2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esraaaa sana ne desemkı.o neguzel bı pasta öyle.sen kıvırdın yavrum bu işi valla.keske bozulmasada yemeden koyuversen vıtrıne

Evet Güliz yaaa, hakikaten yaaa ya Alpereni duyamazsan. Gerçi Alpella çok uyanan bir bebek değil yanılmıyorsam, yine de nolur nolmaz.. anniii anniii der de duymazsan yaa...

Peki hastalığının seyri ne durumda??

Son düzenleme:
deryacım aileck geçmiş lsun. belliydi zaten epeydir gelmedin topiğe.
en son annene gidiyodun..

ayy evrim ya valla şaka maka gunler geçti antalyaya yerleşiyosun.
umarım gönlune göre bir ve bulursun komşularında iyi insanlar olurlar mutlu huzurlu yaşarsınız inş

Özlem geç oldu cevap Özde nasıl iyimi? Tereyağı azıcık ısıtıp 1 kaşık pekmez ilave et içir. Öksürüğe çok iyi geliyo canım. Yada bi kaşık bal verebilirsin, minnacık zencefil koyarak.

Son düzenleme:
çaçaçm çalışıyorum ben.
evet ayda bir gun gün için izinliyim..

tibet bende ilerledikce sıkıntı yaratmaya baslamıstı bıraktım 15te.gecende 19da bırakmıstım..sporuda bıraktım bitki cayınıda..adetıme 1 hafta kala bırakıp adetle bslıyorum durumum netlesene kadar

her an bir bomba haber verebilirim diyorsun yanii.:)

Özlem geç oldu cevap Özde nasıl iyimi? Tereyağı azıcık ısıtıp 1 kaşık pekmez ilave et içir. Öksürüğe çok iyi geliyo canım. Yada bi kaşık bal verebilirsin, minnacık zencefil koyarak.

Sağol canım yardımların için... Az önce ömrümden ömür gitti valla Özde ye muhallebisini yaptım yedireceğim ağladı bende ilk kaşıkta hep direndiği için verdim o ara burnud tıkalı olduğundan ağlrken nefesi kesildi tıkandı ters çevir sırtına vur baş aşağı salla tık yok Deniz de arkadaşlarıyla gitti evde yalnızdık nasıl korktum su falan verdim yediklerini kustu sonunda ağlayarak sıkı sıkı sarıldı bana O saniyeler içinde aklımdan neler geçti anlatamam.... Sinirlerim boşaldı sonradan ya hasta zorlamasam iyi ama dayanamıyorum işte ... Yarın doktora götüreyim en iyisi ben...

çokkkkkk canım sıkılıo iice bunaldım artık yaaaaa 3 ay olacak nerdeyse evde duralı sünetti ameliyattı hadi doğum şimdi 2 bebiş üff şu aralar moralim sıfır şekilde geziorum evde bişiler beni boğuyor resmen...
tek şükrettiğim şey bebişlerim ii ve beni hiç üzmüyorlar amaa ben sanırım kendimi üzüyorum çokkkkkk yanlızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
çaçaçm çalışıyorum ben.
evet ayda bir gun gün için izinliyim..

senın ıznını yesınlerr :))

okurken çok etkılendım yaa.. ben Denizin yedi ceddini.... töbe töbe. neyse gırmeyecegım detaya, sınırlerım hopluyor, hoş olsa ne foka yarıyor adam ya. Ozlemım cok uzuldum, gecmıs olsun tatlım, hasta ıken gercekten de zormala, zaten hayat onlara ezıyet.. bır ıkı saat once, Tusı nereden bulduysa bı cekırdek kabugu bulmuş, hıc bır zaman Tusı nın agzına bısıler atmasından tırsmamıstım cunku kendını kurtarabılıoyr, bebeklıgınden berıdır. Ama bogazıona takılmıs yutkunca aglıyor.. Fatoş hemen parmagını agzına daldırdı.. bakındı falan bulamadı, hala yutkundukca aglıyor, ben de sut yapmıstım ona.. hemen yatırıp verdım,neysekı aldıda yutabıldı.. sanıselık bır olay ama 1 yas gıttı benden resmen.. bı agız tadıyla buyutseydık su ccoukları.

sıkıntılıyım demene ragmen evlatlarının saglıgına duacısın ya.. bence bunu ayırdetmen bıle sahane bır sey.. ınan kı senı anlayamam.. ama yasddıklarının ne kadar su an sana agır geldıgını az cok tahmın edebılıyorum.. Allah yardımcın olsun.

saol evrimcimmm onlara bakıpta moralimi şuan için yüksek tutmaya çalışıyorum musti yerinde yiğit yanımda yatıor bakıyorum öle masumki tamam beklenmedik bi hamilelikti amaa diorumki iikide olmuş amaa bazen çok tıkanıorum evrimcim hele su ekimden beri yaşadıklarım mustinin acı çektiğini görmek filan beni zaten yordu..şimdi şükür iiler ama insansın şöle çıkıyım dolaşıyım biraz kendim için aktif oluyum diorum amaa olmuyor buda beni duygusal yönden çok etkilio...

özlemmm ayy canmm ya geçmiş olsun diyim.
valla okurken bizzat içim titredi..
kıyamamm oda korkmuştur annesi ya..
hastayken zorlama bencede..
off ki ne off
biizm saçlar beyazlamadan bi buyuseler.

nurcum biraz sabret canım
yiğitbiraz daha kendini toplasın çıkarsın gezersin 2 kardeşi parka götürürsün.
hava almyaa çıkasın.
ama şuan yiğit çok minnak sana en muhtaç zamanları.

gececk bugunler bak ne guzel demişsin çok şükü r saglıklılariyiler ve en önemlisi uslular.:)

saol gülicim inan sabrediyorum zor geçio inan sinirlerim laçka olmuş ki hiç ne sinirli hissediyorum kendimi ne ii iyi duygusuz gibiyim şuaralar düzelirim düzelirimde ne zmn.. uykusuzlukta etkilo sanırım

canım kıyamam sinirler lacka tabi... cok gecmş olsun sana sarılması geldı aklımada yavrumbenim

lohusasın bebeim cok normal..cok sukur meleklerin iiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…