şu 2 kökte cıktı rahat ettuık.offf sırada hangılerı var acaba.bıde Derya çicek salgını var dedıgınden berıdır cocuk görünce ıyıce bakınır oldum su çicegı varmı falan dıe.
lahana kapuskası yap efrim kıyma soğan kırmızı biber ve bulgur koyuyorum ben.
tandır çorbası ne kuzum tarif yaz olmaz öyle
dodoya sevindim.
bugünde öğlen etli biber dolma erişteli yeşil mercimek çorbası akşamda fırında pırasa var
ayrıca akşam balo var gitsemmi diye düşünüyordum gitcem galiba. bugün çok yoruldum 1 saat tören sonrada salonda 3 saat gösteri salonda buzdan öte soğuk donup tekrar çözülünce bi garip oluyorum ben ama zabahtan kaş bıyık saç baş bakımı yaptırdım mecburen
böylece kalksam gitsem olur yani.
tamam efrimim yorgunluğuma var gitsin
zeytin yaprağı çayı hım Evrim kullan tadını anlat ki ona göre alalım dimi..alıp dolapta beklemesin..
gecelerı uyumuo saat basıbıle olmadan mızırmızır 4te uyanıo 6ya kadar sallıorum 6bucykta cıglık poffff oglen 1 saat uyuyo ayagımda bırakınca uyanıo yanı kendıme aıt 1 dk bıle yok
Sağol canım, bu arada ESRAKO VE senin doğum gününüzü kutlarım. Nice güzel yaşlara inşallah...
GİZEM maşallah Ada'ya. Bilgiler için teşekkürler.
Annemle konuştum az önce bizden haberler pek iyi değil. kulak enfeksiyonu demiş doktor. Akciğerler de pek iyi görünmüyormuş, röntgen istemiş. Bir de kan tahlili yaptırın, demiştim anneme. Doruk daha hiç kan vermedi çünkü, tam kan sayımı istemiş doktor, damardan almışlar, yarım saate çıkacakmış. Çok ağlamış kuzum benim, içim parçalandı, keşke gitseydim ben deakşam gitmemeyi düşünüyorum, içime sinmiyor şimdi hiç.
EVRİM diyet nasıl gidiyor ? pazartesi kilona bakacaktın son durum nedir beni de gazla ..ye ye nereye kadar yani..
Bugun kufaöre gıttım.. oldukca çarpıcı bır calısma oldu üzerimde.. çarpılma konusu güzellik degil.. acıdan acıya gırdıgım kılıgın ıfadesıdır.. bıktım ben bu kıl tüy işinden. Antalya da ılk ısım bır lazer zımbırtıısna ön kayıt yaptırmak.
yavaş yavaş vermek en mantıklısı..geri gelmeme açısından doğru karar..iş kafada bitmeli zaten..krom sıkılaşmada çok etkili ..tartımın pili zayıfladıgından sacmalıyor yıne Derya cım.. ama kendı kendıme ıyıden ıyıye ınceldıgımın farkındayım.. en azından gobegım falan farkedılır derecede kuculdu.. buyuk ıhtımalle bır ayda 3 kılo vermısım gıbı kabul edıyorum kendımı. ılacları ıcıyorumü, sanırım sıkılasmaya cok yardımcı oluyor dıye dusunuyorum.
kafaya koydum.. bundan dolayı da oldukca keyıflıyım, yanı kendımı ıkna ettım.. bundan sonra boyle yasanacak.. kontrollu yenecek.. bunu basardım ya.. yavas yavas kılo vermeye hazırım.. hem boylece kolay kolay da alma tehlıkesı ıle karsılasmam.. mayısa kadar zamanım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?