canim benim oglanda yleydi..aman bu benden ayrilamaz diyordum ve o hayattan daha nce alismisti ve daha düskündü..o hep benimleydi..hayat uyaninca geliyor ancak..ama 2 yasindan sonra bunaldi heraldeki kendiliginden birakti..zamanla alisiyorlar kendileri yatm,aya..su gecis dnemini bir atlatsak sonrasi bu kadar sorunlu olmuyor..Özgül, sevindirik oldum yazını okuyunca. Ben de Ruzy'yi çoğu kez yanıma alıyorum, fena alıştı, demek yerine alışma şansı da olabilir ha? Ben ümidi kesmiştim oysa, askere gidene kadar beraberiz diye düşünmüştüm:))
aynen bende öyleyim..artik evde esya kalmadi verecek..oyuncakla zaten oynamiyorki benimki..abisininkilerle de oynamiyor..ne bicim cocuk anlamadim..ancak abuk subuk ev esyasi ver oyanasin..ozgulcum
yemek yedirme seklim ile ilgili soruma yanıt veren tek kisi olarak tesekkurlerimi sunarım :) operimm
ece de yiyor ama binbir zahmetle her oyuncagı begenmiyor oyuncak da demek yanlıs olur cesitil abuk sabuk ev esyaları sacma sapan seyler kapaklı kapanıp acılar turden okey tasları marka pulları vsvs gibi :))
aycacım ablamın oglunda epey bir sure egzama old iiki yanaıgnadad sonra ğgeçti senin gibi kortizonlu krem kullandılar ama yani krem surunuyor oraya buraya kendi geçti gibi birsey kremi hiçduzgun suremediler
Özgül, sevindirik oldum yazını okuyunca. Ben de Ruzy'yi çoğu kez yanıma alıyorum, fena alıştı, demek yerine alışma şansı da olabilir ha? Ben ümidi kesmiştim oysa, askere gidene kadar beraberiz diye düşünmüştüm:))
Evrim 2 hafta sonra orda mısın??????????Senin taşınma hazırlıkların pek sessiz sedasız gidiyor. Gerçi sen çok canına tak etmedikçe sıkıntılarını yazmazsın burda. Seni öyle tanıdım yani. Doğru mudur??
alınıtlarım nereye gitti yaaa!!!!
bir insan evladı, bir parça balığı nasıl yarım saattir ağzında tutabilir? sorarım size?
oh be ayça sağol yaaaa!!! ben de diyorum neden birden bire ayarlarım bozulduuu!! demek benden kaynaklı diilmiş.
hayır sakız olsa çiğner en azından di mi, yok yok yok! tutuyo ööööle ağzında.. geri kalan balık buz gibi oldu!
bugün fırsat sitelerinin birinde büyükadada bir butik otelde 2 kişi konaklama, kahvaltı, akşam yemeği ve odaya sıcak içecek 99 tl. bu yıl evlilik yıldönümümüz cumartesiye geliyor. herhangi biyere gitsek yemeğe bu parayı vericez zaten. annem gelse o haftasonu meselaa.. nasıı olur acabaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?