2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bukadar aaz sürmesın bızım saltanatta ( öyle böyle gecıyo zaman.Şevvalınde diş döneminde aglayarak uyanmalar tavan yapmıstı.
bayram öncesi 1 kilocuk vermiştim bayramda geri aldım..şimdi 500 gr cık verdim cık cıklarla al ver olmuyor olmuyor
o-l-m-u-y-o-r
kılo demeyın yazın ramazanla bırlıkte toplamda verdıgım 6 kılonun 3.5 gunu gerı almısım .cıldırcam sınırden.dıyet yapamıyprum spor desen yattı.ama artık istedıgım hıc bısemı alamıyorum dolap kıyafet dolu hıcbırıne gıremıyorum. dıyetısyen şart oldu bana

canımsın... evt hıc 2 cocukla naparım dıe dusunmedım hala daha oyle fıkrım..

adaya güzel sözleriniz için teşekkür ederizz..
doktora daha bi sürü sorum vardı, bi çok bilgi alabilecektim ama olmadı maalesef ada durmadı hiç.

bence 2. çocuk pervine iyi falan gelmez
dahada bunaltacak çıkmaza sokacak
ece biraz daha büyümeli pervin biraz nefes almalı ruh halini düzeltip ondan sonra ikinci bir beybi düşünmeli
buda benim düşüncem

hojam naptın sen yahuuu kaç çeşit yemek bu böyleee
hiç işim olmaz valla bu kadar yemek falan temizlik ütü vs işleride senmi yapiin bunların yanında??
birde menü derken sen bayağı bayağı yemek veriyorsun sanırım ben farklı çorbalar istemiştim bizim yediğimiz yemeklerden yaho zaten yiyor akşamları
ama ona özel yaptığım çorbaları gündüz içiyor bunlarda standart çorbalar
tarhana-sebze-şehriye şeklinde değişiyor
mesela belma kestaneli çorbafalan demişti onların tarifini istiiim farklı çorbalarrr

Son düzenleme:
Nurdan kuzuya geçmiş olsun ya daha iyidir umarım sende durumlar nasıl tatil nsıl geçti?
Tazem Dodo dan iyi haberler geldi şükür... Çok geçmiş olsun...
Damla hocam o menüde ne öyle ya cidden çeçilin dediği gibi ben 2 çeşit zor çıkarırken sen neler yapıyorsun?
Elif seninde türlü türlü çorbalarından olsa da yesek
Gizem çok güzel bilgiler sağol ama Özde nerede kğıt görse yırtıp yer Ondan bize bir süre daha hayal karalama işlemleri kırma dökme saçma işinde dooktora yapacağız kağıt karalamakta ne bize az gelir kurtarmaz :82:
Evrim zayıflama yolunda emin adımlarla ilerliyorsun süpersin o azimden azıcıkta ben istiyorum Yaptıklarım yeterli değil sanırım Ayrıca kuaför işine katılıyorum en son dün beni sinir ettiler bir gün fena dağıtacacağım orayı gıcıklıklar diz boyu ama daha gitmemeye karar verdim yoksa fena kızdırdılar dayanamayacağım bir gün Küçük yerde oturmanın zararları epilasyon en temizi ama acıyormuş sanırım kim demişti Esrako mu? Ağdadan daha az acıyordur herhalde...
Esra ben gelirken tatlı mı getireyim tuzlu mu? :76: Nişan tam gününde ya yoksa baskın yapardım size :86:
Dilek ve Esra tekrardan nice mutlu senelere....
Öğretmenler gününüz kutlu olsun örtmenlerim

DERYA HISSEDIYORUM DUSUNDUGUNU;biliyorum cok yol katettim ama endiselerim var hala tibet icin, o da bir gelse sagsaglim, eski gunlere donucez biliyorum, suanki daginiklik endiselendiriyor beni. bi yanim cok rahat ve mutlu bi yanim dzaginik endiseli korkulu..anlatabildimmi??

bıturlu mudahil olamıorum kafam bidunya
sen de mi??

cok gecmis olsun teonun atesi dusmus cok sukur, darisi basiniza..
face de arkadasların hakkındaki soruları yanıtla ya bayıldım hepiniz için çok fena dusuncelerim var haberiniz ola :))
supersin:))
nunişim telim şarzda 5 dk içinde arıyorum senüüü
ara beni boya beni de niye mesaneden cevap yazmadin??

sağolasın kuzum
ben bayılırdım dışarda yediğimde de.yazıyorum hemen
malzemeler:
2 yumurta sarısı
yarım limon suyu
250 gr.düdüklüde haşlanmış ve didiklenmiş kırmızı et
etimizin suyu
bir yemek kaşığı tereyağ yada 2 yemek kaşığı sıvı yağ.

hazırlanışı:yağı tencereye alıyoruz,etlrimizi atıp 2 çeviriveriyoruz et suyunu ilave ediyoruz kaynayınca 2 yumurta sarısı ve yarım limon suyuyla hazırladığımız ve çorbanın suyundan alıp çorbayla eşit ısıya getirdiğimiz terbiyeyi yavaş yavaş ilave edip hızlı hızlı karıştırıyoruz.daha sonra kaynar su ilave ediyoruz kalınlaşma durumuna göre.yayla çorbası kıvamında olsun.dilerseniz pul biber de koyabilirsiniz.afiyet olsun.
git hoca git eğlen.
ben sana gelsem aç kalacam yav.erişteli mercimek,kapuska.annemin de pişirdiği ve benim bir kere bile yemediğim şeyler.dolma olur ama bak:)
ben de dolma yapsam haftaya.kıyma yok hazırda parça et yapmam lazım.yarın gizemin çorbadan yapıcam da.neva'ya ne yapıcam.

bu arada ıspanakl labneli makarna çok güzel oldu tadına baktık salihle sadece recimdeyiz diye.neva yedi.şöyle yaptım
bir tutam ıspanağı rondodan geçirdim az bir tereyağında kavurarak yarım çay bardağı su ekledim.suyunu çekene kadar pişirdim üstüne haşlanmış makarnayı koyup karıştırdım en son labneyi de kattım.

nurdancığım rabbim kimseye taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez.benim çocukluğum ve gençliğim türlü sıkıntılarla geçtiğinden kendi kurduğum hayatta senin yaşadıklarını kaldırabilir miydim bilmiyorum? herşey güzel oalcak sen de biliyorsun.tüm yanların güzellikle ve huzurlu dolsun kardeşim.

himmm bu çorbada çok güzele benziyor. ben de yapiyim. değişik çorba tarifleri ben de arıyorum bizim için. hep aynı hep aynı..

elifim sagol guzel dileklerin icin..insallah hersey guzel olur dedigin gibi..ama bi sey duzelirken biri bozuluyor malesef..

çorba düğün çorbasını andırıyor..terbiyesinde ilaveten un var sadece..bayılırım kendilerine..şöle bol karabiberli ekşili..mmm miss..

makarnayı da deniycem..çok yaratıcı geldi bana

evet çeçilim düğün çorbasına benziyor ama daha çok sevdim.düğün çorbasında etler küp küpken bunda tel tel oluyor

ne tembelmişiniz püüüüüü size daha bunun arası ikindisi var spesiyal yapıyomda yazmıyorum valla.

hesram sadece denizin kıyafetlerini ütülüyorum temizliğe gürcü bi bayan demiştim ya her pazar sabahı geliyor gece götürüp evine bırakıyos yoksa gitmeyecek.

çorba tarifleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…