evet duyunca sok olmustum.paranın yuzu sıcak maalesef, ınsanı yoldan cıkarmak için ıyı bır nedenaz once netten okudum acıun ilicalı esini aldatıyormus bosanma davası acılmıs hemde varmısın yokmusundan bir kizla sok oldum ya tam aile babası olarak gorurdum onu
bızımde egzama tarzı bıse oluyo arada.hassas demıstı doktor cıldı için kucukken.soguk havalarda özellıkle putur putur oluyor.bebekken bızde kullandık bı mıktar krem ama kullanmıyoz artık.dermatologa götür mutlaka,onlar cok daha ıyı anlıyorlar.bız ona gıtmıstıkRüzgar'ın yanağında egzama var. Doktoru teşhisi koyan. Biri antibiyotikli olmak üzere iki krem vermişti. Aylardır var. İlaç sürüyoruz geçiyor, bir süre sonra yeniden başlıyor. Sıkıldım artık. Sürekli krem kullanmak istemiyorum, bir ara dermatologa götürmem gerek.
yannıs sıvı kaybı ıcın bıtkı cayları ıyı bı secım degıl dıe bılıyorum.bıtkı cayları vucudtan su atmaya yarıyor cunku.bu dahada sıvı kaybı demekBurcu ıle dun konustum, bol bol ıhlamur ıcıyormus.. sıvı kaybını yerıne koymak ıcın buldukları her fırsatta sıvı bırseyler verıyorlarmıs.
zaten o maydanoz kuru cılt ıcınmıs.ben zayıflamaya yardımcı bıse sandımdı.okuyunca vazgectım :)) kı sutumude azaltacaksa hıc ıcmem kıt kanaat gecınıyoruz zaten :))keske ılk konustugumuzda o gun alıp gonderseydım sana.. hıc aklıma gelmedı bu durumun.
patates nısasta deposudur,acıkcası yemem.. bence sebze ve proteın agırlıklı beslenmek en dogru olanı. greyfurt ben de tansıyon dusuklugu yapıyor, ama yemeklerden once yarım greyfurtun cok yardımcı olduugnu bılıyorum.
soslar bana cok sıkıldıgım bunaldıgım zamanlarda oldukca yardımcı oldu acıkcası.
her ogun Ozy nın yedıklerınden yersem yazık olur bana... Ozgur un yemek zevkı benı bu hale getırdı.. sandvıcler, makarnalar, bol bol mantıi hep borek, her aksam sıcak kek arzusu.. bunları az yaglı yapsam ne yazar, yağsız yapsam ne yazar :) o yuzden kendıme evde bol sebze cesıdı, bol tavuk gogsu,ton balıgı bulunduuryorum..
cogu kez, bır demet maydonuzu ve bır demek dereotunu yıkayıp tezgahın ustune koyuyorum, mıde sınyal verdıkce onlardan agzıma bır tutam atıyorum.. bu da cok ısıme yarıyor.
ıyı bır vucuttan ödem atma seklı.. hayırlı olsun bacım.
emzıren annelere maydonuzun sakıncalı oldugunu sık sık okumustum, süt kesıyormus, dereotu ıse artırıyormus.
hadı gecmıs olsun.. sevındım.. umarım Tıbet tarafında da her sey normale donmustur.
evet canım öyleymıs saolasınız.zaten o zayıflamaya yardımcı bıse degılmıs napıyım cılt ıcınse :))canım efrimde yazmış suyu vücuttan attığı için sakıncalı, süt için suya ihtiyaç var biliyorsun, bu durumda vücudun susuz kalacaktır. yeme.
ben varya bırak makyajı kremlerimide okulda sürüyorum. komik olan toniğide pamuğa döküyorum elimde okula getiriyorum. okulda tonikleniyorum. yok böyle bi resillik. bi çocukla dağıttı kadın durumu en çok bana uyuyor bana bana...!!!!!!
