2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

..benimkinin birinin ucu karşıya diğeri yere bakıyor..yere bakan çok emip sündürdüğü.(

hımm alayım bi fincan..çok severim zencefili..yanında da 1 tane zencefilli kurabiye olsa iyi gider

ne kıccıkk kadınsın sen yaa.. o kadar sey yazdım nası kurabıyeye bagladın işi, metabolızma dıyorum, yag yakar dıyorum.. hatun kurabıye dıyor yaaa

pazar günü kursa başlıyorum çok heyecanlıyımmmmmm
tam 8 saat yahodan ayrı memeden kesmek için işe yararmı acebaa

canım amggie nin fırında ıspanaklı makarna harcı. paketin arkasında tarif. ihtiyacın olan ise bu karışım, ıspanak, süt,su,kaşar peyniri, soğan ve burgu makarna o kadar..

bu bana onurun yeğenini hatırlattı. kendisi 2 yaşında terrible two yaşıyoruz fena halde. geçenlerde annesi (evde başka bebekler varmış) sen de ebebktin demiş. cevap: bebekmedim. olumsuzluk ekleri 1 numerooo!!

of esracım yaaaa!!! çok zor durumdasın ogün görünce daha iyi anladım gerçekten.memeden kesmek için benim de bildiğim tek yöntem salçadır. hep onu duyarım. ama sizde problem uyutmak. acaba biberondan süt içer mi? gece yatarken biberonla ılık süt içirsen mesela? o gaz yapar dersen aptamil filan olabilir. ada aptamil içiyor geceleri yatarken biberonla. içerken uyuyor. tok tuttuğu için de uyanmıyor. ama burdaki tek sorun biberon alıp almaması. 5. aydan sonra doktor bize gece her tür beslenmeyi kesmemiz gerektiğini söylediğinde, 1 hafta anamız ağladı diyebilirm. o zaman emiyordu hala. ama yarı meme yarı mama şeklinde. her uyandığında zorla geri uyuttuk bişey vermeden. ama bazen 1 saati buluyordu uyutmamız. takriben 1 hafta sonra uyanmayı bıraktı. çünkü artık alışkanlık oluyor. açlık filan diil. uyutmaya gelince, kucakta ayakta, hoplayarak zıplayarak hatta salsa adımlarıyla ... neler denedik bi bilsen..

canım sana sonuna kadar katılıyorum. oh ne güzel yapmışsın.. ama ben alamadım.. 29 ocak için yer yoktu.. e başka gün de benim işime yaramaz. kötü oldu... ben özel günleri gününde kutlamayı seviyorum çünkü.. önce veya sonra değil.

şimdi ben bu yazıyı print edip (feci İngilizce bilirim) evde buzdolabının üzerine asarsam, annem hangi deli yazmış bunu, der mi?? Seni tanısa demez tabi:)) Öpüyorum, saolasın, lezzetli bişeye benziyor...

hehe, bzim köyün delisi dersin :)

anladın ama yine mi sordun yoksa anlamadın da mı sordun? günün tekerlemesi bu olsun

Burcuca PATATES

kim yıkadı ıspanakları..eve bir ıspanak yıkayıcı alsam ben de sürekli kullanıcam o sebzeyi de...

tişkür :)

Burcu tarif çok güzele benziyor merci

afiyet olsun... siz de sağolun.

sen bence süpersin. öpüyorum.

sağol Seçilcim. Uykumu alınca kendime geldim azcık.

Canım çok geçmiş olsun, yeni duydum. Allah beterinden saklasın. Bir soda şişesi macerası da 6 dikişle Onur'un başından geçmişti. Çok dikkat etmeli, marketten ılık soda almamalı, eve gelene kadar sallana sallana iyice gazlanıyor çünkü.

ıspanaklı fırın şeysinden yaptım öğlen pek güzel oldu üstüne kaşarda rendeledim. denizde kaşarsız yemiyo. biri labneci biri kaşarcıdır gidiyo.

Kaşer mantıklı ama soğuyunca hoş olmaz kanımca.

deli :) senin şansın da yiyip kilo almayan bir aileye gelin gitmekmiş.

pazar günü kursa başlıyorum çok heyecanlıyımmmmmm
tam 8 saat yahodan ayrı memeden kesmek için işe yararmı acebaa

ah arkadaşım ya, kolay gelsin, üzüldüm. Kursun için heyecanlandım.

yemek muhabbetletı karnımı acıktırdı
esrako tebrıkler ıyı gıdıyor dıyet ısı
cıpsı esram Allah kolaylık versın ben de erken bıraktıgı ıcın emzırenlere ozenerek bakıyorum ama boylesı de cok zor uzuldum bır yol bulursun ınsallah

ev santıye gıbıydı bıraz duzene soktuk ama daha bıtmedı su boruları degısıyor yarın bıtecek ınsallah elıf alısmıs artık matkap sesıne kedı gıbıkorkak ama meraklı bır kızınızvar dedı usta guldum bende mınık kıtty ım benım matkap sesınden hem tedırgın oluyor hem ızlemek ıstıyormus ustayı yanına gıdıyormus

secıl ben ruzgarın resmını cok begendım masallag ne guzel gulmus

teşekkürler canım..

