gelmis geçmis olsun dodo nun hastalıgı . tam kıs basında bizde bir kere hasta olduk su an bir iki aydır bir sorun yok diye ona seviniyorum bende arada olacak ama basında olunca insan panikliyor tum kıs boylemi gececek diye ama yok yani.
ece de arada çok onunu islatıyor arada normale donuyor dislerle ilgili heralde
ay labnelimakarna birben yapmadım heraled e hepiniz labneyi sikca kullanıyorsunuz bebeklerde normal peynir yerine geçiyormu peki besin degeri bilen ??
şu kanin die gecen hanı öndekı 4 dısın hemen kenarındakılermı ? onlar 18.aydan ıtıbaren cıkıyor dıe bılıyorum bırde cok zor cıkıyormus.bizde cıkmadı henuz
Fatoş pogaca yaptı.. ya öldürücem ben bu kadını.. sebze yemegımı ekmeksız yıyıp, onun pogacasından yedım bı tane.. ulen iblis dıyor al onune bır koca tabak hüplet.. ama ben melegimi dınlıyorum :) gıdıyor gelıyor maydonozumdan dereotumdan yıyorum.. :)) hayat cok yesıl buralarda..
mmmmmmmm nefis bu balık!!!
hapur hupur ye beni, hapur hupur ye beniiii ( makamını sen ayarlarsın artık)
Annem Rüzgar'a sütü öyle içiriyormuş.. "Lıkır lıkır iç beni, lıkır lıkır iç beni" (sesi de kötü kadının pöfff)
derse gidiyorum, ardından spora... Gece görüşürük. bir de size ısapanklı mücverin fırın versiyonu tarifi vereceğim bir ara. çok güzel oldu, hiç yağ da koymadım, Doruk da sevdi.
arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok mutluyum yeniden teyze oldum.kardeşimin çok tatlı bi kızı oldu.çınardan sonra gördüğüm ilk bebiş olduğu için çok minicik geldi bana.maşşallah 3400 gr.herşeyi pembiş pembiş .yanlız doğumu beklemek çok zormuş.bide bebek geldi kardeşim 45 dk 1 saat sonra geldi.tansiyonu çok düşmüş 6 ya 3 .çok heycanlanmış heralde.odaya geldikten sonrada fazlasıyla yükseldi 16-6 bayağ korktuk şimdi iyimiş çok şükür.ben yine çalışmaya geldim
bugün fırsat sitelerinin birinde büyükadada bir butik otelde 2 kişi konaklama, kahvaltı, akşam yemeği ve odaya sıcak içecek 99 tl. bu yıl evlilik yıldönümümüz cumartesiye geliyor. herhangi biyere gitsek yemeğe bu parayı vericez zaten. annem gelse o haftasonu meselaa.. nasıı olur acabaa?
arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok mutluyum yeniden teyze oldum.kardeşimin çok tatlı bi kızı oldu.çınardan sonra gördüğüm ilk bebiş olduğu için çok minicik geldi bana.maşşallah 3400 gr.herşeyi pembiş pembiş .yanlız doğumu beklemek çok zormuş.bide bebek geldi kardeşim 45 dk 1 saat sonra geldi.tansiyonu çok düşmüş 6 ya 3 .çok heycanlanmış heralde.odaya geldikten sonrada fazlasıyla yükseldi 16-6 bayağ korktuk şimdi iyimiş çok şükür.ben yine çalışmaya geldim
ay evrimin taşınma mesajı yine keklemiş milleti..
hahaha
Doruk'u calpol'süz uyuttuk bu gece. Henüz ses yok. Yarın da kontrole götüreceğiz. Boyunu merak ediyorum, şu aralar gene uzadı sanki. İnşallah iğneler de iyi gelmiştir yavruya.
gİZEM gidebilirseniz süper olar! amman kazalara tikkayt :)
EVRİM limonlu eti formlarımla buluştum bugün. akşam da yedim, hamurişi niyetine :)) Sana önerim diyet günlüğü tut, çok etkili oliye...
gİZEM gidebilirseniz süper olar! amman kazalara tikkayt :)
EVRİM limonlu eti formlarımla buluştum bugün. akşam da yedim, hamurişi niyetine :)) Sana önerim diyet günlüğü tut, çok etkili oliye...
çaçaa gözumden kaçmıyor hee balayı lafların kardeş lafların ve bana yazdıgın yatakda kek fantazin.
haydi hayır olsun bakalım...:76:
ayça o yolladığın engel gibi şeye benzer bişey e bebekte var. bir çarşaf bu, çarşafın bir veya iki (hatırlamıyorum) tarafında kendinden bariyerler var. hatta başka yerde uyutmak gerekirse ne kadannn süper bişiii diye düşünmüştüm. ancak fiyatını bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?