2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya allahıma sukur artık onluksuz gezebiliyor ece ya sallyalar azaldı çok nadir birseyleri kemirirse akıyor yoksa onluksuzuzzz yuppiiii

eceyi kocamaaaaannnnn öperimmm!!! hele de gel gel yapan parmacıklarıııı!!!! yalnız çoraplara hayran kaldım. renk süüper!

sagol deryacim; ucundan yazaydin ama:))insalah dedigin gibidir, ama oyle bi durumdayimki anin guzelligini yasayamiyorum asil dedigim gibi bi yanim cok huzurlu mutlu, ama diger yanimdakiler bu guzelligi yasamama izin vermiyor, ailesel tibetsel tibetin ailesinin sorunlari vs..neyse umarim gelecekte daha huzurlu gunler beni bekliyordur..

annem cok guzel yapar ben ve teoda cok severiz, taze taze super olur, sagol hocam tarifi yazdim..
Topıkte sanırım Kuzey den baska süt ile beslenen yok.. dogru mudur?
teoda son bikac gundur sadece sutle besleniyor o bile gidim gidim..

pervin canım dün rüyamda seni gördüm daha doğrusu toipikin hepsini gördüm ama ön plandaki sendin.. senin evinde toplanıyoruz ama eşyaların filan tüm toz evin öle kötüydüki evrime soruyorum nie bu ev böle die evrim dioki geçici geldiler buraya eşyalı ev tuttularya ondan dio ama sen çok mutsuzdun hiç gülmüyordun ve evin bi odasında kedi ölüsü vardı...vardı ve uyandığımda içimde tuaf bi sıkıntı vardı hayırlara çıksın.. rüyalar tersine çıkarmış umarım çokkk mutlusundurrr dimiiii arkdaşım........

Son düzenleme:
akşam anneme gidiyorum..orada kalacağım..yarın akşam döneriz..dinlenmek içinmi hayır heryerde çocuklarımla kendim ilgileniyorum hatta dışarıda daha çok yoruluyorum..ama değişiklik oluyor..:79:

pehhh deryacım yaa annene gideceksin ama dinlenmeyeceksin valla ben full yatıorum annemlerde yarın drye gideceğiz mustinin 2 dikişi kaldı onlar alınacak hastane annemlere yakın yiğiti anneme bırakacağım ve ilk defa gesmeye gideceğizz..sonraa ben annemlere geçip yatacağım:))))))))))))

Merhaba hatunlar! Alıntı yapmaya başlamıştım ama sanırım 50 tane falan geçmiş olsun mesacı var, ayrı ayrı yanıtlamayayım; hepinize çok teşekkür ediyorum.

Doruk'a 5 tane iğne vermiş doktor, şurupla zor sökeriz biz bu iltihabı demiş. Çocuk ne zamandır hasta, demiş. Annem "2 gündür" diyince şaşırmış adam, iltihap eski gibi duruyor, demiş. Röntgen de istemiş emin olmak için, Evrim sağolsun iletmiş, kan değerlerimiz iyi. Doktorun bu yorumuna dayanarak ben de çocuğun uyku probleminin, ağlayarak uyanmasının sebebinin kulak enfeksiyonu olduğunu düşünmeye başlamıştım. GÜLİZ de aynı şeyi yazmış. İltihap olur da ateş olmaz mı? Olmayabilir diye düşünüyorum. Ben de çok ateşlenmem normalde (ateşlenmem beklense bile).

Dün annemin ve Meryem Abla'nın ısrarlarıyla gittim. İyi ki de gitmişim. Çok güzel eğlendik gerçekten. annem ve Meryem de sağolsunlar, ben olsam o kadar ilgilenirdim. Gece döndüğümde saat 2 ye geliyordu, gece de annem ve Meryem baktılar Doruk'a, iyi oldu benim açımdan. Çok çok teşekkür ettim ikisine de. Sayelerinde şahane bir gece geçirdim, aklım Doruk'ta kalsa da...

PERVİN her şeyin hayırlısı bebeğim. Ben de Evrim'le aynı kanıdayım, yani sormadın ama, gördüğüm kadarıyla sinirlerin çok sağlam değil şu aralar. Yeni bir bebiş belki sana iyi gelecek, ama Ecoş'a da iyi gelir mi acaba? Çok boyutlu düşün nolur. Ecoş'un sana çok ihtiyacı var...

