2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demek evıne gıtmeyecek ha

her hafta yaptıgım bır corbadır.. Ozy cok sevıyor.. sayesınde doktoramı verdım.

hocam yemek konusunda harbi tembelimdir
ama hamurişi vs konusunda saatlerce uğraşırım
arızamıyım neyim

aa arıza mısın?? daa neler

esralar ve ben ne kadar muhteşem bir tablo

hakıkaten kosutra kostuıra pasta alan adamdan sonra cıddı bır gelısme.

evrim valla tez zamanda baslamanı tavsiye ederim lazer e benim uçunucu seans bu pazar karalar bagladım acıyor evet ama agda dan daha beter bir acı degil aynı dozda farklı bir acı yada rahatsızlık hissi diyim

ınsallahh bakalım.. ıkısı de aynı hesap.. barı bırının ucunda ısık gorunuyor.

Yaaaaaaaaaaa arkadaşlar hangi aydayız. Kasım. Bu demek oluyor ki 2011 ağustos anneleri belirmeye başlayacak. Topik açılmış bile. Kendimi çok tuhaf hissettim...

:) daha dün gibiydi.. ne cabuk gecıyor zaman. ne guzel gunlerdı.. her gun ayrı heyecan.

Pervin nası yapıyordu Ayçcım ben kaçırmışım meşhur tarifi..kendimize yaparım artık..sulu yemeği dışında bayılırım karnıbahara

Karnıbahar.. en buyuk aşkımmm

Yaaaaaaaaaaa arkadaşlar hangi aydayız. Kasım. Bu demek oluyor ki 2011 ağustos anneleri belirmeye başlayacak. Topik açılmış bile. Kendimi çok tuhaf hissettim...

ayyy evettt ben iki sene evel 29 kasımda adete bir hafta kala kan tahlili ile ogrenmis havalara ucmustum hey gidi gunler zaman su gibi akıyorr

işbir yatak esracım tavsiyem çok memnunum
iyide bizim yatak olclerinde yatakları yok ismarlama yapıyorlarmı bir arastırcam
90*140 ece nin yatagı

Topıkte sanırım Kuzey den baska süt ile beslenen yok.. dogru mudur?

yok sanırım lıkır lıkır sut içen tek kuzy mi gercekten bu kadar bebek arasında biznasıl ne zaman sut içirecez offf
dun dgumgunup astamı uflerkenki dilegim ece nin sut içmesi id nasıl ama )

yese her akşam yedireceğim ama yemiyor bazen direniyor meme diye yıkıyor ortalığı

benziyormuş evet..sarımsak deniycem..kabakla da olur gibi geldi..

Topıkte sanırım Kuzey den baska süt ile beslenen yok.. dogru mudur?

meme dışında sütü kesinlikle içmiyor Rüzgar..

Gülüklüyü demek yapıyorsun sen de..ben de çok beğenirim..

az evel eski bakıcı tasındı evleniyor ilk askı ile aman ın nasıl mutlu oldum onun tasındıgını gorunce anlatamam camdan bakma olayı bitti çok sukur bu yaz rahat oturacagım balkonad insalah

var evrimcim birde alpella var 750 cc nin altına düşmüyoruz versem 1500 cc anca yetecek, 250 cc den az olursa biberonundaki süt sinir krizi geçirecek kıvama geliyor bittiğinde.

bizim gece yatarken uzun zamandır yediği tek şey milupa sütlü 5 meyveli, krema kıvamında olduğu için çok rahat yiyiyor. gece öğünü için tavsiye edebilirim. ama alperen acıkmasa da uyanıyor cok sık yatağında kalkıp anne diye bağırıyor koca sesiyle irkiliyoruz her gece kollarını uzatıyor yanımıza alıyoruz öyle uyuyor ama çok hareketli. geçen gece bir uyandım alperen yok deliriyordum. o mini götünü koyacak yer bulamadığı için inmiş yataktan parkenin üzerine oturmuş kafasını yatağa dayamış uyuyordu. ne kadar öyle kaldı bilemiyorum tabi ama çok şükür hastalanmadı.

carrefour ekspreslerde prima lar 18,90s a inmis arkadasalr eve siparis veriliyor ben bu sekil surekli alısveris yapıyorum almak isteyenlere duyrulur
35 tl ve uzeri eve getiriliyor iki paket pbez almak isterseniz sayet

Benım sorunum.. araya uzun saatlerde koysam, cok da acıksa, agzına bır sey koymak ıstemıyor.. ara ara pılav domates corba yıyor ama mesela ıkı gundur hıc bır sey almıyor.

immuzince başladıktan sonra inanılmaz iştahı açıldı çocuğumun. bu ekinezya bitkisi bize cok iyi geldi. artık bitirmem lazım en fazla 2 ay kullan dedi doktor çünkü. seneye tekrarlayacağız bir daha. ben cok faydasını gördüm. 4-5 kez yanında ağır gripli insanlar oldu bende dahil üstelik birlikte bile uyuduk. her ay enfeksiyon yüzünden doktora giden biz cok şükür adım atmadık. umarım kalıcıdır aynı zamanda. şimdi seline de önermişti eczacıları onun iştahını da açarsa şurup hakikaten şahane diyebileceğim.

inşalalh bakalım gülizim.. kısmende olsa çok azıcıkta olsa bi düzelme var şükür.... aman aman bi iştah yok sadece 2-3 kaşık fazla yiyor bunuda kar olarak sıyıyorum bende:)) bakalım zaman ne gösterecek inşallah bizede sizin gibi güzel bi etkisi olur....

FACE de gezerken jenny cananın kızının resmini gördüm büyümüş karamık bi kız olmuş:))fakat birşey dikkatimi çekti kulaklarını deldirip küpe takmışlar... bildiğim kadarıyla topiğin kız bebeklerinden başka kulak deldiren yok değişik geldi birden küpeli görünce:)))

ESRAKO demek evleniyor bakıcınız ha evlensin evlensin belki asabiyeti geçer :)))) işin şakası cidden çok sevindim gözünün önünden uzaklaşıp gitmesine karşılıklı olunca gördükçe bile sinir olur eskiyi hatırlatır....

Rüzgar da benim mandıra haricinde 1 çay bardağı falan ite kalka içiyormuş. Arada çorbalarına da katıyoruz süt. Ama şöyle biberondan 200 cc falan içen bebelere hastayım. İşe başladım diye süt de azaldı.

Canan'ın Ece epeydir küpeli sanırım, bana da ilk gördüğümde tuhaf gelmişti, kocaman bir kız olmuş gibiydi. Niye uğramıyor acaba. Bugün yine aklıma Mucize düştü, ara ara okuyordur bizi mutlaka. Çok özledim çoook.

az evel eski bakıcı tasındı evleniyor ilk askı ile aman ın nasıl mutlu oldum onun tasındıgını gorunce anlatamam camdan bakma olayı bitti çok sukur bu yaz rahat oturacagım balkonad insalah

aman çok şükür. İlk evliliği değil demi. Çocukları vardı diye hatırlıyorum sanki

evet canım bizimde öyle selin aman aman süt içmiyor... sütlü çorba falan yapıyorum bi şekilde öyle biraz olsun süt almasını sağlıyorum....herşeyin bi ortası yokmu ya çok içse olmuyor az içse olmuyor sütünü yeteri kadar içse bütün yiyeceklerdende yeteri kadar yese biliyorum çok şey istiyorum hatta imkansız bir şeyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…