şu kanin die gecen hanı öndekı 4 dısın hemen kenarındakılermı ? onlar 18.aydan ıtıbaren cıkıyor dıe bılıyorum bırde cok zor cıkıyormus.bizde cıkmadı henuzköpek dişleri çıkan varmı?????
canim ayni sorunu bizde yasiyoruz..bende ayni senin gibi degisik esyalar veriyorum ve televizyon izlerken yediriyorum..ama benimki cok istahsiz..keske seninki gibi istahli olsada elinde oyuncak istese..bence zamanla birakir bu huyunu..hayat su siralar agzinda tutuyor ve bir anda agzindan atiyor hepsini..deli oluyorum deli..yemek saatleri resmen savas benim icin..sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var
ece de su ara istah var buna emin oldum birkaç gundur acıkma saatlerinde mama mama diye soylenerek mutfaga çagırıyor bize ocagın ustunu falan gosteriyor mama yiycez diyorum hemen mama sandalyesine çıkıp oturuyor o an ısınmadı yemek diyelim hadi gel birazdan otur sıkılma diyorum inmek istemiyor vs vs ama tabak geldimi yine eline binbir cesit oyuncak istiyor ancak oyle yiyor
ben buna artık bir son vermek istiyorum diyorumki bir yada iki gun deneyeyim oyunsuz oyuncaksız tv acayim cizgi film ile buna razıyım bir gun deneyeyim hiç bir oyuncak vermiyim yerse yer yemezse yemez kaldıracagım yemekleri mesela yemezse içim el verecek karar vereceğim ac kalacak en fazla iki gun denerim dyorum kimse aclıktan olmez degilmi ne dersiniz sizce gaddarca mı olur kesin çozum olabilirmi ??
yemegi yiyecem masa ustunu gosteriyor ordan oyuncaklar abuk sabuk ev esyaları getiriyoruz çunku, ne dersiniz ?
hosgeldin canim..Slm fistiklar; ben dun gece dondun; bugun guli aramis; dunde esram ama geri donemedim. Teo cok daha iy!i sukurler olsun, 6. hastalik gecirmis, istahimiz duzelmeye basladi ama 1 haftada 600 gr vermiserimis remen yuzu kuculmus, icim gitti.. bi ozel doktor ayarladim cok tatli bir kadin cok icime sindi 7_24 arayabilirsin dedi, kartini aldim annemlere biraktim bisey oldugunda hemen muayehaneye getirirsin dedi..
gune katilamadim aklim kaldi ama teomu goruncede icim rahat etti.. fotolar sahanebebekler sahane hatunlar sahane.;
NESRINNN telini bana atabilirmisin ozelden, yada bilen biri atabilirmi ..
valla bizde salya sümük karisik..artik nezle mi dis mi cikariyor bende anlamadim..heryerimiz sümük ve salya oldu..silmezsen yaliyor bide...Yaaaa, fotolar şahane! Hepiniz çok gözelsiniz. Nesrin'i de özlemişim. Niye girmiyor ki arık hiç?
Doruk sanırım şu uykularını düzenli uyumadıktan sonra ben böyle okuma modunda kalacağım. Sağlığı iyi sayılır, sesi çatallaştı ama. İğneler bitti, şuruba devam. 1-2 özel dersim daha çıktı, ondan da yoğunlaştım bayağı. Enerjim çok düşük. Koşturuyorum sürekli ama diyet - spor olmadığından kilo vermiyorum. Doruk'un sütlaçlara dadanmaya devam :) Hesapta diyete başlamıştım geçen hafta, çocuk hasta olunca spora falan da gidemedim, kaldı. Şimdilik Evrim'e hayran hayran bakma modundayım :)
doruk'un salyalar sel oldu gene kızlar yaa, öyle böyle değil, yarım saatte bir önlük sırılsıklam oluyor, hastalığın da etkisi var sanırım. Sizde de var mı bu durum?
pervin bana da gönder su kadinlardan bir tane....secil yarasın kuzuna
tazem sen burdaki temizlikcileri bi gor ben kadınsam bnlar ne diyorum:44:bide asla tipsiz kıyafetle temizlik yaptıklarını gormedim
köpek dişleri çıkan varmı?????