çok zor olur allah kolaylık versin..

aksamları mama yanı devam sutu ıcmıyordu elıf ne yaptıysam gece vermeye calıstım bırkac kez o da olmadı ac yatınca da uykuya zor dalıyor.en sonunda sut gogly pırınc unu ıle muhallebı yapıyorum ıcıne pekmez ve kaymak katıp yedırıyorum ıkı gundur ılgınctır yıyor cok mesudum. Elıfın yemek yemesını bır turk kahvesı ıle kutluyoruz evde saka degıl keyıften kahve yapıyorum ev halkına .

yakında sampanya patlatırıss bu gıdısle.. durum oraya gıdıyor.. sevındım senın adına.. kaymak ıyı fıkır, terrukler..

Selam günlerdir basket topu gibi oradan oraya savruldum ya tatil bana yaramadı hiç Annem olmadan asla tatil neyime benim Özde hep mızmız düzeni bozuldu yemesi içmesi başka evde ortalığı karıştırmasın diye daima peşinde evde nasıl olsa karıştıracağı bölge belli koruma altına alınmış ama başka evlerde sürekli koş peşinden... Tıka basa yememe rağmen 200 gr. vermişim bile Hala kendime gelemedim... Bütün annelere o kadar yakınken görüşemedim kalacaktım ama bazı nedenlerden dolayı kalamadım kalsaydım süper olacaktı Tubayla ile şevval hastaymış yol uzundu falan engellerimiz vardı çok istemiştim halbuki Geçmiş olsun tekrar kuzuya...
Fotoları gördüm bayıldım hepiniz süper ötesisiniz..
Esra bende bayıldım saçlarınıza yaho ve senin :) Ayrıca sen kaç kilo oldun bakiim emin adımlarla ilerliyorsun giderken benide 70 lerde bırakma çok sıkıldım :97:
Gizem sende çok iyi görünüyorsun zaten tickerin çok gıcık çktırmadan bakıyorum :84: Ada da nasıl bir uyumdur öyle çok şeker maşallah
Esrako cidden bu şirine kızın aynı sana benziyor git gide kilo konusunda evde çalışmak sana yaramadı valla hadi bir gaza getirelim başla diyete Berke ye kıyamam ya çocuk bir daha gelmek istemeyecek? Ayrıca Berke de sana çekmiş onun sorularda ilerde sana aday olacak :90:
Güli o gözler nedir öyle sizin evdeki romantizmin aşkın kaynağı senin gözlerden fışkırıyor sanırım Esrayla olan fotoya bende bayıldım bu arada
Dilek sen pek fazla çekilmemişsin arada gördüm senide kendin gibi maviş gözlü doğurmuşsun bayıldım gözlerine paşanın yakından daçekmişler ki ne canlar yakacak
Nesrin ikinizide çok iyi gördüm maşallahınız var Kirpiklere hastayım zaten
Melek neden yok?
Belma senin o fırça olayı bugün benim başımada geldi duş alırken el atmasın diye duşakabini çektim korkmasın diye kapımıda kapatmadım sen al fırçayı otur koridora neler yaptı görmedim ama çok kızdım ya sesi çıkmıyordu seslenmeme rağmen anlamalıydım
Evrim ve Seçil zencefil olayınız çok iyiydi
Aklımda bu uykusuzlukla bir şey kalmadı bugn spora gittim yarıda kesmek zorunda kaldım hem yolculuk uykusuzluk üstüne almayı unuttuğum haplardan dolayı erken adet derken yarısında fenalaştım hocadan izin alıp çıktım kaytarıyorsun damgası yedim yine yok tatil yok fenelaşma derken boşa para veriyoruz salona :78:

yakında sampanya patlatırıss bu gıdısle.. durum oraya gıdıyor.. sevındım senın adına.. kaymak ıyı fıkır, terrukler..

:90: Benim derdimde uyku bölünmesi gecenin belli saatlerinde ağlamsı sonucu aramıza almamız ya totosunu burnumuza ya ayaklarını ağzımıza sokması nedeniyle sağlıksız bir uykuyla tüm gün ruh gibi geziyoruz :85:

Özlettin kendini Özlemciğim,Geçmiş olsun iyi bak kendine.
Uyku herkesin sorunu olmaya başladı ama sizdeki pozisyonlar pek ilginç...

sevindim... peki gece uykusunu olumlu etkiledi mi bu mama?

büyük şanssızlık... ama iraden güçleniyor onların arasında...Burger kime çekecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…