Bitmez Canım bitmez. Kaç gündür evde değilim. Ama evde sanki birileri yaşamış. Darmadağın. Nasıl kirlenir bu ev böyle yaaaaa....
Özlettin kendini Özlemciğim,Geçmiş olsun iyi bak kendine.
Uyku herkesin sorunu olmaya başladı ama sizdeki pozisyonlar pek ilginç...
sevindim... peki gece uykusunu olumlu etkiledi mi bu mama?
Özlem hoşgeldiiin. Nereye gitmiştin bilmiyorum ama.. Çocukla, evin düzeninden ayrı bir yerde olmak korkunç sahiden.
Ben yatmadan önce muhallebi de yapıyorum yemek de yediriyorum ama değişen bişey olmuyor. Gece her uyandığında emmiyor zaten farkediyorum, dudak tiryakisi gibi alıyor ağzına, cuk cuk yapa yapa ısıra ısıra tekrar uyuyor...
Ruzy artık bağımlı olmuş bizimki zaten bırakmaya çok hevesliydi
Ne yalan söyleyeyim, kendi isteğiyle artık bıraksa diye çok dua ediyorum.
özde fıstığı napıyo, dillendi mi epeyce??
Bugün babaanne geliyor, yarın anneanne gidiyor. Devir teslim töreni yapıcaz anlayacağınız. Bakalım neler olacak.
adım tülin.ne yalan söylim komiğime gitti.benimkiler zaten öncedende biri küçük biri büyüktü çok bariz belli olmuyordu ama şimdi ikiside sarkık durumdaemrem1997 adını hatırlayamadım canım yaaa.. Benim küçük büyklere gülmüşsün
:92: :92:
gerçekten ama yaaa biri tamamen boş ve sönük
maşşallah senin fatoştada her marifet var.hani derler ya bi bilmediği 5 vakit namaz onuda yapıyor ya helal olsun vallaÇıtır Fatoş namazını kılsın gelsin, birlikte hüpletelim.. o da sever boyle allengırlı seylerı.. o keyıf ıcın ıcıyor 55 yasında, gelını zayıflamak ıcın ıcıyor 32 yasında, o 38 beden bıle degıl.. gelını vah vah.. hayat ıste..
hadi hayırlısı olsun kursun.inşallah ayrı kalmak işe yararpazar günü kursa başlıyorum çok heyecanlıyımmmmmm
tam 8 saat yahodan ayrı memeden kesmek için işe yararmı acebaa
aynen benimkide öyle.1 aydır hergün karar veriyorum bıraktırıcam diye.bi hasta oldu bi ben kıyamadım şimdide yeğenim oldu kardeşim bebeği emzirirken çınarında canı çeker diye bi süre daha askıya aldımBen yatmadan önce muhallebi de yapıyorum yemek de yediriyorum ama değişen bişey olmuyor. Gece her uyandığında emmiyor zaten farkediyorum, dudak tiryakisi gibi alıyor ağzına, cuk cuk yapa yapa ısıra ısıra tekrar uyuyor...
hadi hayırlısı.annene çok zor gelecek bence.benim annem okadar alıştıki çınara bu iki gündür yeni bebekle ilgilenirken ah çınarım benim diye iç çekiyor.Bugün babaanne geliyor, yarın anneanne gidiyor. Devir teslim töreni yapıcaz anlayacağınız. Bakalım neler olacak.
sevindim... peki gece uykusunu olumlu etkiledi mi bu mama?
Fedakar kadınmış kayınvaliden bravo, inşallah problem çıkmaz.Valla annem özler mi bilmiyorum ama benim annemi özleyeceğim kesin. Çok laf sokuyo falan ama Ruzy ile çok iyi ilgilendi saolsun aklım hiç evde kalmadı. Kayınvalidem büyük fedakarlık yaparak taa Trabzondan geliyor (yemek, iş yapamayan kocasını ve böbrek nakliyle hayata dönen kızını oralarda bırakarak hem de) ama annem kadar ona güvenemiyorum. Kendi de söylüyor, bakabilecek miyim başarabilecek miyim diye.. Çok pimpirikli, ondan öte aşırı koruyucu. Rüzgara hareket serbestliği tanımayacak düşer bişey olur korkusuyla biliyorum...
Ama eli öpülesi kadın tabi.
özlemmm gelmiş hoşgelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?