büyükada günü galiba, bi sitede daha başka bir otel var bu sefer ama o pahalı 144 tl hem de yemek filan yok.. ama balayı ve yıldönümü çiftlerine özelmiş efenim, fotograf çekimi filan varmış. çüş artık.. yanak yanağa verip ufka mı bakıcaz alla allaaa!!!
ne çok dinlerdim. Hatirladım. üniversite zamanları...
bu battiz ne olaki??? Bilen varsa hemen söylesin evde 1 kg yıkanmış ısmanak beni bekliyo.
hoş za
manımız daha var böyle birşey için..zaten bizim evde çift bariyerlisi var bunun...anne ve baba:))
dido öhöm öhöm mü??? atlıcam inşaat iskelelerinin üstünden komiksin sen yawww. yirim seni. görüşlerin için teşekkürler. kesinlikle katılıyorum.
madem öyle alttaki cümleyi forumda birinin yazısından okudum. doktoru söylemiş.
buna ne dersin???
"Bu arada şehriye ve makarnayı da yasak etti. Kansızlık yapıyomuş. Labne peynir de işlenmiş ve kansızlık yapıyomuş. "
dıgıdık ve dıgımadık da kopardı beni.
ankaraya gidiyom ben iyi değilim.
Evrim ya ben de hufka bakmak istiyorum. Kocam beni yakında boşayacak, adama ikinci sınıf muamelesi yapıyorum Rüzgardan sonra ve sürekli. Allahtan bana karşı fazla müsamahalı, başka biri olsa kapıya koyardı çoktan.
DAMLA hanım sensin komik:) çaktırmadan komiksin ama.bizim herşeyimiz ortada.
neyse makarna ve labneyemezse benim kız aç kalır.
ayrıetten peynirlerin hepsi işlenmiş değil mi?
Nerenıze bakacaksınız hanımkızım.. tabıkı hufka bakacaksınız :))
Hatunun hamili yakini oldugumdan ben onu dırek patates olarak okumustum.. sımdı sen yazınca farkettım desem :)))
Alla alla.. e hocam pırınc te ıslenmıs, paketlenmıs olan her sey ıslenmıs urun degıl mıdır Hocam.. napıcas pekı.. yedı bıtırdı bu doktorlar bızı.
şarjın bitmiş yine :))
Dıgımadık ha!!! Hay allah daha neler duyacağım...Neyse dikkat dikkat "terrible two" dönemine hepimiz adım adım yaklaşıyoruz. Ne zaman huzura ereriz ki biz acaba???
ISPANAKLI FIRIN ŞEYSİ
2-3 tane patates soyulur, enine dilimlenir (maksimum yarım cm olacak) ve haşlamaya koyulur.
1 kg ıspanak yıkanır, ayıklanır, doğranır, öpülür, okşanır. Beliniz ağrımaya başladı mı, hıh, işin yarısı bitmiş demektir :)
Azcık tuzla ovulur, içine 1 su bardağı un, 250 gr lor, 2-3 kaşık yoğurt, 1 yumurta, biraz karabiber koyulur ve avuçlanarak, ıspanaklar yamulacak biçimde karıştırılır.
Tepsiye karışımın yarısı, araya battiz, üstüne kalan yarısı düzgünce yerleştirilir. 200 derece, önceden ısıtılmış, 45 dk kadar. Üstü kızaracak birazcık. Soğumasını bekleyin, dilimleyin, spatula ile şey edin. Buzdolabında saklayın.
Düş sokağı sakinlerini hatırladınız mı, bir öğrencim paylaşmış face'te. Çok özlemişim yaa, müzik de dinleyemez oldum bu sıpa sayesinde. Aslında çok severim halk müziği olsun, rock müzik olsun, pop müzik olsun... Eskiden yol giderken dinlerdim hiç olmasa ama, okul yakın, o seçenek de yok.
Biraz önce bir öğretmen arkadaşımla sohbet ediyorduk. 3 yaşında inatlaşma döneminin zirvesini yaşayan yeğenini anlattı. Herşeye hayııır diyen bu kızla annesi arasındaki diyalog aynen şöyle:
(kız annesinin dizlerinde oturur, annesi de dizlerini yere vurarak at taklidi yapar bu arada aynı zamanda ikisi de tv.ye bakıyor)
anne: - dıgıdık, dıgıdık, dıgıdık
kız :- dıgımadık, dıgımadık, dıgımadık.
Koptum, koptum... Allahım bizi daha neler bekliyor. Ne diyaloglar yaşanacak bakalım.
Dıgımadık ha!!! Hay allah daha neler duyacağım...Neyse dikkat dikkat "terrible two" dönemine hepimiz adım adım yaklaşıyoruz. Ne zaman huzura ereriz ki biz acaba???
Esrako Esracım, şu an o bariyer yetmez sahiden de atlaya zıplaya düşer ordan ama büyüdüklerinde o geçiş süreci için hoşuma gitti bu. Hep çok merak ediyorum biz nasıl olup düşmüyoruz yataktan uyurken. Ya da bebeleri ne zaman yatırmaya başlıycaz korkmadan. Berkeden hatırlarsın sen...
ne biliiim. bu kalıp olan beyaz peynirler işlenmiş mi şimdi ama o peyniri labne haline getirende bişeyler olmalı. ayrıca soruma niye soruyla karşılık veriyonki. araştırmak lazım o saman. bu cümle kime aittir yazan kim doktoru kim bilmem ama yazmış benimde dikkatimi çekti. makarna ve şehriyede kansızlık yapıyomuş aynı doktora göre. ben demiyom valla. sormalı.
bitti bitti. hufka bakmam lazım...
beni yoran deniz dışındakiler gelsin terrible two kim korkarmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?