2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dün akşam araştırdım canım sen güzel etkilerini söyelyince 31 lira falandı sanırım alacağım sanırım belki şu cılız saçlarımada iyi gelir :)

ınsallah sana da ıyı gelır tatlım.. ben dekı 50 lık bıttı sımdı 100 luk aldım daha ekonomık oldugu ıcın.. 49 lıra ıdı.

Maşallah diyorum size... Allah muhabbetinizi kat kat arttırsın:) Biz bir Fatoş bulamadık ya ona yanıyorum Fatoş un çeyreği bile yeterdi :)

benım de su hayatta kı en buyuk sanslarımdan bırı de o be yavrum.. senın de mıs gııb bır annen var.. Fatoş ta benım annem ıste.

herseyın zamanı gelıyor ıste.. az kaldı.

evrim fatoş'u annen kadar cok seviyorsun gıpta ile bakıyorum. inşallah bende fatoş gibi olurum, oğlumda senin gibi bir gelin bulur.

tuğbacım immuzinci nasıl kullanmanı önerdi doktorunuz?

çok onure oldum.. mutlu oldum, ne mutlu bana. daha ıyılerı evladınla sana nasıp olsun ınsallah. karsıklıklı olmadan olmuyor bu ısler.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..Yusuf bey iyi tuba idare eder gece başlar onunki gece yanlız kalacağımız için hemen babamız sabah doktora götürdü zaten..tonsilit olmuş ama onada ekinezya içiriyorum..antibiyotik kulanmak için ateşlenmesini bekleyeceğim..ki ateşlenmesin..hafif atlatsın kuzum..
ben çok çok nadir hasta olurum ondada 1 saat ki geçti şükür iyiyim...bunlar basit hastalıklar rabbim ağır hastalık göstermesin..kalb bozuldumu dıştan içe bozulmada başlıyor ..o duruma gelmeyelim yeter..

hava çok güzel
yorgunum uykusuzum ama içimden şöyle beşiktaşa taksime gitmek geliyor
soldan soldan
kendime gülüyorum
çünkü akşama misafirim var
imkansızı istememek lazım

bu hangi markanın kromudur..banada gerek kendileri saçlarım dökülüyor ki bu yaşıma kadar yaşamdığım birşeydir kendileri..
acai berrye para yine verdim ((

Son düzenleme:
size son olaydan bahsetmedim
Ece nin fotolarını neşe erberk ajansa yolladım
bizi fotograf çekimine çağırdılar ayın 17 sine randevu aldık çekim için bakalım neler olacak

derya sana ve evdekilere de cok geçmiş olsun canım, umarım hemen atlatırsınız

çok canım sıkkın bu aralar, doktor ilacı iki katına cıkardı. kaygılarım tamamen bitti ancak acayip ağır uyuyorum. sanki kış uykusuna yatıyorum. alperen benimle uyuyor akşam sekiz gibi giriyoruz yatağa ben ondan önce uyuyorum. sonra kalkmak ne mümkün adam neler yapıyor yok uyanmıyorum. bıktım artık diye isyan etti geçen gün. yetmiyormuş gibi ertesi gece toplantısı vardı. akşam eve geldiğinde kapı arkadan sürgülenmiş, tv açık, 20 dk zile basmış delirecekmiş adam bişey oldu diye. zorla gittim açtım kapıyı, yavaş olsana diye bağırdım. yatak odasına geldi söylene söylene orada neler dedim hatırlamıyorum bile. hala benimle konuşmuyor. canavar giriyor gece içime. sanırım düşürmem lazım bu ilacı tekrar.

canımm cigerimm muckk :)
allah allah hiç bana olmadı o durum hiç alıntılarım gitmedi bir yada iki senin pc bozulmus sen pc yi degistir en iyisi:))))

