aa sorma cıfter cıfter cıkıyo yıne mesajalr.uyuz oluyorum sıteye yaa,her yenı mesajımda süreklı eskı yazdıgım alıntılarda cıkıyo
Özlemm 70 köılomusun ınanmıyorum şahanesınnnn.bende basladım dıyete.yavastan kısarak gıdıyorum evdede platese baslıyorum topumun gelmesını beklıyorum :) ama kılomu sölemıyım 75 im ühüüüüüü
özlem resimlerin kaçıncı sayfada
Bır de koymuslar kocaman kocaman acai berry nın reklamını.. gram oynammaıstı yaf..
bu arada su solgar ın destekleyıcı urununu alıyorum yaa.. gecen Fatoş dıyor.. evrım artık sacların hıc dokulmuyor, yaw dedım herhal mevsımdı falan.. Solgar ın evde kıtapcıgı var.. tesaduf fatoş ıcın bakınıyordum, o aldıgım ılac aynı zamanda sacları da guclendırıyormus.. artık elıme ıkı tel falan gelıyor.. ne guzel bır sey mıs bu yaaa.. ne dokuluyordu manyaklar gıbı.. evın her yerı sac yumagıan donuyordu.
Havaların sogumasını ıstemıyorum.. ne gusel sımdı dısarısı.. mont bıle fazla su an.. kapı cam acık.. mis gııb oturuyoruz.. Tusı uyansın yıne sıkı bır yuruyus te yaparız.. hep bole kalsa.. hep Fatoş un yanında kalsakkk( Fatoş su kocasını boşasa.. bır arada yasasak.. ne hayallerımm var.. bı ıkna edemıyorum kadını kocasını bosamaya. 4 senedır dılımde tuy bıttı.
Çeçil taş gibidir sahiden de..
öyle iyi bir sevgilisi vardı ki..4-4 lük erkek var mıdır bilmiyorum ama o öyleydi yani.. bizimki şımarıklığından terketti onu. çocuk 3-5 sene bekledi kardeşimi, bi gördüm şok oldum, acısından 10 kilo vermişti tanıyamamıştım..Sonra başka biriyle evlendi. O kadar üzülmüştüm ki. Kardeşim kadar severdim sevgilisini, muhteşem biriydi.
Bizimkinin kafasına şimdi dank etti ama artık çok geç kaldı... Şimdi avucunu yalıyor...Yalasın dursun, çok uyardım beni dinlemedi.. Çok özgür ruhlu çok..
Derya kaç günden beri aklımdaydın girdin demek sonunda :) Geçmiş olsun hepinize... Yusuf a geçmedi demek su çiçeği maşallah...
Evrimim hakkımda neler vardı o alıntılarda bak merak ettim şimdi söylemeseydin keşke :)
Tubacm geçmiş olsun kuzuya Özde nin de dün geceden beri burnu akıyor hafif öksürük var _Marnys_Propolsaft_Propolis_125_ml_Surup o şurup bu muydu? Burada da bulmak zor olacak eminim ama araştıracağım bakalım...
Ayça taş gibi kardeşini merak ettim hemen araştırmaya gidiyorum :) Ama anne güzel abla güzel kızkardeş nasl çirkin olsun? :)
Çeçil gecenin bir yarısı altını dğiştirsem saatlerce sallamam gerekirdi memeyle çabuk kandırmışsın :)
Tüm uykusuzluk çeken yavru kuzulara ve onların güzel annelerine boool uyku diliyorum... Bizimkide gecenin bir saati illa ki kalkar aramıza alırız saba 7 olduğunda kalkar salona gelir luli yi açarız suyunu vririz takılır öyle bu sabah gittim uyumuşum tekrar sabah çekmeceden aldığı kakao ve acı biberi dökmüş her yere üzerinde dans ediyordu :)
Tüm uykusuzluk çeken bebeklere boool uyku diliyorum
offf her yer buz..alisverise bile gitmek gelmiyor icimden..hayat a bot ve kar tulumu almam lazim..ama bedeni kalmamis..herkez elini cabuk tutmus..hep 74-80 var..bana normal 92 felan lazim ama yok...internetten vermeye calisayim bari..
Özgül hava atmak gibi olmasın ama süperötesi bir hava var sıcak gökyüzü pırıl pırıl güneş göz kırpıyor Özde uyansın hazırlanıp çıkacağız akşam spor var yine pöfff
bu arada yapa çocuk kulubünün ve neşe erberk joyfull house un anne bebek gruplarını sordum bugün ikisi de bahçeşehir de var neşe erberk in 180 lira diğeri 200 lira 4 cumartesi sabah 10-12 arasında
yarın belki deneme amaçlı gideceğim yapa ya
pedagog da oluyormuş
hiç olmazsa yaşıtlarıyla oynar bana da biraz sosyallik olur
ayrıca işyerinden 3 arkadaş bebeklerimizin ayları yakın ara ara evlerde buluşacağız
Bır de koymuslar kocaman kocaman acai berry nın reklamını.. gram oynammaıstı yaf..
bu arada su solgar ın destekleyıcı urununu alıyorum yaa.. gecen Fatoş dıyor.. evrım artık sacların hıc dokulmuyor, yaw dedım herhal mevsımdı falan.. Solgar ın evde kıtapcıgı var.. tesaduf fatoş ıcın bakınıyordum, o aldıgım ılac aynı zamanda sacları da guclendırıyormus.. artık elıme ıkı tel falan gelıyor.. ne guzel bır sey mıs bu yaaa.. ne dokuluyordu manyaklar gıbı.. evın her yerı sac yumagıan donuyordu.
Maşallah diyorum size... Allah muhabbetinizi kat kat arttırsın:) Biz bir Fatoş bulamadık ya ona yanıyorum Fatoş un çeyreği bile yeterdi :)
göbeğim ve bel bölgem ''Çeçil nooolur spor yap'' diyorlar..nası bıngıl bıngıl olmuş..çok çok iğrenç gözüküyor..spor şart ama nası yapmalı..kış geldi bi spor salonuna yazılmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?