2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam
Damla hocam neyin var
tüm hasta bebişlere geçmiş olsun
dün gece Ece 1 kere uyandı emdi tekrar uyudu mutluyum 6 saat uyudum daha ne olsun

Nerenıze bakacaksınız hanımkızım.. tabıkı hufka bakacaksınız :))

ne çok dinlerdim. Hatirladım. üniversite zamanları...

bu battiz ne olaki??? Bilen varsa hemen söylesin evde 1 kg yıkanmış ısmanak beni bekliyo.

Hatunun hamili yakini oldugumdan ben onu dırek patates olarak okumustum.. sımdı sen yazınca farkettım desem :)))

hoş za
manımız daha var böyle birşey için..zaten bizim evde çift bariyerlisi var bunun...anne ve baba:))

Alla alla.. e hocam pırınc te ıslenmıs, paketlenmıs olan her sey ıslenmıs urun degıl mıdır Hocam.. napıcas pekı.. yedı bıtırdı bu doktorlar bızı.

dıgıdık ve dıgımadık da kopardı beni.

ankaraya gidiyom ben iyi değilim.

şarjın bitmiş yine :))

Dıgımadık ha!!! Hay allah daha neler duyacağım...Neyse dikkat dikkat "terrible two" dönemine hepimiz adım adım yaklaşıyoruz. Ne zaman huzura ereriz ki biz acaba???

Esrako Esracım, şu an o bariyer yetmez sahiden de atlaya zıplaya düşer ordan ama büyüdüklerinde o geçiş süreci için hoşuma gitti bu. Hep çok merak ediyorum biz nasıl olup düşmüyoruz yataktan uyurken. Ya da bebeleri ne zaman yatırmaya başlıycaz korkmadan. Berkeden hatırlarsın sen...

Elif senin benimsediğin görüşü ben de benimsedim gitti...Kıtlarım yanaktan...Muck

Evrim ya ben de hufka bakmak istiyorum. Kocam beni yakında boşayacak, adama ikinci sınıf muamelesi yapıyorum Rüzgardan sonra ve sürekli. Allahtan bana karşı fazla müsamahalı, başka biri olsa kapıya koyardı çoktan.

Aynen yani, ben de çok ihmal ettiğimi düşünüyorum şu günlerde. Öyle kolay değil ama kapıya koymak...

DAMLA hanım sensin komik:) çaktırmadan komiksin ama.bizim herşeyimiz ortada.

neyse makarna ve labneyemezse benim kız aç kalır.
ayrıetten peynirlerin hepsi işlenmiş değil mi?

ne biliiim. bu kalıp olan beyaz peynirler işlenmiş mi şimdi ama o peyniri labne haline getirende bişeyler olmalı. ayrıca soruma niye soruyla karşılık veriyonki. araştırmak lazım o saman. bu cümle kime aittir yazan kim doktoru kim bilmem ama yazmış benimde dikkatimi çekti. makarna ve şehriyede kansızlık yapıyomuş aynı doktora göre. ben demiyom valla. sormalı.

bitti bitti. hufka bakmam lazım...

Dıgımadık ha!!! Hay allah daha neler duyacağım...Neyse dikkat dikkat "terrible two" dönemine hepimiz adım adım yaklaşıyoruz. Ne zaman huzura ereriz ki biz acaba???

beni yoran deniz dışındakiler gelsin terrible two kim korkarmışşş

ay ilahi çok güldüm..işte özlediğim Taze..en kısa zamanda deniyicim..

üni yıllarımda ne çok dinlerdim..''Ölümler çıplak gelir'' en sevdiğim şarkılarıdır..

koptum resmen..du bakalım biz neler görcez..

selamlarrrr
ofiste yer değiştirdim sekreter oldum
yapayanlız kaldım o kalabalığın içinde
tek iyi tarafı buraya rahat rahat giriyorum ama girip çıkan olurken aşşağı çekiyorum ekranı
buraya incem diye yeni ekran aldılar bide nasıl parlıyo herkes neye baktığımı görür yani rahatça
dün nehirin dikişleri alındı.DR bi problem yok demiş.1 hafta sonra iz kalmasın diye verdiği kreme başlicaz
biraz araştırdım bu krem sezaryan dikişleri için bile kullanılıyomuş.ama bıkmadan usanmadan düzenli uygulamak gerekliymiş.dün ağlamış dikişler alınırken üzüldüm ya bu aralar bide bana düştü sabahları bırakmıyo zor ayrılıyoruz işe hep geç kalıyorum onun yüzünden

