2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amanın.. gecmıs olsun aılecek.. bu ısın de bu tarafı kotu.. bırı hasta oldu mu hepsı etkılenıyor.. kolay gelsın, Allah yardımcın olsun canım benım.

HAYÇA devir teslim sorunsuz olur inşallah...
EVRİM zencefili çaya katıyorum çok işe yarıyor..:))

tazesını buldum deryam.. ondan yapıorum bu ara.

tesekkur ederım arkadasım.. ınsallah.

gecmıs olsun..

boylece burun kılı nası yanar onu da ogrenmıs oldum.. mersı :))) ay cok guldum Çeçilimm D

İçim buruldu hıkayeden..

tekrar tekrar gecmıs olsun arkadasım.. Rabbım beterınden saklasın.

geçmiş olsun
marnys vitamin şurubumu

ben 2.den sonra ciddi sekilde karın gerdrme ve meme buyutme yaptırmayı dusunuorum bakalım 2.bi olsunda
yanaşayım yamacına.bende aynı seylerı düşünüyorum tek farkı ben mme buyutturmıycem baya küçültcem :)) ee tanı operasyona gırmısken tam olasun dıe karın germe şart kanımca :))
aa ev bakmnaya gıdıyorsun demek.hadı hayırlısı olsun gönlüne göre bulursun inş
pazar günü kursa başlıyorum çok heyecanlıyımmmmmm
tam 8 saat yahodan ayrı memeden kesmek için işe yararmı acebaa
hayırlı olsun bakalım 8 saat ayrılık neler getırcek hayatınıza
fecı olmus gercekten.Allah yardımcın olsun hatta yardımcımız olsun
bu sıra bızde öyleyız.gecemız sızın kadar fena degıl ama gunduz sapıtıyo bazen.helekı bıyere oturmaya gıttıysek yada bırılerı bıze gelkdıyse.bişe oluyo cocuga dakka bası emmek istiyo kafayı sıyırcak gıbı oluyorum, daaa ya sabır diliyorumm
üzerinede kasar koydukmuydu şahane olur.ılk fırsatta denıycem
naman nallahım negunler bızı beklıyorum.

ben 2.den sonra ciddi sekilde karın gerdrme ve meme buyutme yaptırmayı dusunuorum bakalım 2.bi olsunda
yanaşayım yamacına.bende aynı seylerı düşünüyorum tek farkı ben mme buyutturmıycem baya küçültcem :)) ee tanı operasyona gırmısken tam olasun dıe karın germe şart kanımca :))
aa ev bakmnaya gıdıyorsun demek.hadı hayırlısı olsun gönlüne göre bulursun inş
pazar günü kursa başlıyorum çok heyecanlıyımmmmmm
tam 8 saat yahodan ayrı memeden kesmek için işe yararmı acebaa
hayırlı olsun bakalım 8 saat ayrılık neler getırcek hayatınıza
fecı olmus gercekten.Allah yardımcın olsun hatta yardımcımız olsun
bu sıra bızde öyleyız.gecemız sızın kadar fena degıl ama gunduz sapıtıyo bazen.helekı bıyere oturmaya gıttıysek yada bırılerı bıze gelkdıyse.bişe oluyo cocuga dakka bası emmek istiyo kafayı sıyırcak gıbı oluyorum, daaa ya sabır diliyorumm
üzerinede kasar koydukmuydu şahane olur.ılk fırsatta denıycem
naman nallahım negunler bızı beklıyorum.

selam kizlar!!
bizde de soguk alginligi haftalardir devam ediyor..Tugba bizde Prospan kullaniyoruz..fitilini vermisti doktor..sevindim bitkisel olmasina..

