Bende dün akşam araştırdım canım sen güzel etkilerini söyelyince 31 lira falandı sanırım alacağım sanırım belki şu cılız saçlarımada iyi gelir :)
Maşallah diyorum size... Allah muhabbetinizi kat kat arttırsın:) Biz bir Fatoş bulamadık ya ona yanıyorum Fatoş un çeyreği bile yeterdi :)
üzüldüm bak..kader kısmet..doğru insanı bulunca da sahip çıkmak lazım aslında..çok nadir bulmak
memenin faideleri :))
alışverişe gitmek istememek..benim için imkansız bi durum..::::::::)
evet..şaşasın burası da ölee..Rüzgar uyansız kaçıcaz biz de..
değişiklik olur hem sana hem Ece ye..
sen böle bahsettikçe içim gidiyor..bir an önce memeden kesmek istiyorum..ne çok artısı var şu hapın..sabah yataktan kalktığımda yastık yatak saçla dolu oluyor..temizlemekten usandım valla
evrim fatoş'u annen kadar cok seviyorsun gıpta ile bakıyorum. inşallah bende fatoş gibi olurum, oğlumda senin gibi bir gelin bulur.
tuğbacım immuzinci nasıl kullanmanı önerdi doktorunuz?
bu hangi markanın kromudur..banada gerek kendileri saçlarım dökülüyor ki bu yaşıma kadar yaşamdığım birşeydir kendileri..
acai berrye para yine verdim((
canımm cigerimm muckk :)sen benım hayat kaynagımsın.. sor hele.. ben yazarım senın ıcın ...
şimdi şöle oluyor.. alıntıları yapıyorum.. uzun vadede kasıla kasıla cıkan yazılara ragmen ısrarla yazmaya devam edıyorum.. sonra cevapla butonuna basıyorum... pufff. bu sıtenın yenı halı olduugndan berı bılmem kac kere oldu.. uzun vadede durdu mu penceredekı yazılar kendılerıne bır daha ulasamıyorum.
günaydın..aktif olamıyorum yusuf çok tozuttu kucaktan inmiyor..mız mız..hala çiçekten eser yok bu iyi haber ama soğuk almış sıpa milli şuruba başladık maryns propolmar ve prospan şurup..ıhlamur ..burnu tıkalı öksürük az artmaz inşallah..
bu arada sayesinde bende şifayı kaptım..babamız ve ablamızda ailecek hastayız bugün ..((
arada açıp baktım ama yazmaya fırsatım olmuyor hemen kucağıma çıkmak istiyor..şu anda bile mıyır mıyır başımda sıpa..
günaydınlar,
şifayı kapmışım burunlarım boğazlarım çok fena inşallah çınara geçmez.dün akşam yine sena bebekle bi aradaydık allahım maşşallah çok tatlı küçücük gözleri ağzı ve burnu:)))çınarın yanında demo gibi kalıyor:)))kucağıma almakta zorlanıyorum.
derya çok geçmiş olsun.
evrim inşallah gönlüne göre bi ev bulursun
nurdan şuaralar hiç girmiyor.teo nasıl oldu acaba
ece ye de geçmis olsun meltemslm
özde hoşgeldin
ayça kayınvalide anne gibi olmuyor
benimki aynı şehirde biliyorsun geldiğinde diğer oğlu 30 yaşında hergün ne yediki acaba diyor bana
seninkini alkışlıyorum
gypsy bendehergün Ece emmeyi bıraksın diye dua ediyorum
bu arada Ece bayağı hasta
genzine akıntı öksürük var doktora götürdü annem dün soğuk algınlıgı demiş
perişanım hem işyerinde hem de evde yoğunum ayrıvca bu akşama misafirim var
Günaydın güzel bayanlar...
Derya geçmiş olsun hepinize.. Yusuf adına sevindim belki de aşının koruyuculuğu başlamıştı o yüzden geçmedi..
