yedikten sonra ne yapacaksın..herşeyden alıyor ..ama damak zevki özlem o ne olcek kız....Gülisen çalışmıyor musun? Hem ev hem işi ikisini bir arada mı yapıyorsun telefon çalınca koştur telefona sonra git arada oda değiştir Afik le ilgilen hepsi sana mı bakıyor?
Valla ne kadar güzel tarifler paylaşıyorsunuz izlemesi daha güzel hiç elim kolum kalkmaz mutfağa girmeyi sevmem en iyisi benim yöntem evde ne kadar sebze varsa at içine havuç, patates, ıspanak, maydanoz,dereotu, kabak, bezelye v.s hepsini bir arada attığımda olmuşturyeşil mercimek, şehriye, kıyma at eline ne geçerse az tuz zeytinyağı haşla ez tık ağzına iştahla yesin nasıl olsa yiyor ve yararlı her birşey var sorun yok yeni tarif aramaya ondan
açtım...DERYA derya duy sesimi bi şeyi açarmısın:))))
tabiki deryam ben ondan bişey anlamadımki rüzgar gibiydi geçiverdi zaman. birdahaki tekrar gibi değil ilk gibi gelecek bana....
sapsız kablosuz züpürge diyosunuzda annemden sulu süpürgesini aldım çok zarzavatlı ama bayıldım süpürüyosun su simsiyah oluyor hele halılar silkeledikten sonra bile toz alıyor içinden.bu mayt olayıda var ya görünmeyen ama var olan ve bizimle yaşayan arkadaşlar. nemli bölgelerde daha çok oluyormuş. düşündükçe beni deli eden şeyler. inşallah onlarıda alıyordur bünyesine..
Paşayı doyurma saati..
Burdayım ama 3 kere yusufu salldım uyuttum tubaya matematik ve türkçe dersi yaptırdım..
şu sulu süpürgenin markası nedir ben değiştereceğim hiç memnun değilim süpürgemden(
aman aman ihlas istemem daha mantıklı bi marka olsun ihlası zaten başıma bi sararsam kurtulamam kazık fiyatlarıda cabası
esracım ben bu eve taşınırken su filitreli alayım bir tane demiştim diğerleri cok pahalı idi, taşınma masrafı falan kafaya da takmıştım. arnica jumbo almıştım epey uygundu fiyatı. çok ama çok memnunum. tek sorun uçak gibi çalışıyor. yaho hala korkuyosa sesinden titreyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?