tazefasulye, esrako+, evriş+, gypsyesra+, norraa+, sakaleynmaster+, tuana3434+
topiğe gellllll =))
bu arada Doruk da uyumuyor, arabasına yatırdım, ağzında emzik, ayağımla sallıyorum, elimle yazıyorum. böyle. gündüz çok mızmızdı kucağımda uyuttum 2 saat. mızmızlığı geçti accık ama uyku da kaçtı tabe.
olacak evrimim umutluyum ben :))
Yok be yafrum... senin o güzel dileklerin yeter Şeniz allah daha çok versin :)
Mami'nin? kaydirigubbakcemile3
sevıyorum senın bu hayata tutunuşunu.. sıyırıcamm ben neredeyse,nıye ınat eder uykusu varsa, anlamıyorum kiii
gıt yat be kadın.. sen calısıosun.. bakma bıze.. uykusuzsundur sen kesın..
çok güzeller çokkkkk.... Allah bıze de nasıp etsın ınsallahh boyle gusel tablolar... maşallahh subhannallahhh...
Herkese Selamlar ve Saygılar,
Bu başlığı misafir olarak takip edenlerdendim. Yazmak bu güne kısmetmiş.
Benim de 16 Ağustos doğumlu bir kızım var. Adı Elif, ellerinizden öper.
Buradaki dostluk ve arkadaşlığa hayranım. Tebrikler gerçekten de.
Yaramaz kızımdan fırsat bulursam ben de aranıza katılmak isterim.
düzeldi demiştim değil mi? Mok düzeldi! Dün gece 60 ml ıhlamura rağmen uyumadı. 4 defa uyuttum, yatağına bıraktım, uyandı. Bir de ağlama krizlerimiz var. Nefesi kesilene kadar ağlıyor. Gaz gibi gelmedi bana. zaten günde 2 defa
GYPSY maşallah Yahyam'a. 7-8 saat kesintisiz mi uyuyor? :1shok: Maşallah maşallah... darısı başımıza
Öyle kundak falan kesmiyor benim sıpayı. Kollar illa dışarda olacak. Uyuduktan sonra bazen kollarını içine soktum (battaniyenin), sırf kolları çıkarmak için uyanıyor. Tek çarem yan yatırmak. Onu da her zaman istemiyor.
Sırt, boyun ve omuz ağrılarıyla bir geceyi daha atlattık. Doruk uyuyorken ben gidip az daha kestireyim. mucuk
anamm herkezde bı uyku problemıdır gıdıyo galıba.aLLAH A ŞÜKÜR KIZIm geceyı ve gunduzu ayırıyor.genel olarak her sbaah 8.5da uyanıyor sırasıyla 10da tekrar uyuyyor 1 saat,sonra 12de 1 saat daha ve saat 2 veya 3de öglen uykusuna yatıyor 2 sattlık.5den sonrada kesık kesık uyuyor ama yınede 2 saattı buluyor sonra gece uıykusu 11de başlıyorum uyutmaya ama 12.5 gıbı artık gece uykusuna dalmıs oluyor.sonrasında ben saatı kurmasam bazen 6 saat uyuycak ouyor ama acıkmıs olacak düşüncesıyle enfazla 4.5 saat uyuyor yıne uyanmadan emzırıyorum ve bu sekılde .8.5a kadar ya bıkez daha uyanıyor emmeye yada 2 kez.böyle bı döngü oldu kızımda cok şükür ama tabı bazen gunu gunune uymadıgı oluyor.mesela düngece 2 satte bır uyandı karnı agrıyodu sanırım baya kıvrandı sabahda zort zort osurdu rahatladı şimdi uyuyor
uyku düzeni oturtmaya calısanlara kolaylık diliyorum,inşallah bıan önce bol bol uyur bebeklerınız,çünkü uykusuzluk ınsanı mahvedıyor
Merhabalaar!!
ne zamandır okuyorum ama okumaktan bir türlü fırsat bulup da yazamıyorum..zira benim ufaklıktan ancak o kadar zaman kalıyor..
Ada 15 günlükten beri hem mama hem meme ile besleniyor, sütüm o sarılık olup hastaneye yattığında üzüntüden bi kaçtı bi daha eskisi gibi olmadı maalesef.. Az da olsa alıyor yine anne sütü o da bişey.. her iki memeyi de emdikten sonra 90 ml mamayı biberon ile veriyorum. Çok şükür memeyi filan bırakmadı. Bırakacağından hiç endişe etmedim, belki benim bu rahatlığımın etkisi olmuştur bilemiyorum, inşallah böyle devam eder.. Emziğe gelince, onu emmeyi daha öğrenemedi. meme alacakmış gibi ağzını kocaman açıyor, tam oturtamayınca da sinirleniyor. bi de mutlaka tutmak gerekiyor emziği, ağzında kendi yuymayı beceremiyor. ama bi denk getirirse canı da isterse gayet 7.30-8 gibi kalkıyor.bu gece uykusunu saat 8.30-9 a filan çkmek istiyorum ama nasıl ama resimleri görünce keşke taksi maksi gitseydim dedim.. bi dahakine inşallah.ama anadolu yakasında oturanlar buluşursanız mutlaka gelmek isterim..
sizlerle naçizane bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum
-bebişin poposunda pişik olunca dikkatle takip edin, çok çabuk enfekte olabiliyor. kırmızı pütürler olursa enfekte olmuş veya mantar oluşmuş olabilir, doktora danışın..
onu kullanıyorum.ama 1 tane yetmedi tabii mecburen burdan da aldım..cam önerilemisnin nedeni bu olabilir belki..
ayyyy biriktirip biriktirip yazarsan bu kadar uzun olur işte..
siz zaten beni unuttunuz:dilcikar:
huysuz oğlumla uğraşıyordum, online görünmeme bakmayın...
esracım tekrar buluşuruz elbet..ben bi göründüm kayboldum o gün demi.. napıyım geç geldim, e korkumdan çabuk da kalkmak zorunda kaldım.. o gün arabada dönüşte yani, rüzgar çok ağladı, çektim mahmutbey gişelerde sağa, tırların arasında emzirdim iyi mi..şeyda korkudan öldü..napceksin... bu arada tek el yazıyorum hehe..
aynen..gündüz çok güzel uyuyor da akşamları fena...
buda ailenizin fotoğrafçısı esradan düşük çözünürlüklü türküler opuyorumnanaktan
Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3
burcu varya kopuyorum burda yahoda ona gülüyorum sanıp gülüyor kekom benim
:lepi:
Koş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gündemi değiştiriyorum geçici olarak
bebişlerinizin ayak tırnaklarını kesmeye yeltendinizmi
ben yeltendim ve bol miktarda tepik yemekle kaldım
sonuç başarısız
nasıı kescez yaa uzamışşş altını açınca çizer diğer ayağını
havada bi kıskançlık seziyorum :dilcikar:üzülme sanada kız derim nasıl olsa yalankız didooo kız kız delikafadulden
tek bırakma cananı
kız didooo delikafadulden
buda ailenizin fotoğrafçısı esradan düşük çözünürlüklü türküler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?