2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 2 yaşına kadar memeye devam diye düşünüyorum ama Esra senin kesinlikle kesme zamanın gelmiş gibi hissettim. Çünkü psikolojin bozuldukça Yahoo bundan daha çok zarar görecek. "Sen ne kadar mutlu Yahya o kadar mutlu"
Eğer annen zor bela uyutuyorsa bikaç gün ondan yardım al bence bu kesme konusunda kararlıysan eğer...

Allah kolaylık versin sana , bizde geçicez bu süreçten bir gün, pek yakında hem de...

saol ayçacım terfiden çok biraz alçalma gibi oldeu evrak işlerine bakıyodum normlde ama şimdi sekreterin yerine bakıcam inşallah maaş konusunda terfi olur.

esra herkesin aklına gelebilecek bi şey aslında ama sanırım önceden denedin falan kimse yazmıyo
küçük biberon emzikli bir biberon versen gece uyandığında hatta biberona bi kaç delik aç fazladan meme gibi olsun süt içmiyosa içine eti cici bebe koyup denesen veya bebe sütleri biraz daha şekerli tatlı oluyo veya mama koymayı denesen

saol ayçacım terfiden çok biraz alçalma gibi oldeu evrak işlerine bakıyodum normlde ama şimdi sekreterin yerine bakıcam inşallah maaş konusunda terfi olur.

inşallah istediğin gibi olur. Yılbaşı da geliyor bak..zam zamanı:))

nehir normalde biberonla hiç uyumaz geçen gün annem kuzenime götürmüş nehir yaşıtı bebeği var yeni bi biberon açmış küçük delikli içine süt koymuş nehire vermiş nehir eme eme uyumuş şok oldum ya evdekilerin delikleri hep büyük biberonuda getirmeiş annem ben deniyemedim malesef

valla Esracım meme konusunda ne çektiğini anlıyorum..gündüzleri yahoo kadar olmasa da memeye yapışık yaşamaya devam..hele ki geceleri daha beter..sırtım her kalktığımda kopuyor ağrıdan..Rüzgar dersen yatağında yatmıyor zırt pırt kalktığı için..kaç aydır aramızda yatıyor..

benim dr. 1 yaş kontrolüne gittiğimizde artık kesebilirsin memeden kesmezsen giderek daha da bağlanacak demişti nitekim de öyle oldu..

hatta ablama ilk aylarda allahım ne güzel bir duygu emzirmek diyordum..ablamsa görcem ben seni 1 yaşından sonra gına gelecek demişti..şimdi sızlanınca gördünmü lafıma geldin diyor..

tamam emzirmek çok önemli vs. ama özellikle emziren ev hanımlarının durumu çok çok zor..yemek yemek istemiyor memeye güveniyor,uyurken meme istiyor vs..rahat rahat 1 bardak çayımı içemez oldum..bırakıp sokağa çıkamıyorum çünkü durmuyor..sürekli mızık mızık.(

keşke kendileri bıraksa ama benimki için imkansız..şu kışı bir atlatayım bıraktırıcam..yani Esracım bıraktırmak istiyorsan bıraktır..ihtiyacı olanı aldı zaten...ama kararlı olman lazım..başladınmı tekrar verme memeyi..başarılar.

Seçil yaza biz de nasıl bıraktırcaz muhabbetleri yapcaz. 2 yaş herşeyi anlıyor olacaklar, çok zor olacak sahiden... Biz biraz koptuk çalışma başlayınca, benim işim biraz daha kolay olabilir belki bilemiyorum...

((..ayrıca keçi memeleri benimkilerin yanında füze gibi kalır..estetiksiz asla düzelmez..(

Aynen benim de öyle, aynada bazen iğreniyorum gördüğüm görüntüden, ama kutsal bir amaca hizmet ettim deyip motive oluyorum...NAsıl ama??

Zaten bir arkadaşım şey demişti. Her türlü deformasyonu, sporla kremle bişekilde minimuma indiriyorsun ama göğüsler asla düzelmiyor.. Bende nefret ederim sarkık olanlardan ya..Toplu estetik yaptırırız olmaz mı..Ucuza gelir belki ha??

