merhaba kizlar!!
yine bir buhran dönemi geciriyorum sanirim..canim hicbirsey yapmak istemiyor...sadece bakip bakip duruyorum..zaten esim su siralar yine canimi sikmaya basladi..o yüzden benden pek iyi haberler yok malesef...
Hayat yine geceleri huysuz mizir mizir ediyor..bitazda ksürügü var..onun disinda bir sorun yok cok sükür..
unutmadan bu gün ilk defa kar yagdi..haftasonu sanirim daha da artacak..bakalim...
tadım tuzum yok.... ailevi sorunlarla uğraşıyoruz bizim dışımızda ama bizide etkiledi hemde fazlasıyla kendimi iyi hissedene kadar moralmen biraz daha düzelmeden aktif olamayacağım merak edenler olursa diye yazdım... öpüyorum sizi....
uzuldum ar kadaslar ya pozitif olmaya çalısın demekten baska birsey gelmiyor insanın elindenya hangi birinden baslasam..
Burcu zellikle saclarina bayildim ve de elbisen cok güzel..cokta yakismis ayrica..herzamanki gibi coook güzelsin..
Pervinin düsüncesine ben katiliyorum arkadaslar..bencede pes pese büyütmesi bir ynden daha iyi..benimkilerin arasinda 5 yas var ama sonradan tam rahat ettim derken yeniden baslamak daha yipratici ve zor oluyor arkadaslar..bence de arkadas gibi büyümüs olurlar..eminimki Allah herseyin kolayligini verir..kendini hazir hissediyorsan bekleme derim ben arkadasim..
ay bebislerin hepsi birbirinden tatli olmus..Neva ne güzel konusuyor masallah..benimkide abuk sabuk konusuyor ama abi disinda daha tam olarak anne baba bile diyemiyor..ama eminimki bir baslasa daha susmaz..
ay bu tombis kizimiz Didardi sanirim..ne tatli sey öyle ya!! onun o tombul ellerini yerim ben..masallah cok sevimli..
Ece nin videosu nerede??bulamadim daha..dur bir arayayim..
gizmoooommm
balık işini sordum çocuk doktoruna değil ama leylanın kocasına.kocası cerrah yani taze damat. çok garip buldu tiroit hastasına balığın sınırlanmasına böyle bişeyin sözkonusu olmasına. tabi bu konuşma telefonla hoparlörden ve denizle beraberken yapıldı çok sağlıklı olmayabilir. ama genel olarak kara lahana evet çünkü içindeki bir madde tiroit hormonu yapımını engeller dedi. tendürtiyotuda garipsedi, öyle bir etki için vücuduna boydan boya filan sürmesi lazım dedi. balığı ise aksine çok yemeli çünkü çok faydalı dedi. yanlış anladığım bişey olabilirmi bidaha görüşelim.
ağzımdan aldın.. bak hasta olmadı dedin oldu diye...ben de ne zaman söylesem başıma gelir. geçmiş olsun Şevvalciğedün kızımın hiç bişesi yokken öglen uykusundan sonra mıkır mıkır bı hal aldı.bı anda öksürük basladı sık degıl ama öksürdü 5-10 kez aksma kadar
aksamda atesı vardı hafıf 37 idi.uyku vaktı yaklastı pürüzlüğü arttı atesde tabı.38 e yakındı atletle yatırdım , bıse vermedım ama gece 38ı gecmeye basladı mecbur yarım ölcek mınoset verdım.cıkmadı bıdaha atesı ama arada öksürüyor sankı bogazı tahsır olmus gıbı.baktım kızarık mızarıkta degıl.echınol vardı evde verdım
off cok şom agızlıyım taa yazdan buyana hasta olmadı dedım ,dememı beklıyomustu sankı.inş hafıf atlatır
Evrim şu şurubun adı neydı bulamıyorum.öksürük için olan.
hayırlara gitsinçok korkulu bir rüya gördüm hayırdır inşallah..
