günaydın..aktif olamıyorum yusuf çok tozuttu kucaktan inmiyor..mız mız..hala çiçekten eser yok bu iyi haber ama soğuk almış sıpa milli şuruba başladık maryns propolmar ve prospan şurup..ıhlamur ..burnu tıkalı öksürük az artmaz inşallah..
bu arada sayesinde bende şifayı kaptım..babamız ve ablamızda ailecek hastayız bugün ..((
arada açıp baktım ama yazmaya fırsatım olmuyor hemen kucağıma çıkmak istiyor..şu anda bile mıyır mıyır başımda sıpa..
amanın.. gecmıs olsun aılecek.. bu ısın de bu tarafı kotu.. bırı hasta oldu mu hepsı etkılenıyor.. kolay gelsın, Allah yardımcın olsun canım benım.
HAYÇA devir teslim sorunsuz olur inşallah...
EVRİM zencefili çaya katıyorum çok işe yarıyor..:))
tazesını buldum deryam.. ondan yapıorum bu ara.
günaydınlar,
şifayı kapmışım burunlarım boğazlarım çok fena inşallah çınara geçmez.dün akşam yine sena bebekle bi aradaydık allahım maşşallah çok tatlı küçücük gözleri ağzı ve burnu:)))çınarın yanında demo gibi kalıyor:)))kucağıma almakta zorlanıyorum.
derya çok geçmiş olsun.
evrim inşallah gönlüne göre bi ev bulursun
nurdan şuaralar hiç girmiyor.teo nasıl oldu acaba
tesekkur ederım arkadasım.. ınsallah.
slm
özde hoşgeldin
ayça kayınvalide anne gibi olmuyor
benimki aynı şehirde biliyorsun geldiğinde diğer oğlu 30 yaşında hergün ne yediki acaba diyor bana
seninkini alkışlıyorum
gypsy bendehergün Ece emmeyi bıraksın diye dua ediyorum
bu arada Ece bayağı hasta
genzine akıntı öksürük var doktora götürdü annem dün soğuk algınlıgı demiş
perişanım hem işyerinde hem de evde yoğunum ayrıvca bu akşama misafirim var
gecmıs olsun..
gece gece Rüzgar golü attı saolsun..gecenin 3 ünde bi uyandım ıkınma sesleri..patır patır kakasını yaptı..allahım gece gece nası da kokuyor..burun kıllarım yandı resmen..kalktım kaldırdım temizlemeye..ciyak ciyak ağlıyor ışıktan rahatsız oldu..temizledik, yıkadık neyse emdi uyudu..hem yapıyor hem rahatsız olmayayım ver memeyi uyut diyor..bu nası iş..ilk defa başıma geldi..allah razı olsun oğlumdan..
boylece burun kılı nası yanar onu da ogrenmıs oldum.. mersı :))) ay cok guldum Çeçilimm
Çeçil taş gibidir sahiden de..
öyle iyi bir sevgilisi vardı ki..4-4 lük erkek var mıdır bilmiyorum ama o öyleydi yani.. bizimki şımarıklığından terketti onu. çocuk 3-5 sene bekledi kardeşimi, bi gördüm şok oldum, acısından 10 kilo vermişti tanıyamamıştım..Sonra başka biriyle evlendi. O kadar üzülmüştüm ki. Kardeşim kadar severdim sevgilisini, muhteşem biriydi.
Bizimkinin kafasına şimdi dank etti ama artık çok geç kaldı... Şimdi avucunu yalıyor...Yalasın dursun, çok uyardım beni dinlemedi.. Çok özgür ruhlu çok..
İçim buruldu hıkayeden..
günaydın arkadaslarr.yok tünaydınnnn :))
carsamba gunu doktora gıttık neysekı ıyı haberle geldık.zaten öksürük kııssmen azalmıstı ama ıcımız rahat etsın dıe getırsık yınede
prospana devam et dedı ıyı bır surup enazından bıtkısel dedı.kullan balgamı gecmezse asıst yazı onu ıcır dedı.ates falan olmadıgı ıcın baskada bıse vermedı gerek yok dedı
boyumuz uzamıs ama kılomus artmamıs.tabı 4 azı cıktı ıstah sıfırdı sonra onlar bıttı oksuruk geldı ıstah sıfır olmasada az yedıgı ıcın sadece 11.200 taaa. 13 aylıkken 10.600 du varın gerısını siz düşünün
öle yanı klasık öğütler,evde ayakkabı kesınlıkle gıydırmeyın,gunde bır ögün corba ıcmesıne özen gösterın, yarım kasede olsa.meyve bol bol tükettırın.resımlı kıtapların resımlerını anlatın ve daha sonra anlattıklarınızı sorun (mesela resımde ne varsa kedı-köpek -ev-top vs) bu konuda şanslıyız Şevval cok sevıyor resımlı hıkaye kıtaplarını.hatt cogu kez gazelte sayfalarını bıle karıstırıyo dıkktını ceken bıse varnmı dıe
öle yanı aklıma gelen bıse olursa yazarım.haa bıde şu marnys olan surubu sordum oda cok ıyı bagısıklık ıcın dedı.fakat ben ımmuzıc i önerıyorum dedı.
tekrar tekrar gecmıs olsun arkadasım.. Rabbım beterınden saklasın.