Özlem nişan resimlerini gördüm çok güzel çıkmışsın, maşallah.
Kimin nişanıydı merak ettim doğrusu
Teşekkür ederim Buketim sağol :) Kuzumun :) Görümcemin en küçüğü kendisini kardeşim gibi severim
ÖZGÜL,DERYA,MELTEM,GÜLİZ,TUBA geçmiş olsun HEPİNİZE.
EVRİM Allah kolaylık versin, taşınma işinde herşey gönlüne olsun inşallah. Solgar ın hangi kromaunu kullanıyorsun Evrim tam isim yasabilir misin?
ESRA, ne yaptın sen böyle, o çiçekleri yaparken kafayı nasıl yemedin? Bana soğan doğramak bile zor geliyor yemek yaparken...
Teşekkür ederim Buketim sağol :) Kuzumun :) Görümcemin en küçüğü kendisini kardeşim gibi severim
TeşekkürlerNe güzel gelin-görümce ilişkisi
Allah mesut etsin...
Solgar ın krom hapını ıstıyorum deyınce eczaneden sana verırler Buketcım,adını asagıda yazdım.
Solgar | Solgar Chromium Picolinate 200 mcg 90 Kapsl | 29,45 TL fiyat ve yorumlar
https://www.eczanem.com.tr/Solgar_Lipotropic_Factors_-_Yag_Yakicilar_100_Tablet-urun3368.html
yag yakıcısı bu Ozlemım..
çeçil tibet cok başarılı epey yol katettim hakikaten saçlarım daha az dökülüyor. enerjim yükseldi. forumda bir oku istersen.
selamlar
anacığımın doğumgünüsü içüün yaptığım son pastammm
Eşin işten geç mi geliyor cnm bırak git 1 saat bakar herhalde..
cecilim ne keyıfcı bu sıpalar ya .
ay biizm topiğe neler oluyor yaff
birilerii biyerlerden geliyor eskilerden alıntılar falan
ayy valla ürkütücü.
fatmazehravardı ya hani hanzalanı annesi onun yazısından alıntı vardı oha oldum yaff..nedir bu arkadaş..
hesra o pasta yenmez oyle seyredilir sanat eseri yaw,
evrimim tasınma ısleri zor Allah kolaylık versin bebeim
cecilim ne keyıfcı bu sıpalar ya
hasta tum bebiklere gecmis olsun
Teşekkürler
Canım sağol sen bu ikincisini mi kullanıyorsn ?
Ya ben bir şey soracağım aslında acil cevap lütfenŞimdi Özde öksürüyor aslında dün geceden beri mümükleri akıyordu bugün öksürük falanda eşlik ediyor bu Evrimin dediği şurubu sordum yokmuş araya haftasonu girdi diye pazrtesi gelecekmiş ne yapsam koca bir haftasonu var o ara nasıl bir takviye yapsam ki! İlerlemesinden korkuyorum :18:
saol canım cıgerım.. bıtanem.
her ıkısınıde.. sabah aksam..
ıhlamurun ıcıne kecıboynuzu pekmezı karıstırarak ıcırmeye bak.. ıhlamur ıcmıyorsa bıle kecıboynuzu pekmezını bı sekılde yuttur ona, gece sulandırıp ıcır.. ya da sevıdıgı bır seyın ıcıne kat.. Tusı bebektı, hıc unutmam, onunla gecırmıstım oksurugunu.
çok canım sıkkın bu aralar, doktor ilacı iki katına cıkardı. kaygılarım tamamen bitti ancak acayip ağır uyuyorum. sanki kış uykusuna yatıyorum. alperen benimle uyuyor akşam sekiz gibi giriyoruz yatağa ben ondan önce uyuyorum. sonra kalkmak ne mümkün adam neler yapıyor yok uyanmıyorum. bıktım artık diye isyan etti geçen gün. yetmiyormuş gibi ertesi gece toplantısı vardı. akşam eve geldiğinde kapı arkadan sürgülenmiş, tv açık, 20 dk zile basmış delirecekmiş adam bişey oldu diye. zorla gittim açtım kapıyı, yavaş olsana diye bağırdım. yatak odasına geldi söylene söylene orada neler dedim hatırlamıyorum bile. hala benimle konuşmuyor. canavar giriyor gece içime. sanırım düşürmem lazım bu ilacı tekrar.
aa sen hastamısın canım kacırmısım ben ne ılacı kullanıyorsunda bukadar uyku yapıyor.yada oglusun gece hıc uyanmıyormu 20 dakıka calan zilin sesını duymadın Alpellanınkını nasıl duyuyorsunçok canım sıkkın bu aralar, doktor ilacı iki katına cıkardı. kaygılarım tamamen bitti ancak acayip ağır uyuyorum. sanki kış uykusuna yatıyorum. alperen benimle uyuyor akşam sekiz gibi giriyoruz yatağa ben ondan önce uyuyorum. sonra kalkmak ne mümkün adam neler yapıyor yok uyanmıyorum. bıktım artık diye isyan etti geçen gün. yetmiyormuş gibi ertesi gece toplantısı vardı. akşam eve geldiğinde kapı arkadan sürgülenmiş, tv açık, 20 dk zile basmış delirecekmiş adam bişey oldu diye. zorla gittim açtım kapıyı, yavaş olsana diye bağırdım. yatak odasına geldi söylene söylene orada neler dedim hatırlamıyorum bile. hala benimle konuşmuyor. canavar giriyor gece içime. sanırım düşürmem lazım bu ilacı tekrar.
evet yaaa sogumasın böyle cok guzeldı.bızde gezıyoruz 2 gundur kızımla.hava okadar guzelkı eve gırme dıyor resmenHavaların sogumasını ıstemıyorum.. ne gusel sımdı dısarısı.. mont bıle fazla su an.. kapı cam acık.. mis gııb oturuyoruz.. Tusı uyansın yıne sıkı bır yuruyus te yaparız.. hep bole kalsa.. hep Fatoş un yanında kalsakkk( Fatoş su kocasını boşasa.. bır arada yasasak.. ne hayallerımm var.. bı ıkna edemıyorum kadını kocasını bosamaya. 4 senedır dılımde tuy bıttı.
aynı durumdayım belımde bıo oyuntu kalmadı dümdüz bıse oldum:84:göbeğim ve bel bölgem ''Çeçil nooolur spor yap'' diyorlar..nası bıngıl bıngıl olmuş..çok çok iğrenç gözüküyor..spor şart ama nası yapmalı..kış geldi bi spor salonuna yazılmalıyım..
evrim fatoş'u annen kadar cok seviyorsun gıpta ile bakıyorum. inşallah bende fatoş gibi olurum, oğlumda senin gibi bir gelin bulur.
tuğbacım immuzinci nasıl kullanmanı önerdi doktorunuz?
gecmıs olsun Deryacım.havalr mahvettı cocuklarıgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..Yusuf bey iyi tuba idare eder gece başlar onunki gece yanlız kalacağımız için hemen babamız sabah doktora götürdü zaten..tonsilit olmuş ama onada ekinezya içiriyorum..antibiyotik kulanmak için ateşlenmesini bekleyeceğim..ki ateşlenmesin..hafif atlatsın kuzum..
ben çok çok nadir hasta olurum ondada 1 saat ki geçti şükür iyiyim...bunlar basit hastalıklar rabbim ağır hastalık göstermesin..kalb bozuldumu dıştan içe bozulmada başlıyor ..o duruma gelmeyelim yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?