çok geçmis olsun arkadaslar ya ;(

ece ye de geçmis olsun meltem

bizim gun içinde uyanık kalma suresi en fazla 5-6 saat sonra bayılır bir sekil

ozlemm ne diyorsunnn nasıl gazlandım varya seni yakalamalıyım su ara zor yakalarıms en durma donemine girersen biraz kilo vermede belkiiii az da olsa ihtimal ama 3 kilo gerinden gelmeye razıyım sayet su an diyete girmemis olsaydım nasıl kiskanclık hislerinde olurdum bilmiyorum allahtan aylardır gelmeyen motivasyon geldi 6 lı rakamları gormeyeli 4 sene oldu bende yaa az buz degil.
ha gayret ve benim de 63 lere falan inme hedefim en çok nisan yani ondan sonra korumaya geçip yazın biraz rahat hareket etmek istiyorum

ya hakkını yeme bende acayip etkili olmustu hayvan gibi yiyip hafatda bir kilo verdirmisti bana

o ödediğimiz boşa giden aidatlara yanıyorum
kapının önünde kapalı havuz spor salonunpilates hocası vs
ama ben hayatta eşime bırakıp da spora gidemiyorum 1 kez bıraksam ikincisi olay olur çünkü

nasıl yani sebepp ? her yere birliktemi gitmelisiniz ?

Canım ben durumunu bilmiyorum. Ne ilacı bu? seni bu duruma getiren.. Doktor bilmiyormu etkilerini de 2 katına çıkardı? Fransız kaldım ama sormadan edemedim.

sena için teşekkürler.benim çınar gece 12 den önce yatmaz.sabahta 9,30 10 gibi kalkıyor gün içinde 1 yada en fazla 2 saat uyuyor.
selam kizlar!!
bizde de soguk alginligi haftalardir devam ediyor..Tugba bizde Prospan kullaniyoruz..fitilini vermisti doktor..sevindim bitkisel olmasina..

geçmiş olsun sizede

ayy allahtan acı bibderi ağzına koymamış

:)))))))maşşallah diyorum fatoşla aranızdaki sevgiye ve anlayışa

size son olaydan bahsetmedim
Ece nin fotolarını neşe erberk ajansa yolladım
bizi fotograf çekimine çağırdılar ayın 17 sine randevu aldık çekim için bakalım neler olacak
vayy hadi hayırlısı
ne ilacı bu çok merak ettim.e alperen hiç kalkmıyormu sen uyurken allah korusun

Vayyyyy anasını sayın seyırcıler.. naptın kızımmm sen ya. Bıtırdın işi vesellam.

helal olsun Hesra.. Pınarın, Fatoşun... resmen dıbımız dustu hepımızınn.. ellerıne saglık, sahane olmus.

Eşin işten geç mi geliyor cnm bırak git 1 saat bakar herhalde....
çok güldüm :) duramadın yahu 2 dk :)

Almadan senden bir onay alırım doğru hap mı diye? Haklısın canım Allah gönlüne göre bir anne vermiş işte ne mutu sana Bende annemden yana şanslıyım çok
Haklısın canım çok geçmiş olsun en önemli şey moral iç huzur eksik olmasın hepimizden ....

Doktora söylesen cnm şikayetlerini aslında belki başka bir çaresi vardır. Bu kdar hayattan koparma sınırına gelmiş geçer inş. hemen

Sen şimdi kaçsın bakiim? Aynı kilodaydık bir aralar hadi gazlanmaya devam yarışalım mı? Boy aynı hedefim 58 çok beklerim değil mi? Neyse gidecek kilolar başka yolu yok yılbaşında 67 olmam lazım yeni yıla hamile kaldığım kilomla girmek istiyorum Sana evde oturmak yaramadı işe giderken en azından bir hareket vardı spora başla hemen tıpış tıpış gider onlar :))

ayy allahtan acı bibderi ağzına koymamış

Yemek yerine üzerinde tepinmeyi tercih etmiş Deniz i de bu aralar çıldırtıyor telefonunu öyle bir yamulttu ki yenisini almak zorunda hasar verme konusunda süper benim kızım çok yaramaz sabır dileyin bize
haftasonu anamdayım buralarda olmayacağım öperim hepinisiiii

Pasta süper olmuş canım ellerine sağlık mikemmelsin :) Annen bayılacak eminim nice sağlıklı mutlu yaşlara... Allah başınızdan eksik etmesin Çok geç kalma özleriz

ÖZGÜL,DERYA,MELTEM,GÜLİZ,TUBA geçmiş olsun HEPİNİZE.

EVRİM Allah kolaylık versin, taşınma işinde herşey gönlüne olsun inşallah. Solgar ın hangi kromaunu kullanıyorsun Evrim tam isim yasabilir misin?

ESRA, ne yaptın sen böyle, o çiçekleri yaparken kafayı nasıl yemedin? Bana soğan doğramak bile zor geliyor yemek yaparken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…