Budurkaydirigubbakcemile3hemen söylim
monolog şeklinde malum sincap konuşamaz
kuzy ; sincap kardeş nasılsın?
şu yanımda gördüklerin ebevynim olurlar senin canlı olmadığını bile bile bana kakalamaya çalıştıkları bu oyuncak zımbırtısının intikamını ancak böyle alıyorum kendilerinden
şu evirimin yanındaki benim zombi babam oluyor kıl oluyorum kendilerine
eve gelince annemi öpüyor halbki o benimmm benden başkası öpemez
annemde o adamı öpüyor ve bu yüzden ben ikisinide kıllık yapıyorum
mesela bu gece hain planlar sezdim ve bütün gece uyumama kararı aldım
yani planlarını suya düşürücem he heee
:jeyyar:
Oyy maşallah, çok tatlı Yusufumuzopuyorumnanaktan
ahanda Yusuf bey
keltoş oğlum benim
Ben Office Picture Manager kullanıyorum. Çok pratik. Fotodaki istenmeyen kısımları rahatlıkla kesiyorum hem. Misal, meme ucukaydirigubbakcemile3baktım göremedim
:1rolleyes:naniknanik
sağol canım yüksek pikselli resimnlerimiz farrrrrr ama bende yükleyemiyorum ..kalitelisinden makinemis farda dimediydim.. ekldiklerim N 72 kendi tlf num ondan çektiklerimi yükleyebiliyorum makineden bilemiyorum küçültemiyorum...
nasıl küçültülüyor ..:uhm:
Çok üzgünüm çoookSen fazla konuşma bak Allahın sopası yok ona göreşimdi dicem yahonun horlaması buraya kadar geliyo diye ayıp olcek siz neler çekerken benim öyle demem ayıp kaçar dimi :kedi:
ya anlamıyorum sisi.. cocugu yaptık ıste.. daha ne uzatıyorsunus mevzuyu.. halla halla.. herseyı tadında bırakın karrrrrrrrdeşimmm.. cocuk yaptık ya, yetmez mi?? gereksıs yere enerjı,zaman tasarrrufuuu.. bı daa cocuk yaparsam yapacagıs helbet.. :1closedeyes:
ben yatıyorumm yavrular.. bu cocuk bole uyumuycak.. ıcabına bakimm kökten, yarın goırusurus..
Ben demiştim sana bende de yırtılma vardı o çok yakıyodu canımı.Feci bi durum geçmiş olsun tekrar.kızlar bu arada doktora gittim .anti fisfür gb bişey olmuş yani çatlak oluşmuş bu yüzden tuvalete çıkarken acı veriyomuş.doğumda oluşmuş sonrada kabız olmam daha kötü yapmış.suya atılan bi ilaç werdi su çok sıçak olcakmış dayanabileceğim kadar bide bol su iç meyve sebze ye dedi.
inşallah bu kez faydası olur malum bu 4üncü doktorum
ya bide doktorum erkekti çok utandım ama mecbur gece acile gittim kadın doktoru 3gün beklemem lazımdı.
Memeni vermekte ısrarcı ol sakın pes etmeselam kızlar ya ben hiç fırsat bulup giremiyorum siteye siz nasıl giriyorsunuz
benim tosun gündüzleri hiç uyumuyor ama gece maşallahı var sadece bi defa uyanıyor geceleri tabi buda gündüz uyumadığı için sanırım
ya birde benim hınzır biberona alıştı memeyi almıyor çok üzülüyorum ne yapmam lazım yardımcı olun
Wee almıştım eczanelerde başka marka yoktu maalesef. Bi halta yaramaz.Biberon olarakta wee kullanmıştık ilk başlarda 2-3 gün almadı yavrum mememi çok akıyo süt wee den sonra markasını hatırlamadığım bi biberonla vermeye başladık onun delik kısmı küçük memeye de devam biberonada.kızlar birşey daha sorucam size bu kullandığınız slikon göğüs ucu nsl bişey ben aldım ama çok dandik memede durmuyorki ıslanıp hemen düşüyor
Maşallah kızına.anamm herkezde bı uyku problemıdır gıdıyo galıba.aLLAH A ŞÜKÜR KIZIm geceyı ve gunduzu ayırıyor.genel olarak her sbaah 8.5da uyanıyor sırasıyla 10da tekrar uyuyyor 1 saat,sonra 12de 1 saat daha ve saat 2 veya 3de öglen uykusuna yatıyor 2 sattlık.5den sonrada kesık kesık uyuyor ama yınede 2 saattı buluyor sonra gece uıykusu 11de başlıyorum uyutmaya ama 12.5 gıbı artık gece uykusuna dalmıs oluyor.sonrasında ben saatı kurmasam bazen 6 saat uyuycak ouyor ama acıkmıs olacak düşüncesıyle enfazla 4.5 saat uyuyor yıne uyanmadan emzırıyorum ve bu sekılde .8.5a kadar ya bıkez daha uyanıyor emmeye yada 2 kez.böyle bı döngü oldu kızımda cok şükür ama tabı bazen gunu gunune uymadıgı oluyor.mesela düngece 2 satte bır uyandı karnı agrıyodu sanırım baya kıvrandı sabahda zort zort osurdu rahatladı şimdi uyuyor
