2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ispaanaklı mucver falan hiç benim harcım isler degil arkadaslar yapanın eline koluan saglık :))

PİŞİ OLMAS.. pasa pasa mıyawlaya mıyawlaya yasıyces bır arada.. her yerde durum aynı.

hufka ıyıdır.. ozellıkle ıspanaklı tulum lorlu olanına fayılırım.. ıcıne accık da pırasa dograndı mı.. yeme de göğsüne bastır hufuku ısle, o kadar dıyeyım hocam.

bu demek tır kı Seda aramıza gerı döndu :)

ıspanaklı fırın şeysinden yaptım öğlen pek güzel oldu üstüne kaşarda rendeledim. denizde kaşarsız yemiyo. biri labneci biri kaşarcıdır gidiyo.

ohhhhhhhhhhhhhhh.. ben de yapcem aksama.. lor peynırlı, yagsız, az unlu.. fırında.. :))

yafff bu kadar iltifattt bu kadar güzel yorum beni benden aldınızz gadınlarrrr
ahanda kabardım kabardım totom bulutlara çarptı
hepinizin güzel gözlerinden kaynaklanıyor bu yorumlar
öperim hepinisiiii

ye bisi Hesra..

yarın sirkete gidiyorum çok aktif olamayabilirim simdiden beni merak edebilecek arkaadslarıma basta blugn beni merak eden damlacıgıma iletirim :))
sabah 6 da kalkmak simdiden oyle zor geliyorkiiii

evrimm diyet duayenim :))
ptesi sabah 77,5 dum busabah 76,3 nasıl ama superr sislik mislik yani vermeyince sislik olmuyor kilo oluyorda iki gune kilo kaybedince diyetisyenler hemen yag degil su atmıssındır diyor :) oysa uzerinde iken o rakam 75 kiloyum +2 suyum var mi diyoruz .)))) mutluyum huzurluyum midem içeri goçme hissine erismeye basladı yatarken ac olmak nasıl guzel nasıl huzur verici birrr seyy

evett evrimcim aranıza döndüm artık aktifim ama canım sıkkın ya sana yardımcı olamadım ev bulma konusunda annem dün gördüğüm bi yer var bakıyım dedi gitmiş bakmış kiralık değil satılıkmış bi yerde var kiralık orayıda beğenmezler diyo senin şansına hiç ev yok ya
ama biliyomusun bendede böyle olmuştu ben bursadayken annem arayıp durdu hiç yok diyodu sonra tam istediğim evi buldu tam olrak içime sindi bi kaç eksik var ama kira oraya göre çok uygun olunca pek umursamadım

Yavrum, ıkı gunde.. masallahh. maydonuozu mu yapıyorsun.. sahane valla..

bu sekreterliğinde gıccık durumları var yerinden ayrılamıyosun hiç bişey imzalatıcam üst kata çıkmam lazım çaycıya diyom 2 dakka bak diye sanki çok yoğun gibi markete gitcem çay götürcem diyip duruyo 2 gündür durum bu ben o yorulmasın die kahve bile yaptırmıyorum.zannediyoki şirkette bi tek kendi çalışıyo burda herkes oturo yiyo içiyo bi şey yapmıyo diyo dedikleri de inş. müh. leri saatlerce dışarda beton bekliyolar o bi çay götürmeye on tane laf ediyo

tel gelince unuttum bak esra sen emzirmekten yakınıyosun ya ben özlüyorum o günleri biliyomusun boşver ya bak özlicen sonra birazcık daha dayan hiç olmassa 1.5 yaçına kadar emsin benim sütüm dolmuyodu hiç çalışmaya başlayınca düzenli yemek yiyemediğimden gelen birkaç damlanında vitaminini kaybettiğini düşündüm bıraktırdım o yüzden ama çok özlüyorum keşke sütüm olsaydı biraz dolsaydı göğüslerimde en azında bir kaç daha emzirseydim

bu arada tickerım yanıltıyo ama hiç değiştirmek istemiyorummm
58im malesef şu 4 kilo yapıştı kaldı ya
ama vitamin kullanıyorum bide reglim çok düzensiz olmaya başladı düzelsin diye doğum kontol hapı kullanmaya başladım büyük ihtimal bunların etkisi

valla emzirme özlenirmi bilemiyorum sedacım ama nefret ettim artık resmen
bu konuda fikir veren çok bilmiş büyükler olur ya onları parçalamak geliyor içimden
en basit örnek
tühh tühh yavrum salçayı görünce öğürür tabi emzir iki yaşına kadar ben sizi o yaşa kadar emzirdim deyip duruyor
ama bunun yanısıra geceleri sırt pırt kalktığını görünce
ay siz hiç kalkmazdınız böyle memme memme diye diyor
eee diyorum öyle emse emsin 5 yaşına kadar
gece kalkma olayını geçtim ben alıştı bünyem bu duruma artık robot gibiyim zaten aylardırrr
ama gün içinde olması beni mahvetti artık hergeçn gün delirmiş gibi emiyor
anlam veremiyorum bu duruma neden böyle oldu bu kadar değildi bu çocuk :84:

