2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebiklerin fotolasra bittim resmen cok guzeller cozunurlukleri dusuk ama olsun kendilerinin cozunurlukleri yuksek olsun

ece 10 gun sonra dun banyo yaptı..banyodan sonra yatarken emzirdim yanına uzanıp sonrada memeyi atıp emzik istedi emzigi verdim kendi kendine uyudu 1 saate yakın. ama gece beni delirtti 1.5, 5, 6, 7 ,8 simdi ayagıma aldımda sallaya sallaya sızdırdım tekrar.. evdeki herkes uyuyo ben ayaktayım o uyurken rahat rahat takılayım nette gun icincde bakamıorum

dunku geyikte olmayı nası isterdim ama gelen gidenden giremedim bide yaka susum annemdede durmamaya basladı cırlıo ben alınca susuyo gozuyle beni takip edio surekli baskasının kucagındayken ve bana gelmek istio.. napcaz boyle bilmem..

sbah monologlarımı ozlemissinizdir.sizinle aynı saat diliminde olmak guzel walla ama gece kusları simdi uyuyo sanırım hepiniz horul horul uyuyunda guclenin bakalım bebisler uyusun en cokta

Budurkaydirigubbakcemile3

ahanda Yusuf bey

keltoş oğlum benim
Oyy maşallah, çok tatlı Yusufumuzopuyorumnanaktan
Ben Office Picture Manager kullanıyorum. Çok pratik. Fotodaki istenmeyen kısımları rahatlıkla kesiyorum hem. Misal, meme ucukaydirigubbakcemile3
şimdi dicem yahonun horlaması buraya kadar geliyo diye ayıp olcek siz neler çekerken benim öyle demem ayıp kaçar dimi :kedi:
Çok üzgünüm çoookSen fazla konuşma bak Allahın sopası yok ona görelmaz:

Ben Kuzeyin tüp bebek olduğundan şüpheleniyorumCADIARZU
ben yatıyorumm yavrular.. bu cocuk bole uyumuycak.. ıcabına bakimm kökten, yarın goırusurus..

Naaptın huleyn garibana!!! :1shok::1shok::1shok:
Zaten son fotoğrafta Küçük Hüsamettin gibi bakıyordu. Nasıl sindirdiysen çocuğu artık

Son düzenleme:
Yav ben şu BPA olayına takıldım. İki adet dr brown's biberonum var beslemekte kullandığım. Pompanın biberonu var, onda "BPA free" yazıyor ama süt saklamakta kullandığım biberonlardan dördü wee, biri chicco, biri de bebedor. Şimdi onları kullanmamalı mıyım yani:uhm::uhm:

GEçmişi okudumda, acayip kaynatılmış. Değme sitcom'lara taş çıkartır valla. Bu arada kızım biraz daha iyi uyudu dün, sağa yatmak isitoyor yalznız, sol tarafına bir türlü çeviremiyorum. memede de aynı sorun var. Sol mememi keyfi yerinde değilse almıyor.
Bu arada Göztepe de oturuyorum esrako.

Ben de bu aralar domuz gribine taktım kafayı. Eşim öğretmen. Okuldan eve gelince kırklıyorum adamı. Kendi de üstünü falan değiştirmeden kızı almıyor ama okuldan bulaşma ihtimali çok yüksek geliyor bana.. Ben işe başlayınca da aynı risk var. Allah korusun bebeklerimizi..
Büyük çocuklarda risk yok ama bizimkilerin daha bağışıklık sistemi tam olmadığı için tehlikeli olabilir diye biliyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa, paylaşımlarını beklerim.

Ben demiştim sana bende de yırtılma vardı o çok yakıyodu canımı.Feci bi durum geçmiş olsun tekrar.
Memeni vermekte ısrarcı ol sakın pes etme
kızlar birşey daha sorucam size bu kullandığınız slikon göğüs ucu nsl bişey ben aldım ama çok dandik memede durmuyorki ıslanıp hemen düşüyor
Wee almıştım eczanelerde başka marka yoktu maalesef. Bi halta yaramaz.Biberon olarakta wee kullanmıştık ilk başlarda 2-3 gün almadı yavrum mememi çok akıyo süt wee den sonra markasını hatırlamadığım bi biberonla vermeye başladık onun delik kısmı küçük memeye de devam biberonada.

Maşallah kızına.

Denyoya bak söylenecek laf mı bu böyle densizleri takma hiç kafana.

Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3

Mercimekim Seçilin Rüzgarına benzettim ben Buseyi maşallah

Kuzi burda diyoki anam beni Şengül Pallı olma yolunda ilerlemek için kullanıyo ama ben ses etmiyim malum askeri eğitim almış.

[/URL]

ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan

Maşallah kızına sana benziyo dimi

ayrıca çok geyiksiniz hanfendüü.bizim mürebbiye de gelmedi bu gün piyano dersine.kızın parmakları unutmasa bari notaların yerini.mirmirmirmir

İyiki bugün işyerinde tekim nasıl kahkalar attım allahta sizi güldürsün.

yahoonun kafası gibi kokmuyodur
herifi yıkıyoruz ne biçim kokuyo kafası saçlardan dolayı
kuzyde saç yokki yavrumn mis gibindir
bizim yaho büyük adam gibi ter kokuyo sankim

Yaho pantolon gömlek giydimi herif oluyo yahu

İlahi delü gadun

Maşallah kuzularına

Bende takıldım sordum hiroşimaya bakalım ne yanıt vericek. Malum ben 23 gündür kuzum biberonlarda saklayarak ve onlarda ısıtarak besliyorrum gündüzleri((

bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)

bu oyuncak resmen hipnotize etmis cocugu..ise yariyo valla alimm bende geci bizim butceyi bozar chicco:)masallah..

işte tazeye koparken yahonun sırıtmalarıı delikafadulden

kucuk erkegim, yerim onu..
Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3

oh masallah gelinime, i love teo yazili bi body yaptiricam ona:)))

yarildim resmen....sırnaşık şey
ayrıca çok geyiksiniz hanfendüü.bizim mürebbiye de gelmedi bu gün piyano dersine.kızın parmakları unutmasa bari notaların yerini.mirmirmirmir
kopuklar..

