donup tekrar çözülünce bi garip oluyorum ben ama zabahtan kaş bıyık saç baş bakımı yaptırdım mecburen
böylece kalksam gitsem olur yani.

doruk beye geçmiş olsun...tahlil temiz çıkmış bununla geçmiş gitmiş olsun..bol uykulu geceleri geri gelsin annesi de eski aşk dolu günlerine dönsün inşallah..:))
MATEMATİK ÖRTMENİM örtmenler künün için di bu dua....:))))

PERVİN içten içten bebek özlemi artıyor umutsuzluğu kapılmak yok..hiç iki çocukla ne yaparım diye düşünmedi ki erteleme gereği de duysun..hatta iyi geleceğine çok emin..Demek ki öyle düşünüyorsa aynen de öyle olacaktır...

zeytin yaprağı çayı hım Evrim kullan tadını anlat ki ona göre alalım dimi..alıp dolapta beklemesin..

bu sıralar aman nazar degmesın uykumuz ufaktan düzene gırmeye basladı.artık gunde sadece 1 kere uyutuyorum ve aksam en gec 9da uyutmaya baslıyorum.ohh bı kac saat aksamları kafa dınlıyorum.ilk zamanlar erken yattıgı için gece sık uyanıyordu hatta bı kac saat uyanık kalıyodu ama gectı şükür.alıstı ,tabı yıne uyanıyo enaz 4 kere ama uyuyo emınce tekrar.sabahta 7.30da uyanıyo. öğlende 11de uyku sınyallerı baslıyo 12 ye kadar dayanmasını saglıyorum yoksa erken yatarsa aksam üstü 6da uyumak için cıldırıyor

şu 2 kökte cıktı rahat ettuık.offf sırada hangılerı var acaba.bıde Derya çicek salgını var dedıgınden berıdır cocuk görünce ıyıce bakınır oldum su çicegı varmı falan dıe.

şu 2 kökte cıktı rahat ettuık.offf sırada hangılerı var acaba.bıde Derya çicek salgını var dedıgınden berıdır cocuk görünce ıyıce bakınır oldum su çicegı varmı falan dıe.

uykularınız düzene girmiş maşallah..
doktor bey öyle dedi çiçek salgını var..mümkün olduğunca kalabalık ortama sokma..çünkü hasta kişinin bulunduğu yeri terk ettiği halde 2 saat boyunca mikrop canlı kalıyormuş..

diş problemimiz az ara verince bizde uyumaya başlamıştık ki..tekrar el ağızda ve ne bulsa ağızda gece uyanmaları tekrar arttı ..gündüzde çok az uyuyor ağlayarak uyanıyor tekrar sallıyorum ama artık uymuyor (

hocam lahanayı kendıme salataya dogramak ıcın, haslayıp ustune yogurt dokup yemek ıcın falan aldım.. nötr bıtkılere yuklenıyorum bu ara.

tamam efrimim yorgunluğuma var gitsin

vardım yorgunluguna Hocam.. ne demek.

zeytin yaprağı çayı hım Evrim kullan tadını anlat ki ona göre alalım dimi..alıp dolapta beklemesin..

kullanmaya basladım.. yanı ben yararlı olduguna ınandıgım seylerın tadına pek aldırmam.. cok da keskın tadı olan bır cay degıl, ıcınde yesıl cay ve nane de var.. o da acı tadıını kırmak ıcın konmus dıye dusunuyorum. gunde bır kupa ıcerım artık.

gecelerı uyumuo saat basıbıle olmadan mızırmızır 4te uyanıo 6ya kadar sallıorum 6bucykta cıglık poffff oglen 1 saat uyuyo ayagımda bırakınca uyanıo yanı kendıme aıt 1 dk bıle yok

şu çocuklar bir düzene girse ne iyi olur

sevindim tahliller temiz çıkmış..enfeksiyon için antibiyotik mi verdi?

Damla Hojam akşam ayrı öğlen ayrı menüyü kendin mi yapıyorsun yani pişiriyorsun?..öyleyse tebrikler..ben de günde 2 çeşit en fazla..utanmalımıyım?

EVRİM diyet nasıl gidiyor ? pazartesi kilona bakacaktın son durum nedir beni de gazla ..ye ye nereye kadar yani..

bayram öncesi 1 kilocuk vermiştim bayramda geri aldım..şimdi 500 gr cık verdim cık cıklarla al ver olmuyor olmuyor
o-l-m-u-y-o-r

EVRİM diyet nasıl gidiyor ? pazartesi kilona bakacaktın son durum nedir beni de gazla ..ye ye nereye kadar yani..

tartımın pili zayıfladıgından sacmalıyor yıne Derya cım.. ama kendı kendıme ıyıden ıyıye ınceldıgımın farkındayım.. en azından gobegım falan farkedılır derecede kuculdu.. buyuk ıhtımalle bır ayda 3 kılo vermısım gıbı kabul edıyorum kendımı. ılacları ıcıyorumü, sanırım sıkılasmaya cok yardımcı oluyor dıye dusunuyorum.

kafaya koydum.. bundan dolayı da oldukca keyıflıyım, yanı kendımı ıkna ettım.. bundan sonra boyle yasanacak.. kontrollu yenecek.. bunu basardım ya.. yavas yavas kılo vermeye hazırım.. hem boylece kolay kolay da alma tehlıkesı ıle karsılasmam.. mayısa kadar zamanım var.

bende bıktım kesin çözüme gidilmeli.....her ay aynı acıyı yaşa yaşa dimi yani...

yavaş yavaş vermek en mantıklısı..geri gelmeme açısından doğru karar..iş kafada bitmeli zaten..krom sıkılaşmada çok etkili ..
benim kafa çok dolu hatta santevit acai aldım yine desem(( doğum kontrol hapını bıraktım hemde çok zamansız bir vakitte ve hormonlar şaşırdı iştahta öyle..adaçayıda kar etmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…