2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[/URL]

ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan

şiiiit kızın da bayılıyosa alabiliriz oğluma gerçi daha fotosunu yollayamadım ama napıyım olmuyıo:1no2:

Oglumun dadısı geldı.. oglumu yıkıycek.. bende röpdöşambırımı giyip isliycem,.. isninisle.. cok saygın bı aıleyıs bıs.. isninisle tekrar.
sen de sendinsin daliba bizede yollasana o dadıdan bitane:Saruboceq:

ewet ya saçma sapan şeyler çıkıyo insanın ağzından ama allahtan anlamıyo spam:lepi:

"Değişik" derken?CADIARZUNassı ya, zuzaylı mı benim kızım?senağlama
hayııııııııır zuzaylı olur mu çok tatlı, çok güzel ama ne biliyim değişik işte..
ayçacım gel bizde kal ruzy ile yahoo biraz haşir neşir olsun bulaşır sen merak etme
yok anacım ruzy yahoonun uyuma ahlakını bozar mozar alimallah.. huysuz çocuk kime benziyo anlamadım.. azcık büyüsün saykoluklarıma başlayacağım..korksun benden..
bi tanesini duymak istiyoruz
a.s.

ben de matematik öğretmeniyim, kocam da matematik öğretmeni. Ben emmişim, o da beni emmiş. Fotolarımızı da endüstriyel tasarımcı gardaşım çekmiş. bu nasıl ? :teytey: :roflol:

hey gidi Elta kulakların çınlasın sende bir zamanlar hep misafir takılırdın

bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)

[/URL]

ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan

İnsanın mal varlıgı bırbırıne uyan arkadaslar bulması ne kadar gusel,çok mesudum zemuszemus

Çözüm çözümm çözülesim geliyor.. içimden geliyor.. tutamıyorum kendimi.. kaydirigubbakcemile3

benide sevin sevginise ihtiyacım var senağlama

ahanda Yusuf bey

keltoş oğlum benim

kısaca yarıldım yarıldım gülmekten allahım ya sizin iyiliğinizi versin diyommm kuzularada maşallah

yalnız kuzy bu yüksek markalı oyuncakla eğlenip gülüyordu derken bu resimlerdeki hali nedir öyle hazırolda anlayamadım. çok ciddi yavrucağım. oda çok can yakacak gibi haberin ola.

balkabağı çok tatlı çok şeker

yusufmir fena bakıyor evrime katılıyorum işin var seninde bu oğlanla

şaka gibi kadınsın sen yaaa
bana kız felan deme hoşlaşmam...hatta biz burda birbirmize çok fazla o tarz ifadelerde bulunmayız çok aşırı samimi değilsek..
öperim

gypsyesra neden kızdın anlamadım burda onca şey yazılıyoken kız kötü bi laf mı? çok kırıldım sonuçta samimi olmak için yalnızlıktan giriyoruz çoğumuz buraya

gypsyesra neden kızdın anlamadım burda onca şey yazılıyoken kız kötü bi laf mı? çok kırıldım sonuçta samimi olmak için yalnızlıktan giriyoruz çoğumuz buraya
yoo kızmadımki senide kırmadım güzelim niye kırılasın ben sadece o ifadeden hoşlanmıyorum bana çok basit gibi geliyor kız kızz falan diye sen her türlü hitap edebilirsin diğer arkadaşlara bana tam tersi samimiyetsiz gibi geliyo o laf hani mahalle ağzı gibi bu benim nacizane fikrimdir he ben dermiyim pek demem çok çok samimiysem belki yaklaşık 1 senedir yazıştığımız için belki zaman zaman diyebilirm
sende kırılma lütfen bak onca şey yazışırız hiçbirimiz birbimize kırılmayız sende öyle ol ok tatlım kaydirigubbakcemile5

bugün furkanı aşıya götürdüm salı günü ne getir dediler bi koldan iki bacağindan toplam üç aşı olcakmış
o aşılar bana yapılcakmış gb korkuyorum içim acıyo ya annelik çok farklı bi duyguymuş.ve bazen çok acı veriyomuş.akşam kayınvalideme gtcem bakalım bu kez hangi lafları duycam

bende aşısı yapılırken yahya ile ağlamıştım
yanında biri ile git ben tutamıştım annem tutmuştu bakamadım bile mafoldumben

ya allah iyiliğnizi versin yarıldım çatladım patladım gülmekden .. :roflol:

harbi dilinize düşmekdense.. off off ne muhabbetler dönmüş ya.. yok kim kimi emmiş. ayy bizim markamız chicco yok çözuurluk zengin ama görgüsüzler yok bebeğin dötünü üfliyecek özel kadın.

resmen altıma çiş yapıcakdım..Memo nun bezlerde olmazki bana. çok sevim sizi bilesiniz......

ayrıcanaa evrimde eski kıvamına gelmiş. sizi pistlerde daha çok görmek isteris hanııııııım

kesinlikle özel seçilmiş bu agustos anneleri..

babam rahatsz kalp hastası die annem gelmez benneyaptımkiablamda teşrif etmez :1closedeyes:
bigün eşimle gittik o bakmadı bile bize dayanamıyomuş,tutamazmış
yine iş başa düşcek
aşıdan önce şurup veriyolarmış calpol aldım ama olmadan önce versemmi acaba

furkan bey uyandı ,çok uyuduya
meme yerken bi elini mememin yanına gözünün içine sokuyo neden acaba memeyi tutmayamı çalışıyo
manyak işte sanki kaçıran var öle bi şapurdatarak emiyoki sanki günlerdir yememiş

ben de vermedim..dr.verebilirsin demişti..çok şükür bi skıntı yaratmadı aşılar..

esra ateşlenme oldumu yahyada aşıdan sonra

pinky bende kaçırdım düngeceyi gerçi olsaydımda ne konuşurdum bilmiyorum felaket uçmuşlar

ya bu çocuk uyumuyo üstelik uyumadığı için ağlıyo sanırım anakucağına koymakla yanlış yaptım

bacım sen bakma bunlara, bunlar "high society" !! bunları çözünürlükleri yeter bi kerem! Bu arada kız lafını ben de çok severim ama, bu gadınlar sevmiyo diye kullanmıyorum. Onlar da sağ olsunlar "oğluş, anniş" falan demiyorlar... geçinip giddiyoruz :)kaydirigubbakcemile5

Bİz ŞURUBU ateş için değil, aşı yerlerinin ağrısını dindirsin diye 2 defa aldık. Aşıdan gelip uyandığında gerinmişti ve çok ağlamıştı Doruk senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…