ben hazırım memeden kesmeye ama bu çocuk hazır değil
ve doktorumda kendiliğinden bırakmasını bekleme dedi
ama ben artık istemiyorum emzirmek acayip kafaya koydum ben istemedikçe bu bana yapışır oldu :84:

kıyamam sana yaaa.. Esra memeden kesme sürecinde mutlaka onu uyutacak biri olmalı gibime geliyor. Annen gelse sizde kalsa bikaç gece. Uyku saatlerinde ortadan kaybolsan bi şekilde annen onu uyutabilir mi acaba?? Zaten memeden kesilir kesilmez deliksiz uykular başlıyormuş. Yine şanslısın bak salçadan iğrenip istememiş. Ne kötü şeyler süren anneler var, bebeler yalayıp yutup yine emmeye devam ediyormuş. Tek sorun sizde emerek uyuması. Yani uyku olayını halledebilseniz, memeyi unutturmak kolay olacak gibime geldi..
Annen uyku saatinde yatak odasında onunla uykuya geçene kadar dursa, oynayıp oynayıp debelenip acaba kendi kendine uyur mu?? Kesinlikle uyumaz diyosun değil mi?? Hiç belli olmaz bakarsın yenik düşüp uyur. İşte orda ağlamaması önemli. Ağlatıp böyle şeyler yapmaya karşıyım da...

Ya da uyku saatinde arabayla dolaştırsanız, oto koltuğunda uyur mutlaka. Ama eve taşırken uyanır mı onu bilemiyorum...Off çok zor yaa..

Ben çok uzun zamandır ayağımda sallıyorum. Ağlatmadan çok zor alıştırdım ama en iyisi bu oldu her ikimiz için de. Ama gece uyanınca meme veriyorum hala..Bazen kıyak geçip emerek uyutuyorum ilk uykusunda. Emerek uyuduğunda çok zor çünkü ağzından alır almaz uyanıyor tekrar istiyor bana da fenalık geliyordu. Gündüz annem salıncağında uyutuyor.

Son düzenleme:
hocam
bu kadınlar türkçeyi katlede katlede bu noktaya getirdiler işi
pattiz hufka vs.. şekinde uzar gider listelerimiz
halbuse gülicim yannışlıkla katlederdi türkçeyi ama bunlar ayan beyan yapıyorlar bu işi :92:

ayça dün gece düşündüm aslında gece yarısı kalkıp salça sürmeyi sonra vazgeçtim yaygarayı basar diye
annem uyutamaz benim olduğumu bildiği sürece uyumuyor ama evde yoksam uzun uğraşlar sonucu uyutabiliyor
biraz daha bekleyeceğim çaresiz bi şekilde (

gizemmmm
bende geçen hafta sultanahmette bi butik otelde 99 tllik bi fırsat satın aldım
nisana kadar süresi var maminin doğumgünü gecesi için düşündüm
o zamana kadar memeden kesme hayallerimi uygulayabilirsem kesinlikle kaçamak yapacağım
damla hocam her ne kadar bırakmayın falan desede ben katılmıyorum bu görüşe bende çalışan bir anne olsaydım belki bırakmazdım ama 24 saat sürekli ilgilenme halinde olunca bir geceyi kendime çok görmüyorum
ama en azından çalışıyor olurp gün içinde 3-5 saat kafamı rahat ettirebilseydim böyle düşünmezdim eminim...

Emzirmek elbette çok güzel ama Esranın yaşadıklarını öyle iyi anlayabiliyorum ki.. Gün geçtikçe daha da bağlanıyorlar. Dünyanın en keyifli işi eziyete dönüşüyor. Hem çocuk için de eziyet aslında. Geceleri normalden daha sık uyanıyorlar, çünkü akıllarına vuruyor meme..Oysa deliksiz uyumak onların gelişimi için memeden de önemli...

İşte bizim en büyük hatamız emziğe alıştırmamak oldu. Aslında Yahoo alıyordu ama bıraktı niyeyse.. Kendim için söyleyeyim, Rüzgar emzik almış olaydı ben bu çocukla uyku konusunda bu kadar sıkıntı yaşamazdım buna eminim.. Çünkü ağzında bişey olmadan dalamıyordu, günlerce aylarca yalancı emzik gibi dolandım evde. Çook zor günlerdi. Gündüz uykusunda bile ağzında ben vardım. 2 saat mi uyuyor 2 saat yanındaydım..Geceleri hiç saymıyorum bile... Şimdi de çok kalkıyor ama memeden başka şeylerle de kandırabiliyorum artık...

çift mesaj olmuş,sildim.. bari burada şeyden bahsedeyim..şeyden..neyden..gelmiyor bişiy ama yaa..

Son düzenleme:
Seda hoşgeldin, terfin hayırlı olsun:)) İnşaat firmasında çalışıyodun değil mi.. Allah kolaylık versin valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…