2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sena bebek nasılmış Tülin. Herşey yolunda mıymış?? Annesinin sütü gelmiş mi, emiyor mu?
sena iyi maşşallah .sütü dün gece geldi.akşam biz orda kaldık.sanki çınar yeni doğmuş sena büyümüş gibiydi.benimki bütün gece mızmızmız.sena uyudu maşşallah.ben çınarda 3 ay çok çektim hiç uyumamıştı gazdan
[

ankaradayım. kafam şimdiden dağıldı bile. okulun inşaatı bile nasıl yormuş beni. gözümün önünden işçiler geçiyooo. işle o kadar iç içe geçtikki çocuklara bişey olacak diye aklım çıkıyor. neyse, emar var yine yarın, pazar günüde denizin doğum doktoruyla buluşma var. burada biraraya gelip facede organize ettik.
ça ça ça kolay gelsin. iyi olur inşallah herşey...
hesraaa ne salçası yaaa. ben kıyamam. sabaha kadar geberiyorum. ama hala tadını çıkarıyorum valla.sık sıkda şükrediyorum sakinleştirmek için birebir, bağışıklığada faydalı. 8 saat ayrı kalınca bırakmaz ama bu anlamda ayrı kalmak sana iyi gelecektir. bence .

herkese ii akşamlar sanırım millet fatmagülü islio...............
ben 2 gündür dinlenmedeyim nasıl ii geldi valla kendime geldim pazartesi akşam gökhanın amcasıgil vardı salı sabah temizlik akşam k.valide vardı dayısıgil vardı şu ikigündür kimse yok şükür bugun için kayonvalidem benim adıma misafir kabul etmiş ama ben ertelettim...

şu son günlerde kimse gelmez gökhan bile geç gelio yozgatta bi biz kaldık bide k.valide...
ailenin yarısı pırak'a yarısı barselonaya gitti bi bis kaldıkkkkzaten istesekte gidemeyizz anaacım bu iki bebişlee bem bir yere gitsem artık 5 bavul hazırlamam lazım:))

Son düzenleme:

Nasıl bir araştırma yapılmış, örneklem nereden seçilmiş, kaç kişi alınmış, ailelerin sosyo-ekonomik düzeyi nasılmış. Değişkenleri nasıl saptamış ve kontrol etmişler. Kaç kişilik örneklemi genellemişler.:26: Sana katılıyorum bence de ileriki yaşlar için sonuçlar farklı çıkabilir.

ben bu habere çok sevindim ne güselll nehir hep çok mutlu olucak inşallah
birdaha hamile kalmak hiç istemiyorum ama bazaen bencilmiyim kızımı kardeşsiz bırakıcam diyodumki bu haberi duydum

bende bugün yoğundum giremedim ama hiç sayfa ilerlememiş
evrim de hiç girmemiş hazırlık yapıyo heralde :44:

tam bir psklog yorumu

dun eceyle kuafore gıttk kız maske yapmıstı calısan ece kızdan korktu ve agladı

ozlem ecede makarna suzgecıne oturmustu cok komıktı

nirde bu millet 40yılın bası burdayıs,,

hesra bence kes memeden yeter cektıgın ezıyet senın ruh sagligin daha onemli...koca dana oldular artık sırf keyıf ıcın.

adas hayırlı olsun pasta kursu insallah duzenli gidersin
memeden kesmek içnide guzel bir firsat bence 8 saat ama nasıl yani tum gun mesai gibi kurs mu bu çok egleneceğine keyif alacagına eminim ben

bitanem emzigi her dusunuce gece boyu uyanıyorsa kesmekle iyi yapmıssın bu tarz seyler sonuçta bir nevi bagımlılık ece de emzik emiyor mesela ama geçe bir sure sonra atar sonrada aramaz vs yani boyle olunca hem kolaylık aileye hemde asırı bir bagımlılık yok arabada giderken emzik olmadan uyur vs her seye bagımlılık kotu sakın geri adım atmayın ama

emzirmeyle ilgili
ben bilmiyorum tahmin yurutuyorum ama su saatten sonra hala bol bol sut varmıdır yani gunde kac cc çıkar hiç sagan vs varmı aramızda ? sanki çogunluk yalancı emzik yerine emiyordur gibime geliyor

valla hiç sağmadım Esracım bilmiyorum ama doyurucu olmadığı kesin..gece bir iki fırt çekiyor ve dalıyor..15 dk.sonra tekrar arıyor..sanırım yalancı emzik niyetine kullanıyor benimkisi..şu da var 3-4 saat emmedi mesela (dışarda oluyoruz ozaman) eve geldiğimizde göğüslerimde bir dolgunluk oluyor..işte ozaman bi sağıp bakmak lazım..

biz göbişi düştü ertesi gün yıkadık doktorumuz yıkayabilirsniz dedi

bızımde bebgımız olsun gobişi düşsün yıkayalım mis gibi öpüp koklayalım ya bızde tadıcakmıyız acaba bu guzellıklerı ıcım gıttı valla benım yerıme opüp koklayın bebışlerinizi

ÖFF ALINTI YAP.. O KADAR YAZ.. ZATEN KASILA KASILA YAZIYOR PENCERE.. fenalık geldı.. nereye gıttıler ya!!!!

canım dolgunluk oluyosa hissediyorsan sut var demektir yani damla damla degildir o zaman yani ama bu kadar zamandan sonra gece zırt pırt uyanmak çok sinir bozucu allah tum emziren ve sık uyananlara yardım etsin bizim azı disleri donemi bir hafta falan oldu kabus gibi geldi devamlı olusunu dusunemiyorum bile

evrim ya sana hep oluyorbu pc den kaynaklı birseymi ki nasıl gidiyor mesela. ) bak sana esrako soruus gecenin bu saatinde
pc ye bakarken bir anda yok mu oluyor alıntılar ekrana ne geliyor ne gidiyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…