bugün fırsat sitelerinin birinde büyükadada bir butik otelde 2 kişi konaklama, kahvaltı, akşam yemeği ve odaya sıcak içecek 99 tl. bu yıl evlilik yıldönümümüz cumartesiye geliyor. herhangi biyere gitsek yemeğe bu parayı vericez zaten. annem gelse o haftasonu meselaa.. nasıı olur acabaa?
bizde herzamanki gibi gece uykusuzlugu diz boyu..bende artik gece 2-3 saat uykusuz kalmaktansa yanima aliyorum ve yanimda mizmizlana mizmizlana uyuyor..tamam iyi degil ama her gece her gece uyanmasi cok yipratti bizi..oglumda 2 yasina kadar yatti aramizda sonra kendiliginden birakmisti..insallah hayatta da öyle olur..
evet duyunca sok olmustum.paranın yuzu sıcak maalesef, ınsanı yoldan cıkarmak için ıyı bır neden
bızımde egzama tarzı bıse oluyo arada.hassas demıstı doktor cıldı için kucukken.soguk havalarda özellıkle putur putur oluyor.bebekken bızde kullandık bı mıktar krem ama kullanmıyoz artık.dermatologa götür mutlaka,onlar cok daha ıyı anlıyorlar.bız ona gıtmıstık
yannıs sıvı kaybı ıcın bıtkı cayları ıyı bı secım degıl dıe bılıyorum.bıtkı cayları vucudtan su atmaya yarıyor cunku.bu dahada sıvı kaybı demek
zaten o maydanoz kuru cılt ıcınmıs.ben zayıflamaya yardımcı bıse sandımdı.okuyunca vazgectım :)) kı sutumude azaltacaksa hıc ıcmem kıt kanaat gecınıyoruz zaten :))
evet canım öyleymıs saolasınız.zaten o zayıflamaya yardımcı bıse degılmıs napıyım cılt ıcınse :))
şu kanin die gecen hanı öndekı 4 dısın hemen kenarındakılermı ? onlar 18.aydan ıtıbaren cıkıyor dıe bılıyorum bırde cok zor cıkıyormus.bizde cıkmadı henuz
terruk ederim kendisini.veee ada kazanmış bulunuyor arkadaşlar.. balık çöpe gider...
arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok mutluyum yeniden teyze oldum.kardeşimin çok tatlı bi kızı oldu.çınardan sonra gördüğüm ilk bebiş olduğu için çok minicik geldi bana.maşşallah 3400 gr.herşeyi pembiş pembiş .yanlız doğumu beklemek çok zormuş.bide bebek geldi kardeşim 45 dk 1 saat sonra geldi.tansiyonu çok düşmüş 6 ya 3 .çok heycanlanmış heralde.odaya geldikten sonrada fazlasıyla yükseldi 16-6 bayağ korktuk şimdi iyimiş çok şükür.ben yine çalışmaya geldim
aa varmıkı köpek dişlerini cıkaran.ohh atlattılar hayırlısıyla ozaamn.darısı basımıza.ıhlamur bencede bitki çayı grubundan yani ıhlamuru çok tüketirse suyuda o akdar çok tüketmeli furcuuuu sanada bi rahat vermedik ama .
köpekler onnar miniğim bizdede çıkmadıda çıkmaya çalışıyo galiba. ama internette 18. ayda diyo. demekki bazılarımızınki erken davranmış.a.
olabılır,yanı ıhlamurda ıcsın hastalıga ıyı gelır ama su veya meyvesuyu caydan daha ıyı olur su kaybetmesın dıe yanıpeki su yerine portakal - mandalina suyu falan versem? bu aralar eskisi gibi su içmiyor.
