yaa bukadar aaz sürmesın bızım saltanattadiş problemimiz az ara verince bizde uyumaya başlamıştık ki..tekrar el ağızda ve ne bulsa ağızda gece uyanmaları tekrar arttı ..gündüzde çok az uyuyor ağlayarak uyanıyor tekrar sallıyorum ama artık uymuyor(
kılo demeyın yazın ramazanla bırlıkte toplamda verdıgım 6 kılonun 3.5 gunu gerı almısım .cıldırcam sınırden.dıyet yapamıyprum spor desen yattı.ama artık istedıgım hıc bısemı alamıyorum dolap kıyafet dolu hıcbırıne gıremıyorum. dıyetısyen şart oldu banabayram öncesi 1 kilocuk vermiştim bayramda geri aldım..şimdi 500 gr cık verdim cık cıklarla al ver olmuyor olmuyor
o-l-m-u-y-o-r
PERVİN içten içten bebek özlemi artıyor umutsuzluğu kapılmak yok..hiç iki çocukla ne yaparım diye düşünmedi ki erteleme gereği de duysun..hatta iyi geleceğine çok emin..Demek ki öyle düşünüyorsa aynen de öyle olacaktır...
eksık olma canım sende oylehassas konular bunlar.. insanın en özeli, ondan yazmaya ıhtıyac hıssettım. ıyı ol, sen bızım kıymetlımızsın.
DERYA HISSEDIYORUM DUSUNDUGUNU;biliyorum cok yol katettim ama endiselerim var hala tibet icin, o da bir gelse sagsaglim, eski gunlere donucez biliyorum, suanki daginiklik endiselendiriyor beni. bi yanim cok rahat ve mutlu bi yanim dzaginik endiseli korkulu..anlatabildimmi??geçmiş olsun..çabucak atlatır inşallah..
kaç gündür aklımdasın ..hatta bayramda aradım seniiiiiiiiiiiiiii...Artık türkiyedesin ..yurt dışındaki sıkıntılı endişeli günler bitti...çok yol katettin..bu yaşadığın normal..eşinlede mesafeler aradan kalkınca daha bir sıkı bağlanırsınız.
sen de mi??bıturlu mudahil olamıorum kafam bidunya
cok gecmis olsun teonun atesi dusmus cok sukur, darisi basiniza..Sağol canım, bu arada ESRAKO VE senin doğum gününüzü kutlarım. Nice güzel yaşlara inşallah...
GİZEM maşallah Ada'ya. Bilgiler için teşekkürler.
Annemle konuştum az önce bizden haberler pek iyi değil. kulak enfeksiyonu demiş doktor. Akciğerler de pek iyi görünmüyormuş, röntgen istemiş. Bir de kan tahlili yaptırın, demiştim anneme. Doruk daha hiç kan vermedi çünkü, tam kan sayımı istemiş doktor, damardan almışlar, yarım saate çıkacakmış. Çok ağlamış kuzum benim, içim parçalandı, keşke gitseydim ben deakşam gitmemeyi düşünüyorum, içime sinmiyor şimdi hiç.
supersin:))face de arkadasların hakkındaki soruları yanıtla ya bayıldım hepiniz için çok fena dusuncelerim var haberiniz ola :))
ara beni boya beni de niye mesaneden cevap yazmadin??nunişim telim şarzda 5 dk içinde arıyorum senüüü
sağolasın kuzumOnu cok onceden okumustum, cocuklar ıcın verılebılır de, daha bebek olanlar ıcın verılmesı ıcıme sınmıyor cunku bıtkılerın tohumları özleri oldugu ıcın cok guclüdür ve daha ıc organları gelısmesı devam eden bır canlıya vucudunu yoracak bır sey vermek ıstemıyorum. Hvuc tohumun oldukca guclu bır bıtkı oldugunu okumustum bır de. Yıne de saol arkadasım, düşünmüşsün, yazmıssın.. ALLAH RAZI OLSUN. Eskisi gıbı kendı kendıne yednıden ıstahının acılmasını bekleyecegım.
Anladım.. onemlı olan ısını gormesı.. kazasız belasız ınsallah.
ben bayılırdım dışarda yediğimde de.yazıyorum hemenne guzel.. masallahh.. bızde de her an bır pılav bır makarna... bıraz et.. bıraz corba hazır.. olur da canı ıster mı dıye habıre onune sunuyorum, canı ısterse alıyor uc bes lokma.
paylasırsan sevınırım. ogleden sonra bır suredır ıstedıgım bır seyın dıbıne bulana dek yedıgım ıcın aksam bır sey yemeyerek olayı dengeleme cabasındayım. sana afıyet olsun cıgerım... gecen pazardan çıtır çıtır beyaz lahana buldum.. bu ara onu yerım kesın.
git hoca git eğlen.lahana kapuskası yap efrim kıyma soğan kırmızı biber ve bulgur koyuyorum ben.
tandır çorbası ne kuzum tarif yaz olmaz öyle
dodoya sevindim.
bugünde öğlen etli biber dolma erişteli yeşil mercimek çorbası akşamda fırında pırasa var
ayrıca akşam balo var gitsemmi diye düşünüyordum gitcem galiba. bugün çok yoruldum 1 saat tören sonrada salonda 3 saat gösteri salonda buzdan öte soğuk donup tekrar çözülünce bi garip oluyorum ben ama zabahtan kaş bıyık saç baş bakımı yaptırdım mecburen
böylece kalksam gitsem olur yani.
nurdancığım rabbim kimseye taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez.benim çocukluğum ve gençliğim türlü sıkıntılarla geçtiğinden kendi kurduğum hayatta senin yaşadıklarını kaldırabilir miydim bilmiyorum? herşey güzel oalcak sen de biliyorsun.tüm yanların güzellikle ve huzurlu dolsun kardeşim.
sağolasın kuzum
ben bayılırdım dışarda yediğimde de.yazıyorum hemen
malzemeler:
2 yumurta sarısı
yarım limon suyu
250 gr.düdüklüde haşlanmış ve didiklenmiş kırmızı et
etimizin suyu
bir yemek kaşığı tereyağ yada 2 yemek kaşığı sıvı yağ.
hazırlanışı:yağı tencereye alıyoruz,etlrimizi atıp 2 çeviriveriyoruz et suyunu ilave ediyoruz kaynayınca 2 yumurta sarısı ve yarım limon suyuyla hazırladığımız ve çorbanın suyundan alıp çorbayla eşit ısıya getirdiğimiz terbiyeyi yavaş yavaş ilave edip hızlı hızlı karıştırıyoruz.daha sonra kaynar su ilave ediyoruz kalınlaşma durumuna göre.yayla çorbası kıvamında olsun.dilerseniz pul biber de koyabilirsiniz.afiyet olsun.
bu arada ıspanakl labneli makarna çok güzel oldu tadına baktık salihle sadece recimdeyiz diye.neva yedi.şöyle yaptım
bir tutam ıspanağı rondodan geçirdim az bir tereyağında kavurarak yarım çay bardağı su ekledim.suyunu çekene kadar pişirdim üstüne haşlanmış makarnayı koyup karıştırdım en son labneyi de kattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?