saol ayçacım terfiden çok biraz alçalma gibi oldeu evrak işlerine bakıyodum normlde ama şimdi sekreterin yerine bakıcam inşallah maaş konusunda terfi olur.
((..ayrıca keçi memeleri benimkilerin yanında füze gibi kalır..estetiksiz asla düzelmez.. (
kayınvalidesinin ismini koydu.adı sena olduAnalı babalı büyüsün..Hoşgelmiş dünyaya. Adını ne koydular??
vayy süper bişeye benziyor.ISPANAKLI FIRIN ŞEYSİ
2-3 tane patates soyulur, enine dilimlenir (maksimum yarım cm olacak) ve haşlamaya koyulur.
1 kg ıspanak yıkanır, ayıklanır, doğranır, öpülür, okşanır. Beliniz ağrımaya başladı mı, hıh, işin yarısı bitmiş demektir :)
Azcık tuzla ovulur, içine 1 su bardağı un, 250 gr lor, 2-3 kaşık yoğurt, 1 yumurta, biraz karabiber koyulur ve avuçlanarak, ıspanaklar yamulacak biçimde karıştırılır.
Tepsiye karışımın yarısı, araya battiz, üstüne kalan yarısı düzgünce yerleştirilir. 200 derece, önceden ısıtılmış, 45 dk kadar. Üstü kızaracak birazcık. Soğumasını bekleyin, dilimleyin, spatula ile şey edin. Buzdolabında saklayın.
allah sabır versin .keşke salçayı devam ettirseydin.böyle hergün çekeceğine o şekilde belki 2 günde oda pes edecekti.banada artık çok zor egliyor şu meme olayı.memelerimi koaparım ağzına verip rahat etmek istediğim günler çok oluyor.ben çalışıyorum bütün gün rahatım ama akşam 7 den sabah 8 e kadar durmadan memede kendileriaktif olamıyorum
yahoo yine arızada
ben bazı naneler yedim dün sinir krizi geçirecektim artık
ayağa kalkıyorum memme memme ama iki dk bile nefes almak yok
bende bir hışım çıkardım dolaptan salçayı sürdüm memelerime
emmeye kalktı böğğğğ yaptı 2-3 saat yaklaşmadı falan neyse
uyuması gerek ne yaptıysam uyutamadım bütün gün uyumadı burnumdan getirdi memeleri açıyorum yaklaşmıyor kapatıyor eliyle
sürekli ağlıyor çocuk delirdi sanki akşam oldu uyutcam istemiyor meme yatağa koyuyorum ağlıyor napcamı şaşırdım
onunla bende ağlamaya başladım
sonra aldım onu banyoya gözünün önünde memelerimi yıkadım iyice ondan sonra sırıtarak geldi baktım emmeye başladı derken uyudu
sonra saabbaaaha kadar mememi ağzından çıkarmadı bütün günün acısını çıkardı
napıcam bilmiyorum çok çaresizim
annemi aradım geldi bugün yoksa kafayı sıyıracaktım
Esra tekrar yıkamakla hata etmişsin bence.Gerçi şimdi bıraktırmaktan vazgeçtinmi bilmiyorum ama. Bende geçen ay defneye emziği bıraktırmak istediğimde bir gün önceden karar vermiştim yarın kesin bıraktırıcam die. Ertesi gün sabahtan başladım vermemeye.. Ağladı zırladı.. toprağa buladım pis olmuş dedim önce istemedi sonra topraklı haliyle emmek istedi vermedim. Gittim karabiber döktüm azcık aldı ağzı yandı biraz aldım emziği.. beşiğine yatırdım bi süre sonra uyudu.. İkinci uykusunda tekrar.. Bu kez acıyı biraz daha çoğalttım.. Ve şükür ki tekrar uyuyabildi emziksiz. Kara kara geceyi düşünürken Hiç ummadığım bi şekilde güzel geçti o gece.. Sadece 2 kere kalkmıştı..
Belki karşı çıkanınız olur acı diye ama 1 gün sadece 2 kez verdim ve bıraktı çok şükür. Bu kadar acıdan da bişey olmadı. Şimdi rahatım valla.. Dışarı çıkarken unutulmaması gerekenlerin başındaydı EMZİK!!
