2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sevıyorum senın bu hayata tutunuşunu.. sıyırıcamm ben neredeyse,nıye ınat eder uykusu varsa, anlamıyorum kiii

koptum ya ne muhabbet bu böle..bıngıldak göbeeemde bıngıl bıngıl hopladı ben gülünce...üfürükçü kadın he..:roflol:... esra uyu uyu bizim yerimizede uyu...maşallah yahya'ya....

ben yatıyorumm yavrular.. bu cocuk bole uyumuycak.. ıcabına bakimm kökten, yarın goırusurus..

siz yarı kundak yapıyosunuz..ben hiç yapmadım elleri serbes yukarı doğru kaldırıyo öle uyuyo..neden kundak?

sevıyorum senın bu hayata tutunuşunu.. sıyırıcamm ben neredeyse,nıye ınat eder uykusu varsa, anlamıyorum kiii

sıyırma, olacak bunlar. Pilli bebek mi bu sıpalar ? Allah hastalık neyin vermesin... dün sabah 5 e kadar 10 dk da bir uyandı doruk napayım, sarılıp yattım... sağlığı iyi olsun da, bütün gün kulağımı miksin sesiyle, napayım...

allahim ya gozler cin eller oynuyo karanlkta tavana bakiyor, inatla almiyorum kucagima..

çok güzeller çokkkkk.... Allah bıze de nasıp etsın ınsallahh boyle gusel tablolar... maşallahh subhannallahhh...

AMİN ...
kızımın saçı toka dolu kendi ne bulduysa takmış azıcığı çıkmş....
esra istedin ekledik nirelere gittin ...

hepinize iyi geceler bende yatar Yusuf beyin mama saatini bekliyordum saat geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hosgeldin arkadasım keske basından beri katılsaydınn
istanbullulara tipik sorumu sanada yonelteyim ist un neresindensinnn yakınsak bulusmalara katılma sansın daha artar sende anlamısındır yazıları takip ederken yuz yuze kanlı canlı bulusumak daha keyifli hosgeldin tekrar

allah kolaylıklarversin burcum amaaannemin bir lafı var birgun iyi iken obur gun bozuldu diye ben soylendiimde ya hergun kotu olsa napcan hiç dinlenme firsatı olmaz diyor haa dogru ya oluyorum ben yaher gun boyle olsaaa en azından arada bir nefesleniyoruz boyle iyi gunlerde

massallah diyelim kelebekcimmm aman bozulmasınn
iyiden kotuye gitmek insanı daha bir etkiliyor

arkadasım misafir olarak okuyup yazmayanlara karsı topigin mudavimlerinden genel bir tepki oluyor dogal olarak çunku paylasımlardan hep kendine fikir alıp alıp bir katkıda buulunmayanlara haliyle heryerde tepki olur ama emin ol burası çok sıcak bir ortam sende bazı arkadasların soru ve sorunlarına bildikce yanıtlar verirsen aramıza direk geçis yaparsın , tek yonlu vermek allaha mahsus demisler,

siz zaten beni unuttunuz:dilcikar:

unuturmuyuz dilekcim ama bak sende misafirler gibi oldun be kuzum bizimde bebelerimiz var amabak ben uyumayıp busaatte yazıyorum okuyorum burdan ayrılamıyorum belki herkesin sartları farklı ama zorla birazcıkk katıl tekrar aramıza boyle uzaktan uzaktan olmuyor bulusmada senide andık yok oldu yazmıyor falan diye unutmus degiliz yani tekrar aramızda gormek isterizz

ya çok alemsin ayca yaaa seydanın zaten dumur oldugu kesin onca bebek ve memeleri acık kadınlar arasında saskın bakıslarına kaç kez sahit oldum:)) tırlar arasındaki emismenizede aynı sekilde sasırmıs ve korkmus olması normal ne de olsa bekar bir genc kiz ah bu veletler neler yaptırıyorlar bizlere

neva'dan yüksek çözünürlüklü türküler

oy yerim ben bocuk gozluuumu yaaa
buda ailenizin fotoğrafçısı esradan düşük çözünürlüklü türküler opuyorumnanaktan

allahımbu velede nasıl içim kaynıyor kizimmm ilerde kızıma isteyebilirim bak:))) annemde yanımda anne yahyaya bakk diyorum ayy yavrum yavrumm diye ekranı sevicek nerdeyse annemde çok sevmis oglunu dedim acaba anasınıda çok severim bundanmı kaynaklanıyor ama yok degil oglanın ayrı bir ekstra tatlılgıı varr:))

Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3

ayy ne kadar tatlı busecigimizz biblo gibi massallahh saclarda dorukla boy olcusebilcek nitelikte:))

burcu varya kopuyorum burda yahoda ona gülüyorum sanıp gülüyor kekom benim
:lepi:

ayy kızım sen her yahoo yazısında ben internet sitesi yahoyu hatırlıyroum site bilgisi birsey mi yazıyorsun diye birsaniyelik tabiki bir saskınlık yasıyorum:))) salak demee sakın oyarım :)))

Koş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

andıkk anacımm

benn denedim ve basarılı oldum ama sadece bas parmakları cadı gibi uzundu ve çorap giydirereken takılyordu lakin el tırnaklarından daha rahat kestim kazma gibi oldugu için ayak daha rahat kavranıyor ehaliyle ayak parmaklarını tek tek oynatamdıgı için el gibi daha rahat kesinlikle

yuksek çozunurluklu resimleri hiçç sevmemm postermi yapcaz yahuu:)) nasılsa buyuk basmıyoruz diye hep dusuk çekerim fakirmiyim neyimB:))

bu arada çozunurluk dusurmek için kullandıgım program irfanview diye bir program irfan adlı arkadas yapmıs olmalıB:)) gogle da aratın çok pratikk

canım cekti bende ecos un yeni halini koymak isteremmm
birde dugune gitmek uzre suslenmiskene eski hallerimi hatırlatan bakımlı makyajlı bir resim koydum ki dikkat ettim bulusmada giydigim buluzu giymisim demek tek guzel ustume olan buluzum buymusB)))) çokk hazinnnn

Son düzenleme:
arkadaslar resmin buyukluguunden dolayı ozurlerimi usunarım defalarca kuçultmeye calıstım ama yok olmuyor çozunurluk yuksek oldumu dusuremiyor insan bazenn mazur gorunn )

kız didooo kız kız delikafadulden
tek bırakma cananı
kız didooo delikafadulden
havada bi kıskançlık seziyorum :dilcikar:üzülme sanada kız derim nasıl olsa yalan
hepimiz ayvayı yiyenlerdeniz
buda ailenizin fotoğrafçısı esradan düşük çözünürlüklü türküler opuyorumnanaktan

süper ya canım benim yerim ben onu ne tatlı çözünürlükmüş o öleopuyorumnanaktan

ya bu arada neva da konuşuyo gb çıkmış tatlım benim kızlar daha tatlı oluyo sanki erkek anneleri kızmasın benimkide oğlan ya ah bi fotoğrafını atabilsem ki atabileceğimi sanmıyorum:1no2:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esrako

kim bu misafirlerr yahuu

ya adass sen bu guzel erkegu tulum giydirme bebeksi oluyor gomlekleri ve pantalonları ile çok guzel kuçuk adam gibi

bu arada benim berkede çok terler kokardı bebekken ece çok terlese bile nadiren kokuyorr disi olmanın verdigi birsey olsa gerek berkenin kafası yaglanırdı resmen uç gun yıkamasak kısın soguklarda

kuzeyin yuksek cozunurluklu chicco oyuncagına koptumi ya..

hiroshima kullanıcısından alıntı
haaa bi de, sütü olmayan anneler var aramızda benim gibi, ya da az olan.. sakın üzülmeyin, ben çok bunalım yaptım ama şimdi düşününce, ben 18 ay emmişim, eşim sadece 3 gün.. ikimizde hukuk fakültesi bitirdik, ikimizde avukatız

bide kızkardesim 6 ay emmis kimyager ogluda erken bıraktı emmeyi oda matematikci filan olurmuki acep ??? bende 6 aY emmisim iktisat fak mezunuyum emrah kac ay emmis bilmiorum oda ikt fak mezunu bu iki denklemden bulabilirmiyizki kac ay emdigini ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…