2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde herzamanki gibi gece uykusuzlugu diz boyu..bende artik gece 2-3 saat uykusuz kalmaktansa yanima aliyorum ve yanimda mizmizlana mizmizlana uyuyor..tamam iyi degil ama her gece her gece uyanmasi cok yipratti bizi..oglumda 2 yasina kadar yatti aramizda sonra kendiliginden birakmisti..insallah hayatta da öyle olur..

Çok yaşa Belma.
Ben de Evrim ne zaman taşındı bi haberim.
Efrim hayırlı olsun kaçırmışım.

Belma arkaşının önünde saygıyla eğiliyorum bravo 2 çocukla.

Bizim evde su tesisatı değişiyor problem vardı ev sahibi akşam usta göndermiş. Bu sabah başlamışlar. Elif çok korkmuş matkap gürültüsünden, dışardalarmış şimdi babamla. Nasıl uyur bugün bu çocuk merak ediyorum

ay bu arada face de cananin ecesini grdüm ve kirildim resmen..o ne güzel oynamaktir öyle..cok tatliydi masallah..hatta esime de izlettim o da hasta oldu tontise..

Belmacım, daha gıtmedık.. ben Güli yi nanaklarından bı optum.. ıkı hafta sonra oradayız buyuk ıhtımal.

Ben de Özlem nerelerde diyordum Minik'in yakınlarına gitmiş gesmelerdeymiş..
Nurdan çok geçmiş Teo toparlar inşallah kısa zamanda.
Evrim tebrikler diyetin yeni ilham esintisi oldun topiğimize.

az once netten okudum acıun ilicalı esini aldatıyormus bosanma davası acılmıs hemde varmısın yokmusundan bir kizla sok oldum ya tam aile babası olarak gorurdum onu
evet duyunca sok olmustum.paranın yuzu sıcak maalesef, ınsanı yoldan cıkarmak için ıyı bır neden
bızımde egzama tarzı bıse oluyo arada.hassas demıstı doktor cıldı için kucukken.soguk havalarda özellıkle putur putur oluyor.bebekken bızde kullandık bı mıktar krem ama kullanmıyoz artık.dermatologa götür mutlaka,onlar cok daha ıyı anlıyorlar.bız ona gıtmıstık
Burcu ıle dun konustum, bol bol ıhlamur ıcıyormus.. sıvı kaybını yerıne koymak ıcın buldukları her fırsatta sıvı bırseyler verıyorlarmıs.
yannıs sıvı kaybı ıcın bıtkı cayları ıyı bı secım degıl dıe bılıyorum.bıtkı cayları vucudtan su atmaya yarıyor cunku.bu dahada sıvı kaybı demek
zaten o maydanoz kuru cılt ıcınmıs.ben zayıflamaya yardımcı bıse sandımdı.okuyunca vazgectım :)) kı sutumude azaltacaksa hıc ıcmem kıt kanaat gecınıyoruz zaten :))
evet canım öyleymıs saolasınız.zaten o zayıflamaya yardımcı bıse degılmıs napıyım cılt ıcınse :))
köpek dişleri çıkan varmı?????
şu kanin die gecen hanı öndekı 4 dısın hemen kenarındakılermı ? onlar 18.aydan ıtıbaren cıkıyor dıe bılıyorum bırde cok zor cıkıyormus.bizde cıkmadı henuz

canim ayni sorunu bizde yasiyoruz..bende ayni senin gibi degisik esyalar veriyorum ve televizyon izlerken yediriyorum..ama benimki cok istahsiz..keske seninki gibi istahli olsada elinde oyuncak istese..bence zamanla birakir bu huyunu..hayat su siralar agzinda tutuyor ve bir anda agzindan atiyor hepsini..deli oluyorum deli..yemek saatleri resmen savas benim icin..
hosgeldin canim..teosuma cookk gecmis olsun..
valla bizde salya sümük karisik..artik nezle mi dis mi cikariyor bende anlamadim..heryerimiz sümük ve salya oldu..silmezsen yaliyor bide...
secil yarasın kuzuna

tazem sen burdaki temizlikcileri bi gor ben kadınsam bnlar ne diyorum:44:bide asla tipsiz kıyafetle temizlik yaptıklarını gormedim
pervin bana da gönder su kadinlardan bir tane....
köpek dişleri çıkan varmı?????

az once netten okudum acıun ilicalı esini aldatıyormus bosanma davası acılmıs hemde varmısın yokmusundan bir kizla sok oldum ya tam aile babası olarak gorurdum onu
para para para!!!son kacinilmaz...
gecmis olsun canim..
Belmacım, daha gıtmedık.. ben Güli yi nanaklarından bı optum.. ıkı hafta sonra oradayız buyuk ıhtımal.
güle güle oturun canim..

