- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
[/URL]
ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan
sen de sendinsin daliba bizede yollasana o dadıdan bitane:Saruboceq:Oglumun dadısı geldı.. oglumu yıkıycek.. bende röpdöşambırımı giyip isliycem,.. isninisle.. cok saygın bı aıleyıs bıs.. isninisle tekrar.
derya mesela neler söylüyosun?
benim uydurmasyon şarkılarım çok müstehcen
bazen mami bile şaşkın şaşkın bakıyor ne diyorum diye
ama yahoo kopuyor dinleyince sözleri anlasa yüzüme tüpürür kesin :roflol:
maşallahh tatlımallahim dun gece bi mucize oldu ve saat 1 e uyuyp sabah 6.5 da kalkti oglum:))bu bi ruyamiydi yoksa davami gelirmiydiii..
hayııııııııır zuzaylı olur mu çok tatlı, çok güzel ama ne biliyim değişik işte.."Değişik" derken?CADIARZUNassı ya, zuzaylı mı benim kızım?senağlama
yok anacım ruzy yahoonun uyuma ahlakını bozar mozar alimallah.. huysuz çocuk kime benziyo anlamadım.. azcık büyüsün saykoluklarıma başlayacağım..korksun benden..ayçacım gel bizde kal ruzy ile yahoo biraz haşir neşir olsun bulaşır sen merak etme
bi tanesini duymak istiyoruzderya mesela neler söylüyosun?
benim uydurmasyon şarkılarım çok müstehcen
bazen mami bile şaşkın şaşkın bakıyor ne diyorum diye
ama yahoo kopuyor dinleyince sözleri anlasa yüzüme tüpürür kesin :roflol:
a.s.ya anlamıyorum sisi.. cocugu yaptık ıste.. daha ne uzatıyorsunus mevzuyu.. halla halla.. herseyı tadında bırakın karrrrrrrrdeşimmm.. cocuk yaptık ya, yetmez mi?? gereksıs yere enerjı,zaman tasarrrufuuu.. bı daa cocuk yaparsam yapacagıs helbet.. :1closedeyes:
ben de matematik öğretmeniyim, kocam da matematik öğretmeni. Ben emmişim, o da beni emmiş. Fotolarımızı da endüstriyel tasarımcı gardaşım çekmiş. bu nasıl ? :teytey: :roflol:
hey gidi Elta kulakların çınlasın sende bir zamanlar hep misafir takılırdın
bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)
[/URL]
ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan
İnsanın mal varlıgı bırbırıne uyan arkadaslar bulması ne kadar gusel,çok mesudum zemuszemus
Çözüm çözümm çözülesim geliyor.. içimden geliyor.. tutamıyorum kendimi.. kaydirigubbakcemile3
benide sevin sevginise ihtiyacım var senağlama
ahanda Yusuf bey
keltoş oğlum benim
yoo kızmadımki senide kırmadım güzelim niye kırılasın ben sadece o ifadeden hoşlanmıyorum bana çok basit gibi geliyor kız kızz falan diye sen her türlü hitap edebilirsin diğer arkadaşlara bana tam tersi samimiyetsiz gibi geliyo o laf hani mahalle ağzı gibi bu benim nacizane fikrimdir he ben dermiyim pek demem çok çok samimiysem belki yaklaşık 1 senedir yazıştığımız için belki zaman zaman diyebilirmgypsyesra neden kızdın anlamadım burda onca şey yazılıyoken kız kötü bi laf mı? çok kırıldım sonuçta samimi olmak için yalnızlıktan giriyoruz çoğumuz buraya
bilaree yazarım ama topik kapanabilir sırnaşık şeybi tanesini duymak istiyoruz
a.s.
bugün furkanı aşıya götürdüm salı günü ne getir dediler bi koldan iki bacağindan toplam üç aşı olcakmış
o aşılar bana yapılcakmış gb korkuyorum içim acıyo ya annelik çok farklı bi duyguymuş.ve bazen çok acı veriyomuş.akşam kayınvalideme gtcem bakalım bu kez hangi lafları duycam
babam rahatsz kalp hastası die annem gelmez benneyaptımkiablamda teşrif etmez :1closedeyes:
bigün eşimle gittik o bakmadı bile bize dayanamıyomuş,tutamazmış
yine iş başa düşcek
aşıdan önce şurup veriyolarmış calpol aldım ama olmadan önce versemmi acaba
yoo kızmadımki senide kırmadım güzelim niye kırılasın ben sadece o ifadeden hoşlanmıyorum bana çok basit gibi geliyor kız kızz falan diye sen her türlü hitap edebilirsin diğer arkadaşlara bana tam tersi samimiyetsiz gibi geliyo o laf hani mahalle ağzı gibi bu benim nacizane fikrimdir he ben dermiyim pek demem çok çok samimiysem belki yaklaşık 1 senedir yazıştığımız için belki zaman zaman diyebilirm
sende kırılma lütfen bak onca şey yazışırız hiçbirimiz birbimize kırılmayız sende öyle ol ok tatlım kaydirigubbakcemile5
şaka gibi kadınsın sen yaaa
bana kız felan deme hoşlaşmam...hatta biz burda birbirmize çok fazla o tarz ifadelerde bulunmayız çok aşırı samimi değilsek..
öperim
gypsyesra neden kızdın anlamadım burda onca şey yazılıyoken kız kötü bi laf mı? çok kırıldım sonuçta samimi olmak için yalnızlıktan giriyoruz çoğumuz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?