gözünüzaydın,ALLAH analı babablı buyutmek nasip etsın ınsarkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok mutluyum yeniden teyze oldum.kardeşimin çok tatlı bi kızı oldu.çınardan sonra gördüğüm ilk bebiş olduğu için çok minicik geldi bana.maşşallah 3400 gr.herşeyi pembiş pembiş .yanlız doğumu beklemek çok zormuş.bide bebek geldi kardeşim 45 dk 1 saat sonra geldi.tansiyonu çok düşmüş 6 ya 3 .çok heycanlanmış heralde.odaya geldikten sonrada fazlasıyla yükseldi 16-6 bayağ korktuk şimdi iyimiş çok şükür.ben yine çalışmaya geldim
fiyat cok ıyıymış gercekten ama kalabılırmısın Adadan ayrı 2 gunbugün fırsat sitelerinin birinde büyükadada bir butik otelde 2 kişi konaklama, kahvaltı, akşam yemeği ve odaya sıcak içecek 99 tl. bu yıl evlilik yıldönümümüz cumartesiye geliyor. herhangi biyere gitsek yemeğe bu parayı vericez zaten. annem gelse o haftason
azmine hayranımmm bacımmm.ayakta alkışlıyorum.bizde annemle sebzelı börek yaptık cok sevevrım ama 2 tane yedım bıle coktan.normal bı zamanda olsa 4 taneyı ındırmıstımde ırademe hakım olmaya calısıyorumFatoş pogaca yaptı.. ya öldürücem ben bu kadını.. sebze yemegımı ekmeksız yıyıp, onun pogacasından yedım bı tane.. ulen iblis dıyor al onune bır koca tabak hüplet.. ama ben melegimi dınlıyorum :) gıdıyor gelıyor maydonozumdan dereotumdan yıyorum.. :)) hayat cok yesıl buralarda..
ŞEvvalde kıtap hastası.bayılıyor hıkaye kıtaplarının resımlerıne.ama artık ıyıce yıprandılar hatta 2 tanesı mefta oldu yenılerını almak lazımEsra ben de cevaplayacaktım ama unuttum bak.. Rüzgar da yemek yerken illa oynamak istiyor. Önünde oyuncak yoksa ağzını açmıyor. Önüne istediklerini koyunca kaşığa uzanıp yedir beni diyor resmen.. Özellikle kitaplar bizde kurtarıcı. Sevdiği kitapları var onları açıyorum konuşurken yiyor. Bence ne istiyorsa onlarla oyunlarla yedirmeye devam et bence. Zamanı gelince düzeleceklerdir eminim ben buna...
hay massalah 3 bıberonmuPERVİN şaşırdım şimdi temizlikçi kadın olayına :)
DAMLACIM , 1- ben kremlenmekten çoktan vazgeçtim, azminin önünde saygıyla eğiliyorum. Arada bir yüzüm kurumaktan kabuk kabuk olursa bir nemlendirici sürüyorum, o kadar!
2- Bilgiler için teşekkür ederim.,
Miniş, öncelikle su vermeye çalışıyorum tabi ama, 3 biberon ıhlamur içti dün. Suyu o kadar içmiyor. Suyuna da pekmez mi koysam?
bir insan evladı, bir parça balığı nasıl yarım saattir ağzında tutabilir? sorarım size?
Süpermiş, çok iyi olur bence de.bugün fırsat sitelerinin birinde büyükadada bir butik otelde 2 kişi konaklama, kahvaltı, akşam yemeği ve odaya sıcak içecek 99 tl. bu yıl evlilik yıldönümümüz cumartesiye geliyor. herhangi biyere gitsek yemeğe bu parayı vericez zaten. annem gelse o haftasonu meselaa.. nasıı olur acabaa?
burcu rehberlik saatlerini dağıtırdım benim girmem gereken etkinliklere giriyorum ekstra program yaptım sınıf bazında onlara giriyorum,gezi,okula meslek elamanı getirme falan yoğun oluyorne dersi ayol? rehperlikçiler !!! derse mi girermiş? Benim tanıdıklarım aval aval geziniyor okulda?
bekliyorum kendi adımaderse gidiyorum, ardından spora... Gece görüşürük. bir de size ısapanklı mücverin fırın versiyonu tarifi vereceğim bir ara. çok güzel oldu, hiç yağ da koymadım, Doruk da sevdi.
Ayca o ne beaa öyle cocugun yanında ceset yatıyomus gıbı
hocam yapma yaa.. vicdan yapma beni nolaaaaarrr!!! çoook ihtiyacım vaaarrr!!! normal zamanda kimsem yok ki benim 2 saat bırakıp bi nefes alayım.. arada cumartesileri sağolsun onur devralıyo bi tek işte..adayla gitseniz nasıl olur acaba???? bırakmayın çocuğu.
