2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çocuklar karalamalıymış kendilerini ifade edebilme, başardıklarını görebilme ve el kol becerilerini geliştirmek için. tabi başardıklarında takdir edilecek, aferin denilecek.

gizmo son bilgi içinde sağol...

yedikten sonra ne yapacaksın..herşeyden alıyor ..ama damak zevki özlem o ne olcek kız.....

karalam işi tubada süperdi..eski resimleri bulursam kendisi minnacık elinde kalem önünde kocaman resim defteri..çok severdi..hatta şarktaki odasının tek duvarını başkomserin kızıyla komple pastel boyayla boyamışlardı..görünce kriz geçirmitrim ama sonra yapacak birşey olmadığı gibi tuba boyunun yettiği heryeri boyamaya devam etmişti.bu iyi bir anımı kötümü sizce...:76:

tabiki deryam ben ondan bişey anlamadımki rüzgar gibiydi geçiverdi zaman. birdahaki tekrar gibi değil ilk gibi gelecek bana....

sapsız kablosuz züpürge diyosunuzda annemden sulu süpürgesini aldım çok zarzavatlı ama bayıldım süpürüyosun su simsiyah oluyor hele halılar silkeledikten sonra bile toz alıyor içinden.bu mayt olayıda var ya görünmeyen ama var olan ve bizimle yaşayan arkadaşlar. nemli bölgelerde daha çok oluyormuş. düşündükçe beni deli eden şeyler. inşallah onlarıda alıyordur bünyesine..

EVET YA ÇOK OTURDUM AMA ZAMAN NASIL GEÇTİ DEĞİLMİ..BİRDE YUSUF UYUSAYDI..
sulu süpürge bende var çok memnunum..evin tozunu bile onunla alıyorum..suyu görünce bu pisliğin içindemi oturuyormuşuz deniyor değilmi..oderece yani...

Paşayı doyurma saati..
Burdayım ama 3 kere yusufu salldım uyuttum tubaya matematik ve türkçe dersi yaptırdım..

Meltem ağlasanda sızlasanda ece aynı babası bencede
ama ilerde değişebilir

Damla hocam o dediğin süpürgeden benim bir arkadaşım aldı çok memnun
oğlunda alerjik durum var o yüzden almıştı çok güçlü çekiyor çok memnunum demişti

Esra hep söyleyeceğim unutuyorum
prima paketlerinin üzerinde bir çocuk resmi var kıvır kıvır saçları var
yahonun tıpkısının aynısı bu kadarmı benzer

hojam tarifler süper yazmaya devam et nolurrr başka topik olmasın yahu hepimizi ilgilendiren tarifler bunlar
elüüfe inat word açtım bitene kopyaladım hıhhhh

ayy dilek evet geçen bizde migrosta gördük yaho yapıştı pakete öpmeye başladı
biz mami ile şok olduk
pcde ne zaman kendi resmini görse yapışıp öperdi dedik kendi sandı herhal

Sulu süpürgeler cidden çok iyi temizliyor.. su haznesi resmen zift gibi simsiyah oluyor ama her defasında doldur boşalt zor oluyor iyi yıkanmayınca koku olabiliyor.... yıllar önce halamın vardı ordan biliyorum...

herkes tariflerden bahsetmiş bende çok pratik birşey söyleyeyim
kıvançın hoşuna gidiyor

karnabaharı haşlıyorum
blendırdan geçiriyorum
içine biraz peynir yoğurt ve haşlanmış yumurta sarısı ekliyorum karıştırıyorum
püre gibi oluyor kıvançın hoşuna gidiyor

aman aman ihlas istemem daha mantıklı bi marka olsun ihlası zaten başıma bi sararsam kurtulamam kazık fiyatlarıda cabası

esracım ben bu eve taşınırken su filitreli alayım bir tane demiştim diğerleri cok pahalı idi, taşınma masrafı falan kafaya da takmıştım. arnica jumbo almıştım epey uygundu fiyatı. çok ama çok memnunum. tek sorun uçak gibi çalışıyor. yaho hala korkuyosa sesinden titreyebilir.

selin normal süpürgenin sesinden korkuyor çok sesli bi süpürgede ne yapar düşünemiyorum bile((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…