kan testi yaptırıyorum hastanede..kanımda ne çıkıyorsa çok yakında öleceğimi söylüyor hemşireler..2 hemşire var bi birine gidiyorum bi diğerine ikisi de malesef diyor..peki neden diyorum cevap vermiyorlar..damarlarımın içine bişiler sokup ameliyat edeceklerini söylüyorlar ama pek bi anlamı olmaz diyorlar sonradan..yan odada bir kadın aynı rahatsızlıkla uğraşıyor git ona sor diyorlar..kadını görüyorum tam konuşucam uyandım..allahım gerçek değilmiş dedim nası sevindim anlatamam..kabus gibiydi..
daha sık gelmerhaba kizlar!!
yine bir buhran dönemi geciriyorum sanirim..canim hicbirsey yapmak istemiyor...sadece bakip bakip duruyorum..zaten esim su siralar yine canimi sikmaya basladi..o yüzden benden pek iyi haberler yok malesef...
Hayat yine geceleri huysuz mizir mizir ediyor..bitazda ksürügü var..onun disinda bir sorun yok cok sükür..
unutmadan bu gün ilk defa kar yagdi..haftasonu sanirim daha da artacak..bakalim...
allah allah noldu ki sibel??tadım tuzum yok.... ailevi sorunlarla uğraşıyoruz bizim dışımızda ama bizide etkiledi hemde fazlasıyla kendimi iyi hissedene kadar moralmen biraz daha düzelmeden aktif olamayacağım merak edenler olursa diye yazdım... öpüyorum sizi....
aynen Esra Rüzgarda doğru bişey dediği yok..ecoşu ve nevayı hayretle izliyorum
yahoo kim bunları söylemek kim
burnun nerde diyorum kulağını gösteriyor
kulağın nerde diyorum gözünü gösteriyor
e en azından bi yerlerini gösteriyor ama değilim bunada şükür
neden ben topiğe girdiğimde kimse olmiii hee söyleyin bana bağyanlarrr
anlaşıyomusunuzz siz yoksam heee
bende burdayım aycam ama hanım bizi begenmedi yok saydı sanırsam :)
evet evet ne güzel tanımlamışsın bravo!!!aycca parmakla dudaga vurma blum bulummm diye ses çikarma olayımı: ) ec ede bayılıyor hatta tırnaklarını batıra batıra bende de yapmak istiyor :))
alpellam gibin pipiyi göstermiyor en azından
he bu arada ben onun minik totosunu ısırsam hani şu yatağa sığdıramadığı minik popoyuuu
merhaba kizlar!!
bende dun gece ruyamda yatak ortusu kazandım bir magazadan alısvris yaparken bir anda orda bulunan uç bes musteriye bunları kazandınız diyorlar birtane bakıyorum bebek ikili koltuklar varya bellonanın onun kılıfı veriliyor birine a yok ben istemezdim onu zaten diyor um bizim koltuk tekli çunku ikili degil :))) yatak ortusu çıkıyor bana sevinerek alıyorum :)
esracım erkek bebekler kız bebeklere göre daha geç konuşur. o yüzdendir nevayla veya ecoşla karşılaştırma bence
tek anne desin başka bişey istemiyorum şahsen.. anne desin sonsuza kadar konuşmasın olur valla.
evet evet benim kuzumun yeni denemesi var ilk küfürü. Dedem çok küfür eder. .iktir der geçen iznik'ten direk bize gelmişler dedem bizde kaldığı 2 saatte ne kadar bu kelimeyi söylediyse artık skika gibi bişeyler söylüyor dünden beri...
bende dun gece ruyamda yatak ortusu kazandım bir magazadan alısvris yaparken bir anda orda bulunan uç bes musteriye bunları kazandınız diyorlar birtane bakıyorum bebek ikili koltuklar varya bellonanın onun kılıfı veriliyor birine a yok ben istemezdim onu zaten diyor um bizim koltuk tekli çunku ikili degil :))) yatak ortusu çıkıyor bana sevinerek alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?