2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

acayip uykum var su an sabah6 da kalkıp ise gittim saat 7 de eve geldim trafik istanbulda gunden gune felaket olmus uç ayda bile farketmis
yani su an milyarlar verseler ayn ıyone aynı semte ise gitmem hayatta tercihime kalsa yani buyuk konusmayayımda
yol insanı sersem gibi yapıyormus isten gel ambale olmus sekilde soyun dokun eve adapte ol tek çocukla neysede iki tane ile çokkk zormus birde ustune aksam ibo yemege gitti arkadasları ile kaldımmı bir saatten sonra yanlız allahtan uyuttum ikisiinide keyifyaptım .)

Ozleme bır suru yorum yaptım, Ayça ya bısıler yazdım, Seda ya yazdım.. öff pöffff

Tek cocuk mis gibi büyür, ıkı cocuk sahane olur olguları bence herkese göre degısır.

Bu konunun herkesın kendı ozelı oldugunu dusunuyorum. Herkesın dogrusu kendıne göre en ıyı olandır. Ben Kuzey den baska ıstemıyorum, ha belkı hamıle kalmak, yenıden evde bebek kokusu, bebek gormek falan ınanılmaz cezbedıcı duygular ama Kuzey ın bana yettıgını dusunuyorum. Yanı bu da benım dogrum.Bır cocuk buyuteyım, her acıdan doygun mutlu bır cocuk olsun ıstıyorum. Kardeslık kavramı ıcın cocuk yapamam, yaparsam kendımı bu konuda yeterlı ve hazır hıssettıgım ıcın yapmalıyım.O konuda da kararım belli.

Ama ıkıncı cocuk ısteyen arkadaslarımı da can-ı gonulden kutluyorum, en cok da kendıne guvenlerı ve de cesaretlerı ıcın, ne mutlu valla. Keske 5 yas daha genc olsaydım, emınım her sey cok daha degısırdı.

evrim ya sana hep oluyorbu pc den kaynaklı birseymi ki nasıl gidiyor mesela. ) bak sana esrako soruus gecenin bu saatinde
pc ye bakarken bir anda yok mu oluyor alıntılar ekrana ne geliyor ne gidiyor :))))

sen benım hayat kaynagımsın.. sor hele.. ben yazarım senın ıcın ...

şimdi şöle oluyor.. alıntıları yapıyorum.. uzun vadede kasıla kasıla cıkan yazılara ragmen ısrarla yazmaya devam edıyorum.. sonra cevapla butonuna basıyorum... pufff. bu sıtenın yenı halı olduugndan berı bılmem kac kere oldu.. uzun vadede durdu mu penceredekı yazılar kendılerıne bır daha ulasamıyorum.

KoCA Antalya da ev bulamadı kocam.. bı kac tane bulmuş, bır kac gun sonra gormeye gıdecegım.. yenı sıteler sehrın taaaaaaaaaa dısında..sehır ıcındekı evlere gırmek ıcın yurek lazım.. patır patır dokuluyor ıclerı.. ıkı ucu foklu değnek.

inşallah gönlünüze göre bulursunuz..bir tanıdık olmadan da çok zor olur..yani ortamı vs..bilen birisi lazım size..demek Antalya sınırlarına giricen bikaç güne..keşke görebilsem..ayy çok heyecanlandım bak..

bebeklerim nickli arkadaş Hesra nın alıntısını nerden yaptı acaba çok merak ettim..yoksa ben mi kaçırdım bizim sıpaların göbeklerinin ne zaman düştüğünü mü konuştunuz

yaa ben çok duygulandım amaa...çokgüzel ve çok doğru sözler bunlar.tebrik ediyorum sizleri.ben daha evli olmama rağmen bebek sahibi olabilmeyi hayal ediyorum ama anaların değeri anlatılmaz zaten.sevgilerle.

daha cok gorusuruss bız senınle yavrum.. hazır ol. :))

ahh ah bayanlar gün gelipte ben de sizler gibi anne olacak mıyım acaba.. insana umut edip beklemek nekadar yabancı oluyor bazen..

