2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizmoooommm

balık işini sordum çocuk doktoruna değil ama leylanın kocasına.kocası cerrah yani taze damat. çok garip buldu tiroit hastasına balığın sınırlanmasına böyle bişeyin sözkonusu olmasına. tabi bu konuşma telefonla hoparlörden ve denizle beraberken yapıldı çok sağlıklı olmayabilir. ama genel olarak kara lahana evet çünkü içindeki bir madde tiroit hormonu yapımını engeller dedi. tendürtiyotuda garipsedi, öyle bir etki için vücuduna boydan boya filan sürmesi lazım dedi. balığı ise aksine çok yemeli çünkü çok faydalı dedi. yanlış anladığım bişey olabilirmi bidaha görüşelim.

canım ece nin video linki bu
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

uzuldum ar kadaslar ya pozitif olmaya çalısın demekten baska birsey gelmiyor insanın elinden
ama ben en bunalımlı donemlerimde hep amansız hastalıklarla ugrasanları vs dusunup sadece saglikli oldugum için bile sukreterek kendimi iyi hissederdim nacizane

somon verilmesi için ne diyorsun hocamm? bizim dr israrla somon verin diyor evrimin prof vermeyin demisti ben arada veriyorum dahada buyudugun dusunerek minik bebek degiller enazınadn diye enk olayımada somonlu çorba yapmak geliyor
klasik etli tavuklu yaptıgım sebze çorbasına somon katıp yapıyoruz yalayıp yutuyor ece allahtan simdilikk

bende dun gece ruyamda yatak ortusu kazandım bir magazadan alısvris yaparken bir anda orda bulunan uç bes musteriye bunları kazandınız diyorlar birtane bakıyorum bebek ikili koltuklar varya bellonanın onun kılıfı veriliyor birine a yok ben istemezdim onu zaten diyor um bizim koltuk tekli çunku ikili degil :))) yatak ortusu çıkıyor bana sevinerek alıyorum :)

benimkilerde verin somon demişti hatta içeriği bakımından en zengin olanlardan biri olduğu için öneriliyor.

ama gerçek doğal somon değilki çiftlik, o yüzden ben denizden çıkan her balığı tercih ediyorum onun yerine. ama tabi tavuktanda iyidir bana göre.

efriminki neden verme demişti hatırlamıyorum.

ağzımdan aldın.. bak hasta olmadı dedin oldu diye...ben de ne zaman söylesem başıma gelir. geçmiş olsun Şevvalciğe
hayırlara gitsin
daha sık gel
allah allah noldu ki sibel??
aynen Esra Rüzgarda doğru bişey dediği yok..

Buluşmada hani Rüzgara bişey öğretmiştin ya onu hemen yaptı o akşamı..Hatırladın mı, parmaklarınla dudağına vuruyordun ya (off nasıl anlatılır ki bu şimdi)
neden ben topiğe girdiğimde kimse olmiii hee söyleyin bana bağyanlarrr
anlaşıyomusunuzz siz yoksam heee

Pen purdayım..

aycca parmakla dudaga vurma blum bulummm diye ses çikarma olayımı: ) ec ede bayılıyor hatta tırnaklarını batıra batıra bende de yapmak istiyor :))

Ben de somon veriyorum haftada en az 1.. ah Trabzonda olsaydık taze taze ne güzel balık yerdik sürekli.. En az civa sardalyada var diye sardalya öneriliyor sanırım..Ama burda sardalya bulunmuyor ki(

girebildim sonunda ofisin alabalığı dağıldı biraz geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
kötünün iyisi diyorum bununla atlattık gözüne gelmedi allahtan..4 5 gün sonra dikişler alınak iz kalmaması için bi krem önerdi dr dikşler alındıktan 1 hafta sonra onu kullanıcaz

aycca parmakla dudaga vurma blum bulummm diye ses çikarma olayımı: ) ec ede bayılıyor hatta tırnaklarını batıra batıra bende de yapmak istiyor :))
evet evet ne güzel tanımlamışsın bravo!!!

Son düzenleme:
alpellam gibin pipiyi göstermiyor en azından
he bu arada ben onun minik totosunu ısırsam hani şu yatağa sığdıramadığı minik popoyuuu

gel kuuzum ısırıver baştan ısırıyosun ağlamıyo aradan 15 sn geçiyor başlıyor yüzünü buruşturmaya. mini döt baba tarafından ayarsız ısırılıyor her seferinde. altını açamıyorum çocuğun adamın yanında. her engelleme girişimim engelleniyor.

canım anlatacak kimsen yok orada anlat biz dinleyelim seni. içinde tutup da daha da sıkma kendini. hayata da geçmiş olsun.

git yavrum bu hafta sonu yatak örtüsü satan yere. anında de-ja-vu yaşar kaparsın hediyeyi.

DİDAR tombişim cok tatlı, çok şımarık bir ifade var yüzünde tıpkı yahoo gibi..

esracım erkek bebekler kız bebeklere göre daha geç konuşur. o yüzdendir nevayla veya ecoşla karşılaştırma bence

esracım erkek bebekler kız bebeklere göre daha geç konuşur. o yüzdendir nevayla veya ecoşla karşılaştırma bence

evet öyleymiş, benim de çevremden gözlemlediğim hep öyle olduğu..Ama bizim burdaki erkek bebikler de konuşuyor bıcır bıcır. Bknz: Alpella

Tek anne desin başka bişey istemiyorum şahsen.. Anne desin sonsuza kadar konuşmasın olur valla.

evet evet benim kuzumun yeni denemesi var ilk küfürü. dedem çok küfür eder. .iktir der geçen iznik'ten direk bize gelmişler dedem bizde kaldığı 2 saatte ne kadar bu kelimeyi söylediyse artık skika gibi bişeyler söylüyor dünden beri...

geçmişe baktım birazburcu fotolar harika bayıldım didar ve ecoşta çok tatlı tabi yazıları okumaya fırsatım kalmadı birazdan çıkıcam işten yarın burdan girebilirsem girerim yine iyi akşamlar herkse
bu aralar çok özlüyorum sizleri dün hastanedeyken sizleri aramak geldi içmden ilk sizinle paylaşmak istedim herşeyi

tek anne desin başka bişey istemiyorum şahsen.. anne desin sonsuza kadar konuşmasın olur valla.

ay canım benim ya kıyamam ben sana diyecek annesi birkaç aya kesinlikle diyecek

ayyy kızma ama çok guldum yaaaa serserimm benim :)) ne tatlı çıkıyordur agzından insallah

şaşırmadım valla..:)) senin rüyalar böyle bizimkiler kabus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…