2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay evrimin taşınma mesajı yine keklemiş milleti..
hahaha

cem yılmazıin filmine gitmek istoruuzzz.
isteyen varsa gelsin..
az kaldı 3 aralıkda..
yani cem oynuyor cemin dedimde yanlış olmasın..

Son düzenleme:

kalsiyium oranı yüksek olması açısından bir de tuzsuz olması sebebiyle veriyorum sık sık..arada da keçi peyniri veriyorum..karışık yani..

şu kanin die gecen hanı öndekı 4 dısın hemen kenarındakılermı ? onlar 18.aydan ıtıbaren cıkıyor dıe bılıyorum bırde cok zor cıkıyormus.bizde cıkmadı henuz

çıkardık 1 tanesini epey oldu..diğer 3 ü de eli kulağında patladı patlıycak

yeni piştiğinde sıcak sıcak mis gibi de kokar şimdi o..iyi dayanıp 1 tane yemişsin..ben yapıldığı zaman kopuyorum hayattan..

derse gidiyorum, ardından spora... Gece görüşürük. bir de size ısapanklı mücverin fırın versiyonu tarifi vereceğim bir ara. çok güzel oldu, hiç yağ da koymadım, Doruk da sevdi.

bekliyorum tarifini..

gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün..mis gibi süt kokuyordur şimdi o..

Esra.....aynen Ece gibi yiyor Rüzgar da...o an ortamda ilgisini çekecek ne varsa eline veriyorum o sırada tıkıyorum ağzına..yoksa hiçbir zaman kendiliğinden ağzını açmıyor..(

hesraam çatal karam çingenem bana dediğin site zekiyim.com du sanırım.
oyunlarla ilgili okuudklarım beni şaşırtmadı ve daha dikkatle özenle oynamam gerekliymiş afikimle.
sizde bi inceleyinn
ama videolarda okuyan bebeiklerigördümde
acaba ne kadar dogru erken yaşta bu kadar bilgi yuklemesi.

elif sen bi yorumlarmısın pdr ci olarak.
ilkokul ögretmenleri okuldan önce okumayı ögrenmememlerini istiyoruz diyorlarya??

sitede satışı olan kartlı set güzele benziyor
şu hayvanların oldugu setde güzell

ELİF seni terruk ederim, çok şahaneymişsin. Bizim okula gelsene sen, beraber ortalığın tozunu bi attıralım senlen, açık da var. Ayyy hayali bile süper kıııızzzzz :)

GÜLİM kaçmaz, benden kaçmaz :) Rahatlamış mı bari kızcağız, artık rahat rahat şey edebiliyor muymuş? Yani hareket edebiliyor muymuş :)))

ISPANAKLI FIRIN ŞEYSİ

2-3 tane patates soyulur, enine dilimlenir (maksimum yarım cm olacak) ve haşlamaya koyulur.

1 kg ıspanak yıkanır, ayıklanır, doğranır, öpülür, okşanır. Beliniz ağrımaya başladı mı, hıh, işin yarısı bitmiş demektir :)

Azcık tuzla ovulur, içine 1 su bardağı un, 250 gr lor, 2-3 kaşık yoğurt, 1 yumurta, biraz karabiber koyulur ve avuçlanarak, ıspanaklar yamulacak biçimde karıştırılır.

Tepsiye karışımın yarısı, araya battiz, üstüne kalan yarısı düzgünce yerleştirilir. 200 derece, önceden ısıtılmış, 45 dk kadar. Üstü kızaracak birazcık. Soğumasını bekleyin, dilimleyin, spatula ile şey edin. Buzdolabında saklayın.

Doruk'u calpol'süz uyuttuk bu gece. Henüz ses yok. Yarın da kontrole götüreceğiz. Boyunu merak ediyorum, şu aralar gene uzadı sanki. İnşallah iğneler de iyi gelmiştir yavruya.

missssssssssss olur mis.

Allah analı babalı buyutsun.

ay evrimin taşınma mesajı yine keklemiş milleti..
hahaha

kek mi.. havuclu bol cevızlı..

Doruk'u calpol'süz uyuttuk bu gece. Henüz ses yok. Yarın da kontrole götüreceğiz. Boyunu merak ediyorum, şu aralar gene uzadı sanki. İnşallah iğneler de iyi gelmiştir yavruya.

bız de olcuktuk gecen 85 olmus.. bu ara depar attılar gıbıme gelıyor..

gİZEM gidebilirseniz süper olar! amman kazalara tikkayt :)

EVRİM limonlu eti formlarımla buluştum bugün. akşam da yedim, hamurişi niyetine :)) Sana önerim diyet günlüğü tut, çok etkili oliye...

Son düzenleme:
Düş sokağı sakinlerini hatırladınız mı, bir öğrencim paylaşmış face'te. Çok özlemişim yaa, müzik de dinleyemez oldum bu sıpa sayesinde. Aslında çok severim halk müziği olsun, rock müzik olsun, pop müzik olsun... Eskiden yol giderken dinlerdim hiç olmasa ama, okul yakın, o seçenek de yok.

ayça o yolladığın engel gibi şeye benzer bişey e bebekte var. bir çarşaf bu, çarşafın bir veya iki (hatırlamıyorum) tarafında kendinden bariyerler var. hatta başka yerde uyutmak gerekirse ne kadannn süper bişiii diye düşünmüştüm. ancak fiyatını bilmiyorum...

gİZEM gidebilirseniz süper olar! amman kazalara tikkayt :)

EVRİM limonlu eti formlarımla buluştum bugün. akşam da yedim, hamurişi niyetine :)) Sana önerim diyet günlüğü tut, çok etkili oliye...

naffiyet nossun.. yok, gunlugu ben kafamdan tutuyorum her gun.. bısılere bagımlı olunca kasıyor benı.. sankı her an her seyı yıyecekmıs gıbı serbest ama aklımın hep bır kosesınde kendımı gerı tutma dusuncesı ıle mutluyum.. saol bacım yıne de.

büyükada günü galiba, bi sitede daha başka bir otel var bu sefer ama o pahalı 144 tl hem de yemek filan yok.. ama balayı ve yıldönümü çiftlerine özelmiş efenim, fotograf çekimi filan varmış. çüş artık.. yanak yanağa verip ufka mı bakıcaz alla allaaa!!!

bakayım bir ara evden..bu işyerinde de varya hiçbiyere giremiyorum internet engelleri var. Şimdi e-bebek de bebek lafı var ya pat engel koymuşlar (öbür manada yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…