EVRİM lahanayı nasıl yiyorsun, haşlayıp mı? Ayrıcana diyetini teprik ederim apla, öpüyorum, yalıyorum, şu anasonu vücudumdan atayım, geliyorum :)

DERYA güzel dileklerin için çok tşk bebeğim :)

Burcum ya.. elbiseden midir nedendir valla kılolu cıkmıssın.. hanı senı gormesem dıyecegım aha kılo mu almıs :) Valla Burcu çöp gibi oldu dostlar.. aramızdakı kılo farkı 2.. ama kadın benım üçte birim gibi gorunuyor.

Lahanayı haşlayıp yogurt dokuyorum, yogurtun uzerıne dr oetker ın salata soslarından bı tanesını de ekleyıp yıyorum, bu sekılde yemesı oldukca keyıflı hale gelıyor.. tıka basa doyuyorsun ama cok az kalorı alıyorsun.. karnıbahar ı da aynı sekıl tuketıyorum.. gece de sütün içine bir tatlı kasıgı tarcın katıyorum hüpletiyorum yatıyorum.. bole bole gıdıyoruz gunduz gece :)

canım arkadaşım, o senin tecavüzün :) ne demek üçte bir, sen kendini nasıl görüyorsun acaba?

Elbise konusunda evet, yani beni daha ince, daha çıtır gösterecek elbiseler vardı ama ben buna bayıldım yaaa... Diğerleri daha klasik şeylerdi, ama buna sarıldım, aldım, giymeden önce de baş ucumda asılı kaldı bayramlık gibi :)

burcum elbısen cok hos sende oyle bebeim...bebis konusundda onun kardesede ıhtıyacı var benımle kardesım gıbı olsn ıstıorum ki aramızda 16 ay var..nasip bebeim hersey..

akşam anneme gidiyorum..orada kalacağım..yarın akşam döneriz..dinlenmek içinmi hayır heryerde çocuklarımla kendim ilgileniyorum hatta dışarıda daha çok yoruluyorum..ama değişiklik oluyor..:79:

aynen canım bende ole

osluyorum seni

buaralar seni dusunuorum napıosun nealemdesin die..sen bu ruyayı gordugun gun emrahla salak azeri bi kız yuzunden tartıstık yanı ben emraha sınır oldum kızın biri beni eklemşs feysten ortak 3 arkadas var biri emrah soru soruyorum kimdir bilmemne bende tanımıorum dio dedm tanımıosan ne ekliosun her davet yollayani eklemek zorundamısın dıe..bıde kız emrhın resımlerıne fılan sureklı yorum yapıo bende ısortamından arkadsı sandım..sonrada adımız kıskanca cıkıo hıc hoslanmıyorum laubalılıkten..cok sıkılmıstım malum olmus canım

brokoliyle karnıbaharı besamal soslu yediriorum..bıde gunasırı etlı tarhana fıx ..aksamlarıda ne tırtıklarsa bızımkılerden..sut gece yatmadan fix. gunduz cok nadır..ıspanaklı merci corbası, bıberlı yogurtlu corba, ayran corbası..gunde 2 kere meyvesuyu--elma sıyah havuc mandalına---sıyah uzum ---muzu kahvaltısına katıorum bı avucta nesquık gerısı peynır bılmemne ıste..buna ragmen ece 9bck olmadı cunku 1 dk durmuo

Sabah sabah taze taze çıtır çıtır görüntüler içimizi ısıttı. Elbiseni ben de çok beğendim, evet bu tip kıyafetler kilolu gösteriyor ama çok şık gerçekten...Kırık fön makyaj gülümseme 10 numero:))

esrako ece çok tatlı maşalah
Burcu çok zayıflamışsın ve ben elbiseni çok beğendim yakışmış
herkese günaydın

fotolarım da bunlar:)

wowww super çikmizzin her zamanki gibi arkadasım.
elbisende çok sıkmıs gercekten bas ucunda beklettin he :)

ya bu kirik fon olayınıda topigimiz sayesinde sizlerdn ogrendim ya pes yani her tur bilgi burda valla :))

bu arada dikkat ettinizmi 2008 2010 anelerinin mesajları ne kadar az 2010 ların az olması sene itibari ile tabi daha dogalda 2008 leri katlamısız en aktif topiklerden biriyis sanırım
kk yonetimide biliyormudur bunu acaba bize bir odul falan verseler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…