2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlatışını sevsınler senın :) gercek gercektır.. yıne de saol arkadasım.

Esra, Ece nın vıdeosu ben de acılmadı

Puf Puf Didarıma benden de kocaman bır masallah.

BaYRAMlık Ece me de kocaman bır masallahh.

dido bende kereviz sapını buldum dün akşam senlen ben bir araya gelsek anca bi harira çorbası ediyos iyimi????

dün akşam pişirdiğim yemekten bahsetmeden geçemiycem. zira denizden kalanları hüsoliyle sıyırdık resmen tencereden. abartmayım tamam.
tavukları mninik minik doğrayıp kızart al tencereden, soğan sarımsak kavur limon rendele üstüne domates biber ekle hepsi pişince bulgur koy üstünü azıcık geçene kadarda su, güzel oluyorrrrrr.

didar pek tatlı pek

Adam gıbı bır sıte bulamadım.. degısık bır seyler pısıreyım dıye Kuzey ıcın bakınıyorum.. aptal saptal seyler dolu hep.. var mı dıse dokunur duzgun bısıler yazan bır sıte.

Burcuburcum..bayıldım resmine..insana pozitif enerji veriyorsun, yüzümde bir gülümseme oluşuyor her resmine baktığımda..baştan aşağı pöfik..

Belma..dün aklımdan geçtin uğramıyor ne zamandır diye..özlemişim yazılarını..Didar da maşallah yaşından büyük gösteriyor..kıvır kıvır saçları ne de güzel olmuş öyle..çorbayı denemeni tavsiye ederim..genelde beğenilir..damak zevki farkı da olabilir..

beni de aradılar şu kitapla ilgili..telefondaki kız çok şekerdi..hiç ısrarcı olmadı..gülüştük felan..

Son düzenleme:
dün kızımın hiç bişesi yokken öglen uykusundan sonra mıkır mıkır bı hal aldı.bı anda öksürük basladı sık degıl ama öksürdü 5-10 kez aksma kadar
aksamda atesı vardı hafıf 37 idi.uyku vaktı yaklastı pürüzlüğü arttı atesde tabı.38 e yakındı atletle yatırdım , bıse vermedım ama gece 38ı gecmeye basladı mecbur yarım ölcek mınoset verdım.cıkmadı bıdaha atesı ama arada öksürüyor sankı bogazı tahsır olmus gıbı.baktım kızarık mızarıkta degıl.echınol vardı evde verdım
off cok şom agızlıyım taa yazdan buyana hasta olmadı dedım ,dememı beklıyomustu sankı.inş hafıf atlatır
Evrim şu şurubun adı neydı bulamıyorum.öksürük için olan.

Burcu cok şıksın bebeemmmm.elbıse şugarmış.zaten yüzündekı gülümseme yeter, cuval gıysen yakısır sana.

Belma maşşalah Didara ne guzelde avuclamıs mamaları.

çok korkulu bir rüya gördüm hayırdır inşallah..
kan testi yaptırıyorum hastanede..kanımda ne çıkıyorsa çok yakında öleceğimi söylüyor hemşireler..2 hemşire var bi birine gidiyorum bi diğerine ikisi de malesef diyor..peki neden diyorum cevap vermiyorlar..damarlarımın içine bişiler sokup ameliyat edeceklerini söylüyorlar ama pek bi anlamı olmaz diyorlar sonradan..yan odada bir kadın aynı rahatsızlıkla uğraşıyor git ona sor diyorlar..kadını görüyorum tam konuşucam uyandım..allahım gerçek değilmiş dedim nası sevindim anlatamam..kabus gibiydi..

bitirdin beni daha ne diyeyim
üzülme be okdar Şevvalde aynı babası :)) burdakı her agustos kız bebiki gibi
Şevvalde bayılıyo.şu gecenlerde bime gelen beyaz yazı tahtasından aldık.mutfak önlğünü takıyorum örtü serip anca o sekılde verıyom elıne.yoksa heryerı kecelı kalemle boyuyo

merhaba kizlar!!

yine bir buhran dönemi geciriyorum sanirim..canim hicbirsey yapmak istemiyor...sadece bakip bakip duruyorum..zaten esim su siralar yine canimi sikmaya basladi..o yüzden benden pek iyi haberler yok malesef...

Hayat yine geceleri huysuz mizir mizir ediyor..bitazda ksürügü var..onun disinda bir sorun yok cok sükür..

unutmadan bu gün ilk defa kar yagdi..haftasonu sanirim daha da artacak..bakalim...

tadım tuzum yok.... ailevi sorunlarla uğraşıyoruz bizim dışımızda ama bizide etkiledi hemde fazlasıyla kendimi iyi hissedene kadar moralmen biraz daha düzelmeden aktif olamayacağım merak edenler olursa diye yazdım... öpüyorum sizi....

Esra Ecenın vıdeosunu izleyemedım sadeec 10sn okadar

Secil hayırlara gıtsın rüyan ,her gördüğünü hayra yormak lazım.
bende bıkere cok ürkünç bi rüya görmüştüm ve uyandıgımda gercek olmadıgı için uzunca bı süre şükretmıstım.cok etkılenıyorum bazı rüyalardan

ya hangi birinden baslasam..

Burcu zellikle saclarina bayildim ve de elbisen cok güzel..cokta yakismis ayrica..herzamanki gibi coook güzelsin..

Pervinin düsüncesine ben katiliyorum arkadaslar..bencede pes pese büyütmesi bir ynden daha iyi..benimkilerin arasinda 5 yas var ama sonradan tam rahat ettim derken yeniden baslamak daha yipratici ve zor oluyor arkadaslar..bence de arkadas gibi büyümüs olurlar..eminimki Allah herseyin kolayligini verir..kendini hazir hissediyorsan bekleme derim ben arkadasim..
ay bebislerin hepsi birbirinden tatli olmus..Neva ne güzel konusuyor masallah..benimkide abuk sabuk konusuyor ama abi disinda daha tam olarak anne baba bile diyemiyor..ama eminimki bir baslasa daha susmaz..
ay bu tombis kizimiz Didardi sanirim..ne tatli sey öyle ya!! onun o tombul ellerini yerim ben..masallah cok sevimli..
Ece nin videosu nerede??bulamadim daha..dur bir arayayim..

sanirim sinerji yine is basinda.insallah bir ana evvel sorunlarini halledersin arkadasim..püyorum seni..

Canım 2010 annelerinin topiği sıfırdan başlattılar diğeri çok sayfa oldu ağır işliyo diye.. Haksızlık olmasın şimdi onlara.. ben tesadüf farketmiştim onu. :))

karnıbahardan nefret ederim
ama deneyeceğim yinede bu tarifleri

burcu çok yahşi olmuşsun çok beğendimmm bu halini cici kızlar gibinnn

kıvırcık didarıma maşallah kocaman oğlumun dişi versiyonu birazda tombiş versiyonu

ecoşu ve nevayı hayretle izliyorum

yahoo kim bunları söylemek kim

burnun nerde diyorum kulağını gösteriyor
kulağın nerde diyorum gözünü gösteriyor

e en azından bi yerlerini gösteriyor ama değilim bunada şükür

alpellam gibin pipiyi göstermiyor en azından
he bu arada ben onun minik totosunu ısırsam hani şu yatağa sığdıramadığı minik popoyuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…