2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizem dün bal kabağı almıştım. süper bi tarif var sitede. çok makbule geçti sağol

elif neva salifoyal uyuyormu
yaho memeyi azğına sokmazsam asla uyumaz
ya ben merak ediyorum şimdi bu memeden kesme olayından sonra uyandığında nasıl uyutcam bu sıpayı??
bende bunu düşünüyorum kara kara.arkadasım oglunu 2 yasında kestı memeden. 2 ay olmamıstır daha.gecen alısverıse gıtmısler gezmeye afalan,cıldırtmıs zaten kadını.ne rahatmıs emzırmek dıo tıkmıs agzına memeyı sussun die.bıraktırmak için kırk takla atmıstıda kendılerı :)) hos emmemıs cocuk tanı ama hala bı düzen kuramadı yanı.uykuya gecemıyo bı turlu dıo.süt ıcse belkı ama içmiyomus
sende güzel tarıfler varmıs heee.yaz yazz bol bol iyi oluyo hazır tarıf. dee bırıde gırıp mutfaga yapsa bunları keske :))
2 akşamdır hero baby nin sütlü yulaflı kaşık mamasını yediriyorum için de biraz muz eziyorum ve sonuç 2 gecedir deliksiz uyuyor sabah daha dinç uyanıyorum tavsiye olunur tadı güzel sanırım

yavrum aclıktan uyanıyormus demekkı.bızımkı kasık maması yemıyor.2 paket mılupa aldım farklı faraklı çöpe gitti 20 lira.yasına gırmeden önce yıyodu ama yemıyo artık

teşekkürler gizem
bunuda vorde yapıştıralım.esra anlamaz bu işlerden boşver
size Ece nin geçen şeker bayramındaki fotosonu atıyorum
[/URL][/IMG]
çok güzelmiş gerçekten
ben kremalı sütlü yapıyorum.bu nasıl ola ki?
bizim de ekstramız her zaman pilav
en azından pilava ağzını açıyor
pilav verirken arada yanlışlık olmuş gibi çorbayı da veriyorum
bu pilavda ne var ki.ben kendi adıma salihin sevmesinden ötürü evlenince başladım pilav yemeye.tatlıya doğurduktan sonra ahhhh ahhh bunlar herşeyi açıklıyor.kırk yıl dursam canım tatlı çekmezdi.
benziyormuşuz.ama salifo çok aç geliyor ben yapıyorum yemek.ben eve gidince nevayı emziriyorum uyuyor.salih gelen kadar yemek hazırlıyorum.işten bir gidiyorum çoğu zaman yatana kadar ayaktayım.salih yardım etmese bulaşık makinasını boşaltım yerleştiremem.nitekim dün dıaşrı çıktık mutfak dandini.
sarmayı kim yapmış olaki????

Bu Elif kadını çok sarma lafı ediyor ben de farkındayım. Sarma bu yahu hangi arada yapıyor, bi gelsin de açıklasın kamuoyuna bilgi versin, hesap versin olmuyor böyle...
ben yapıyorum,koca bir tencere sarıyorum 3 gün faln gidiyor,bazende sarıp dondurucuya adtıyorrum.salifo sever deyü
Topıkte sanırım Kuzey den baska süt ile beslenen yok.. dogru mudur?
süt ağırlıklı diyorsan bilemiyorum.neva günde yarım bardak ile bir bardak arası içiyor.ama bardktan değil kutusunu eline alıp pipetle geze geze.pınar organiğin 200 mllik kutularından alıyorum.keçi sütünün de küçüğünü yapsa şu kay markası.
carrefour ekspreslerde prima lar 18,90s a inmis arkadasalr eve siparis veriliyor ben bu sekil surekli alısveris yapıyorum almak isteyenlere duyrulur
35 tl ve uzeri eve getiriliyor iki paket pbez almak isterseniz sayet
burada yok bajım.ohhh sen de hem hom iffice hemhome shopping
bana da diyenler oldu kulağını deldir diye.hiç işim olmaz.büyüynce kendisi isterse deldiririm.çeker oynar kanatır falan.yapar yani tanıyorum kızımı.
gizem dün bal kabağı almıştım. süper bi tarif var sitede. çok makbule geçti sağol

geçen kış neva yerdi balkabağı çorbasını ne günlerdi:)

son sayfalarda gözume çarptıda istanbul hatunları kim ne yapcak gun topiğine yazsada sayfalar arasında aramasak ona göre yapsak please!

bende Şevval benı ememyı bırakınca ıcmıycek dıe korkuyorum.cunku bı kac denenmem oldu ve sütü içince tıtredı resmen hıc sevmedı tadı.hepimizde ayrı dert

kıyamam kuzuytaa.yegenım aynını cok yapardı.ablam hergece parke üzerinden toplardı Zeynebi.doktora sordu en sonunda nıye böyle yapıyo üşütecek ensonunda dıe.cvp ilginctı ama dogru tespitti galıba.demıskı "bazı cocukların ıcı yanar,yanı sıcagı sevmezler.ee kıs dıe ablam kalın gıydırıyo cocukta darlanıyo kalkıyo parkeye yatıyo.enteresan yanı.senınkıde darlıga gelememıs galıba :)))

offf çok şeyler yazmıssınız gıcccıksınız yetişemiyorum pofff
evde düzenlemeler yaptık.
söylemesi ayıp bizim ev biraz buyukde sıkıldıkça oda değiştiriyoruz.
şimdide yatak odaısnı değiştirdik şeklini şemalini 4 yıldır hep aynıydı sıkılmıştık ıyyy

gizmo tam bende balkabagı çorbası tarifi soracakdım
konyadan tarlasından organik mis gibin devasal buyuklukde 2adetbalkabagı aldıkda afikime kullansam neler yapsam dediydim.hemen siteden tarifi kopyledim.

