sagol deryacim; ucundan yazaydin ama:))insalah dedigin gibidir, ama oyle bi durumdayimki anin guzelligini yasayamiyorum asil dedigim gibi bi yanim cok huzurlu mutlu, ama diger yanimdakiler bu guzelligi yasamama izin vermiyor, ailesel tibetsel tibetin ailesinin sorunlari vs..neyse umarim gelecekte daha huzurlu gunler beni bekliyordur..NURDAN sana bir şeyler yazacaktım ama yaşayıp görmelisin..önceden belirtmemeliyim..SADECE olumsuz değil onu bil..
ŞİMDİYİ YAŞA canım arkadaşım şimdiyi şu anı ..anın farkındalığına var ki sıkıntın dağılsın...
annem cok guzel yapar ben ve teoda cok severiz, taze taze super olur, sagol hocam tarifi yazdim..hesrama brokoli çorbası;
Brokoli çorbası
Bir orta boy brokoli
1 çorba kaşığı tereyağı,
2 çorba kaşığı un
1 diş sarımsak
1 bardak süt
Yapılışı :Bir tarafta brokoliyi haşlayın. Diğer tarafta tereyağını bir tencereye koyup eriyince iki kaşık unu ilave edin. Pembeleşinceye kadar kavurun. Sarımsağı iyice ezip ekleyin.Haşlanmış brokolileri blenderdan geçirin ve kavurduğunuz unun üzerine ekleyin. Bir bardak sütü de ilave edin. biraz kaynatın. Çorbanız hazır. Püf noktası : Brokolinin rengini kaybetmemesi için kaynar suya atın ve hemen çıkarıp soğuk suya koyun. Haşlamak için yine kaynar suyu kullanın.
teoda son bikac gundur sadece sutle besleniyor o bile gidim gidim..Topıkte sanırım Kuzey den baska süt ile beslenen yok.. dogru mudur?
akşam anneme gidiyorum..orada kalacağım..yarın akşam döneriz..dinlenmek içinmi hayır heryerde çocuklarımla kendim ilgileniyorum hatta dışarıda daha çok yoruluyorum..ama değişiklik oluyor..:79:
akşam anneme gidiyorum..orada kalacağım..yarın akşam döneriz..dinlenmek içinmi hayır heryerde çocuklarımla kendim ilgileniyorum hatta dışarıda daha çok yoruluyorum..ama değişiklik oluyor..:79:
esrakoo
süppwr ya
vee spot soru
önlüğün nerde? bunu en çok bilmesi gereken bebikk eceeee çok tatlımaşallah
bizim cır cır afikde hemen abovv demeye başlacfı ayyçok güzel ya.
ne kadar cabuk ögreniyorl:
pervin canım dün rüyamda seni gördüm daha doğrusu toipikin hepsini gördüm ama ön plandaki sendin.. senin evinde toplanıyoruz ama eşyaların filan tüm toz evin öle kötüydüki evrime soruyorum nie bu ev böle die evrim dioki geçici geldiler buraya eşyalı ev tuttularya ondan dio ama sen çok mutsuzdun hiç gülmüyordun ve evin bi odasında kedi ölüsü vardı...vardı ve uyandığımda içimde tuaf bi sıkıntı vardı hayırlara çıksın.. rüyalar tersine çıkarmış umarım çokkk mutlusundurrr dimiiii arkdaşım........
fotolarım da bunlar:)
ya bu kirik fon olayınıda topigimiz sayesinde sizlerdn ogrendim ya pes yani her tur bilgi burda valla :))Sabah sabah taze taze çıtır çıtır görüntüler içimizi ısıttı. Elbiseni ben de çok beğendim, evet bu tip kıyafetler kilolu gösteriyor ama çok şık gerçekten...Kırık fön makyaj gülümseme 10 numero:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?