Tülin Sena bebeği Allah analı babalı büyütsün..
Ankara bugün bozdu, zaten hafta sonuna iyice soğuyacakmış(
Birde bişi sorcam arkadaşlar... Bebişlerinizin en uzun uyanık kalma süresi ne kadar???
DEfne sapıttı bu ara iyice.. bazen tek uyku bazen 2 uykusu var.. Mesela dün gün boyu sadece 30 dk uyudu(
Akşam 21:30 da yattı gece 4 kere kalktı ve sabah 7:20 de ayaktaydı... Şu saat oldu daha uyumadı.
ozlemm ne diyorsunnn nasıl gazlandım varya seni yakalamalıyım su ara zor yakalarıms en durma donemine girersen biraz kilo vermede belkiiii az da olsa ihtimal ama 3 kilo gerinden gelmeye razıyım sayet su an diyete girmemis olsaydım nasıl kiskanclık hislerinde olurdum bilmiyorum allahtan aylardır gelmeyen motivasyon geldi 6 lı rakamları gormeyeli 4 sene oldu bende yaa az buz degil.Yok canım ya bu sabah 70.5 tum iyi gidiyorum 60 lı rakamları göreceğim uzun zaman oldu görmeyeli çok özledim kendilerini :) İri çıkmışım baya elbise kesiminden sanırım burada çeşit yok oraya gittiğimde de zaman olmadığından babaanne elbisesi aldım... Ayakkabı işii sırf oraya bıraktım koca maltepe de onlarca mağazada ayakkabı bulamadım ya 40 numara bile olmuyor bir tane buldum fiyatına bakmadan almak zorunda kaldım anlayacağın iri yarıyım hala ama giecek kararlıyım ilk hedefim yılbaşında 67 olmak bakalım hamile kaldığım kiloya inmiş olacağım o zaman :) Teşekkürler bu arada iltifatlara :)
ya hakkını yeme bende acayip etkili olmustu hayvan gibi yiyip hafatda bir kilo verdirmisti banaBır de koymuslar kocaman kocaman acai berry nın reklamını.. gram oynammaıstı yaf..
bu arada su solgar ın destekleyıcı urununu alıyorum yaa.. gecen Fatoş dıyor.. evrım artık sacların hıc dokulmuyor, yaw dedım herhal mevsımdı falan.. Solgar ın evde kıtapcıgı var.. tesaduf fatoş ıcın bakınıyordum, o aldıgım ılac aynı zamanda sacları da guclendırıyormus.. artık elıme ıkı tel falan gelıyor.. ne guzel bır sey mıs bu yaaa.. ne dokuluyordu manyaklar gıbı.. evın her yerı sac yumagıan donuyordu.
o ödediğimiz boşa giden aidatlara yanıyorum
kapının önünde kapalı havuz spor salonunpilates hocası vs
ama ben hayatta eşime bırakıp da spora gidemiyorum 1 kez bıraksam ikincisi olay olur çünkü
Canım ben durumunu bilmiyorum. Ne ilacı bu? seni bu duruma getiren.. Doktor bilmiyormu etkilerini de 2 katına çıkardı? Fransız kaldım ama sormadan edemedim.çok canım sıkkın bu aralar, doktor ilacı iki katına cıkardı. kaygılarım tamamen bitti ancak acayip ağır uyuyorum. sanki kış uykusuna yatıyorum. alperen benimle uyuyor akşam sekiz gibi giriyoruz yatağa ben ondan önce uyuyorum. sonra kalkmak ne mümkün adam neler yapıyor yok uyanmıyorum. bıktım artık diye isyan etti geçen gün. yetmiyormuş gibi ertesi gece toplantısı vardı. akşam eve geldiğinde kapı arkadan sürgülenmiş, tv açık, 20 dk zile basmış delirecekmiş adam bişey oldu diye. zorla gittim açtım kapıyı, yavaş olsana diye bağırdım. yatak odasına geldi söylene söylene orada neler dedim hatırlamıyorum bile. hala benimle konuşmuyor. canavar giriyor gece içime. sanırım düşürmem lazım bu ilacı tekrar.
sena için teşekkürler.benim çınar gece 12 den önce yatmaz.sabahta 9,30 10 gibi kalkıyor gün içinde 1 yada en fazla 2 saat uyuyor.Günaydın güzel bayanlar...
