Evrim ya ben de hufka bakmak istiyorum. Kocam beni yakında boşayacak, adama ikinci sınıf muamelesi yapıyorum Rüzgardan sonra ve sürekli. Allahtan bana karşı fazla müsamahalı, başka biri olsa kapıya koyardı çoktan.
ne biliiim. bu kalıp olan beyaz peynirler işlenmiş mi şimdi ama o peyniri labne haline getirende bişeyler olmalı. ayrıca soruma niye soruyla karşılık veriyonki. araştırmak lazım o saman. bu cümle kime aittir yazan kim doktoru kim bilmem ama yazmış benimde dikkatimi çekti. makarna ve şehriyede kansızlık yapıyomuş aynı doktora göre. ben demiyom valla. sormalı.
bitti bitti. hufka bakmam lazım...
beni yoran deniz dışındakiler gelsin terrible two kim korkarmışşş
selamlarrrr
ofiste yer değiştirdim sekreter oldum
yapayanlız kaldım o kalabalığın içinde
tek iyi tarafı buraya rahat rahat giriyorum ama girip çıkan olurken aşşağı çekiyorum ekranı
buraya incem diye yeni ekran aldılar bide nasıl parlıyo herkes neye baktığımı görür yani rahatça
dün nehirin dikişleri alındı.DR bi problem yok demiş.1 hafta sonra iz kalmasın diye verdiği kreme başlicaz
biraz araştırdım bu krem sezaryan dikişleri için bile kullanılıyomuş.ama bıkmadan usanmadan düzenli uygulamak gerekliymiş.dün ağlamış dikişler alınırken üzüldüm ya bu aralar bide bana düştü sabahları bırakmıyo zor ayrılıyoruz işe hep geç kalıyorum onun yüzünden
ıspanaklı fırın şeysinden yaptım öğlen pek güzel oldu üstüne kaşarda rendeledim. denizde kaşarsız yemiyo. biri labneci biri kaşarcıdır gidiyo.
yafff bu kadar iltifattt bu kadar güzel yorum beni benden aldınızz gadınlarrrr
ahanda kabardım kabardım totom bulutlara çarptı
hepinizin güzel gözlerinden kaynaklanıyor bu yorumlar
öperim hepinisiiii
evrimm diyet duayenim :))
ptesi sabah 77,5 dum busabah 76,3 nasıl ama superr sislik mislik yani vermeyince sislik olmuyor kilo oluyorda iki gune kilo kaybedince diyetisyenler hemen yag degil su atmıssındır diyor :) oysa uzerinde iken o rakam 75 kiloyum +2 suyum var mi diyoruz .)))) mutluyum huzurluyum midem içeri goçme hissine erismeye basladı yatarken ac olmak nasıl guzel nasıl huzur verici birrr seyy
ben hazırım memeden kesmeye ama bu çocuk hazır değil
ve doktorumda kendiliğinden bırakmasını bekleme dedi
ama ben artık istemiyorum emzirmek acayip kafaya koydum ben istemedikçe bu bana yapışır oldu :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?