2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

furcummm hakkatten tazesin tatlısın hoşsun bayıldım sana. iyikide gitmişsin.

dodonun diş yüzünden sandığın ağlamaları demek kulaktanmış öylemi şimdi . çok geçmiş olsun.

offf burcu bayıldım saçına başına elbisene ayakkabılarına, çok hoş olmuş herşey. doruk'un uykusu da bence kulağından. alperen 23 günlükken tanıştığı için kulak enfeksiyonu ile hiç ateş olmadan uykuları bozulduğunda doktorda alıyoruz soluğu biz öğrendik artık. geçer inşallah biran önce. keşke başımdan geçtiği için daha önce söyleseydim akılma gelipte.

ece ece ece ayyyyyyyy diyo ya bitiyorum o hallere keyifle izledim. çok tatlı çok akıllı maşallah. senin seste mükemmelmiş bebeğim. ama göbeğinde gözümden kaçmadı haberin ola :)

reytingi en bol topik bizim topiğimiz bence ödül versinler diyosan sen esracım verirler bize kesin senin sayende :)

Son düzenleme:
dün gece rüyamda hamile idim ama nasıl gerçekti sabah uyandığımda hamileydim birkaç dakika, uzun zamandır bu kadar gerçek rüya görmemiştim. sonra dank etti kafama sevindim daha hazır değilim belli. pervini düşünüyorum sabahtan beri hakkında hayırlısı olsun canım. sen iki çocuğa da rahatlıkla bakarsın bakmasına ama sanki biraz iş hayatının içinde olsan daha iyi gelecek sana. biran önce eski keyifli pervin geri gelsin. o azeri kızlara da çemkirmek lazım utanmadan yorum falan yapıyorlar.

guliz bir iltifat bir kotuuu içerikk olmadı ama gobegimin gorunmedigini sanıyordum demek gorunuyormus :)))) içime çekerek kamera goruntusu almaya çalısmıstım oysa çok kotu fenasınnn :)))

bu arada bende 3 kilo aldım ama nerede o 3 kilo tahmin edin. sarkık buruş buruş bir göbek resmen sarkık memeler olur ya aynısı. tibet ve mekik bakalım işe yaracak mı :)

her maddesinde kocaman bir gülümse tekrarıyla okunuyor...

ANNE demek...
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir
* Bir gaz çıkartılmasından dünyanın en mutlu insanı olandır.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Cep telefonu ile televizyonu kumanda etmeye çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Bulaşık makinasından çıkardıklarını buzdolabına yerleştirmeye kalkışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp, gözü kapalı geri dönendir.
* Bazen kafasına huni takıp bağıra bağıra kaçacak kadar gözü dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.
* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak, mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çarkedip, en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım" bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli oyuncak kurbagacık, ıslak mendil ve kraker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında,diken diken olmuş her bir saçına rağmen, annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle, gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil, ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

Merhaba arkadaşlar, ehliyet sınavına hazırlanmaya çalışıyorum pek zamanım kalmadı. 15-20 günüm var. işte de koşturunca buraya hiç giremez oldum. Fotoğraf makinesindeki resimleri bilgisayara aktardım, bayram fotolarımızdan buraya da ekleyeyim dedim. Umarım herkes iyidir. İlk sayfadan gördüğüm kadarıyla galiba Dorukta kulak iltihabı varmış Burcucum çok geçmiş olsun. Ben de ilk kez kırık fönle burda tanıştım. Ben mağaramdayken neler çıkmış Ama çok yakışmış, maşallah taze hatuna.

Bunlar da bizden. Bayramda büyük babayla yemek keyfi (zannetmeyin ki yiyor hepsi oyun )

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Eline benim eski gözlüğümü geçirmiş "yaz kızım...." modunda.

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

zevk,beğeni meselesi böbem.ben de kendi çapımda seçiciyimdir.salih'e ne versen yer mesela.neva da bana çekmiş sanırım.

valla guli ece den sebep sik sik yer supurdugumden kablosuz supuruge olmasını çok hayal ed iyorum sahsen.
sakın çıkıt senin haberin yokmu demeyin çıkmadı dimi .))
ben de var geçen yıl neva doğmadan almıştım çocuk olunca çok lazım olur diyr.çok memnunum markası elektrolux.teknosalarda satılıytordu geniş bir renk yelpazesi var.
hojam tarifler süper yazmaya devam et nolurrr başka topik olmasın yahu hepimizi ilgilendiren tarifler bunlar
elüüfe inat word açtım bitene kopyaladım hıhhhh
ehh nihayet.sonra sorup duracaktın.
yaın pazardan kereviz sapı buldunm mu tamamdır.safranım var.çok severim safranlı pilav yaptığımdan almııştım Batman'dan.
bulunur inşalllah.
tekrar geçmiş olsun.
fotolarım da bunlar:)

saç rengini çok beğeniyorum yaaa .

güzel kız olacak bu didar ama hiç annesini görmedim ben.görsem hatırlarım.sınavda başarılar.

pazar günü kpss'de görevliymişim.uyuyacaktım ne güzel.iyi yanı peşin para.

