2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adayla gitseniz nasıl olur acaba???? bırakmayın çocuğu.

bizde her gece beraberiz. kalkamam öyle pırt pırt. büyüyünce kendi yatağında yatmak isteyecek nasıl olsa. 2 yaş bence çok iyi süper. ben ona razıyım dünden.

ıhlamur bencede bitki çayı grubundan yani ıhlamuru çok tüketirse suyuda o akdar çok tüketmeli furcuuuu sanada bi rahat vermedik ama .

köpekler onnar miniğim bizdede çıkmadıda çıkmaya çalışıyo galiba. ama internette 18. ayda diyo. demekki bazılarımızınki erken davranmış.

veee ada kazanmış bulunuyor arkadaşlar.. balık çöpe gider...
terruk ederim kendisini.

ayrıcaaaaaaaaaaaaa
esrakom inanki bilemediğim için cevap yazamadım sana. araştırayım biraz. belgelerle bilgiyle geleyim sana.

derse gidiyorum, ardından spora... Gece görüşürük. bir de size ısapanklı mücverin fırın versiyonu tarifi vereceğim bir ara. çok güzel oldu, hiç yağ da koymadım, Doruk da sevdi.

arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok mutluyum yeniden teyze oldum.kardeşimin çok tatlı bi kızı oldu.çınardan sonra gördüğüm ilk bebiş olduğu için çok minicik geldi bana.maşşallah 3400 gr.herşeyi pembiş pembiş .yanlız doğumu beklemek çok zormuş.bide bebek geldi kardeşim 45 dk 1 saat sonra geldi.tansiyonu çok düşmüş 6 ya 3 .çok heycanlanmış heralde.odaya geldikten sonrada fazlasıyla yükseldi 16-6 bayağ korktuk şimdi iyimiş çok şükür.ben yine çalışmaya geldim

dungece bende eceyle yattım 12den sonra dalamıo mızır mızır sallıorum koyuyorum 5dk sonra uyanıo bende yanında yattım gece ozaman uyuduk

Analı babalı büyüsün..Hoşgelmiş dünyaya. Adını ne koydular??

aa varmıkı köpek dişlerini cıkaran.ohh atlattılar hayırlısıyla ozaamn.darısı basımıza.
peki su yerine portakal - mandalina suyu falan versem? bu aralar eskisi gibi su içmiyor.
olabılır,yanı ıhlamurda ıcsın hastalıga ıyı gelır ama su veya meyvesuyu caydan daha ıyı olur su kaybetmesın dıe yanı
gözünüzaydın,ALLAH analı babablı buyutmek nasip etsın ıns
fiyat cok ıyıymış gercekten ama kalabılırmısın Adadan ayrı 2 gun
azmine hayranımmm bacımmm.ayakta alkışlıyorum.bizde annemle sebzelı börek yaptık cok sevevrım ama 2 tane yedım bıle coktan.normal bı zamanda olsa 4 taneyı ındırmıstımde ırademe hakım olmaya calısıyorum (
ŞEvvalde kıtap hastası.bayılıyor hıkaye kıtaplarının resımlerıne.ama artık ıyıce yıprandılar hatta 2 tanesı mefta oldu yenılerını almak lazım
hay massalah 3 bıberonmu bence bı okadar su tuketmıyorsa vermeyın ıhlamur.3 bıberon baya fazla sankı.
evet pekmezlı su ıcer belkı,denemelısın

bir insan evladı, bir parça balığı nasıl yarım saattir ağzında tutabilir? sorarım size?

Ben çok iyi bilirim ahhh hiç sorma. Çoook sabır gerekiyor ama benimki bitmek üzere...
Şimdilerde ağzına aldığı anda atma modunda ama uzun bir zaman senin dediğin şekildeydi.

Süpermiş, çok iyi olur bence de.

Esrako ben de yemek yedirme olayıyla ilgili cevap yazmadım çünkü ben türlü türlü yöntem deniyorum daha başarılı olamadım.
Benimkiyle inatlaşmaya gelmez mesala bir huysuzlandı mı hiç çekilmiyor her şeye mızmızlanıyor.

ne dersi ayol? rehperlikçiler !!! derse mi girermiş? Benim tanıdıklarım aval aval geziniyor okulda?
burcu rehberlik saatlerini dağıtırdım benim girmem gereken etkinliklere giriyorum ekstra program yaptım sınıf bazında onlara giriyorum,gezi,okula meslek elamanı getirme falan yoğun oluyor
derse gidiyorum, ardından spora... Gece görüşürük. bir de size ısapanklı mücverin fırın versiyonu tarifi vereceğim bir ara. çok güzel oldu, hiç yağ da koymadım, Doruk da sevdi.
bekliyorum kendi adıma
Ayca o ne beaa öyle cocugun yanında ceset yatıyomus gıbı

abovvv

benim diyet akşam öğününde gümlemiştir arz ederim.teklemeye başladım.yarın toplayacağım

tikkkat tikkat şok'ta çok güzel muşamba bebek önlüğü var 2.5 tale aldım duyurulur.

.
hocam yapma yaa.. vicdan yapma beni nolaaaaarrr!!! çoook ihtiyacım vaaarrr!!! normal zamanda kimsem yok ki benim 2 saat bırakıp bi nefes alayım.. arada cumartesileri sağolsun onur devralıyo bi tek işte..

allah sağlıkla büyümeyi analı babalı şanslı olmayı nasip etsin..

gızem super olur bence adayı anneanneye sız adaya super
:))) iimiş..

bilmiyorum kuzum.. aslında onu annaneye bırakıp bi riki saatliğine yemeğe sinemaya (ankarada olduğumuzda) gidince bile kötü oluyoruz ikimiz de ama.. bi resetlenmek de lazım..

.
hocam yapma yaa.. vicdan yapma beni nolaaaaarrr!!! çoook ihtiyacım vaaarrr!!! normal zamanda kimsem yok ki benim 2 saat bırakıp bi nefes alayım.. arada cumartesileri sağolsun onur devralıyo bi tek işte..

allah sağlıkla büyümeyi analı babalı şanslı olmayı nasip etsin..

gızem super olur bence adayı anneanneye sız adaya super
:))) iimiş..

bilmiyorum kuzum.. aslında onu annaneye bırakıp bi riki saatliğine yemeğe sinemaya (ankarada olduğumuzda) gidince bile kötü oluyoruz ikimiz de ama.. bi resetlenmek de lazım..

gizmo bencede iyi olar hatta süpper olar
ayrıca fiyatı çok uygun yani çifte kavrulmuş olurr
ocakdaydı dimeeee
anane gelsin ada ananeye siz aday hahah süpper replik pervinnn

çaçaa gözumden kaçmıyor hee balayı lafların kardeş lafların ve bana yazdıgın yatakda kek fantazin.

haydi hayır olsun bakalım...:76:

nan taze gadını
yine formundasın gitmişde resmlerin içinden kagıdın üsütndekileri görmüş pü resillll
nesrin fizik tedaviye gitmişde bel agrısı için yaptıgı hareketler vardı
memnun kalm ışda bizde inceliyordukk

aaa köpek dişleri ada ve ece agzını açtıgında gördüm çok enteresan geldi bana birden.biz halal 4 üstde 4 altta sabitlendik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…