2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdanım sendemi geçmiş okuyosun nerelerdeydin bütün gün bekledikte gelmedin saygı duruşunda bilem durduk opuyorumnanaktan

efrimm kuzyi
nurdan teoyu
derya yusufu
burcuda doruku pşpışlıyo herhalll
maviş senin bebişin adı neydi :ecrin_bebek:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, evriş+, maviş83+, norraa+, sakaleynmaster+, tazefasulye+

bitanede misafir var o kimi pışpışlıyo acebaa kaydirigubbakcemile3

ay yeterrr
elifin tabiriyle kendim çalıp oynuyorum
o burda olaydı laf yetiştirirdi bana :hulya:

iyi uykular... hani uykun yoktu kız .....

e napim yazan yok yatayım bari dedim uykum yok hiç çamaşırlarımıda astım takılıyorum öyle bi face bi kk arada mynette kelimebul oynuyorum kendimi geliştiriyorum tazeye rakip olucam
hoş o bu aralar biraz zor oynar ama naniknanik
bi zamanlar paso oynuyodu hatunn delikafadulden

tekrar uyandı.. tekrar salladım bu zamana kadar.. esra dedıgın gıbı kollarını sarıyorum yatırıyorum, hırs yapıyor cıkarmak ııcn.. çıldiriciğimmm vallaaa.. neden boyle oldu bu cocuk.. anasının nikahı oldu saattt, gunduz uyutmayayımm desem, kesın ortadan ıkıye ayırır benı,uykusu olunca vay halıme, asla tutamazsın.. nası gırecek bu uyku duzenı.. vardı,bozuldu.. Allahımmm; pılımı pırtımı toplayıp sana gelıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

uleeenn bigun girmedim cosmussnuz, okumaktan yazamiyom leyynnnn..

tazem bu kadın düzelmez hadi hamilelikti falan dedik yok gadın aynen devam frijit işte :lepi:

ya anlamıyorum sisi.. cocugu yaptık ıste.. daha ne uzatıyorsunus mevzuyu.. halla halla.. herseyı tadında bırakın karrrrrrrrdeşimmm.. cocuk yaptık ya, yetmez mi?? gereksıs yere enerjı,zaman tasarrrufuuu.. bı daa cocuk yaparsam yapacagıs helbet.. :1closedeyes:

bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sisleri.NURDAN gelip kızacak bize.

nurdanım sendemi geçmiş okuyosun nerelerdeydin bütün gün bekledikte gelmedin saygı duruşunda bilem durduk opuyorumnanaktan

yavrum ya eski formunuza kavusmussunuz, ben nasil kacirdim bunu??baglantim olamasada kalbim sizinle..

tazefasulye, esrako+, evriş+, gypsyesra+, norraa+, sakaleynmaster+, tuana3434+

topiğe gellllll =))

bu arada Doruk da uyumuyor, arabasına yatırdım, ağzında emzik, ayağımla sallıyorum, elimle yazıyorum. böyle. gündüz çok mızmızdı kucağımda uyuttum 2 saat. mızmızlığı geçti accık ama uyku da kaçtı tabe.

olacak evrimim umutluyum ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…