Diyeceğim o ki kararını sakin bi zamanda ver ve asla geri dönme. Emziği bıraktık ama gece uykularımız yine aynı.. Su içmek için, emmek için, laf olsun diye kalkmalarımız devam ediyor... Birde Defne tek göğüs emiyor aylardır( Benim halimi bi düşünün.. Bİri küçük biri büyük.. öğğğ
Esra tekrar yıkamakla hata etmişsin bence.Gerçi şimdi bıraktırmaktan vazgeçtinmi bilmiyorum ama. Bende geçen ay defneye emziği bıraktırmak istediğimde bir gün önceden karar vermiştim yarın kesin bıraktırıcam die. Ertesi gün sabahtan başladım vermemeye.. Ağladı zırladı.. toprağa buladım pis olmuş dedim önce istemedi sonra topraklı haliyle emmek istedi vermedim. Gittim karabiber döktüm azcık aldı ağzı yandı biraz aldım emziği.. beşiğine yatırdım bi süre sonra uyudu.. İkinci uykusunda tekrar.. Bu kez acıyı biraz daha çoğalttım.. Ve şükür ki tekrar uyuyabildi emziksiz. Kara kara geceyi düşünürken Hiç ummadığım bi şekilde güzel geçti o gece.. Sadece 2 kere kalkmıştı..
Belki karşı çıkanınız olur acı diye ama 1 gün sadece 2 kez verdim ve bıraktı çok şükür. Bu kadar acıdan da bişey olmadı. Şimdi rahatım valla.. Dışarı çıkarken unutulmaması gerekenlerin başındaydı EMZİK!!
Diyeceğim o ki kararını sakin bi zamanda ver ve asla geri dönme. Emziği bıraktık ama gece uykularımız yine aynı.. Su içmek için, emmek için, laf olsun diye kalkmalarımız devam ediyor... Birde Defne tek göğüs emiyor aylardır( Benim halimi bi düşünün.. Bİri küçük biri büyük.. öğğğ
Canım gece emzik ağzından düştüğü an uyanıyordu hemen.. Gece de 10-100-1000 milyon kere kalkıyoduk.. Gündüz vermiyordum ama görünce istiyodu yine. gece tam bi tiryakiydi. Gece uykularını bi nebze olsun düzeltmek için bıraktırdım.Neden bıraktırdın canım emziği, hani genelde 2 yaşa kadar veriyorlar ya o yüzden sordum. Nasıl sıkıntılar yaratıyor emzik merak ettim.
Aynen benim de öyle, aynada bazen iğreniyorum gördüğüm görüntüden, ama kutsal bir amaca hizmet ettim deyip motive oluyorum...NAsıl ama??
Zaten bir arkadaşım şey demişti. Her türlü deformasyonu, sporla kremle bişekilde minimuma indiriyorsun ama göğüsler asla düzelmiyor.. Bende nefret ederim sarkık olanlardan ya..Toplu estetik yaptırırız olmaz mı..Ucuza gelir belki ha??
şöle güzel bir tatile o kadar ihtiyacım var ki..sessiz sakin, çayımı yudumladığım, kitabımı okuduğum, yemeğimi direkt olarak yutmadan, çiğneyerek yediğim güzel bir akşam yemeği..veeeee deliksiz sabaha kadar uyuduğum güzel bir uyku..(kimse dürtmesin hayal kuruyorum)
emrem1997 adını hatırlayamadım canım yaaa.. Benim küçük büyklere gülmüşsün
:92: :92:
gerçekten ama yaaa biri tamamen boş ve sönük
emrem1997 adını hatırlayamadım canım yaaa.. Benim küçük büyklere gülmüşsün
:92: :92:
gerçekten ama yaaa biri tamamen boş ve sönük
Bugun cıktım dısarıya , aktardan taze zencefıl aldım.. yesıl cay ıle demleyıp ıcmek ıcın.. ne sahane kokan bısıymıs o zencefıl.. resmen aromalı lımon kokuyor, yanlıslıkla agzıma da degdırdım.. dudaklarım oldu sılıkon :) bakiimm cayı nası olacak, su an da demlenıyor.. ıyı bır yag yakıcı zencefıl, ozellıkle de ıstah kesıcı, metabolızma hızlandırıcı.. tazesını hıc denememıstım, genelde toz olarak katıyorum caya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?