2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa sorma cıfter cıfter cıkıyo yıne mesajalr.uyuz oluyorum sıteye yaa,her yenı mesajımda süreklı eskı yazdıgım alıntılarda cıkıyo

Özlemm 70 köılomusun ınanmıyorum şahanesınnnn.bende basladım dıyete.yavastan kısarak gıdıyorum evdede platese baslıyorum topumun gelmesını beklıyorum :) ama kılomu sölemıyım 75 im ühüüüüüü

Sağol Tubam hiç sorma ya kış mevsiminden nefret ediyorum buraya kar yağmaz ama soğuk olur ne anladım ben o kıştan Sağol o şuruptan bakalım inş. bulurm burasıda köy gibi ya bulunmuyor ama blki bir şans bulurum...

Tatilde çok yedim ama neden öyle oldu bend anlamadım vermişide dönmüşüm canım verirsin yapabiliyorsan plates çok faydalıymış azıcıkta abur cuburdan kessen gider gider üzülme... Birde gruplara girdim diyet gruplarına azıcıkta o azim kattı bana aklında olsun :)

Volkan Konak dinlemek bir zamanlar keyif verirdi ama Özde yi uyutmak için kullandığıma nasıl pişmanım içim dışım mimoza çiçeği ya öğlen uyuturken defalarca dinle akşam uyuturken dinle şimdi yeni huyumuzda öğlen uyurken kapatınca kısa uyuyor mecbur o uyurken kafa dinlemek yerine yine mimoza çiçeği dinliyorum Başka şarkılarda denedim ama yemedi :)

bu arada yapa çocuk kulubünün ve neşe erberk joyfull house un anne bebek gruplarını sordum bugün ikisi de bahçeşehir de var neşe erberk in 180 lira diğeri 200 lira 4 cumartesi sabah 10-12 arasında
yarın belki deneme amaçlı gideceğim yapa ya
pedagog da oluyormuş
hiç olmazsa yaşıtlarıyla oynar bana da biraz sosyallik olur
ayrıca işyerinden 3 arkadaş bebeklerimizin ayları yakın ara ara evlerde buluşacağız

Bır de koymuslar kocaman kocaman acai berry nın reklamını.. gram oynammaıstı yaf..

bu arada su solgar ın destekleyıcı urununu alıyorum yaa.. gecen Fatoş dıyor.. evrım artık sacların hıc dokulmuyor, yaw dedım herhal mevsımdı falan.. Solgar ın evde kıtapcıgı var.. tesaduf fatoş ıcın bakınıyordum, o aldıgım ılac aynı zamanda sacları da guclendırıyormus.. artık elıme ıkı tel falan gelıyor.. ne guzel bır sey mıs bu yaaa.. ne dokuluyordu manyaklar gıbı.. evın her yerı sac yumagıan donuyordu.

Havaların sogumasını ıstemıyorum.. ne gusel sımdı dısarısı.. mont bıle fazla su an.. kapı cam acık.. mis gııb oturuyoruz.. Tusı uyansın yıne sıkı bır yuruyus te yaparız.. hep bole kalsa.. hep Fatoş un yanında kalsakkk ( Fatoş su kocasını boşasa.. bır arada yasasak.. ne hayallerımm var.. bı ıkna edemıyorum kadını kocasını bosamaya. 4 senedır dılımde tuy bıttı.

Son düzenleme:

Bende dün akşam araştırdım canım sen güzel etkilerini söyelyince 31 lira falandı sanırım alacağım sanırım belki şu cılız saçlarımada iyi gelir :)

Maşallah diyorum size... Allah muhabbetinizi kat kat arttırsın:) Biz bir Fatoş bulamadık ya ona yanıyorum Fatoş un çeyreği bile yeterdi :)

üzüldüm bak..kader kısmet..doğru insanı bulunca da sahip çıkmak lazım aslında..çok nadir bulmak

memenin faideleri :))

offf her yer buz..alisverise bile gitmek gelmiyor icimden..hayat a bot ve kar tulumu almam lazim..ama bedeni kalmamis..herkez elini cabuk tutmus..hep 74-80 var..bana normal 92 felan lazim ama yok...internetten vermeye calisayim bari..

alışverişe gitmek istememek..benim için imkansız bi durum..::::::::)

Özgül hava atmak gibi olmasın ama süperötesi bir hava var sıcak gökyüzü pırıl pırıl güneş göz kırpıyor Özde uyansın hazırlanıp çıkacağız akşam spor var yine pöfff

evet..şaşasın burası da ölee..Rüzgar uyansız kaçıcaz biz de..

değişiklik olur hem sana hem Ece ye..

sen böle bahsettikçe içim gidiyor..bir an önce memeden kesmek istiyorum..ne çok artısı var şu hapın..sabah yataktan kalktığımda yastık yatak saçla dolu oluyor..temizlemekten usandım valla

göbeğim ve bel bölgem ''Çeçil nooolur spor yap'' diyorlar..nası bıngıl bıngıl olmuş..çok çok iğrenç gözüküyor..spor şart ama nası yapmalı..kış geldi bi spor salonuna yazılmalıyım..

çeçil tibet cok başarılı epey yol katettim hakikaten saçlarım daha az dökülüyor. enerjim yükseldi. forumda bir oku istersen.

evrim fatoş'u annen kadar cok seviyorsun gıpta ile bakıyorum. inşallah bende fatoş gibi olurum, oğlumda senin gibi bir gelin bulur.

tuğbacım immuzinci nasıl kullanmanı önerdi doktorunuz?

o ödediğimiz boşa giden aidatlara yanıyorum
kapının önünde kapalı havuz spor salonunpilates hocası vs
ama ben hayatta eşime bırakıp da spora gidemiyorum 1 kez bıraksam ikincisi olay olur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…