.
allah sağlıkla büyümeyi analı babalı şanslı olmayı nasip etsin..arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok mutluyum yeniden teyze oldum.kardeşimin çok tatlı bi kızı oldu.çınardan sonra gördüğüm ilk bebiş olduğu için çok minicik geldi bana.maşşallah 3400 gr.herşeyi pembiş pembiş .yanlız doğumu beklemek çok zormuş.bide bebek geldi kardeşim 45 dk 1 saat sonra geldi.tansiyonu çok düşmüş 6 ya 3 .çok heycanlanmış heralde.odaya geldikten sonrada fazlasıyla yükseldi 16-6 bayağ korktuk şimdi iyimiş çok şükür.ben yine çalışmaya geldim
:))) iimiş..gızem super olur bence adayı anneanneye sız adaya super
bilmiyorum kuzum.. aslında onu annaneye bırakıp bi riki saatliğine yemeğe sinemaya (ankarada olduğumuzda) gidince bile kötü oluyoruz ikimiz de ama.. bi resetlenmek de lazım..aa varmıkı köpek dişlerini cıkaran.ohh atlattılar hayırlısıyla ozaamn.darısı basımıza.
olabılır,yanı ıhlamurda ıcsın hastalıga ıyı gelır ama su veya meyvesuyu caydan daha ıyı olur su kaybetmesın dıe yanı
gözünüzaydın,ALLAH analı babablı buyutmek nasip etsın ıns
fiyat cok ıyıymış gercekten ama kalabılırmısın Adadan ayrı 2 gun
azmine hayranımmm bacımmm.ayakta alkışlıyorum.bizde annemle sebzelı börek yaptık cok sevevrım ama 2 tane yedım bıle coktan.normal bı zamanda olsa 4 taneyı ındırmıstımde ırademe hakım olmaya calısıyorum(
ŞEvvalde kıtap hastası.bayılıyor hıkaye kıtaplarının resımlerıne.ama artık ıyıce yıprandılar hatta 2 tanesı mefta oldu yenılerını almak lazım
hay massalah 3 bıberonmubence bı okadar su tuketmıyorsa vermeyın ıhlamur.3 bıberon baya fazla sankı.
evet pekmezlı su ıcer belkı,denemelısın
hocam yapma yaa.. vicdan yapma beni nolaaaaarrr!!! çoook ihtiyacım vaaarrr!!! normal zamanda kimsem yok ki benim 2 saat bırakıp bi nefes alayım.. arada cumartesileri sağolsun onur devralıyo bi tek işte..adayla gitseniz nasıl olur acaba???? bırakmayın çocuğu.
.
allah sağlıkla büyümeyi analı babalı şanslı olmayı nasip etsin..arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok mutluyum yeniden teyze oldum.kardeşimin çok tatlı bi kızı oldu.çınardan sonra gördüğüm ilk bebiş olduğu için çok minicik geldi bana.maşşallah 3400 gr.herşeyi pembiş pembiş .yanlız doğumu beklemek çok zormuş.bide bebek geldi kardeşim 45 dk 1 saat sonra geldi.tansiyonu çok düşmüş 6 ya 3 .çok heycanlanmış heralde.odaya geldikten sonrada fazlasıyla yükseldi 16-6 bayağ korktuk şimdi iyimiş çok şükür.ben yine çalışmaya geldim
:))) iimiş..gızem super olur bence adayı anneanneye sız adaya super
bilmiyorum kuzum.. aslında onu annaneye bırakıp bi riki saatliğine yemeğe sinemaya (ankarada olduğumuzda) gidince bile kötü oluyoruz ikimiz de ama.. bi resetlenmek de lazım..aa varmıkı köpek dişlerini cıkaran.ohh atlattılar hayırlısıyla ozaamn.darısı basımıza.
olabılır,yanı ıhlamurda ıcsın hastalıga ıyı gelır ama su veya meyvesuyu caydan daha ıyı olur su kaybetmesın dıe yanı
gözünüzaydın,ALLAH analı babablı buyutmek nasip etsın ıns
fiyat cok ıyıymış gercekten ama kalabılırmısın Adadan ayrı 2 gun
azmine hayranımmm bacımmm.ayakta alkışlıyorum.bizde annemle sebzelı börek yaptık cok sevevrım ama 2 tane yedım bıle coktan.normal bı zamanda olsa 4 taneyı ındırmıstımde ırademe hakım olmaya calısıyorum(
ŞEvvalde kıtap hastası.bayılıyor hıkaye kıtaplarının resımlerıne.ama artık ıyıce yıprandılar hatta 2 tanesı mefta oldu yenılerını almak lazım
hay massalah 3 bıberonmubence bı okadar su tuketmıyorsa vermeyın ıhlamur.3 bıberon baya fazla sankı.
evet pekmezlı su ıcer belkı,denemelısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?