Gizem dün çorbayı yaptım çok beğendik.yaparım artık.yalnız 4 patlıcan koysam daha köz tadsa iyi olacak sanırım.teşekkürler.

Esra dünürümmm gelinime bayıldım maşallah bıcır bıcır
bizim topiğin kızlarının hepsi zeki maşallahları var

Tazemmm burcum ilk dikkatimi çeken kırmızı rujun oldu çok yakışmış süper görünüyorsun

Belma didar çok şeker yaaa hele o elinde gözlükle olan fotoya bittim maşallah

gulizim is ortamı bana herseyden ii gelcek o kesin ama 2cocuk ıstıorum yas aralarıda yakın olsun...20li yaslarda deilimki 31ım 35ıme kadar halletmeliyim..beni cok ii anlıosun sen canımbenim...

ay bayıldım avuclayıp yemesinemassallah yaa ne keyifle yemistir ama

ece'nin videosu 1 saniye sürüyor ben de.

face e de koydum linkibenim profilimde istersen o linkten birde dene hos aynı linkler ama4-5 dk suruyornormalde

Beni de dün aradılar. Allahtan kadın çok ısrarcı ille size satalım modunda değildi, ben siteden bakarım dedim o da teşekkür edip kapattı.

Bu siteyi görmüştüm, güzel tarifler var. Ordaki nohutlu yayla çorbasına yarım su bardağı kadar haşlanmış buğday ekleyince de güzel ve besleyici oluyor.

Bu tarife Karnabahar graten (yada ograten) deniyor. Ben de karnabaharı bu şekilde sevdim yoksa yemezdim. Beşamel sosla, haşlanmış karnabaharı karıştırıp içine biraz beyaz peynir de ufalıyorum.
Kızarınca üstüne rende kaşarı döküp kaşar eriyince çıkarıyorum. Tabakta pasta gibi duruyor.

Enginarla denemek hiç aklıma gelmedi. Bu beşamelleyip fırınlama işlemini tüm sebzeler için yapıyorlar. Ispanak graten, pırasa graten, patates graten, vs...

Bence de tarifler iyi oluyor. Bir de yemek bölümünde tarifi paylaşınca topikte nickinin karşısında yemek tarifi bilmem kaç adet diye yazıyor. Ona tıklayıp o kişinin verdiği tarifleri okuyabiliyorsun. Mesela şimdi bu mesajda Aidaa nın karşısına bak toplam mesaj sayısı vs... altında da tarifler:3 yazıyor. Belki biliyorsundur ben bilmeyenler için de açıklayayım dedim.

Hiçbir şey olmaz canım. Yeni yapmıştım ertesi güne bile kalmadı. mmm canım çekti gene yapsam mı? Bayramdan beri iştahım tavan yaptı. Doymak bilmiyorum.

Güzel tarif deneyeceğim ama hem köfte hem tavuk tatları karışınca nasıl olur diye kafama takıldı.

gulizim is ortamı bana herseyden ii gelcek o kesin ama 2cocuk ıstıorum yas aralarıda yakın olsun...20li yaslarda deilimki 31ım 35ıme kadar halletmeliyim..beni cok ii anlıosun sen canımbenim...

Valla senden güç alıyorum Pervincim.

güzel kız olacak bu didar ama hiç annesini görmedim ben.görsem hatırlarım.sınavda başarılar.

Teşekkürler teyzesi ben de en kısa zamanda bir fotomu eklerim.

Bilmiyordum iyi fikir güzel düşünmüşler.

Didar çooook tatlıymış. Gözlüklü resmine ben de bayıldım... Seni de bekliyoruz en kısa zamanda..

Ece'nin videosunu evde sesli izledim ne kadar tatlıydı yaaa. Ardından Neva'nınkini izledik Ruzy ile. "Hoşgeldin" diyor ve kaç yaşındasın diye sorduğunda Elif "Bir" diyor yetmiyor parmaklarıyla da 1 yapıyor edepsiz. Gidip ısıracaksın o parmakları acımayacaksın...

Sonra bir Ruzy'ye baktım bir ekrana...Yok dedim bizim bikaç fırın ekmek yememiz gerek bu aşamaya ulaşmak için.. Ece'ye ve Neva'ya en kocamanlarından aferin. Maşallah da tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…