2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim sen bu şurubu her gün mü veriyosun? yani sürekli mi içecek kuzey?

özlemcim evvvet aynen deidğin gibi
tlf çalıncakoştur tlf baka not al aydına servisi bildir.
dön evi düzelt afiki uyut en kötusu afiki uyuırken tlf çalması oanda yapacak bişey yok.
sonra afiki besle tlf bak öyle işte
ama şükür bunada evden çıkmadan farklı heycanlı atraksiyonlu biişim var oglumla koyunkoyuna evimde mis gibi sıcacık.
üstelik para kaznıyorum daha ne ayda bir gun gun için izin

esrako kablosuz blendır bebegimö
süpürge değil
hadii topikçek bi sinerji yapalım toplaşıp hayaL KURALIM EN ORJİNALİNİ YAZAYIMDA HEDAYE BENM OLSUN.

Valla cnm sen mutluysan sorun yok maşallah Ben neden hala şişkoyum onu yapmam bununla uğraşamam modlarından olmasın :78:
Esrako gözünaydın kurtulmuşsun bakıcıdan Sibel e katılıyorum derdi başkaymış hatunun

valla guli ece den sebep sik sik yer supurdugumden kablosuz supuruge olmasını çok hayal ed iyorum sahsen.
sakın çıkıt senin haberin yokmu demeyin çıkmadı dimi .))
var kablosuz ve her köşeyi girip temizliyor..robot gibi mini birşey ayarlıyorsun istediğin saate çalışıp evi süpürüyor..gece siz yatıktan sonra gibi ..çok sesiz ..

Güli cevap veriyorum....

Hani siz yatak odanızı değiştirdiniz ya ve blendırda malum kablosuz ya. E o her odada iş görebilir değil mi. Odada kek çırpsanız mesela...Fantazi diyorum, aman allahım ben neler diyorum.........................................................

ben reklamlarda görmüştüm geçen akşam var gerçekten esra :)) sürekli fişten kablo çekme girişimleri olduğu için bende cok istiyordum gördüğümde bir bakim ne kadarmış diye geçmişti içimden.

Rowenta

forumun bu yeni hali yüzünden siteye girmek istemiyorum kayboluyorum resmen burda 2009 ağustos annelerini bulcam diye .. yazdığım son mesajı bulmanın bi yolu varmı ki eskiden ben hep öyle giriyodum yazdığım son msjdan sonra okuyarak geliyodum son sayfaya .. gıccık oldum...

ha bu arada hani ücretsiz sabiha paktuna keskin in kitabını almıştıkya bi kaç kişi evrimde demişti bunu altında vardır bişi diyee çıktı dediği .. bugün beni yayın evinden aradılar kampanya varmış cart curt sabiha hanımın kitaplarını 70 küsür e -indirimliymiş bu fiyat ilk kitabı aldığımdan mütevellit !!- sahip olabilirmişim falan die.. düşünmüyorum istersem kitapçılardan bulurum ben dedim .. tekrar görüşmek üzere!! die kapattı kız telefonu yaa.. geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah... ben üşütmüşüm biraz ama umarım ilkeye geçmez...

topikte yemek furyası tam gaz ..karnıbahara bayılıyoruz ..hatta dün yusuf paşaya az köfte azda karnıbahar yedirdim..öğle yemeğimizdi..ama çok az yedi 1 saat spnra Damla hojam gibi fiks tarhana yapıp adam gibi karnını doyurdum..
EVRİM süt biz sadece gece içiyoruz 500ml tamamlıyoruz birde öğleden sonra öğlen az beslenmişse ara öğün meyveyi sütüyle karışık yapıp yediriyorum..genelde muzu katıyorum tadı güzel oluyor..

brokoli çorbasını geçen kış Yusuf'a çok yapıp yedirmiştim..şimdi pek sevmiyor..bende arada karışık sebze yemeği yapıp içine bir iki dal brokoli ekliyorum..bugünkü öğle yemeği brokoli havuç patates sarımsak ve bir parça tavuk göğsü ..:))

brokoliye de bayılırım..sanırım bem tüm sebzelere bayılıyorum..geçen kış dediğin çok yapıp yedirdim..şimdi de sebze çorbasına ekliyorum yoksa yemez..

az önce de annemin Beypazarı ndan getirdiği kızılcıklı tarhanayı pişirdim..5-6 çorba kaşığı yemiştir..çok sevindirik oldum..lokma lokma doymamış gibime geliyor..böyle içim rahatlıyor nedense..

ankarada nasıl yemişlerdi bi lokmacık çorbayı .....

yanlış mesajını almışım ama olsun. damak tadı göz zevki diyorum burda sen tutup evde ne varsa içine at karıştır diyosun annecim huuu duymuyomusun beniiiiii

meltem ece gerçekten babası maşallah
burdaki pek çok kız çocuğunda olduğu gibi üzülme :))))

değilmi yusf tarhanayı sever zaten..iyiki görüştüm seninle ..çok güzel bir gündü...hasta olduğun için tedirgindim ama birkere daha biryerlerde tekrarlarız değilmi?

bu kış tek çorbasını yapınca yemedi damla hıojamın tarifyidi sanırım aynı öyle yapıp yediridim ama bu sefer hiç beğenmeyince sebze yemeğine katıyorum..
Benim favorim karnıbahar ona bayılıyorum..brokoli eh..ama besinsel değeri için yerim ıh demem..

brokoliyi hiç sevmem ama arada seline terbiyeli brokoli çorbasını yaparım yada sebze çorbası yapmışsam onun içine katıp öyle veriyorum....karnıbahar çorbasını yapmadım hiç ama kızarttığımız zaman oda ucundan azıcık tırtıklıyor bi dal anca yiyordur... ben karnıbahar çorbasını daha değişik yapıyorum geçen seneden beri yapmayınca unutmuştum iyiki söylediniz yarın seline karnıbahar çorbası yapayım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…