su yazdıgın ınsanlar arasında tesadufen bebek sahıbı olan bır elın bes parmagını gecmez.. hepımız cıddı bır sabır yolundan gectık emın olun. ınancınızı kaybetmeyın. sız ıstedıgınız zaman degıl, o ıstedıgı zaman gelıyor .

bebeklerim nickli arkadaş Hesra nın alıntısını nerden yaptı acaba çok merak ettim..yoksa ben mi kaçırdım bizim sıpaların göbeklerinin ne zaman düştüğünü mü konuştunuz

içimi mi okuyorsun zencefilli kurabıyem :))

günaydın..aktif olamıyorum yusuf çok tozuttu kucaktan inmiyor..mız mız..hala çiçekten eser yok bu iyi haber ama soğuk almış sıpa milli şuruba başladık maryns propolmar ve prospan şurup..ıhlamur ..burnu tıkalı öksürük az artmaz inşallah..
bu arada sayesinde bende şifayı kaptım..babamız ve ablamızda ailecek hastayız bugün ..((
arada açıp baktım ama yazmaya fırsatım olmuyor hemen kucağıma çıkmak istiyor..şu anda bile mıyır mıyır başımda sıpa..

Gün resimleriniz harikaydı..
HESRAM incecik olmuşsun..saçlar uzamış..Kursunda hayırlı olsun..meme bıraktırma maceranı okudum zor ama imkansız değil...
TAZE sende çok şık vede zarifsin yav resimler süperdi elbise ve saç yakışmış kırmızı rucuna söz yok zati...
DAMLA hojam ankaradaymış hoş gelmiş...
EFRİM eşinin işi hayırlı bereketli olsun..ev işi bir an önce hallolur inşallah...
TÜLİN SENA bebek hoş gelmiş Allah uzun ömür versin..
ÖZLEM nişandan dönmüşsün..pert bir halde hemde..
BELMA tek çocuk konusundaki sorularına katılıyorum..bende tek çocuk sorunlu iki çocuk sağlıklı ve mutlu büyüyor diye bir yazı okumuştum..
SEERNİ geçmiş olsun..
FATMA nerelerde?
SİBELÜM ne oldu ki inşallah biran önce problemler biter..
ESRAKO diyete başlamışsın..kolay gelsin..
atladığım yada unuttuğum varsa kusura bakmayın...

Son düzenleme:
HAYÇA devir teslim sorunsuz olur inşallah...
EVRİM zencefili çaya katıyorum çok işe yarıyor..:))

günaydınlar,
şifayı kapmışım burunlarım boğazlarım çok fena inşallah çınara geçmez.dün akşam yine sena bebekle bi aradaydık allahım maşşallah çok tatlı küçücük gözleri ağzı ve burnu:)))çınarın yanında demo gibi kalıyor:)))kucağıma almakta zorlanıyorum.
derya çok geçmiş olsun.
evrim inşallah gönlüne göre bi ev bulursun
nurdan şuaralar hiç girmiyor.teo nasıl oldu acaba

Yusuf kapmamış o zaman çiçekciği ha?? İyi sevindim, Tubiş düzeldi mi tamamen.. Ankara soğuk mu, şifayı kaptınız böyle??

teşekkürler Derya, sabah uyandığında ilk babaannesi gitmiş yanına, uzatmış kollarını al beni diye.. Sabah huysuzlanabilir diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.. Ama akşam çok komikti. Ah düşecek, oy çarptı çarptı, aaaa ağzına koyacak bak naraları atıyordu akşam. Sonra kendi itiraf etti, çok pimpirikliyim ben nasıl olacak diye..

geçmez inşallah..
allahım ben teyze olsam şimdi delirirdim herhalde.. malum sorumluluğum olmayacak sadece sevebilirim doya doya...ama benim kızkardeşimin evlenmeye hiiiiiiç niyeti olmadığından teyze olmak kimbilir hangi bahara kaldı artık bilemem...

ben ilk 11 yaşında hala ,16 yaşında teyze oldum.biz maşşallah kalabalığız.bebişler bitmez bizim sülalede .ama hepsi bi ayrı heycan tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…