Derya geçmiş olsun hepinize.. Yusuf adına sevindim belki de aşının koruyuculuğu başlamıştı o yüzden geçmedi..
Tülin Sena bebeği Allah analı babalı büyütsün..
Ankara bugün bozdu, zaten hafta sonuna iyice soğuyacakmış(
Birde bişi sorcam arkadaşlar... Bebişlerinizin en uzun uyanık kalma süresi ne kadar???
DEfne sapıttı bu ara iyice.. bazen tek uyku bazen 2 uykusu var.. Mesela dün gün boyu sadece 30 dk uyudu(
Akşam 21:30 da yattı gece 4 kere kalktı ve sabah 7:20 de ayaktaydı... Şu saat oldu daha uyumadı.
selam kizlar!!
bizde de soguk alginligi haftalardir devam ediyor..Tugba bizde Prospan kullaniyoruz..fitilini vermisti doktor..sevindim bitkisel olmasina..
ayy allahtan acı bibderi ağzına koymamışDerya kaç günden beri aklımdaydın girdin demek sonunda :) Geçmiş olsun hepinize... Yusuf a geçmedi demek su çiçeği maşallah...
Evrimim hakkımda neler vardı o alıntılarda bak merak ettim şimdi söylemeseydin keşke :)
Tubacm geçmiş olsun kuzuya Özde nin de dün geceden beri burnu akıyor hafif öksürük var _Marnys_Propolsaft_Propolis_125_ml_Surup o şurup bu muydu? Burada da bulmak zor olacak eminim ama araştıracağım bakalım...
Ayça taş gibi kardeşini merak ettim hemen araştırmaya gidiyorum :) Ama anne güzel abla güzel kızkardeş nasl çirkin olsun? :)
Çeçil gecenin bir yarısı altını dğiştirsem saatlerce sallamam gerekirdi memeyle çabuk kandırmışsın :)
Tüm uykusuzluk çeken yavru kuzulara ve onların güzel annelerine boool uyku diliyorum... Bizimkide gecenin bir saati illa ki kalkar aramıza alırız saba 7 olduğunda kalkar salona gelir luli yi açarız suyunu vririz takılır öyle bu sabah gittim uyumuşum tekrar sabah çekmeceden aldığı kakao ve acı biberi dökmüş her yere üzerinde dans ediyordu :)
Tüm uykusuzluk çeken bebeklere boool uyku diliyorum
Havaların sogumasını ıstemıyorum.. ne gusel sımdı dısarısı.. mont bıle fazla su an.. kapı cam acık.. mis gııb oturuyoruz.. Tusı uyansın yıne sıkı bır yuruyus te yaparız.. hep bole kalsa.. hep Fatoş un yanında kalsakkk( Fatoş su kocasını boşasa.. bır arada yasasak.. ne hayallerımm var.. bı ıkna edemıyorum kadını kocasını bosamaya. 4 senedır dılımde tuy bıttı.
