2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim oglanda yleydi..aman bu benden ayrilamaz diyordum ve o hayattan daha nce alismisti ve daha düskündü..o hep benimleydi..hayat uyaninca geliyor ancak..ama 2 yasindan sonra bunaldi heraldeki kendiliginden birakti..zamanla alisiyorlar kendileri yatm,aya..su gecis dnemini bir atlatsak sonrasi bu kadar sorunlu olmuyor..
aynen bende öyleyim..artik evde esya kalmadi verecek..oyuncakla zaten oynamiyorki benimki..abisininkilerle de oynamiyor..ne bicim cocuk anlamadim..ancak abuk subuk ev esyasi ver oyanasin..

Doğrudur arkadasım.. :)

alınıtlarım nereye gitti yaaa!!!!

arada bana da oluyor.. su içiyorum ustune.

Fatoş pogaca yaptı.. ya öldürücem ben bu kadını.. sebze yemegımı ekmeksız yıyıp, onun pogacasından yedım bı tane.. ulen iblis dıyor al onune bır koca tabak hüplet.. ama ben melegimi dınlıyorum :) gıdıyor gelıyor maydonozumdan dereotumdan yıyorum.. :)) hayat cok yesıl buralarda..

Esra ben de cevaplayacaktım ama unuttum bak.. Rüzgar da yemek yerken illa oynamak istiyor. Önünde oyuncak yoksa ağzını açmıyor. Önüne istediklerini koyunca kaşığa uzanıp yedir beni diyor resmen.. Özellikle kitaplar bizde kurtarıcı. Sevdiği kitapları var onları açıyorum konuşurken yiyor. Bence ne istiyorsa onlarla oyunlarla yedirmeye devam et bence. Zamanı gelince düzeleceklerdir eminim ben buna...

afiyet olsun evrimcim. yediğin 1 adet için kendini suçlama, keyfini çıkart.. maydonoz ve dereotuna devam sonrasında..

Yine sayfalar 10'arlı gruplar halinde ilerliyor. Kontrol paneli nerdeydi, çözeyim de geleyim şu olayı...6300 sayfada olmak istemiyorum

bugün fırsat sitelerinin birinde büyükadada bir butik otelde 2 kişi konaklama, kahvaltı, akşam yemeği ve odaya sıcak içecek 99 tl. bu yıl evlilik yıldönümümüz cumartesiye geliyor. herhangi biyere gitsek yemeğe bu parayı vericez zaten. annem gelse o haftasonu meselaa.. nasıı olur acabaa?

yok çözmen diil, sorunu açıklaman yeterliydi benim için zaten.. bu ara hayattan beklentilerim oldukça minimal düzeyde canım..:)

hayır sakız olsa çiğner en azından di mi, yok yok yok! tutuyo ööööle ağzında.. geri kalan balık buz gibi oldu!

mmmmmmmm nefis bu balık!!!

hapur hupur ye beni, hapur hupur ye beniiii ( makamını sen ayarlarsın artık)

Annem Rüzgar'a sütü öyle içiriyormuş.. "Lıkır lıkır iç beni, lıkır lıkır iç beni" (sesi de kötü kadının pöfff)

süper olur...ikinci balayı olur..Adaya kardeş olur:)))))))))

valla gizem superr olurr varsa oyle bir imkan kaçırma derimm

bu arada sayfaları artık 50 li mesajlar olarak ayarlayamıyoruz sanırım kontrol panelde girdim çiktim her delige yok ozel seceneklerde bulunmuyor bu durum pofff (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…