sena iyi maşşallah .sütü dün gece geldi.akşam biz orda kaldık.sanki çınar yeni doğmuş sena büyümüş gibiydi.benimki bütün gece mızmızmız.sena uyudu maşşallah.ben çınarda 3 ay çok çektim hiç uyumamıştı gazdanSena bebek nasılmış Tülin. Herşey yolunda mıymış?? Annesinin sütü gelmiş mi, emiyor mu?
Miliyet de böyle bir haber var. Çocukluk yıllarında belki doğrudur ama ileriki yaşlar için farklı sonuçlar çıkar bence..
"TEK ÇOCUK DAHA MUTLU
Konya’da Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Engin Deniz ile öğretim görevlisi Selcen Aydoğan’ın yaptığı araştırmaya göre tek çocuklar daha mutlu
"
Miliyet de böyle bir haber var. Çocukluk yıllarında belki doğrudur ama ileriki yaşlar için farklı sonuçlar çıkar bence..
"TEK ÇOCUK DAHA MUTLU
Konya’da Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Engin Deniz ile öğretim görevlisi Selcen Aydoğan’ın yaptığı araştırmaya göre tek çocuklar daha mutlu
"
Nasıl bir araştırma yapılmış, örneklem nereden seçilmiş, kaç kişi alınmış, ailelerin sosyo-ekonomik düzeyi nasılmış. Değişkenleri nasıl saptamış ve kontrol etmişler. Kaç kişilik örneklemi genellemişler.:26: Sana katılıyorum bence de ileriki yaşlar için sonuçlar farklı çıkabilir.
biz göbişi düştü ertesi gün yıkadık doktorumuz yıkayabilirsniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?