ayrıca birçok yazı hatası okuyorum farkındayım bende size saracam takacam size kafayı dalga gececem sizinle ama ama a valla çok işim var zor okuyup çıkıyorum

cevapla kısmına yazdıklarımı dakikalar sonra göruyorum çok gıccıkkk bi durum sevmedim

Gülisen çalışmıyor musun? Hem ev hem işi ikisini bir arada mı yapıyorsun telefon çalınca koştur telefona sonra git arada oda değiştir Afik le ilgilen hepsi sana mı bakıyor?
Valla ne kadar güzel tarifler paylaşıyorsunuz izlemesi daha güzel hiç elim kolum kalkmaz mutfağa girmeyi sevmem en iyisi benim yöntem evde ne kadar sebze varsa at içine havuç, patates, ıspanak, maydanoz,dereotu, kabak, bezelye v.s hepsini bir arada attığımda olmuştur yeşil mercimek, şehriye, kıyma at eline ne geçerse az tuz zeytinyağı haşla ez tık ağzına iştahla yesin nasıl olsa yiyor ve yararlı her birşey var sorun yok yeni tarif aramaya ondan

ayyy şimdi bi ödüllü program daha var önumde
hani benm uye oldugum meşhur site
neyhse bu defa benden istedikleri
hayal gucumu.!
yani hayal edicem yazıcam kaznırsam iyi bişey gelecek
üstelik hayalimin konusu yemek yapmak
sizce ne yazayım
kablosuz blendr seti ile nerde ne yapmak isterim
yaraetkileyici bi hayal olsunki kaznayım dimi.
,bana fikir verin hele

aynı sey dikkatimi cekti hem hos hem erken geldi gozume

hehehe dimi ama geçer belki

aman çok şükür. İlk evliliği değil demi. Çocukları vardı diye hatırlıyorum sanki

yok yahu uçuncuyu alıyor hatun ilki kahrından gitti heralde tovbe yaa. o vefat edince ikinci ile evlenmis iki kizi ile uvey babaya gitmis ama o adamda aladtmıs birakmıs onuda ve simdi ilk askına donuyor
ilk askınla birliktelerken kayınvalde dogulu imis begenmemis bunu bigudili kiz istemem diye saclarını sararda surekli :)))
adam sonra evlenmis karısı oldugu gun bunu aramıs tekrar gorusmeye basladılar malum erkekler yanlızlıktan çok korkar az evel adam aldı bunu nakliye kamyonunu n pesine arabayla devam ettiler gittiler ohh su dokcektim camdan .))

son sayfalarda gözume çarptıda istanbul hatunları kim ne yapcak gun topiğine yazsada sayfalar arasında aramasak ona göre yapsak please!

dimi ama haklısın anacımb en yazdım bekliyorum yanıtları

hah hislerime ferman mı derler ondan olmussun :)) bened ne var yok atıyorum yiyor yemezse hiç birsey yemiyor zaten
tarif alma verme olaylarına dahil olamıyorum bizim kizin keyfi varsa mok versen afedersin yer yoksa neyi versen yemez.

yalnız değilmişim ne güzel. annem de diyor az fazla yap ama olmuyor az fazla olunca çok zaman alıyor. ince hesap .

deniz diş sıkıntısı olduğunda sadece emiyor, ama onun dışında bu kadar çeşit içinden birkaç kaşık alıyor be kuzu oda yetiyor işte.
yoksa öyle tabak tabak filan yemiyor. ıspanak mesela kaşarlı 4 çatal alırsa oooo yapıyoruz ikide köfteden tırmıklıyor birkaç kaşıkta yoğurt olunca o öğün tamamdır diyos.
bizim aman aman yediğimiz bulgur pilavı ve tarhana çorbası. tam köylüyüz yani.

az evel eski bakıcı tasındı evleniyor ilk askı ile aman ın nasıl mutlu oldum onun tasındıgını gorunce anlatamam camdan bakma olayı bitti çok sukur bu yaz rahat oturacagım balkonad insalah

bende çok sevindim. şükür.

canan niye gelmiyor ben onuda kaçırdım ona ne yaptık bilen varmı

mandıra çok iyiydi...

ayrıca birçok yazı hatası okuyorum farkındayım bende size saracam takacam size kafayı dalga gececem sizinle ama ama a valla çok işim var zor okuyup çıkıyorum

tahtına adayım böbeeeeemmmmm:))))))

Güliz hayal ettimde alpellayı yirim ben
Elif tencerelrle sarma yapıyorsun demek bayılırım ama evlendikten sonra 2 kez yaptım 2. yaptığımda yapraklarda arıza vardı sanırım iğrenç oldu ondan sonra sarma yapma kariyerime son verdim canım çok isterse marketten alırım 3-5 tane yerim

valla guli ece den sebep sik sik yer supurdugumden kablosuz supuruge olmasını çok hayal ed iyorum sahsen.
sakın çıkıt senin haberin yokmu demeyin çıkmadı dimi .))

aksama 10 haftalık hamile ç ocukluk arkadasım canım cigerim geliyorrr bir aydır gormedim karnı sertlesmeye cıkmaya baslamıs ne heyecanlı yaa yine yeniden yasayacagım onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…