vayy hadi hayırlısısize son olaydan bahsetmedim
Ece nin fotolarını neşe erberk ajansa yolladım
bizi fotograf çekimine çağırdılar ayın 17 sine randevu aldık çekim için bakalım neler olacak
ne ilacı bu çok merak ettim.e alperen hiç kalkmıyormu sen uyurken allah korusunçok canım sıkkın bu aralar, doktor ilacı iki katına cıkardı. kaygılarım tamamen bitti ancak acayip ağır uyuyorum. sanki kış uykusuna yatıyorum. alperen benimle uyuyor akşam sekiz gibi giriyoruz yatağa ben ondan önce uyuyorum. sonra kalkmak ne mümkün adam neler yapıyor yok uyanmıyorum. bıktım artık diye isyan etti geçen gün. yetmiyormuş gibi ertesi gece toplantısı vardı. akşam eve geldiğinde kapı arkadan sürgülenmiş, tv açık, 20 dk zile basmış delirecekmiş adam bişey oldu diye. zorla gittim açtım kapıyı, yavaş olsana diye bağırdım. yatak odasına geldi söylene söylene orada neler dedim hatırlamıyorum bile. hala benimle konuşmuyor. canavar giriyor gece içime. sanırım düşürmem lazım bu ilacı tekrar.
göbeğim ve bel bölgem ''Çeçil nooolur spor yap'' diyorlar..nası bıngıl bıngıl olmuş..çok çok iğrenç gözüküyor..spor şart ama nası yapmalı..kış geldi bi spor salonuna yazılmalıyım..
çok güldüm :) duramadın yahu 2 dk :)
ınsallah sana da ıyı gelır tatlım.. ben dekı 50 lık bıttı sımdı 100 luk aldım daha ekonomık oldugu ıcın.. 49 lıra ıdı.
benım de su hayatta kı en buyuk sanslarımdan bırı de o be yavrum.. senın de mıs gııb bır annen var.. Fatoş ta benım annem ıste.
Haklısın canım çok geçmiş olsun en önemli şey moral iç huzur eksik olmasın hepimizden ....geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..Yusuf bey iyi tuba idare eder gece başlar onunki gece yanlız kalacağımız için hemen babamız sabah doktora götürdü zaten..tonsilit olmuş ama onada ekinezya içiriyorum..antibiyotik kulanmak için ateşlenmesini bekleyeceğim..ki ateşlenmesin..hafif atlatsın kuzum..
ben çok çok nadir hasta olurum ondada 1 saat ki geçti şükür iyiyim...bunlar basit hastalıklar rabbim ağır hastalık göstermesin..kalb bozuldumu dıştan içe bozulmada başlıyor ..o duruma gelmeyelim yeter..
çok canım sıkkın bu aralar, doktor ilacı iki katına cıkardı. kaygılarım tamamen bitti ancak acayip ağır uyuyorum. sanki kış uykusuna yatıyorum. alperen benimle uyuyor akşam sekiz gibi giriyoruz yatağa ben ondan önce uyuyorum. sonra kalkmak ne mümkün adam neler yapıyor yok uyanmıyorum. bıktım artık diye isyan etti geçen gün. yetmiyormuş gibi ertesi gece toplantısı vardı. akşam eve geldiğinde kapı arkadan sürgülenmiş, tv açık, 20 dk zile basmış delirecekmiş adam bişey oldu diye. zorla gittim açtım kapıyı, yavaş olsana diye bağırdım. yatak odasına geldi söylene söylene orada neler dedim hatırlamıyorum bile. hala benimle konuşmuyor. canavar giriyor gece içime. sanırım düşürmem lazım bu ilacı tekrar.
ozlemm ne diyorsunnn nasıl gazlandım varya seni yakalamalıyım su ara zor yakalarıms en durma donemine girersen biraz kilo vermede belkiiii az da olsa ihtimal ama 3 kilo gerinden gelmeye razıyım sayet su an diyete girmemis olsaydım nasıl kiskanclık hislerinde olurdum bilmiyorum allahtan aylardır gelmeyen motivasyon geldi 6 lı rakamları gormeyeli 4 sene oldu bende yaa az buz degil.
ha gayret ve benim de 63 lere falan inme hedefim en çok nisan yani ondan sonra korumaya geçip yazın biraz rahat hareket etmek istiyorum
ayy allahtan acı bibderi ağzına koymamış
haftasonu anamdayım buralarda olmayacağım öperim hepinisiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?