uyku düzeni oturtmaya calısanlara kolaylık diliyorum,inşallah bıan önce bol bol uyur bebeklerınız,çünkü uykusuzluk ınsanı mahvedıyor
ay ewet ya biz mewlitte okadar hazırlık yaptık saolsun kaynanam çoğu kişiyi çağırmamış
bazılarıda kendi gelmedi şimdi tek tek gelcekler.ya bazısınada ben gitmesem laf oluyodu gittim herşeylerine ama onlar gelmediler üstelik geçen birisi laf vurdu çok zoruma gitti oğluma hç kanı kaynamıyomuş.eşimin ailesinden die bişe demedim ama patladım bidaha göriyim ne selam ne sabah ve mıççam ağzınaklava:nasıl bişe demedim die çok kızıyorum kendime .oğlumu yolda gören herkes sewiyo ilkkez böle diyen oldu.fotoğrafına yollicam sze yorum yapın valla
Mercimekim Seçilin Rüzgarına benzettim ben Buseyi maşallahBuyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3
[/URL]
ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan
süperim di mi?? biz de senginiz sisin gibi Didom, bızım de döt mendılımıs Nıvea.. 6 mılyon! tanesı, koltuklarımız da krem derıden.. bı de kuzının dötü ıslak kalmasın dıe bı kadın tuttum eve, ben altını temısledıkten sonra egılıp üflüoo.. pişik yapmasın dıe.. hem de pütürlüsünden olursa alimallah..
ayrıca çok geyiksiniz hanfendüü.bizim mürebbiye de gelmedi bu gün piyano dersine.kızın parmakları unutmasa bari notaların yerini.mirmirmirmir
yahoonun kafası gibi kokmuyodur
herifi yıkıyoruz ne biçim kokuyo kafası saçlardan dolayı
kuzyde saç yokki yavrumn mis gibindir
bizim yaho büyük adam gibi ter kokuyo sankim
İlahi delü gadunderya mesela neler söylüyosun?
benim uydurmasyon şarkılarım çok müstehcen
bazen mami bile şaşkın şaşkın bakıyor ne diyorum diye
ama yahoo kopuyor dinleyince sözleri anlasa yüzüme tüpürür kesin :roflol:
Maşallah kuzularına
Bende takıldım sordum hiroşimaya bakalım ne yanıt vericek. Malum ben 23 gündür kuzum biberonlarda saklayarak ve onlarda ısıtarak besliyorrum gündüzleriYav ben şu BPA olayına takıldım. İki adet dr brown's biberonum var beslemekte kullandığım. Pompanın biberonu var, onda "BPA free" yazıyor ama süt saklamakta kullandığım biberonlardan dördü wee, biri chicco, biri de bebedor. Şimdi onları kullanmamalı mıyım yani:uhm::uhm:
bu oyuncak resmen hipnotize etmis cocugu..ise yariyo valla alimm bende geci bizim butceyi bozar chicco:)masallah..
bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)
işte tazeye koparken yahonun sırıtmalarıı delikafadulden
oh masallah gelinime, i love teo yazili bi body yaptiricam ona:)))Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3
süperim di mi?? biz de senginiz sisin gibi Didom, bızım de döt mendılımıs Nıvea.. 6 mılyon! tanesı, koltuklarımız da krem derıden.. bı de kuzının dötü ıslak kalmasın dıe bı kadın tuttum eve, ben altını temısledıkten sonra egılıp üflüoo.. pişik yapmasın dıe.. hem de pütürlüsünden olursa alimallah..
kopuklar..ayrıca çok geyiksiniz hanfendüü.bizim mürebbiye de gelmedi bu gün piyano dersine.kızın parmakları unutmasa bari notaların yerini.mirmirmirmir
İnsanın mal varlıgı bırbırıne uyan arkadaslar bulması ne kadar gusel,çok mesudum zemuszemus
ayni tablodn bende istiyom ilerde...masallah..
bende 15 gun emip doktor oldum:)) ama ne poha yaradi....kuzeyin yuksek cozunurluklu chicco oyuncagına koptumi ya..
hiroshima kullanıcısından alıntı
haaa bi de, sütü olmayan anneler var aramızda benim gibi, ya da az olan.. sakın üzülmeyin, ben çok bunalım yaptım ama şimdi düşününce, ben 18 ay emmişim, eşim sadece 3 gün.. ikimizde hukuk fakültesi bitirdik, ikimizde avukatız
bide kızkardesim 6 ay emmis kimyager ogluda erken bıraktı emmeyi oda matematikci filan olurmuki acep ??? bende 6 aY emmisim iktisat fak mezunuyum emrah kac ay emmis bilmiorum oda ikt fak mezunu bu iki denklemden bulabilirmiyizki kac ay emdigini ...
bende 15 gun emip doktor oldum:)) ama ne poha yaradi....