İnsanın mal varlıgı bırbırıne uyan arkadaslar bulması ne kadar gusel,çok mesudum zemuszemus

ben fakir ama gururluyum benide severmisiniz...

ayni tablodn bende istiyom ilerde...masallah..

bende 15 gun emip doktor oldum:)) ama ne poha yaradi....

allahim dun gece bi mucize oldu ve saat 1 e uyuyp sabah 6.5 da kalkti oglum:))bu bi ruyamiydi yoksa davami gelirmiydiii..

bende 15 gun emip doktor oldum:)) ama ne poha yaradi....

Toktur hanım bileydim bende bizim oğlanı 15 gün emzirirdim. Ben siye bi şey soracagım bi biberon hususunda senin fikrin nedir burda genelde wee marka var bende ondan aldımdı hep kaynattım biberonları onlara sağdım onlarla besledim çocuğumu yaw ben ne poh yiyecem şimdi((

dun ilk defaa artik dayanamayip milupa rezene cayini denedim..belki onun etkisidir..ama normalde 4. aydan itibaren kulanilmalimis, eczaci yarim doz ver dedi..kislar ya aklim karisti bu rezene ufak bebklerde karaciger icin zararliymis o yuzden bizim onceden kolik icin kullandigimiz babyfen damlasi vardi rezene ygi icerikli onu kimyon yagi yapmislar..dun verip vermemkle cok kararsiz kaldim ama 10ml e2 kasik yerine 1 kasik yaptim, ama gazi nazi kalmadi gece uyudu..papatya icinde 4. aydan itibaren diyor..olmasa gun asiri vericem..

Mami'nin? kaydirigubbakcemile3
mamide horluyodu o saatlerde baba oğul biri sağımda biri solumda horlama dinliyorum
ya harbi sizin bebiklerde horlama varmı bizimki resmen horlama gibi ses çıkarıyor burnuda tıkalı değil :sinifsinif:
kafamçokkarıştı ohaaa diyecem ayıp olcek :1ninca:
sevıyorum senın bu hayata tutunuşunu.. sıyırıcamm ben neredeyse,nıye ınat eder uykusu varsa, anlamıyorum kiii
belkide uykusu yok Allah Allahhh zorla uyutuyon çocuğuuu naniknanik
siz yarı kundak yapıyosunuz..ben hiç yapmadım elleri serbes yukarı doğru kaldırıyo öle uyuyo..neden kundak?
ellerinden korkmasın diye bi anda sıçrıyo uykusu bölünüyor diğer türlü kıpırdatamıyor ellerini bende gündüzleri serbest bırakıyorum zaten sadece gece uykusunda sarıyorum..
ne güzel ifade etmişsin annelik böyle birşey işte opuyorumnanaktan
AMİN ...
kızımın saçı toka dolu kendi ne bulduysa takmış azıcığı çıkmş....
esra istedin ekledik nirelere gittin ...
ay gördümmm çok datluuuu sen onu bana gönder bütün gün kuaförcülük oynarız kafamıza bissürü tokalar takarız bende severimmm bol toka takmayı :lepi:
ben kaç kez dedim sana hamileyken kızına talip olayım diye heç oralı olmadınnn gadınnn hatırlıyonmuuu hee bide kadriyenin burçinine talip olmuştum oda oralı olmamıştı
ben oğluma Nevayı alcem karar verdim
vermezlersede kaçırırım artıkın Şeniz
bu arada tırnak kesme olayına bi sen cvp verdin adaşım sağolasın ben tekrar uğraşayım bakalım becereblicekmiyim
anneninde ellerinden öperimmm
arkadaslar resmin buyukluguunden dolayı ozurlerimi usunarım defalarca kuçultmeye calıstım ama yok olmuyor çozunurluk yuksek oldumu dusuremiyor insan bazenn mazur gorunn )
bende diyorum bu sayfayı kim bu hale getirdi laelaelaelaelae
ecenin ifadesi o kadar masumki çok hüzünlü bi ifadesi var bu meleğin,kocaman maşallah ona
havada bi kıskançlık seziyorum :dilcikar:üzülme sanada kız derim nasıl olsa yalan
hepimiz ayvayı yiyenlerdeniz:
şaka gibi kadınsın sen yaaa delikafadulden
bana kız felan deme hoşlaşmam...hatta biz burda birbirmize çok fazla o tarz ifadelerde bulunmayız çok aşırı samimi değilsek..
öperim opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:
Ben Kuzeyin tüp bebek olduğundan şüpheleniyorumCADIARZU

Naaptın huleyn garibana!!! :1shok::1shok::1shok:
Zaten son fotoğrafta Küçük Hüsamettin gibi bakıyordu. Nasıl sindirdiysen çocuğu artık
süperrr delikafadulden
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…