2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Solgar ın krom hapını ıstıyorum deyınce eczaneden sana verırler Buketcım,adını asagıda yazdım.

Solgar | Solgar Chromium Picolinate 200 mcg 90 Kapsl | 29,45 TL fiyat ve yorumlar

Teşekkür ederim Buketim sağol :) Kuzumun :) Görümcemin en küçüğü kendisini kardeşim gibi severim

https://www.eczanem.com.tr/Solgar_Lipotropic_Factors_-_Yag_Yakicilar_100_Tablet-urun3368.html

yag yakıcısı bu Ozlemım..

hesra o pasta yenmez oyle seyredilir sanat eseri yaw,

evrimim tasınma ısleri zor Allah kolaylık versin bebeim

cecilim ne keyıfcı bu sıpalar ya

hasta tum bebiklere gecmis olsun

Ne güzel gelin-görümce ilişkisi
Allah mesut etsin...
Teşekkürler

Canım sağol sen bu ikincisini mi kullanıyorsn ?

çeçil tibet cok başarılı epey yol katettim hakikaten saçlarım daha az dökülüyor. enerjim yükseldi. forumda bir oku istersen.

2 gün yaptım bıraktım canım..Rüzgar saolsun hiçbirşeye fırsat vermiyor..gündüz 1 saat uyursa napcamı şaşırıyorum.

selamlar
anacığımın doğumgünüsü içüün yaptığım son pastammm

içimden vaaaay dedim ilk gördüğümde..giderek profesyonelleşiyorsun..nası kıyılır da yenir şimdi o..

Eşin işten geç mi geliyor cnm bırak git 1 saat bakar herhalde..

1 gün geliyo bir gün gelmiyor eşim..şantiye uzakta..geldiği gün de geç oluyor..anneme satıcam pek istekli değil ama bakıcaz artık..

cecilim ne keyıfcı bu sıpalar ya .

diyorum ''büyüdüğünde biir biir biiir anlatıcam sana bu yaptıklarını''..:)

ay biizm topiğe neler oluyor yaff
birilerii biyerlerden geliyor eskilerden alıntılar falan
ayy valla ürkütücü.
fatmazehravardı ya hani hanzalanı annesi onun yazısından alıntı vardı oha oldum yaff..nedir bu arkadaş..

esraaaaaellerine hayal gücüne saglık
muhteşem ötesi.
tebrikler

Evet ya, asrako nun göbek düşmesi ile ilgili mesajından alıntı yapmışlar 15 ay önceki kayıttır herhalde.

Ya ben bir şey soracağım aslında acil cevap lütfen Şimdi Özde öksürüyor aslında dün geceden beri mümükleri akıyordu bugün öksürük falanda eşlik ediyor bu Evrimin dediği şurubu sordum yokmuş araya haftasonu girdi diye pazrtesi gelecekmiş ne yapsam koca bir haftasonu var o ara nasıl bir takviye yapsam ki! İlerlemesinden korkuyorum :18:

hesra o pasta yenmez oyle seyredilir sanat eseri yaw,

evrimim tasınma ısleri zor Allah kolaylık versin bebeim

cecilim ne keyıfcı bu sıpalar ya

hasta tum bebiklere gecmis olsun

saol canım cıgerım.. bıtanem.

Teşekkürler

Canım sağol sen bu ikincisini mi kullanıyorsn ?

her ıkısınıde.. sabah aksam..

ıhlamurun ıcıne kecıboynuzu pekmezı karıstırarak ıcırmeye bak.. ıhlamur ıcmıyorsa bıle kecıboynuzu pekmezını bı sekılde yuttur ona, gece sulandırıp ıcır.. ya da sevıdıgı bır seyın ıcıne kat.. Tusı bebektı, hıc unutmam, onunla gecırmıstım oksurugunu.

Hesra o pastayı yediniz mi merak ettim. Özel bir sıvı olsa üzerine sürseniz bozulmadan yıllarca kalabilse keşke. Çok güzel olmuş eline sağlık..Kursun yarın mı başlıyordu senin??

gulizim niye 2 katına cıkardı ii degilmisin

tibet bende ilerledikce sıkıntı yaratmaya baslamıstı bıraktım 15te.gecende 19da bırakmıstım..sporuda bıraktım bitki cayınıda..adetıme 1 hafta kala bırakıp adetle bslıyorum durumum netlesene kadar

aa sen hastamısın canım kacırmısım ben ne ılacı kullanıyorsunda bukadar uyku yapıyor.yada oglusun gece hıc uyanmıyormu 20 dakıka calan zilin sesını duymadın Alpellanınkını nasıl duyuyorsun
evet yaaa sogumasın böyle cok guzeldı.bızde gezıyoruz 2 gundur kızımla.hava okadar guzelkı eve gırme dıyor resmen
ayrıcaa resilll senı dıyorum resillll.ne ıstıyorsun kadından mutlu mesut yasıyor,

aynı durumdayım belımde bıo oyuntu kalmadı dümdüz bıse oldum:84:
evrim fatoş'u annen kadar cok seviyorsun gıpta ile bakıyorum. inşallah bende fatoş gibi olurum, oğlumda senin gibi bir gelin bulur.

tuğbacım immuzinci nasıl kullanmanı önerdi doktorunuz?

gecmıs olsun Deryacım.havalr mahvettı cocukları
bızdede durum benzer.ateslenmedıgı ıcın antıbıyotık yok.zaten receteye yazmıs zamıks galıba.dedı ateslenırse veya daha kötüleşirse ara benı, nasıl kullancagıı söylerım.evde bulunsun dedı.malum bızım doktor 1 saat uzaktada bıse

aa Güliz msjına cvp yazmamısım.gunde bır ölçek dedı ama balık yagı veya baska bı vıtamın verıdgın zmanlar gun asırı ver bıtır bı şişeyı dedı.marnys propolsoft galıba onun ıcınde aynı özellıkte dedı.ama immuzıc yazıyorum genelde sen bılırısın hangısı alırsan dedı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…