Puhaha:roflol::roflol:
ben de matematik öğretmeniyim, kocam da matematik öğretmeni. Ben emmişim, o da beni emmiş. Fotolarımızı da endüstriyel tasarımcı gardaşım çekmiş. bu nasıl ? :teytey: :roflol:
oh masallah gelinime, i love teo yazili bi body yaptiricam ona:)))
....
mamide horluyodu o saatlerde baba oğul biri sağımda biri solumda horlama dinliyorumMami'nin? kaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştı ohaaa diyecem ayıp olcek :1ninca:ya anlamıyorum sisi.. cocugu yaptık ıste.. daha ne uzatıyorsunus mevzuyu.. halla halla.. herseyı tadında bırakın karrrrrrrrdeşimmm.. cocuk yaptık ya, yetmez mi?? gereksıs yere enerjı,zaman tasarrrufuuu.. bı daa cocuk yaparsam yapacagıs helbet.. :1closedeyes:
belkide uykusu yok Allah Allahhh zorla uyutuyon çocuğuuu naniknaniksevıyorum senın bu hayata tutunuşunu.. sıyırıcamm ben neredeyse,nıye ınat eder uykusu varsa, anlamıyorum kiii
ellerinden korkmasın diye bi anda sıçrıyo uykusu bölünüyor diğer türlü kıpırdatamıyor ellerini bende gündüzleri serbest bırakıyorum zaten sadece gece uykusunda sarıyorum..siz yarı kundak yapıyosunuz..ben hiç yapmadım elleri serbes yukarı doğru kaldırıyo öle uyuyo..neden kundak?
ne güzel ifade etmişsin annelik böyle birşey işte opuyorumnanaktansıyırma, olacak bunlar. Pilli bebek mi bu sıpalar ? Allah hastalık neyin vermesin... dün sabah 5 e kadar 10 dk da bir uyandı doruk napayım, sarılıp yattım... sağlığı iyi olsun da, bütün gün kulağımı miksin sesiyle, napayım...
ay gördümmm çok datluuuu sen onu bana gönder bütün gün kuaförcülük oynarız kafamıza bissürü tokalar takarız bende severimmm bol toka takmayı :lepi:AMİN ...
kızımın saçı toka dolu kendi ne bulduysa takmış azıcığı çıkmş....
esra istedin ekledik nirelere gittin ...
ben kaç kez dedim sana hamileyken kızına talip olayım diye heç oralı olmadınnn gadınnn hatırlıyonmuuu hee bide kadriyenin burçinine talip olmuştum oda oralı olmamıştıallahımbu velede nasıl içim kaynıyor kizimmm ilerde kızıma isteyebilirim bak:))) annemde yanımda anne yahyaya bakk diyorum ayy yavrum yavrumm diye ekranı sevicek nerdeyse annemde çok sevmis oglunu dedim acaba anasınıda çok severim bundanmı kaynaklanıyor ama yok degil oglanın ayrı bir ekstra tatlılgıı varr:))
benn denedim ve basarılı oldum ama sadece bas parmakları cadı gibi uzundu ve çorap giydirereken takılyordu lakin el tırnaklarından daha rahat kestim kazma gibi oldugu için ayak daha rahat kavranıyor ehaliyle ayak parmaklarını tek tek oynatamdıgı için el gibi daha rahat kesinlikle
bende diyorum bu sayfayı kim bu hale getirdi laelaelaelaelaearkadaslar resmin buyukluguunden dolayı ozurlerimi usunarım defalarca kuçultmeye calıstım ama yok olmuyor çozunurluk yuksek oldumu dusuremiyor insan bazenn mazur gorunn)
şaka gibi kadınsın sen yaaa delikafaduldenhavada bi kıskançlık seziyorum :dilcikar:üzülme sanada kız derim nasıl olsa yalan
hepimiz ayvayı yiyenlerdeniz:
:roflol: :roflol:hiroshima kullanıcısından alıntı
haaa bi de, sütü olmayan anneler var aramızda benim gibi, ya da az olan.. sakın üzülmeyin, ben çok bunalım yaptım ama şimdi düşününce, ben 18 ay emmişim, eşim sadece 3 gün.. ikimizde hukuk fakültesi bitirdik, ikimizde avukatız
bide kızkardesim 6 ay emmis kimyager ogluda erken bıraktı emmeyi oda matematikci filan olurmuki acep ??? bende 6 aY emmisim iktisat fak mezunuyum emrah kac ay emmis bilmiorum oda ikt fak mezunu bu iki denklemden bulabilirmiyizki kac ay emdigini ...
süperrr delikafaduldenBen Kuzeyin tüp bebek olduğundan şüpheleniyorumCADIARZU
Naaptın huleyn garibana!!! :1shok::1shok::1shok:
Zaten son fotoğrafta Küçük Hüsamettin gibi bakıyordu. Nasıl sindirdiysen çocuğu artık
maşallah yahoya koca adam olmuş ya buişte tazeye koparken yahonun sırıtmalarıı delikafadulden
Dikkatinizi çekiştirriimm.. markası CHICCOOOOO.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?