canım arkadaşım, o senin tecavüzün :) ne demek üçte bir, sen kendini nasıl görüyorsun acaba?
Elbise konusunda evet, yani beni daha ince, daha çıtır gösterecek elbiseler vardı ama ben buna bayıldım yaaa... Diğerleri daha klasik şeylerdi, ama buna sarıldım, aldım, giymeden önce de baş ucumda asılı kaldı bayramlık gibi :)
üzülme be okdar Şevvalde aynı babası :)) burdakı her agustos kız bebiki gibibitirdin beni daha ne diyeyim
Şevvalde bayılıyo.şu gecenlerde bime gelen beyaz yazı tahtasından aldık.mutfak önlğünü takıyorum örtü serip anca o sekılde verıyom elıne.yoksa heryerı kecelı kalemle boyuyoçocuklar karalamalıymış kendilerini ifade edebilme, başardıklarını görebilme ve el kol becerilerini geliştirmek için. tabi başardıklarında takdir edilecek, aferin denilecek.
gizmo son bilgi içinde sağol...
valla guli ece den sebep sik sik yer supurdugumden kablosuz supuruge olmasını çok hayal ed iyorum sahsen.
sakın çıkıt senin haberin yokmu demeyin çıkmadı dimi .))
tadım tuzum yok.... ailevi sorunlarla uğraşıyoruz bizim dışımızda ama bizide etkiledi hemde fazlasıyla kendimi iyi hissedene kadar moralmen biraz daha düzelmeden aktif olamayacağım merak edenler olursa diye yazdım... öpüyorum sizi....
Canım 2010 annelerinin topiği sıfırdan başlattılar diğeri çok sayfa oldu ağır işliyo diye.. Haksızlık olmasın şimdi onlara.. ben tesadüf farketmiştim onu. :))bu arada dikkat ettinizmi 2008 2010 anelerinin mesajları ne kadar az 2010 ların az olması sene itibari ile tabi daha dogalda 2008 leri katlamısız en aktif topiklerden biriyis sanırım
kk yonetimide biliyormudur bunu acaba bize bir odul falan verseler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?