aynennn o donemi çokk iyih atırlıyorum kabus 2 yastatilim berke ile ibo suzvede kabustu
bu sene diyorum ibo o hisleri sende yasayacaksın iste bu tatil çok eglenceli olacak.))
huzura mı 3+ eriliyor haylaz uslanmaz arlanmaz misal ablamın oglu 4 bitti hala korkunç neyse oyle bir çocugu olmayan kisi 3 itibari ile 6 ya kadar huzurla yasarsonra okul krizi var ondan sonrası ayrı bir uykusuzluk nedeni :) 3-6 tadını çıkarma donemi

ya anacımyanında yer kaplıyor bir kere yatagın yarısına bunuk oymak ne derece mantıklı çok tipsiz korkuluk alıp yada marangoza falan yaptırıp takmak daha mantıklı

berkeye çok iyihatırlarım 3 yas civarı korkulukları sokup tek kisilik yatak haline getirmistik yere hiç dusmemisti sonra 3,5 yasında karyla rahat gelmedi benim gozume ikiz yatakaldık altı bazalı tabi yuksekti duscek diye odumuz koptu yuksekten duserse kotu olur diye birsabah bir uyandım bizim agır uykulu berke yorganın yarısınla yere inis yapmıs ama yorgan yerde ustunde berkenin kafası ayaklar yatakta tepe ustu oyle hala uyuordu :))) olabiliyor boyle seyler ozaman boyle aparatlar falan yoktu marangaoza yaptırsakf alan derken buyudu

beyaz peynir kemik gelisimi için bir numaralı peynir turu imis berkenin kemik yogunlugu testlerinden sonar ki dr yorumları hep bu sekilde ondan mumkunse beyaz peynirle devam edin derim tabi neva için geçerli degil o labnesiz yapamıyormus

ıspanaklı fırın şeysinden yaptım öğlen pek güzel oldu üstüne kaşarda rendeledim. denizde kaşarsız yemiyo. biri labneci biri kaşarcıdır gidiyo.

kızlar fotoğraflara baktımm çok hoşsunuz hepiniz yaaa cipsi esraya bayıldım zayıflamışsın face demi vardı burayamı eklemiştin bi fotorafın vardı çalışırken o haline benzemişsin. bu arada kilo verirken yüzün düşmememiş gerçekten çok hoş olmuşsun adaya da bayıldım ya diğer bebiklerin fotoları sık sık görüyorumda adayı pek göremiyodum. nesrin de biraz kilo almış sanki ama yakışmış yüzü toparlanmış

burcu doruğa geçmiş olsun ya iyidir inşşallah şimdi
Nurr sanada geçmiş olsun toparlandınmı şidi nasılsın ??? evrimin dediği gibi durumunuz uygunsa bi yardımcı sana iyi olur gerçekten

yafff bu kadar iltifattt bu kadar güzel yorum beni benden aldınızz gadınlarrrr
ahanda kabardım kabardım totom bulutlara çarptı
hepinizin güzel gözlerinden kaynaklanıyor bu yorumlar
öperim hepinisiiii

aktif olamıyorum
yahoo yine arızada
ben bazı naneler yedim dün sinir krizi geçirecektim artık
ayağa kalkıyorum memme memme ama iki dk bile nefes almak yok
bende bir hışım çıkardım dolaptan salçayı sürdüm memelerime
emmeye kalktı böğğğğ yaptı 2-3 saat yaklaşmadı falan neyse
uyuması gerek ne yaptıysam uyutamadım bütün gün uyumadı burnumdan getirdi memeleri açıyorum yaklaşmıyor kapatıyor eliyle
sürekli ağlıyor çocuk delirdi sanki akşam oldu uyutcam istemiyor meme yatağa koyuyorum ağlıyor napcamı şaşırdım
onunla bende ağlamaya başladım
sonra aldım onu banyoya gözünün önünde memelerimi yıkadım iyice ondan sonra sırıtarak geldi baktım emmeye başladı derken uyudu
sonra saabbaaaha kadar mememi ağzından çıkarmadı bütün günün acısını çıkardı
napıcam bilmiyorum çok çaresizim
annemi aradım geldi bugün yoksa kafayı sıyıracaktım

ben hazırım memeden kesmeye ama bu çocuk hazır değil
ve doktorumda kendiliğinden bırakmasını bekleme dedi
ama ben artık istemiyorum emzirmek acayip kafaya koydum ben istemedikçe bu bana yapışır oldu :84:

esra ya pes edip yıkayıp tekrar vermekle hata etmissin be gzelim
sonuçta kararlı olacaksın yaptıgın herdavranısta bir aksamı atlatsanemil ol arkası gelirdi annen falan varken yap ama istersen delirdmi iki kisi ugrasırsınız yoksa valla insanın elinden birkaza çıkar benim sinirlerim oynadımı acayip ol uyorum patlatmaktan korkuyorum bir anlık ofke ile . o yuzden yanlız olmamalısın.

buarada salcalı meme nasıl oldu acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…