şöle güzel bir tatile o kadar ihtiyacım var ki..sessiz sakin, çayımı yudumladığım, kitabımı okuduğum, yemeğimi direkt olarak yutmadan, çiğneyerek yediğim güzel bir akşam yemeği..veeeee deliksiz sabaha kadar uyuduğum güzel bir uyku..(kimse dürtmesin hayal kuruyorum)

Esra tekrar yıkamakla hata etmişsin bence.Gerçi şimdi bıraktırmaktan vazgeçtinmi bilmiyorum ama. Bende geçen ay defneye emziği bıraktırmak istediğimde bir gün önceden karar vermiştim yarın kesin bıraktırıcam die. Ertesi gün sabahtan başladım vermemeye.. Ağladı zırladı.. toprağa buladım pis olmuş dedim önce istemedi sonra topraklı haliyle emmek istedi vermedim. Gittim karabiber döktüm azcık aldı ağzı yandı biraz aldım emziği.. beşiğine yatırdım bi süre sonra uyudu.. İkinci uykusunda tekrar.. Bu kez acıyı biraz daha çoğalttım.. Ve şükür ki tekrar uyuyabildi emziksiz. Kara kara geceyi düşünürken Hiç ummadığım bi şekilde güzel geçti o gece.. Sadece 2 kere kalkmıştı..
Belki karşı çıkanınız olur acı diye ama 1 gün sadece 2 kez verdim ve bıraktı çok şükür. Bu kadar acıdan da bişey olmadı. Şimdi rahatım valla.. Dışarı çıkarken unutulmaması gerekenlerin başındaydı EMZİK!!
Diyeceğim o ki kararını sakin bi zamanda ver ve asla geri dönme. Emziği bıraktık ama gece uykularımız yine aynı.. Su içmek için, emmek için, laf olsun diye kalkmalarımız devam ediyor... Birde Defne tek göğüs emiyor aylardır( Benim halimi bi düşünün.. Bİri küçük biri büyük.. öğğğ

Son düzenleme:
hepine çok teşekkür ederim.

Analı babalı büyüsün..Hoşgelmiş dünyaya. Adını ne koydular??
kayınvalidesinin ismini koydu.adı sena oldu
vayy süper bişeye benziyor.
allah sabır versin .keşke salçayı devam ettirseydin.böyle hergün çekeceğine o şekilde belki 2 günde oda pes edecekti.banada artık çok zor egliyor şu meme olayı.memelerimi koaparım ağzına verip rahat etmek istediğim günler çok oluyor.ben çalışıyorum bütün gün rahatım ama akşam 7 den sabah 8 e kadar durmadan memede kendileri

Neden bıraktırdın canım emziği, hani genelde 2 yaşa kadar veriyorlar ya o yüzden sordum. Nasıl sıkıntılar yaratıyor emzik merak ettim.

Neden bıraktırdın canım emziği, hani genelde 2 yaşa kadar veriyorlar ya o yüzden sordum. Nasıl sıkıntılar yaratıyor emzik merak ettim.
Canım gece emzik ağzından düştüğü an uyanıyordu hemen.. Gece de 10-100-1000 milyon kere kalkıyoduk.. Gündüz vermiyordum ama görünce istiyodu yine. gece tam bi tiryakiydi. Gece uykularını bi nebze olsun düzeltmek için bıraktırdım.

emrem1997 adını hatırlayamadım canım yaaa.. Benim küçük büyklere gülmüşsün
:92: :92:
gerçekten ama yaaa biri tamamen boş ve sönük

guzel bır yaklasım.. lısteye ekle benı..

ee kuzumaaa eee eeee eeeee.. eeee Çeçilimeeee eeee eeee eeee neeeniii de kuuzumaa

kıyamam :)

Bugun cıktım dısarıya , aktardan taze zencefıl aldım.. yesıl cay ıle demleyıp ıcmek ıcın.. ne sahane kokan bısıymıs o zencefıl.. resmen aromalı lımon kokuyor, yanlıslıkla agzıma da degdırdım.. dudaklarım oldu sılıkon :) bakiimm cayı nası olacak, su an da demlenıyor.. ıyı bır yag yakıcı zencefıl, ozellıkle de ıstah kesıcı, metabolızma hızlandırıcı.. tazesını hıc denememıstım, genelde toz olarak katıyorum caya..

Çıtır Fatoş namazını kılsın gelsin, birlikte hüpletelim.. o da sever boyle allengırlı seylerı.. o keyıf ıcın ıcıyor 55 yasında, gelını zayıflamak ıcın ıcıyor 32 yasında, o 38 beden bıle degıl.. gelını vah vah.. hayat ıste..

..benimkinin birinin ucu karşıya diğeri yere bakıyor..yere bakan çok emip sündürdüğü.(

hımm alayım bi fincan..çok severim zencefili..yanında da 1 tane zencefilli kurabiye olsa iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…