para para para!!!son kacinilmaz...az once netten okudum acıun ilicalı esini aldatıyormus bosanma davası acılmıs hemde varmısın yokmusundan bir kizla sok oldum ya tam aile babası olarak gorurdum onu
gecmis olsun canim..Rüzgar'ın yanağında egzama var. Doktoru teşhisi koyan. Biri antibiyotikli olmak üzere iki krem vermişti. Aylardır var. İlaç sürüyoruz geçiyor, bir süre sonra yeniden başlıyor. Sıkıldım artık. Sürekli krem kullanmak istemiyorum, bir ara dermatologa götürmem gerek.
güle güle oturun canim..Belmacım, daha gıtmedık.. ben Güli yi nanaklarından bı optum.. ıkı hafta sonra oradayız buyuk ıhtımal.
ellerine sağlık fıstığım.çoook beğendim.Hele video ekleyen esrasko sana da çok teşekkürler video süper oldu.orada sizlerle olamyı çok isterdim.birileri resimmii istemiştii
neva ile ne yapar acaba??yaho ve ecenin geleceğini hiç parlak görmüyorum bi kaşık suda boğacaklardı birbirlerini
yaho bi ara ecenin yanaklara yapıştı parçalayacak kızı
ecede kedi patileri ile karşı saldırıya geçti bizimki zırlamaya başladı aslında tam videoluktu
neydiki o ben unuttum.döner mi???evrim ve elif
pervinin ne demek istediğini anlamamışsınız ya
ben yazayım
dö...... diye başlıyor devamını yazmış zaten
devlet sırrı:)evrim sen antalyaya gidecekmisin canm ya
son durum nedir kaçırdım???
merakdayım
ben de.sabah gidişim bir aksilikti zaten.bir daha gelmesin görev istemiyorum?Şevval ciğe çok geçmiş olsun. Kısa zamanda toparlar inşallah.
Resimleri gördüm şahane gene. Güzel anneler dünya tatlısı çocuklar maşallah.
Ben de bugün Kpss de görevliydim çok rezil bir hal aldı bu sınavlar. Yerlerde araba anahtarı,cüzdan,saat bırakan bir sürü kişi vardı. Bir tek su ve kimlikle alındı öğrenciler. Bir de kimlik krizi<yaşandı ki sormayın. Ehliyet artık geçerli bir kimlik değilmiş
çok tatlı çoookfinali tum gun tum bebekleri oyalamaya çalısan oglumla yaptım. gunlerin aranılan insanı oldu kendisi:) hele sigara içen grubu için super oldu:)
genelde sunu dedim berke yahya ece ve ada ya bakıyorsun biz bes dk ya geliyoruz bir geliyorum salona berke yakalamıs ikisini oburunun pesinde anne gelin artık hepsi ayrı bir odaya gidiyor yoruldummmm diyor :)
bi yarım saat sonra bu relik tekrarlanıyor:)))
ben degülimle çok göözel çıkmışız onu beğendim bak
eşin needeydi ki o sırada diyecektim cevaplamışsın.birşey olmaz meraklanma.onlarında kendi çaplarında direnci,bünyesi,bağışıklık sistemi var.C.tesi başıma ne geldi bir bilseniz. Didarı akşam yıkadım pakladım babasının yanına koydum, mutfağa gittim ona yemek hazırlıyorum. İçerden pat küt sesler geliyor. Ben oyuncaklarıyla oynuyor sanıp dikkate almadım sanırım 8-10 dk geçti salona gittim Didar yok. Didar nerde, aha sesler banyodan geliyor. Fırladım, kapıyı açtım ki, dolaplar açılmış, sabunlar yerlerde. wc fırçasını almış atmış (o ara eliyle fırçayı tuttu mu, ağzına götürdü mü bilmiyorum), bir eliyle klozettin kenarını tutmuş içine sarkmış öbür eliyle klozetin suyuyla şapır şapur oynuyor. Beni görür görmez elini ağzına götürdü.:120: Aaayyy çıldıracaktım :84: ağzının kenarında sabun