günaydın..aktif olamıyorum yusuf çok tozuttu kucaktan inmiyor..mız mız..hala çiçekten eser yok bu iyi haber ama soğuk almış sıpa milli şuruba başladık maryns propolmar ve prospan şurup..ıhlamur ..burnu tıkalı öksürük az artmaz inşallah..
bu arada sayesinde bende şifayı kaptım..babamız ve ablamızda ailecek hastayız bugün ..((
arada açıp baktım ama yazmaya fırsatım olmuyor hemen kucağıma çıkmak istiyor..şu anda bile mıyır mıyır başımda sıpa..
günaydınlar,
şifayı kapmışım burunlarım boğazlarım çok fena inşallah çınara geçmez.dün akşam yine sena bebekle bi aradaydık allahım maşşallah çok tatlı küçücük gözleri ağzı ve burnu:)))çınarın yanında demo gibi kalıyor:)))kucağıma almakta zorlanıyorum.
derya çok geçmiş olsun.
evrim inşallah gönlüne göre bi ev bulursun
nurdan şuaralar hiç girmiyor.teo nasıl oldu acaba
geçmez inşallah..
allahım ben teyze olsam şimdi delirirdim herhalde.. malum sorumluluğum olmayacak sadece sevebilirim doya doya...ama benim kızkardeşimin evlenmeye hiiiiiiç niyeti olmadığından teyze olmak kimbilir hangi bahara kaldı artık bilemem...
slm
özde hoşgeldin
ayça kayınvalide anne gibi olmuyor
benimki aynı şehirde biliyorsun geldiğinde diğer oğlu 30 yaşında hergün ne yediki acaba diyor bana
seninkini alkışlıyorum
gypsy bendehergün Ece emmeyi bıraksın diye dua ediyorum
bu arada Ece bayağı hasta
genzine akıntı öksürük var doktora götürdü annem dün soğuk algınlıgı demiş
perişanım hem işyerinde hem de evde yoğunum ayrıvca bu akşama misafirim var
Günaydın güzel bayanlar...
Derya geçmiş olsun hepinize.. Yusuf adına sevindim belki de aşının koruyuculuğu başlamıştı o yüzden geçmedi..
Tülin Sena bebeği Allah analı babalı büyütsün..
Ankara bugün bozdu, zaten hafta sonuna iyice soğuyacakmış(
Birde bişi sorcam arkadaşlar... Bebişlerinizin en uzun uyanık kalma süresi ne kadar???
DEfne sapıttı bu ara iyice.. bazen tek uyku bazen 2 uykusu var.. Mesela dün gün boyu sadece 30 dk uyudu(
Akşam 21:30 da yattı gece 4 kere kalktı ve sabah 7:20 de ayaktaydı... Şu saat oldu daha uyumadı.
Peki meltem gündüz uykusu hemen hemen hep aynı saate mi geliyor?gündüz 1 kere 1-2 saat arası uyuyor
gece 23 den önce yatmıyor
gece ortalama 2 kere uyanıyor
sabah 08:30 civarı uyanıyor
Ayy seçiiiiill güliyimmi ağlayımmı haline.. Defne ishal olduğu zamanlar sadece gece kaka yapıyordu..onun dışında yapmadı.. O zamanlarda ışığı açmadan temizliyordum ki uykusu kaçmasın diye.. Çünkü Defne kadar sak bi çocuk yoktur eminim. minicik bi çıt sesine kafayı kaldıryo yaa.. Allahtan emip hemen uyumuş rüzgar maşşallah.gece gece Rüzgar golü attı saolsun..gecenin 3 ünde bi uyandım ıkınma sesleri..patır patır kakasını yaptı..allahım gece gece nası da kokuyor..burun kıllarım yandı resmen..kalktım kaldırdım temizlemeye..ciyak ciyak ağlıyor ışıktan rahatsız oldu..temizledik, yıkadık neyse emdi uyudu..hem yapıyor hem rahatsız olmayayım ver memeyi uyut diyor..bu nası iş..ilk defa başıma geldi..allah razı olsun oğlumdan..
Peki meltem gündüz uykusu hemen hemen hep aynı saate mi geliyor?
Şimdi 5-6 gündür gündüz uykusu problem olmaya başladı. Esniyor, gözünü ovuşturuyor ama beşiğe koyunca uyumak istemiyor. Defne inat ben inat(
ayça senin işyerin hangi semtte
ayça senin işyerin hangi semtte
Rüzgar da napıyor ediyor, günde 13- 13 buçuk saati tamamlıyor. Gündüz çoğunlukla iki kez 1-2 saat arası uyuyor. Bazen tek uyku. Akşam 9'da da yattığı oluyor 11de de. Düzeni sık sık değişiyor yani..
bitmişiz biz haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?