birileri resimmii istemiştii
ellerine sağlık fıstığım.çoook beğendim.Hele video ekleyen esrasko sana da çok teşekkürler video süper oldu.orada sizlerle olamyı çok isterdim.
esra iki kostümün de çok yakışmış,yüzün saçların ayrı güzel,gülistanla olan fotonuzu çok beğendim.
ada ve ece cidden çok şık,çağanın kirpikler almış yürümüş.kıvanc'ın gözler yakıyor,gizem çok sıcakkanlı gibi geldi bana öyle mi:)
veeee esrako'nun Berkesi ciden çok büyük sempati besliyorum ona karşı.bir araya gelirsek foto çekileceğim kendisiyle.
neva ile ne yapar acaba??
evrim ve elif
pervinin ne demek istediğini anlamamışsınız ya
ben yazayım
dö...... diye başlıyor devamını yazmış zaten
neydiki o ben unuttum.döner mi???
evrim sen antalyaya gidecekmisin canm ya
son durum nedir kaçırdım???
merakdayım
devlet sırrı:)
nasılda tongaya düşürdü milleti çatlak gadın
ben de.sabah gidişim bir aksilikti zaten.bir daha gelmesin görev istemiyorum?
çok tatlı çoook
gülimle çok göözel çıkmışız onu beğendim bak
ben de
eşin needeydi ki o sırada diyecektim cevaplamışsın.birşey olmaz meraklanma.onlarında kendi çaplarında direnci,bünyesi,bağışıklık sistemi var.
çok geçmiş olsun.alır yenidan misliyle o kiloları obur öydek
yok canım hiç yaşamadık biz salya sorunu.geçmiş olsun.
Dipsy Esraa..gerçekten zayıflamışsın..saçlar da nası uzamışş..kestirdiğin günü hatırladım bi an..Mamiyi felan.::::::::))
evet yaaa.foto da koymuştu hapisane fotosu gibi:)))
valla biz de beğendik.afiyet olsun
ay labnelimakarna birben yapmadım heraled e hepiniz labneyi sikca kullanıyorsunuz bebeklerde normal peynir yerine geçiyormu peki besin degeri bilen ??
kalsiyum değeri yüksekmiş.

PERVİN şaşırdım şimdi temizlikçi kadın olayına :)

DAMLACIM , 1- ben kremlenmekten çoktan vazgeçtim, azminin önünde saygıyla eğiliyorum. Arada bir yüzüm kurumaktan kabuk kabuk olursa bir nemlendirici sürüyorum, o kadar!

2- Bilgiler için teşekkür ederim.,

Miniş, öncelikle su vermeye çalışıyorum tabi ama, 3 biberon ıhlamur içti dün. Suyu o kadar içmiyor. Suyuna da pekmez mi koysam?

ben derse gidiyorum.bu ara yoğunum giremiyorum.biz de bir ilk gerçekleştirip nevasız dışarı çıktık bir otelde yemek vardı.sonra biraz gezdik geldik.diyeti bozmadım.ama burgr da 8 adaet soğan halkası ve dondurma yedim(( öpüldünüz

ıhlamur demişken furcum ben de ıhlamur yapayım akşam 2-3 gündür içirmiyorum neva'ya.

ne dersi ayol? rehperlikçiler !!! derse mi girermiş? Benim tanıdıklarım aval aval geziniyor okulda?

Özgül, sevindirik oldum yazını okuyunca. Ben de Ruzy'yi çoğu kez yanıma alıyorum, fena alıştı, demek yerine alışma şansı da olabilir ha? Ben ümidi kesmiştim oysa, askere gidene kadar beraberiz diye düşünmüştüm:))

Evrim 2 hafta sonra orda mısın?????????? Senin taşınma hazırlıkların pek sessiz sedasız gidiyor. Gerçi sen çok canına tak etmedikçe sıkıntılarını yazmazsın burda. Seni öyle tanıdım yani. Doğru mudur??

ozgulcum
yemek yedirme seklim ile ilgili soruma yanıt veren tek kisi olarak tesekkurlerimi sunarım :) operimm
ece de yiyor ama binbir zahmetle her oyuncagı begenmiyor oyuncak da demek yanlıs olur cesitil abuk sabuk ev esyaları sacma sapan seyler kapaklı kapanıp acılar turden okey tasları marka pulları vsvs gibi :))

aycacım ablamın oglunda epey bir sure egzama old iiki yanaıgnadad sonra ğgeçti senin gibi kortizonlu krem kullandılar ama yani krem surunuyor oraya buraya kendi geçti gibi birsey kremi hiçduzgun suremediler

muzeyencim naberrr hosgeldinnn
bakıyorum bizim topik sardı iyice:) sizin topik aktıfmi bu arada hergun kac sayfa ilerliyor mesela ??? gibib ir soru yoneltsem :))

esra, dediğin yöntemi deneyebilirsin belki ama bu yaştaki çocukklarla fazla da inatlaşmamak gerek.. yine de sen bilirsin tabii ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…