parçaları... Tekrar yıkayıp temizledim amaa içime bir ateş düştü ki sormayın. Cayır cayır yandım. Ya birşey olursa, ya mikrop kaptıysa... Aklıma ilk gypsyesra geldi onu aradım, ardından çocuklu ve benzer tecrübeyi yaşamış olabilecek bütün arkadaşlarımı... İlk 24 saat önemliymiş ateşi çıkmazsa sorun yokmuş. Şimdiye kadar ateşlenme yada başka bir sorun çoook şükür yaşamadık, bundan sonra da olmaz inşallah. Kendimi o kadar suçlu hissettim ki, her zaman sıkı sıkı kapattığım wc kapısını nasıl açık unuturum. Allah kimseye yaşatmasın. Hala bir kalıp beyaz sabunda küçük diş izleri duruyor. O parçayı kesip saklasam mı, hatıra olur
çok geçmiş olsun.alır yenidan misliyle o kiloları obur öydekSlm fistiklar; ben dun gece dondun; bugun guli aramis; dunde esram ama geri donemedim. Teo cok daha iy!i sukurler olsun, 6. hastalik gecirmis, istahimiz duzelmeye basladi ama 1 haftada 600 gr vermiserimis remen yuzu kuculmus, icim gitti.. bi ozel doktor ayarladim cok tatli bir kadin cok icime sindi 7_24 arayabilirsin dedi, kartini aldim annemlere biraktim bisey oldugunda hemen muayehaneye getirirsin dedi..
gune katilamadim aklim kaldi ama teomu goruncede icim rahat etti.. fotolar sahanebebekler sahane hatunlar sahane.;
NESRINNN telini bana atabilirmisin ozelden, yada bilen biri atabilirmi ..
yok canım hiç yaşamadık biz salya sorunu.geçmiş olsun.Yaaaa, fotolar şahane! Hepiniz çok gözelsiniz. Nesrin'i de özlemişim. Niye girmiyor ki arık hiç?
Doruk sanırım şu uykularını düzenli uyumadıktan sonra ben böyle okuma modunda kalacağım. Sağlığı iyi sayılır, sesi çatallaştı ama. İğneler bitti, şuruba devam. 1-2 özel dersim daha çıktı, ondan da yoğunlaştım bayağı. Enerjim çok düşük. Koşturuyorum sürekli ama diyet - spor olmadığından kilo vermiyorum. Doruk'un sütlaçlara dadanmaya devam :) Hesapta diyete başlamıştım geçen hafta, çocuk hasta olunca spora falan da gidemedim, kaldı. Şimdilik Evrim'e hayran hayran bakma modundayım :)
doruk'un salyalar sel oldu gene kızlar yaa, öyle böyle değil, yarım saatte bir önlük sırılsıklam oluyor, hastalığın da etkisi var sanırım. Sizde de var mı bu durum?
evet yaaa.foto da koymuştu hapisane fotosu gibi:)))Dipsy Esraa..gerçekten zayıflamışsın..saçlar da nası uzamışş..kestirdiğin günü hatırladım bi an..Mamiyi felan.::::::::))
valla biz de beğendik.afiyet olsunbugün Elif in tarifi olan ıspanaklı labneli makarnayı yaptım oğluma..kuskusla denedim çünkü diğer makarnalarla oynuyor yemiyor pek..hafif sulu yaptım labneyi de ekleyince ne güzel oldu yawf..1 tabak yedi sıpa..kalanını da ben sıyırdım..:))..kendimize de yapıcam artık..
kalsiyum değeri yüksekmiş.ay labnelimakarna birben yapmadım heraled e hepiniz labneyi sikca kullanıyorsunuz bebeklerde normal peynir yerine geçiyormu peki besin degeri bilen ??
ben derse gidiyorum.bu ara yoğunum giremiyorum.biz de bir ilk gerçekleştirip nevasız dışarı çıktık bir otelde yemek vardı.sonra biraz gezdik geldik.diyeti bozmadım.ama burgr da 8 adaet soğan halkası ve dondurma yedim(( öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?