2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm
özde hoşgeldin
ayça kayınvalide anne gibi olmuyor
benimki aynı şehirde biliyorsun geldiğinde diğer oğlu 30 yaşında hergün ne yediki acaba diyor bana
seninkini alkışlıyorum
gypsy bendehergün Ece emmeyi bıraksın diye dua ediyorum
bu arada Ece bayağı hasta
genzine akıntı öksürük var doktora götürdü annem dün soğuk algınlıgı demiş
perişanım hem işyerinde hem de evde yoğunum ayrıvca bu akşama misafirim var

Günaydın güzel bayanlar...
Derya geçmiş olsun hepinize.. Yusuf adına sevindim belki de aşının koruyuculuğu başlamıştı o yüzden geçmedi..
Tülin Sena bebeği Allah analı babalı büyütsün..
Ankara bugün bozdu, zaten hafta sonuna iyice soğuyacakmış (
Birde bişi sorcam arkadaşlar... Bebişlerinizin en uzun uyanık kalma süresi ne kadar???
DEfne sapıttı bu ara iyice.. bazen tek uyku bazen 2 uykusu var.. Mesela dün gün boyu sadece 30 dk uyudu (
Akşam 21:30 da yattı gece 4 kere kalktı ve sabah 7:20 de ayaktaydı... Şu saat oldu daha uyumadı.

gündüz 1 kere 1-2 saat arası uyuyor
gece 23 den önce yatmıyor
gece ortalama 2 kere uyanıyor
sabah 08:30 civarı uyanıyor

hoşgeldin ve de geçmiş olsun canım..sabah aklımdan geçtin gelmedi girmedi nooldu acaba diye..

sana da geçmişler olsun..kış geldi hastalık da geldi..pazardan sonra hava tamamen soğuyacakmış..yandık..ne güzel halen baharı yaşıyorduk burada..

Çaça valla kaba bir tabir olcak ama kardeşin maşallah taş gibi hatun..erkekler çok şey kaçırıyor sanki..ya da o yüz vermiyor.:))

geçmiş Olsun Meltem..

hemen hemen aynı..gündüz tek sefer ve 1 saat uyuyor..akşam 10-11 arası yatar gece 40 kere kalkar sabah ta 8.30 gibi kalkar..

gece gece Rüzgar golü attı saolsun..gecenin 3 ünde bi uyandım ıkınma sesleri..patır patır kakasını yaptı..allahım gece gece nası da kokuyor..burun kıllarım yandı resmen..kalktım kaldırdım temizlemeye..ciyak ciyak ağlıyor ışıktan rahatsız oldu..temizledik, yıkadık neyse emdi uyudu..hem yapıyor hem rahatsız olmayayım ver memeyi uyut diyor..bu nası iş..ilk defa başıma geldi..allah razı olsun oğlumdan..

gündüz 1 kere 1-2 saat arası uyuyor
gece 23 den önce yatmıyor
gece ortalama 2 kere uyanıyor
sabah 08:30 civarı uyanıyor
Peki meltem gündüz uykusu hemen hemen hep aynı saate mi geliyor?
Şimdi 5-6 gündür gündüz uykusu problem olmaya başladı. Esniyor, gözünü ovuşturuyor ama beşiğe koyunca uyumak istemiyor. Defne inat ben inat (

Ayy seçiiiiill güliyimmi ağlayımmı haline.. Defne ishal olduğu zamanlar sadece gece kaka yapıyordu..onun dışında yapmadı.. O zamanlarda ışığı açmadan temizliyordum ki uykusu kaçmasın diye.. Çünkü Defne kadar sak bi çocuk yoktur eminim. minicik bi çıt sesine kafayı kaldıryo yaa.. Allahtan emip hemen uyumuş rüzgar maşşallah.
Bu gece uykuları ne zaman düzelir acaba.. 16 ay olacak kesintisiz 6 saat uyuduğum taş çatlasın 3-4 keredir..

yok aynı saat olmuyor çoğu zaman
akşamları eşimle beni özlediği için geç yatıyor galiba çünkü sallanarak yürüyor ama yatmıyor bir türlü

Çeçil taş gibidir sahiden de..

öyle iyi bir sevgilisi vardı ki..4-4 lük erkek var mıdır bilmiyorum ama o öyleydi yani.. bizimki şımarıklığından terketti onu. çocuk 3-5 sene bekledi kardeşimi, bi gördüm şok oldum, acısından 10 kilo vermişti tanıyamamıştım..Sonra başka biriyle evlendi. O kadar üzülmüştüm ki. Kardeşim kadar severdim sevgilisini, muhteşem biriydi.

Bizimkinin kafasına şimdi dank etti ama artık çok geç kaldı... Şimdi avucunu yalıyor...Yalasın dursun, çok uyardım beni dinlemedi.. Çok özgür ruhlu çok..

Rüzgar da napıyor ediyor, günde 13- 13 buçuk saati tamamlıyor. Gündüz çoğunlukla iki kez 1-2 saat arası uyuyor. Bazen tek uyku. Akşam 9'da da yattığı oluyor 11de de. Düzeni sık sık değişiyor yani..

Maşallah Rüzgar'a Ayça.. Defne günlük 12 saati tamamlarsa göbek atıyorum sevinçten.. ki bu çok nadir olan bi durum(

günaydın arkadaslarr.yok tünaydınnnn :))

carsamba gunu doktora gıttık neysekı ıyı haberle geldık.zaten öksürük kııssmen azalmıstı ama ıcımız rahat etsın dıe getırsık yınede
prospana devam et dedı ıyı bır surup enazından bıtkısel dedı.kullan balgamı gecmezse asıst yazı onu ıcır dedı.ates falan olmadıgı ıcın baskada bıse vermedı gerek yok dedı
boyumuz uzamıs ama kılomus artmamıs.tabı 4 azı cıktı ıstah sıfırdı sonra onlar bıttı oksuruk geldı ıstah sıfır olmasada az yedıgı ıcın sadece 11.200 taaa. 13 aylıkken 10.600 du varın gerısını siz düşünün
öle yanı klasık öğütler,evde ayakkabı kesınlıkle gıydırmeyın,gunde bır ögün corba ıcmesıne özen gösterın, yarım kasede olsa.meyve bol bol tükettırın.resımlı kıtapların resımlerını anlatın ve daha sonra anlattıklarınızı sorun (mesela resımde ne varsa kedı-köpek -ev-top vs) bu konuda şanslıyız Şevval cok sevıyor resımlı hıkaye kıtaplarını.hatt cogu kez gazelte sayfalarını bıle karıstırıyo dıkktını ceken bıse varnmı dıe
öle yanı aklıma gelen bıse olursa yazarım.haa bıde şu marnys olan surubu sordum oda cok ıyı bagısıklık ıcın dedı.fakat ben ımmuzıc i önerıyorum dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…