Derya kaç günden beri aklımdaydın girdin demek sonunda :) Geçmiş olsun hepinize... Yusuf a geçmedi demek su çiçeği maşallah...
Evrimim hakkımda neler vardı o alıntılarda bak merak ettim şimdi söylemeseydin keşke :)
Tubacm geçmiş olsun kuzuya Özde nin de dün geceden beri burnu akıyor hafif öksürük var _Marnys_Propolsaft_Propolis_125_ml_Surup o şurup bu muydu? Burada da bulmak zor olacak eminim ama araştıracağım bakalım...
Ayça taş gibi kardeşini merak ettim hemen araştırmaya gidiyorum :) Ama anne güzel abla güzel kızkardeş nasl çirkin olsun? :)
Çeçil gecenin bir yarısı altını dğiştirsem saatlerce sallamam gerekirdi memeyle çabuk kandırmışsın :)
Tüm uykusuzluk çeken yavru kuzulara ve onların güzel annelerine boool uyku diliyorum... Bizimkide gecenin bir saati illa ki kalkar aramıza alırız saba 7 olduğunda kalkar salona gelir luli yi açarız suyunu vririz takılır öyle bu sabah gittim uyumuşum tekrar sabah çekmeceden aldığı kakao ve acı biberi dökmüş her yere üzerinde dans ediyordu :)
Tüm uykusuzluk çeken bebeklere boool uyku diliyorum

kizlar kar altinda kaldik..:18:böyle giderse bu kis ne yapariz bilmiyorum..1 haftadir kar var ve daha da soguk olacakmis havalar..cocuklar hasta olmasinda ne yapsin..

buarada esim ayin 19 zuna bana bilet almis..istanbula..5 günlügüne gitmek istiyordum..ama su havalarda kararsizim acikcasi..türkiyeye de gelecekmis bu soguklar ve esim bakabilir mi su siralar cocuklara bilemiyorum..acikcasi ertelemeyi düsünüyorum..

offf her yer buz..alisverise bile gitmek gelmiyor icimden..hayat a bot ve kar tulumu almam lazim..ama bedeni kalmamis..herkez elini cabuk tutmus..hep 74-80 var..bana normal 92 felan lazim ama yok...internetten vermeye calisayim bari..

Özlem resimlerini gördüm..nisaniniz hayirli olsun..ana kiz güzelliginiz gözümden kacti sanma..fistik gibisin masallah..abarttigin gibi kilon nerede ben anlamadim..

Özgül hava atmak gibi olmasın ama süperötesi bir hava var sıcak gökyüzü pırıl pırıl güneş göz kırpıyor Özde uyansın hazırlanıp çıkacağız akşam spor var yine pöfff

Özlem resimlerini gördüm..nisaniniz hayirli olsun..ana kiz güzelliginiz gözümden kacti sanma..fistik gibisin masallah..abarttigin gibi kilon nerede ben anlamadim..

Yok canım ya bu sabah 70.5 tum iyi gidiyorum 60 lı rakamları göreceğim uzun zaman oldu görmeyeli çok özledim kendilerini :) İri çıkmışım baya elbise kesiminden sanırım burada çeşit yok oraya gittiğimde de zaman olmadığından babaanne elbisesi aldım... Ayakkabı işii sırf oraya bıraktım koca maltepe de onlarca mağazada ayakkabı bulamadım ya 40 numara bile olmuyor bir tane buldum fiyatına bakmadan almak zorunda kaldım anlayacağın iri yarıyım hala ama giecek kararlıyım ilk hedefim yılbaşında 67 olmak bakalım hamile kaldığım kiloya inmiş olacağım o zaman :) Teşekkürler bu arada iltifatlara :)

Son düzenleme:
selam kizlar!!
bizde de soguk alginligi haftalardir devam ediyor..Tugba bizde Prospan kullaniyoruz..fitilini vermisti doktor..sevindim bitkisel olmasina..
evet bıtkısel surup.bişeyin ekstresı yazıyor ustunde ama unuttum.sizede gecmıs olsun.bız hafıf atlatıyoruz inş derınlesmez sizdede
evet o dedıgın seyden.burda bulmadık bzı ımmuzıc varmıs.bizim doktor onu öneriyorum dedı.marnys ıcınde aynı oda guzel dedı.inş sizde ufak tefek atlatırsınız soguk ve dondurucu bı kıs bızı beklıyormus

özlem 67 ye ne kalmiski canim..spor yapinca zaten toplar vücut..bosver uzun olmak daha iyidir..gösterisli hatunsun sen...

Az kaldı da cnm ama birde tedavi sürecinde alınan 5 kilo var 4 kiloda ekstradan ben bonus koydum haliyle yol uzun nisan ayına kadar kurtulmam lazım bakalım ayy iltifatlarla kendime geldim az da olsa evde üstümdeki pijamalarla tranmamış saçlarımla bile bu kadar havalandım ya helal bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…